|
|
#1081 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Kurde, ten dywan z Agaty idealnie by nam pasowa do biało-szarego pokoju z żółtym fotelem, Xzora, co narobiłaś?!
|
|
|
|
#1082 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#1083 |
|
MerDer 4ever
|
Jak bede słaba to rozumiem ale drugiego czy trzeciego dnia jeśli bede miała ochotę wziąć młodego do łóżka to wezmę i tyle. Wkurza mnie po prostu to narzucanie tego z góry.
Zobaczymy jak bedzie, może bede leżała bez siły i bedzie mi to na rękę ale w moich wyobrażeniach kilka godzin po porodzie skacze juz jak młoda kozica Sill dzieki za rade Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, dostępny powinien byc od ręki także przebojów juz byc nie powinno... ten z Leroi Merlin tez fajny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1085 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam masakrę w nocy. Gadałam sobie z mężem i bujałam się na piłce - żaliłam mu się na moich rodziców, bo znowu miałam w tym temacie doła cały dzień i musiałam to z siebie wyrzucić
Siedziałam chyba z godzinę na tej piłce i jak wstałam złapał mnie taki ból w pachwinie, że przypomniałam sobie jak bolą skurcze porodowe Najpierw bolała tylko pachwina, ale tak na maksa (miałam wrażenie że mi córka tam rękę włożyła i próbuje moją nogą przyjść na świat), a potem już promieniowało na całą nogę Jęczałam jak przy skurczach na porodowce, próbowałam pozycjami różnymi zmienić ułożenie dziecka, ale było coraz gorzej, łyknęłam nospę... W końcu wlazłam do wanny, jak polewałam gorącą wodą było trochę lepiej, ale jak wyszłam znowu ból Ledwo kontaktowałam, więc jakoś w końcu padłam na prawym boku bo wtedy mniej bolało. Rano na leżąco było ok, ale jak jak wstałam do wc znowu ból Teraz troszkę lepiej, choć wciąż boli. Najgorsze to usiąść na kiblu - no normalnie nie da się Ja już nie wiem co z tym robić Mam jechać na IP, ale co mi tam poradzą, przecież nie przesuną jej Jeszcze właśnie próbuję się zebrać na pobranie krwi - muszę zdążyc do 13... Samantha myślałam w czasie tych bóli o Tobie, nie wiem jak Ty dajesz sobie radę tyle czasu z takimi dolegliwościami
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Sill to faktycznie ciężko. Oby Ci przeszło!
|
#1087 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Nadrabiam Was i nadrobić nie mogę. Co mi się wydaję, że jeszcze jedna strona została to kolejna dochodzi ![]() Sam, piękna sypialnia. Brzuszek masz bardzo duży, nie kumam jak to jest z tymi brzuchami i przyrostem wagi, nulka tyle kg na plusie, a brzunio jak piłeczka. Tak czy siak współczuję Ci ciężaru, mam nadzieję, że wkrótce urodzisz i poczujesz się jak skowronek, a o bólu szybko zapomnisz ![]() Calineczka ja sama patrze na te moje ciuszki ciągle myślę ile tego potrzebuje. Przy następnej ciąży na pewno doradzę ![]() Cytat:
Hah musiał się chłopak przespać z tematem Zdrówka dla niego z okazji urodzin ![]() Cytat:
100lat dla Tż ![]() Cytat:
Ale malutki ![]() Cytat:
Współczuję kłótni, doskonale Cię rozumiem. Te chłopy czasem mają jakieś zaćmienie lewej półkuli, niby ogarnięci, a nie rozumieją prostych rzeczy, takich jak to, że jeden dzień urlopu jest nieistotny w porównaniu z potrzebą bycia tam razem, nawet jak miałabyś tam leżeć i po brzuchu się cały dzień drapać. Ale ja już przywykłam, że facet myśli zupełnie inaczej i czasem trzeba mu pewne rzeczy wyjaśnić niczym krowie na granicy! Super, w końcu co? ![]() Cytat:
Nie waż się rodzić dopóki teściowa nie da znać, że już możesz ![]() Cytat:
Wróci do niego na bank! Zdecydowanie zgadzam sie z Tobą, że przy mniejszym brzuchu wszystkie te bole rownież się odczuwa. Cytat:
Współczuję nocki, oby się zaczęło ✊️ Cytat:
Śliczna doczepiona piłeczka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos zgadzam się z Tobą całkowicie
|
#1089 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, Sill... kurcze, moze znowu poskacz na tej piłce to sie przesunie inaczej? Chyba najlepiej w takiej sytuacji byc aktywnym - chodzić, siadać rozkrakiem i sie pochylać (opierając np na piłce)....
