![]() |
#2041 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.VII PORODÓWKA
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
Moniam, powodzenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2043 |
Wtajemniczenie
|
Moniam trzymamy kciuki i czekamy na szczęśliwe wiadomości 😘
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2044 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą też chciałam robić w tym roku ale ciągle czekam na lepszą cenę 😛 Znowu późno zasnęłam. Budziłam się kilka razy bo śniło mi się że boli. Ale jak się Budziłam to nic się nie działo więc to chyba sen 😃 No i zaczęły się upały. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas położna na wizycie zwróciła na to uwagę, pojechaliśmy do laryngologa i stwierdziła że faktycznie króciutkie ![]() ![]() Naprawdę jeśli lekarz stwierdzi że warto zrobić to nie ma się nad czym zastanawiać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2046 |
Zakorzenienie
|
Brudzia dzięki.
![]() ![]() Oj jelonek współczuje ja śpię po 2 3 w porywach do 4 h a i tak chodzę jak zombie nie wiem czy dziś małego nie oddam komuś na spacer żebym mogła się zdrzemnąć bo za dnia to on praktycznie nie śpi może ma z dwie drzemki po godzinie a ponoć noworodki tyle śpi ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2047 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
Ania, ja już przyzwyczajona, bo Hania też mi tak spała, tzn. nie spała
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Wpadają dziś teściowie do wnuków, a ja jeszcze w koszuli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2049 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2051 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niezla różnica 😊 To sobie poczekasz... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2053 |
Zadomowienie
|
My chyba jakiś skok mamy. Tadzio nie da się odłożyć, wczoraj tak ładnie w wózku spał, a dzisiaj tylko przy cycku, smokiem pluje.
![]() |
#2054 |
Zadomowienie
|
Cisza na morzu, młoda śpi... wczorajsza podłoga i wieczorne spacery po schodach o kant
![]() U mnie spokój, mam nadzieję, że Monia dziś zadziała ![]() Idę na zakupy. Mam ochotę na czereśnie i truskawki ![]() A odnośnie nie śpiących niemowlaków - Leon nie spał pierwsze 3-4 miesiące ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez daiquiricubano Czas edycji: 2017-06-27 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2055 |
Rozeznanie
|
Założyli mi balonik, 2 cm rozwarcia mialam. Bolało jak cholera ale teraz już nic nie czuję. Byłam ok 1,5h podłączona do ktg a teraz kazali mi chodzić żeby cewnik zaczął działać. Czarno to wszystko widzę... zadnych skurczy nie czuję, troche mnie tylko głowa boli od leżenia. Mąż jest cały czas ze mną ale zastanawiam się czy go do domu nie wysłać bo siedzi tu bez sensu a potem przy porodzie i ja i on bedziemy wykonczeni.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- No i kciuki oczywiście cały czas 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2057 | |
Zadomowienie
|
Dałam tadzia babci, myślała, że go uśpi i posiedzi na huśtawce poczyta, a tu jak nie jeździ wózkiem to mały krzyczy.
Ja odpoczywam, wcinam ciasto i pije herbatkę, Teraz ja się chwilę zrelaksuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
Też miałam balonik przy kacprze - współczuję. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2058 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2059 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj trzymam kciuki za rozkręcenie akcji a ja tez mojego odsylalam bo bez sensu tak siedzieć a cc miałam mieć na 14 a brali mnie po 11 wiec się szybko wracał ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2061 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2062 |
Zakorzenienie
|
Kacperkova ja tez daje babci Mikiego do uspania ale czasem to nie wychodzi bo zazwyczaj chce cyca jeszcze. Dziś od 9 cyc Pielucha cyc dopiero o 15 chyba tak się napił ze zasnął a ja z nim na godz teraz dopiero się umylam..chodzę w piżamie.. trochę się ogarnę bo o 19!chhcialabym wyjść na spacer z nim a wiem ze jak wstanie znowu Pielucha i cyc
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2063 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2064 |
Zakorzenienie
|
Dodam ze chyba złe nosze bo u mnie często płacze na rękach a u mojej mamy się uspokaja chociaż na chwile No chyba ze u mnie czuje cyce bo są na wierzchu
