|
|
#1201 |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Nulka dzięki
Sill hahaha chyba ta koza Cie nie opuści Współczuje tego bólu Minini współczuje tych remontowych problemów, ciagle cos Vadi Aa No nic, nie martw sie i tak Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1202 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jakbym mogla to bym sie spiła dziś z rozpaczy najchetniej
|
|
|
#1203 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem że remonty zawsze trwają dłużej niż sie zakłada, liczylam sie z tym. zła jestem na to że tyle rzeczy mąż musial robic dwa razy albo poprawiać po "fachowcach". on jest taki dokładny i wszystko musi byc idealnie że nie przejdzie u nas mała nierówność czy jakies niedociągnięcie. nawet ścianę na ktorej od podlogi po sufit bedą szafki musiał gładzią robić..
|
|
|
#1205 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam zdjęcia z końca marca i śmiać mi się chce, bo wydawało mi się wtedy, że jestem w taaaakiej ciąży, a brzucha prawie nie było widać Cytat:
W załączniku, fotel gratis ![]() Ładnie to poukładałaś, ja też mam te pojemniki. Widzę kierpce Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Biedna jesteś dzisiaj z tym bólem ![]() Cytat:
Oby szybko poszło!Dużo ciuszków sobie zostawiałaś? Edytowane przez calineczka3 Czas edycji: 2017-06-28 o 21:57 |
|||||||||
|
|
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
fajny fotel! i ta podusia cudna
dzieki
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy i komplementy dla pieseła; )
Tż się ogarnął i przeprosił. Ma chłopak szczęście. Do 14 nie rozmawialiśmy ze sobą. Sam widzę, że miałaś ciężką noc ![]() Calineczka Jon gratuluję! Baw się dobrze!
|
#1208 |
|
Wtajemniczenie
|
Sill biedna ale Cię wzięło może dziecko uciska jakoś tak boleśnie.
Minini - trzymaj się zobaczysz jeszcze ,że mąż skończy remont zanim urodzisz !! Mała zdrówka dla Tymka !! najlepiej do laryngologa jakiegoś dobrego uderzyć z tym uchem bo rodzinny to leczy na wszystko. Calineczka super brzusio kolejna zgrabna piłeczka! ja byłam z tżtem w biedrze jak on mnie w☠☠☠☠ia ledwo wszedł już skomentował,że będę łazić pewnie i oglądać wszystko nie mogę swobodnie zrobić zakupów bo on sekunde po wejsciu do kasy ciagnie i szybko do domu , w domu ,w domu w domu ciągle by siedział w domu do komputerka i siedzieć aż żeśmy się pożarli w biedronce wiocha jak patusy ale się przypierdala o wszystko za małą torbę wzięłam na zakupy itp itd ale żarł by wszystko co wezmę dlatego ciągle mam pustą lodówkę.Jeszcze kolejny kolega za naprawę kompa przyniósł mu piwo 1,5 l i on chodzi i ale bym sobie wypił ☠☠☠☠a jak dziecko, jak coś jest to zaraz trzeba wychlać ,wyżreć do dna ale mam w☠☠☠☠a dzisiaj ja chyba już nic innego nie będę pisać tylko się żalić...zaraz mu powiem ,żeby całe whychlał a ja sobie do brata zadzwonie jak będę rodzić a on niech sobie śpi jak coś.OJ jak się młody urodzi to wezmę tżta w obroty. Mama się nawet nie odezwała do mnie dzisiaj hehe no ☠☠☠ie wszystkim na dekiel przysięgam. Czerwcówki jeszcze 4 nierozpakowane... nie mam słów razem ze mną 5 hehe może zostanę lipcówką jednak
|
#1209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1210 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Co do Teściowej moja dziś dzwoniła wystraszona bo jej się snilam. Spałam na siedząco, a ona mnie przykrywala kocem
Tez mówię mamo. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Calineczka zgranie! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wróciłam z grilla. Moje stopy osiągnęły max objętości. Nigdy jeszcze takie nie były. Brzuch jak kamień! Prysznic i leżę.
|
|
#1211 |
|
MerDer 4ever
|