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Moja sis wysłała mi na pocieszenie swojego pioruncia. Kocham tego psa
|
#1092 |
|
MerDer 4ever
|
Sill współczuje
Emmos cieżko u mnie ze słuchaniem sie innych :torba ![]() Morelle śliczny psiak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam ale ja chyba mam dawkę 1000 ale muszę sprawdzić Cytat:
Ja chcę podobny do małego pokoju ale w turkusie coś takiego IMG_1498299238.167053.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1094 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#1095 |
|
Wtajemniczenie
|
Sill ta piłka chyba naprawdę przyspiesza bo ja co się pobujam to brzuch pobolewa.Współczuje może sobie ponaciągałaś trochę więzadła.
Morelle ale śliczna psia mordka ! Nulka ale masz piłkę śliczną ,to Ty chyba 25 kg ważyłał przed ciążą skoro 21 na plusie a Ty nadal szczypior ![]() Idę się bujać
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm dziewczyny szaleje robie obiad mąż mi wszystko powyciągał żebym się nie schylała pojechał po półki i zakupy a ja powoli działam. Nic skomplikowanego bo spaghetti ale dla mnie to wyczyn. Oczywiście co chwile mąż dzwoni i pyta czy wszystko oki. I że jak nie dam rady mam zostawić i leżeć. |
|
|
|
|
#1097 |
|
Wtajemniczenie
|
Sill, współczuje
wyobrażam sobie jaki to musi być ból ![]() Ja dzisiaj tez kaleka jestem, ledwo chodzę, tak mnie w podbrzuszu ciągnie.. łzy w oczach i sapie jak parowóz... muszę powiedzieć o tym w poniedziałek na kontroli bo oczywiście naczytałam się już o tym rozejściu spojenia i doszukuje się wszystkich objawów u siebie... Darietta powodzenia z obiadem ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle - ale słodziak z tego psiaka!
Darietta - powodzenia w gotowaniu! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam a tu znowu kozy!
Morelle, współczuję wczorajszego dnia. 3,5 godZ opóźnienia to przegięcie. Dobrze że po zasłabnięciu kosmetyczka Cię odwiozła. No i gratuluję terminu CC ![]() Chilli, gratuluję odejścia czopu ![]() Darietta, super że jesteś w domu. Zostajesz już do porodu czy tylko na weekend? Samantha piękny kącik dla noworodka! W ogóle masz super sypialnie. W moim stylu zdecydowanie ![]() Nulka, brawo dla TŻa że stanął na wysokości zadania! Ja wczoraj próbowałam mojego namówić to mi strzelił z tekstem "po porodzie to pierwsze co zrobię". Po porodzie to ja się dotknąć nie dam nie wiem ile, libido mi spadnie do -100 i dziecko się będzie liczyć a nie seksy:/ Faith, współczuję nocki:/ Morelle, spokojnie mężczyźni po prostu mają inaczej mózgi skonstruowane i nie myślą tak jak mu. Oczywiście że będzie z Tobą podczas cc i przy przyjęciu do szpitala!A zaraz pewnie pójdzie po rozum do głowy i przeprosi za głupie gadanie.Sill, mam nadzieję że przejdzie biedna ![]() Morelle, piękna psina ![]() Darietta, super że dajesz radę z obiadem! Widać nowe siły wstępują w Ciebie My byliśmy w remontowym sklepie po zakupy a teraz mąż robi tzw "picówkę". Montuje listwy, domalowywał ściany itp. Co do mojego okna stanęło na szynie sufitowej przez całą szerokość pokoju:p za tydzień będą mebelki to się pochwalę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Ah i mój brzuch oraz małe co nieco:p1498300459611.jpg1498300467804.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1101 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję, mam nadzieję, że ból ustąpi ![]() Cytat:
Ale mu dobrze z oczu patrzy, i ten nochal...cudny psiak ![]() Cytat:
Kciuki żebyś dała radę ✊️✊️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1102 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
najwyżej szybciej przyjedzie z tego szkolenia ![]() Cytat:
Współczuję takich boli może coś naciągnęłas Cytat:
![]() Cytat:
Ale super piesio słodka mordkaCytat:
Darietta super ze robisz obiad rozruszasz się powoli
|
||||||
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ Wy wszystkie jesteście szczupłe i to jeszcze jedząc takie pyszności, śliczny brzuszek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
A zapomniałam wam napisać mój tata wczoraj podrzucił mnie do domu i pojechał do domu. Mój mąż po chwili zadzwonił do niego z życzeniami bo tak szybko tata się zwinął że nawet nie zdążył. I zażartował sobie tata niech sie szykuje bo się zaczęło.
