![]() |
#151 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W tym wątku już można się rozpakowywać! Więc do dzieła ![]() ![]() A Lili moja pod koniec lipca będzie miała 4 lata ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ciemieniucha? podobno dobrze wyczesać, potem nałożyć olejek migdałowy i czapeczkę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
Ooo Samantha dopiero zobaczyłam że jesteś już na liście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
*sportaddict*
|
Dzień dobry na początku 38tc, ciąża donoszona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale do szpitala też raczej nie biorę... Strasznie jestem ciekawa jak druga córa będzie wyglądała, czy też urodzi się z taką czarną czupryną jak starsza i czy w ogóle będzie podobna do starszej siostry... ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Brawo! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
MerDer 4ever
|
Elo!
Współczuje ciężkich nocek ![]() Idę jeść śniadanie i ogarnąć chatę przed wizytacja ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Wszystkie w 2packu? ![]() Ja dziś wizytuję w diabetologa. Jak mi synek pozwoli to zaraz nadrobię ![]()
#159 |
MerDer 4ever
|
Ja nie biorę szczotki do szpitala, w założeniu to tylko 3 dni a im mniej rzeczy z zarazkami i do wypatrzenia tym lepiej
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Aaaa i ja dzis wizytuje! Tylko nie pamietam o której ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Heloł ![]() ![]() Ja się witam w 36tc ![]() Cashmere, Taedio, kciuki za wizyty ![]() ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]()
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez chce zeby on z mala troche pobyl bo bedzie wekendowym tata i duzo go ominie ale jesli nie urodze w przyszlym tygodniu to bede wiercic mu dziore w brzuchu o opieke. Tylko wymyslil ze on swoja mame poprosi zeby do mnie przyjechala. A tego nie chce ja bo zamiast pomocy jeszcze bede musiala ja gościć i czasami znowu jakims tekstem mi walnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Minini, mężulek nie chce dolewać oliwy do ognia. Korzystaj
![]() Ja super spałam. Padłam jak nigdy po 22 i do 8 spałam. Chyba tylko 2 razy na siku wstałam na śpiocha. Ten 2,5h spacer mnie wykończył:p Samantha jak się odezwie to z nowym elaboratem ![]() Xzora, 15 dni to ostatnia prosta ![]() Nulka, jeszcze nie urodziłaś? No weź:p Darietta, na pewno dasz radę wychować męża jeszcze. Faktycznie tekst o rodzicach przegięty. Oni Cię przygarnęli bo inaczej jak on to sobie wyobraża? Weź mi uświadom że gdyby nie oni to albo on faktycznie musiałby zwolnić się z pracy albo nie donosiła byś córeczki Dzień dobry ![]() Próbuje kupić uYwana karuzele na olx. Ludzie to tępe dzidy na serio. Jedna mi wyceniła przesyłkę na 39 zł ( a karuzela za 55). Druga ( na miejscu już na szczęście) zastanawia się czy mąż da radę złożyć ta karuzele żeby zobaczyć czy działa. No jak mam kupić niedziałającą? Dżisas... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pestycyda Czas edycji: 2017-06-22 o 07:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |||
Zakorzenienie
|
gratuluję! teraz z górki, co?
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Ah a mi sutki nie stercza ale są wielkie i czarne. Ponadto na jednej brodawce zrobił nianię jakby pieprzyk, znamię wypukłe a na nim czarna kropka. Muszę zwrócić gin na to uwagę bo nie miałam tego przed ciążą. Trochę się martwię bo miałam gruczolakowłókniaka w tej piersi usuwanego:/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powodzenia na wizycie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Rozeznanie
|
Idę do domu. Rozwarcie nadal 4cm. Mam się zrelaksować w zaciszu domowym, wziąć męża w obroty i w poniedziałek mam przyjechać już z pełnym rozwarciem... Także chyba nie rozdziewicze naszego wątku.
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
wiesz, że to zwolnienie mogłoby się okazać najlepszą dla was opcją? teraz jest rynek pracownika, pracodawcy narzekają, że ciężko znaleźć kogoś sensownego.
Cytat:
A z tymi rzeczami używanymi to rzeczywiście ciężko. Ja próbowałam coś kupić ale zrażały mnie ogłoszenia -albo stan okropny, zdjęcia odrzucające, albo ceny praktycznie takie same jak rzeczy nowych |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Samantha
Jak bym.o sobie czytała z tymi pachwinami, ja nie wiem czemu tak je rwie przy skurczu :/ zgroza u.mnie trwaja te skurcze.ponad minutę wuec stoję jak wryta! ,a na kibelku też przysypiam ![]() Sill Oj ja też jestem ciekawa drugiego maluszka liczę ze to.bedzie cała mama z mnóstwem włosów ![]() Vadi Brawa za 38t. ![]() Szczoteczke do włosków biore, bo ulizuja te dzieci oliwka tam :/ bede go czesac ![]() Wy też macie twardnienia w nocy przy każdym wstaniu? Ja zawsze mam.skurcz, nawet.jak się przekręcam... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Nulka, masz Ci los. A myślałam że będzie zaraz po wszystkim.
. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale historie z tymi karuzelami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
Uwierzcie mi, że myślałam że wtorek/środa będę miała już córkę obok siebie. A tu lipa. No nic, czekam teraz na męża, pewnie za ok 1h po mnie podjedzie.
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale prawdopodobne, że w domu szybko się akcja rozkręci ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak bym miała takie włosy jak Ty, też chciałabym żeby maluch odziedziczył po mnie ![]() Śmieszne to jest, że czasem rodzeństwo wygląda jak dwie krople wody, a czasem totalne przeciwieństwo, każde inne ![]() ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- To mi na szyi coś takiego zrobiło się teraz w ciąży... Chyba można to azotem czy czymś u dermatologa usunąć... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#176 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A zmianę pokaż gin, ale to pewnie nic strasznego ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Hej Laski
![]() Cashmere, Taedio kciuki dla Was za wizyty ✊️✊️ Gratki też dla wszystkich donoszonych ![]() ![]() ![]() Sam, chciałam Ci napisać, że moja córka też zazwyczaj wieczorem mnie kopie, w ciągu dnia jest spokój, ale zanim nadrobiłam wątek to dzis wyjątkowo od rana dała mi kuksańca ![]() Jeszcze trochę i poleżysz na brzuszku ![]() Darietta tylko nie Twoja teściowa, ja bym się nie zgodziła ze względu na własne dobro. A mąż musi coś wykombinować, bo to jego dziecko, a nie Twoich rodziców przecież ![]() Nulka no to teraz zaskoczyłaś. Ale może lepiej czekać w domu skoro się nie rozkręca. Jak nie Ty rozdziewiczysz wątek to może inna lipcówka będzie chętna ![]() Ja szczotkę biorę, bo będę 5 dni po cesarce, a wiem, że miałam sporą czuprynkę, takze może być potrzebna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#178 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powodzenia! Cytat:
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |||
królikoholiczka
|
Brawo!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
No właśnie Sill... ja widziałam dwóch braci roznica wieku ok 2-3 lat. Byli identyko! Ale.moje siostrzenice... każda inna kompletnie jedna blond, druga czarna
![]() ![]() Tymon jest mieszanką, ale dopiero niedawno wyszło mini podobieństwo do mnie, tak to raczej cały tatuś ![]() Nulka No to w sumie spoko macie weekend dla siebie na igraszki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.