|
|
#121 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Wypada tak wyjsc na ulice?
Cytat:
Społeczeństwo mamy proste, nieokrzesane, więc po co się narażać? Zresztą bujanie się po mieście w takim stroju jak autorka wątku zaprezentowała także byłoby proste i nieokrzesane ![]() Tyłkiem i cyckami wzrok połowy ulicy przyciągać, być traktowaną jak mięso, ciało, towar - średnia opcja. Dla mnie. Ja wprawdzie nie łażę tak po mieście , ale z licealnych czasów pamiętam imprezy, gdzie miałam (w sumie skromne ) białe spodnie i top, i tych nachlanych kolesi z mętnym wzrokiem, to rzygać mi się chce. I nie pojmuje, jak samej można się na lepsze "atrakcje" wystawiać, tyłek i biust za przeproszeniem na ulicy prezentować. Chyba mam jakiś uraz ciężki![]() Zresztą ja w sumie nie widuję tak odzianych panienek na ulicach, czasem rzuci mi się w oczy, jak jakaś świeci CAŁYM gołym brzuchem (co też kontrowersyjne jest, no mi się nie podoba zbytnio, trza wiedzieć, jak sie ubrać, dama-jak ja - tak nie spaceruje). Natomiast mini (nie odsłaniające pośladków): spoko, topy: też, byle nie robić z siebie ciała na wystawie.A tak poza wątkiem, to brzydzi mnie, jak komuś tak zwaną "skarbonę" (kawałek rowka między pośladkami) widać. Skąd to się bierze, od za ciasnych spodni czy co
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Natomiast z racji tego, ze ostatnio spodni szukałam, mogę powiedzieć skąd sie to bierze, że d ... na wierzchu. Dużo modeli jest teraz tak szytych, ze w momencie kucania ciach, spodnie w połowie tyłka. Drugą opcją, której większość chce unikać, są spodnie pod pępek, co jak co, ale takie dzinsy nie są sexy, a znalezienie tych jedynych, odpowiednio skrojonych jest często bardzo trudne i pewnie wiele dziewczyn kupuje te, które są dobre i już, a później nagle gdzieś siadają i ... Od pewnego czasu w przymierzalni w spodniach klękam, siadam, kucam.. lepiej mieć pewność. |
|
|
|
|
#124 |
|
BAN stały
|
No już takie rozmyślenia zaczęłam prowadzić, bo widzę kilka dziewczyn, co
NON STOP, jak usiądą, prezentują dorodną skarbonę. A ich spodnie w sumie na takie biodrówki-łonówki nie wyglądają, więc wydedukowałam, że chyba są za ciasne. Nie lubię oglądać czyjegoś tyłka zbytnio. Weźcie dziewczyny go nie pokazujcie ![]() Goły brzuch nie jest dla mnie obrzydliwy, po prostu KAWAŁEK zgrabnego brzuszka, jakieś 3 cm , nawet jakoś tam wygląda, ale całe brzuszysko, od bioder po miejsce pod biustem, to nie wypada na ulicy głównej w mieście ![]() pushit, ja mam normalne dżinsy, nie pod pępek i rowu mi nie widać. Poza tym nie trzeba chyba non stop seksi wyglądać
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brzuch - hm. jesli jest to pasek brzucha niesmiale wygladajacy spod tiszerta - fajno. jesli jest to ogromny brzuch, zwisajacy znad przyciasnych spodnie - bleeee.
|
|
#126 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale baleroniki ze spodni sa fuj |
|
|
|
|
#127 | |
|
BAN stały
|
Hehe, tak zwana proca.
Czuję się w obowiązku uświadomienia społeczeństwa: TO NIE JEST SEKSI ![]() Cytat:
![]() A cały brzuchol na wierzchu, to mnie się z automatu kojarzy z tą brytyjską lower class, rozkrzyczanymi, wymalowanymi, wulgarnymi dziewuchami na ulicach. Brrr... Edytowane przez calkiem-spoko Czas edycji: 2008-05-08 o 23:27 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to w ogole najchetniej wsadzalabym koszulki w spodnie, mam fobie golych plecow
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
wulgarnie? prowokacyjnie? nie.... dla mnie to jest po prostu wyjście na ulicę prawie nago i wydaje mi się to wręcz jakieś... niecywilizowane
A przynajmniej poniżej pewnego poziomu kultury. Poziomu podstawowego![]() Może jakbym mieszkała na wsi, latała boso po łące... to ideał (bo strój ładny!) Ale na przykład w moim mieście to bym się ze wstydu spaliła i to nie ze względu na nieśmiałość ![]() Natomiast jeżeli takie są obowiązujące w Irlandii standardy (nigdy nie byłam więc nie wiem) to owszem, biegaj tak nawet codziennie - pewnie wcale się z tłumu nie wyróżnisz.