Calineczka super fotel i ta poducha
Nakłoniłam jeszcze Tz zeby złożył fotel Kierpce tata mi przywiózł jak byli teraz z mama w górach Morelle dobrze, że Tz sie ogarnął ) Chilli tez bym sie wkurzyła na Tz co to za glupie teksty i zachowanie Jak telefon podładuje pokaże Wam szuflady bo w końcu komoda złożona Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1212 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Devileek fotel przepiękny!
|
#1214 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Morelle Ma mąż szczęście, że się ogarnął Cytat:
Kolejny no! Co się tym facetom dzieje na koniec! ![]() U nas za miesiąc może być więcej nierozpakowanych bo dużo z nas ma terminy na koniec miesiąca ![]() Cytat:
Color Stories |
|||
|
|
|
#1215 |
|
MerDer 4ever
|
Uwaga milion zdjec
w pokoju jeszcze sporo brakuje wiadomo IMG_1498329469.892268.jpgIMG_1498329476.600154.jpgIMG_1498329483.637421.jpgIMG_1498329491.124264.jpgIMG_1498329498.877836.jpgIMG_1498329510.050530.jpgIMG_1498329518.321189.jpgIMG_1498329525.491921.jpgIMG_1498329533.028579.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1216 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
też mamy 'owieczkę' z Ikei na podłodze
|
|
|
|
|
#1217 |
|
MerDer 4ever
|
Dzięki macie oryginał czy podróba? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1218 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#1219 |
|
MerDer 4ever
|
Dzięki! ![]() Zapomniałam o szufladach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1220 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zadomowienie
|
Ale mi się dzieć dzisiaj kręci i mi gmera na dole
![]() W ogóle skurcze już mam teraz dużo dłuższe niż wcześniej ![]() Cytat:
![]() Czyżby tapety brakowało? ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- |
|
|
|
|
#1222 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Hahahaha a może koza! Cytat:
Mój sie tak boleśnie wypina we wszystkie strony, że Dzięki taki typowy blokowy "wagon" ![]() Tapeta jutro o 10 jak nie to pierdziele i mam ja w Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1223 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jakis dzien konfliktów z TZ. U nas było miło, bawiliśmy sie z psem i w pewnym momencie pies skoczył w kierunku kota, a kot się przestraszył i zaatakował w obronie łapami. W sumie to nie wiem czy psa dotknął, bo od razu uciekł.
Oczywiście TZ jest po stronie psa, zeby najlepiej koty nie wychodziły. A ja po stronie kotow - one jej nie zaczepiają, nie są wobec niej agresywne, a jedynie przestraszone się bronią. Pies jest nadpobudliwy, niby jak mu sie mówi zeby kota nie ruszał to odpuszcza, ale tez często ekscytacja bierze górę i na koty skacze. Jon Snow - niezłe przeboje miałaś z tymi skurczami jadąc na egzamin. Dobrze, ze juz po i ze wakacje. Mała! Wałcz z szefem o tą prowizje, co to za obcięcie? Devileek - śliczne krzesło. Nonie, Calineczka - śliczne brzuszki, bardzo zgrabne. Nonie, no ja tez nie byłabym zadowolona z nieproszonych gości. Vadi - taka ilośc alko na pewno nie zaszkodzi. Te nasze mamy, kiedyś chyba inaczej sie do tego podchodziło. Ja jak zaszłam w ciąże to mama kilka razy proponowała mi lampkę wina. Myślałam, ze tak tylko dla picu, a okazało sie ze dla niej serio normalne jest ze lampkę wina w ciazy można i ona piła. Sill - brawa za hemo, a tego bólu współczuje. Pewnie coś ci córa mocno uścisnęła i dłużej potrwa zanim puści. Calineczka - śliczne lozeczko i fotel. Morelle - super, ze TZ przeprosił i juz ok. Taedio - pokój świetnie sie zapowiada, a jak jeszcze tapeta dojdzie to bedzie mega. Wozek i fotelik super, do tego kolejny ekstra uszak na wątku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1225 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Nawet tak spałam dzisiaj nad ranem Nie przechodzi po tym... To może rzeczywiście nie Łucja jednak... Jeszcze się martwię czy to nie jakiś zakrzep, zapalenie żyły czy coś, ale ewidentnie zaczęło się od pachwiny/więzadła... Zadzwonię w poniedziałek do gina, głupio mi w weekend zawracać mu głowę... Chciałam tyle rzeczy dziś zrobić i nie mogę Cytat:
Wydaje mi się, że z tymi poprawkami to normalne, zwłaszcza jak mąż nie lubi żadnych niedoróbek... Ale rozumiem Twój stres i nerwy, bo u nas jeszcze tyle rzeczy nieskończonych jak bym chciała... I też stres czy zdążymy... Ale brawa za dzisiaj, bardzo dużo zrobiłaś Chyba nie A taka fajna ta szczotka Cytat:
|
||
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś wstawiliśmy do naszej sypialni łóżeczko. Chcieliśmy żeby starszak się oswoił z tym, gdzie będzie spal braciszek. Fajnie pomagał ustawiać łóżeczko
Kochany mój <3 Teraz to się stało takie realne że naprawdę za chwilę rodzę!
|
#1227 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Minini współczuję, kciuki zebyście skończyli jak najszybciej ✊️u mojej teściowej już remont 2 miesiac trwa, miał się skończyć z początkiem lipca, a tam ani podłóg nie ma, łazienka nie skończona, ekipa grzebie się niemiłosiernie. Wszystkiego pilnuje tż i też mam troche stresa, bo to 60km od nas i nie uśmiecha mi się, żeby tam jeździł w lipcu, gdy ja będę na wylocie. Cytat:
Haha miałam to samo ostatnio, śmiech mnie ogarnął jak oglądałam swoje zdjęcia z 6 miesiąca Śliczny fotel ![]() Cytat:
Czyli lewa półkula zatrybiła, tylko chwilę czasu potrzebowała, super ![]() Cytat:
Nienawidzę jak ktoś mnie w sklepie pogania brrr nie dziwię się, że sie wkurzyłaś. Cytat:
Super Wam wyszło, widzę, że tapeta nadal czeka. Tez ja mam, ale wkurza mnie bo nie ma antypoślizgowości. Wasza też nie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1228 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Do tego dopadła mnie pierwsza w życiu zgaga. Winię oczywiście powyższe ![]() Cytat:
![]() Siedzenie na piłce nie powoduje zakrzepicy, to byłby ogromny zbieg okoliczności Do tego miałabyś zasinienie i puchnięcie kończyny, widzisz u siebie coś takiego? Najprawdopodobniej coś naciągnęłaś albo rozluźniłaś miednicę i Łucja się wpakowała jakoś niefortunnie ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Z tego, co pamiętam, to nie, ale nasza leży w wąskim miejscu w sypialni i okupują ją kotki więc nawet nie zwróciłam uwagi. Są specjalne taśmy do podklejania dywanów od spodu, może tego użyjesz?
|
||
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne fotele i pokoje
Chilli ![]() Minini za szybki remont! Zjadłam na kolację kabanosy, dawno nie jadłam posmakowalo!
|
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też myślę, że jak stanie łóżeczko to do mnie dotrze, że za chwilę będę mieć dziecko. Super, że starszak tak reaguje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

chyba ta koza Cie nie opuści

wózek wietrzy sie juz kilka dni ale dalej śmierdzi. Metracyk szczególnie ale nie da sie zdjąć poszewki z niego
tzn i tak bede kładła pieluszkę/prześcieradełko wiec oprócz smrodu nie ma problemu.. 
co to za glupie teksty i zachowanie 

jak nie to pierdziele i mam ja w
masakra!

Nie przechodzi po tym...
Wydaje mi się, że z tymi poprawkami to normalne, zwłaszcza jak mąż nie lubi żadnych niedoróbek... Ale rozumiem Twój stres i nerwy, bo u nas jeszcze tyle rzeczy nieskończonych jak bym chciała... I też stres czy zdążymy...

Kochany mój <3 Teraz to się stało takie realne że naprawdę za chwilę rodzę!

za szybki remont!