Oczywiście powiedział że żart. Dziś rozmawiałam z mamą i byli w szoku że było oki i nagle. Stali wszyscy jak wryci. |
|
|
|
#1105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za komplementy odnośnie psa
nie da się złoscic na niego ![]() Cytat:
Cytat:
**Fajnie, że remont do przodu. Czekamy na foty!
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe nie śmiejecie sie ale nogi mam jak z galarety tak mi się trzęsą i jak stoje to co chwile do kibelka latam siku. A mój mąż rano przeżył szok kladłam się spać w jego koszulce budzi się rano a ja nago. Nie żeby miał coś przeciwko ale mówi że znęcam się nad nim. I bezwstydna się zrobiłam w tej ciąży. Edytowane przez darietta Czas edycji: 2017-06-24 o 12:47 |
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę przyznać, że mam dzisiaj lekkiego doła. Dziś z okazji urodzin babci, mama napiekła ciasta dla gości, a mnie od patrzenia dopadł dołek jakiś. Wiem, że to głupie, dzieckiem nie jestem i staram się to sobie wszystko racjonalnie tłumaczyć, ale tak strasznie bym chciała żeby ta cukrzyca minęła wraz z ciążą. Nie powinnam martwić się na zapas, wiem to wszystko, ale czasem przychodzi taki moment, że po prostu strach mnie ogarnia, bo to jednak choroba na całe życie.
Przepraszam, dziś ja musiałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby przeszło po ciąży!
|
|
#1109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sie wygadalam ide dalej nadrabiac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1110 |
|
MerDer 4ever
|
Pestycyda my stwierdziliśmy, że składamy dzisiaj meble i ogarniamy wszystko. Tapeta juz nie zakurzy a mąż ma wolny weekend.
Śliczna masz piłeczkę! I co smaka robisz? Agg mam nadzieje, że to nie spojenie Darietta powodzenia w gotowaniu fajnie, powoli sie rozruszasz ![]() Ja tez śpię bez niczego bo jest mi strasznie gorąco. Okno otwarte prawie cały czas (zamykam o 4 rano bo cholerne ptaki skrzeczą Emmos mam nadzieje, że cukrzyca opuści Cie wraz z porodem Myszowata powiedz jej to od razu żebyś po porodzie nie miała teściowej na głowie. Moja teściowa nie pracuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

ale w moich wyobrażeniach kilka godzin po porodzie skacze juz jak młoda kozica
Siedziałam chyba z godzinę na tej piłce i jak wstałam złapał mnie taki ból w pachwinie, że przypomniałam sobie jak bolą skurcze porodowe
Jęczałam jak przy skurczach na porodowce, próbowałam pozycjami różnymi zmienić ułożenie dziecka, ale było coraz gorzej, łyknęłam nospę... W końcu wlazłam do wanny, jak polewałam gorącą wodą było trochę lepiej, ale jak wyszłam znowu ból
Ja już nie wiem co z tym robić
Nadrabiam Was i nadrobić nie mogę. Co mi się wydaję, że jeszcze jedna strona została to kolejna dochodzi 

Zdrówka dla niego z okazji urodzin
wszystkiego dobrego dla męża! Dzien dopiero sie zaczął wiec może jeszcze prezent dla męża dzis wypali
mój tż też dziś ma urodziny 

mężczyźni po prostu mają inaczej mózgi skonstruowane i nie myślą tak jak mu. Oczywiście że będzie z Tobą podczas cc i przy przyjęciu do szpitala!A zaraz pewnie pójdzie po rozum do głowy i przeprosi za głupie gadanie.
może coś naciągnęłas