|
|
#130 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Opalonych tyłków nie widzę, same blade A ta opalenizna to pewnie by była z jakiegoś california sun solarium, sztuczna jak w mordę szczelił i ogólnie koloru PRLowskiej meblościanki, a nie żadne kalifornijskie słoneczko
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W klubie czy jakichś skupiskach ludzi jeszcze nikt się nie odważył Ale nad takimi chwilami jak napisałam wcześniej nie bardzo da się zapanować, i zupełnie różnym dziewczynom to się przytrafia, a raczej przytrafiało, bo na szczęście dawno nie miałam takiej sytuacji.Lubię mini, krótkie szorty itd, ale między tym a prawie nagim ciałem jest przepaść. Zachowawcza może jestem, ale nieszczególnie mi się to podoba
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
no wiem, ze z koszula w spodniach to siara dlatego jednak jej nie wpycham
za to naciagam
|
#133 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, ja widze jedrne fitnesski, sportowcow, ludzi spedzajacych zcas na swoim hobby i pasji zyciowejCytat:
No ale to teraz modne.Cytat:
|
|||
|
|
|
#134 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() To już wiadomo, co kto robi i czy na siłowni siedzi dzień w dzień? Nie no, tak nie pisz, bo może się niektórym przykro zrobić. Znam osoby mające z tym problemy i widziałam, jak to może boleć... |
||
|
|
|
#135 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dżinsy to ja mam tez normalne, biodrówki, ale bez efektu, jak to było? skarbonki. Ile sie ich naszukałam, to moje. Seksownie lubię wyglądać kiedy tylko mogę, chcę i mam na to siłę. Za dużo mam męskich zajęć, żeby po nich wskoczyć w rozciągniętą podkoszulkę, bo już w ogóle czułabym się jak chłop. Co nie znaczy, że noszę stringi na ramionach. apropos stringow
|
||
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
witam ponownie i powiem tak: moje pytanie skierowalam nie po to poniewaz czuje sie niepewnie- chcialam tylko poznac wasze zdanie
i szanuje kazda wypowiedz. Lubie czuc sie kobieco w wersji bardziej agresywnej, zreszta Ci co sledza moj watek o hardcore barbie wiedza o co chodzi. Chcialam wkleic jeszcze inne zestawy ale nie ma to najmniejszego sensu,gdyz opinie bylyby podobne jeszcze raz dzieki za komentarze
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem tak wypada wyjsc ale tylko na plaze.
No chyba ze chcesz zeby wszyscy faceci sie za Toba ogladali na ulicy ![]() Tu gdzie ja mieszkam np za taki stroj mozna byc poproszonym o opuszczenie sklepu. |
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybyś tak się ubrała w Warszawie to ..... dostałabyś mandat i wysłaliby cię do domu, żebyś się przebrała Nie pamiętam czy rok temu czy z 2 lata temu weszły takie przepisy i generalnie takiego ubioru tu się nie widzi.Dopiero jak się wyjeżdża na trasę gdzieś poza Warszawę to są tam strażniczki lasu - nawet ubrane w odzież, która bardziej zasłania ciało ![]() Generalnie co kraj to obyczaj ![]() W klubach - oczywiście norma. Nawet bez staników + mini bez majtek
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
Wklej je w swoim wątku, tam zapytaj o ocenę, ja jestem ciekawa co wymyśliłaś.
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
seksownosc nie polega na rozebraniu sie do rosolu dla spoleczenstwa ale na tym czyms w srodku ,kto tego nie ma musi sie rozbierac i przyklejaja sie do takiej kobiety prosci faceci. mozna byc seksowna ubrana od stop do głow. wystarczy zalozyc pod kamizelke kolorowy top. |
|
|
|
|
#141 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
Pytasz czy wypada...moja odpowiedz: nie. Masz super figurkę i masz co pokazać, ale wydaje mi się ze jednak ten strój jest zbyt odważny ...ja osobiście zrezygnowalabym z niego, ale jesli Ty się czujesz tak dobrze jest ok
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie,pewnie kazdemu tylko niekoniecznie w sposob jaki masz na mysli-zwiazany z jakims srodkiem.
|
|
|
|
#145 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Charakteryzują się wykształceniem maksymalnie zawodowym czy ukończeniem najgorszego technikum dla kretynów w całym mieście, prostackim stylem bycia i skrajnie mało inteligentnym wyrazem twarzy. Ich zainteresowania oscylują wokół tuningu samochodów i przybytku intelektualnej rozkoszy, czyli siłowni. Lubią firmowe ciuchy: Adidas, Nike, Reebok, zawsze noszą białe skarpetki do tego. Złote czy srebrne wisiorki grubości krowiego łańcucha mile widziane. Nie pogardzą dresem za 400 zł. Owłosienie przeważnie w postaci łysej pały lub szczodrze nażelowani. Preferują interesy robione w komisie. Od partnerki oczekują głównie dobrej prezencji (w tuningowanym 15 letnim oplu kalibrze) i łatwości w kontaktach. Także jest dla kogo być seksownym
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
edit: no to sie wpasdowałyśmy calkiem-spoko rownoczesne i znow nie zgadzamy, ma studia, nie interesuje sie samochodami, nie pakuje na silowni to takie gadanie jak to, ze bmw to auto dla dresa ... tak, ale TYLKO w Polsce. Dla mnei bmw to po prostu swietne auto o eleganckiej linii. |
|
|
|
|
#147 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie nie zgadzam z Calkiem spoko.Uwazam,ze podoba sie prawie kazdemu,a jesli mowi ze nie to udaje,zeby nie robic przykrosci dziewczynie Sorry ale obiektywnie rzecz biorac przeciez Foxy ladnie sie prezentuje w tym ubraniu |
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
masz bardzo fajne szorty
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, sa bmw i BMW
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

, ale z licealnych czasów pamiętam imprezy, gdzie miałam (w sumie skromne
) białe spodnie i top, i tych nachlanych kolesi z mętnym wzrokiem, to rzygać mi się chce. I nie pojmuje, jak samej można się na lepsze "atrakcje" wystawiać, tyłek i biust za przeproszeniem na ulicy prezentować. Chyba mam jakiś uraz ciężki

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i szanuje kazda wypowiedz. Lubie czuc sie kobieco w wersji bardziej agresywnej, zreszta Ci co sledza moj watek o hardcore barbie wiedza o co chodzi. Chcialam wkleic jeszcze inne zestawy ale nie ma to najmniejszego sensu,gdyz opinie bylyby podobne