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2065 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam na spacerze. Śmiać mi się chce bo byłam godzinę a przeszłam jeden kilometr 😂😂 Maz pojechał do kina na transfornersow. Ja nie chciałam oglądać. Odebrałam zdjęcia z Rossmanna i obejrzę sobie komedie romantyczną. Najgorsze w tym czekaniu jest to że ja się najzwyczajniej zaczynam mocno nudzić 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2066 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja zaczelam ogladac serial Wikingowie, ma 4 serie wiec licze ze starczy mi do rozwiazania ![]() Z ciekakwostek to od soboty lapie mnie taki tepy bol prawej pachwiny. Taki ze jak idzie to az mi sie nieoczekiwanie nogi uginaja. Nie jest to jakies mega okropne ale taki wlasnie tepy bol. Macie tez tak? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2067 |
Zakorzenienie
|
Paula No może hehe położna pow ze raczej cyce czuje u mnie musiałabym chować a mi się nie chce
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2068 |
Zakorzenienie
|
Hej. Kurcze ale dawno tu nie pisalam. Poczatki macierzyństwa sa ciezkie. Probuje jakos wszystko ogarnac ale nie daje rady. W domu taki syf jak nigdy. Podziwiam mamusie ktore maja wiecej jak 1 dziecko 😘
Dzis bylam u pediatry bo zauwazylam ze maly dziwnir iddycha tzn.ma ok.5 szybkich oddechow a potem przerwa. Dodatkowo wczoraj tak dziwnie "łapał" powietrze jakby mial bezdech i mu sie przypomnialo ze musi wziazc oddech. Uslyszalam ze to normalne, dr go osluchala, mowila ze wszzystko ladnie, pięknie. No i go zwazylismy. I tu jest problem. Wyliczyla ze za malo przybrał i powiedziala abysmy sie zastanowili nad podaniem mu mm bo moze byc nienajedzony. Mowila abysmy zadzwobili do doradcy lak. Zadzwonilam i jutro jade. Uslyszalam ze lepiej abym co ktores karmienie podala sciagniete mleko. No ale nie ukrywam ze podalam mm. Maz kupil tez cale opakowanie. Podam mu chyba w nocy. Ale bede walczyc o kp. Po to w koncu jutro jade do poradni laktacyjnej. No a od dzis jeszzcze biore antybiotyk bo mam zapalenie pecherza moczowego 😪 No i jeszcze doradca laktacyjny kazala zrobic badania moczu malego bo moze ma infekcje. Pobralam mu siuski ( juz mam sposob opanowany) i okazalo sie ze ma sladowe ilosci krwinek. W osrodku poruszenie- natychniast z wynikiem z lekarza. Ja wystraszona ze szpital nas czeka a lekarz kazal powtórzyć badanie bo jest nie miarodajne(bylo robione w automacie ) i mowil abym sie bie orzejmowala bo moze jest przeklamane. Jak sir dowiedzial ze maly za malo przybiera to mnie pocieszyl ze jego wnuk tez mial taki problem a potem bylo ok. No wiec musialam zniwu leciec do domu i pobierac 2 raz siuski i dac na badania. Jutro wynik wiec czekam.z niecierpliwoscia. Kurcze mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Nie wyobrazam sobie abym miala z nim do szpitala jechac i patrzeć jak tam cierpi 😪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2069 |
Konto usunięte
|
Gratulacje dla kolejnej mamy
![]() U mnie dopiero teraz mała zasnela. Ah... Nie mam pojęcia czemu. Jestem padnięta. Może jutro napiszę więcej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
Migotku wspolczuje Ci tego napinania brzuszka malutkiej. Moj Marcel poki co( odpukac) zakwili czy zaplacze jak jest glodny czy ma cos w pampersie. I ewentualnie podczas mycia ale nie zawsze. Nie chce zapeszac ale on jest naprawde grzeczny! Mialam porownanie w szpitalu. Inne dzieci co jakis czas plakaly a moj tylko spal, jadl i robil w pampersy. Az zaczelam sie martwic czy to normalne. A dajesz cos malutkiej na kolki? Bo rozumiem ze ona kolki ma tak?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Daiquiricubano super zeniekupowalas mm. Ja niestety sie skusilam ale tez dzis ryczalam jak mąż szukal tego mleka. Namawialam go aby nue kupowal, biekypil bo u nas nie bylo ale jak pojechal do bydgoszczy do pracy to kupil ( mowil ze chce byc pewny ze maly jest najedzony). No trudno. Zobacze jeszcze co jutro powie doradca lakt.ale i tak bede kp. A mm moze sobie stac potem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Jak tak czytam ile Wy pokarmu odciagacie to idzie sie zalamac. Ja w 30 min ledwie 20 ml a potem nic nie odciaga. Ale jak nacisne brodawke to pokarm leci ale laktator juz nie ciagnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.