|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: 41 część wątku ciśniemy wszystkie bez wyjątku
Dzień doberek wszystkiem
mam w planach rolki dzisiaj wieczorkiem, zamelduje ile uda mi się przejechać ![]() Cytat:
![]() dziunkowa - A powiedz mi ... jogę sama ćwiczysz czy chodzisz na jakieś zajęcia? Ostatnio zaczęłam interesować się jogą, nawet robiłam Powitanie słońca ![]() dodaja - aaa to w tym sensie rodzinna ... no to faktycznie nieciekawa sytuacja. Rosebrd - może pierś z kurczaka nadziewana np. szpinakiem i fetą, albo innym farszem? Albo w piekarniku do jednego wora ziemniaki i kurczak ![]() Cytat:
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4204 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry
musiałam wstać o 4 aby dorwać na uczelni promotora i kierownika katedry i mi się udało rzutem na taśmę, bo chwilę później uciekali już na obrony
|
|
|
|
#4205 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale za czasów liceum to spokojnie robiłam 50 km w jedną stronę, od jednej rzeki do drugiej, a w ramach "odpoczynku" pływałam. Zarzuciłam rower w momencie, gdy już miałam na tyle rozlataną kostkę, że nawet nie czułam, gdy stopa wyginała mi się pod dziwnym kątem i za nic pedała nie chciała się trzymać ![]() Wróciłam do roweru dopiero jak przestałam wykręcać kostkę średnio 2 razy na miesiąc, było to gdzieś dopiero na drugim roku studiów, po prostu żeby wymijać korki. Cytat:
![]() Nic nie gotuję. U mnie dzisiaj chłodnik z szczawiem od mamy TŻ, mimo że miałam ochotę ukręcić jakiś makaron. Brawo
|
||
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;7502630 6] Nic nie gotuję. U mnie dzisiaj chłodnik z szczawiem od mamy TŻ, mimo że miałam ochotę ukręcić jakiś makaron. Brawo [/QUOTE]Też właśnie o makaronie myślałam. Tż pragnie wątróbki z cebulką To będzie wątróbka ![]() Dziewczyny jutro Wam wstawię zdjęcia czarnych sandałów na słupku, o które prosiłyście Wczoraj byłam w nich w pracy i generalnie są wygodne, tylko odrobinkę źle wyprofilowane, ale dałam cały dzień radę
|
|
|
|
|
#4207 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też kcę ![]() Btw: mam całe zawrotne 170cm, w moich regionach to jest przeciętny wzrost jak na kobietę, zdecydowanie nie jestem tam wysoka, w męskim gronie zazwyczaj czuję się jak krasnal. Właśnie chodzę na naukę jazdy (robię prawko) i gościu na kursie wyjechał z takim tekstem: no te L-ki nie są wygodne dla wysokich osób, przy wzroście metr siedemdziesiąt już raczej nie widać świateł na skrzyżowaniu. Jednak co miasto to inne standardy
Edytowane przez 788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5 Czas edycji: 2017-06-28 o 13:52 |
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() NIe nadrobię wszystkiego i nie dam rady odpisac ![]() Dodaja widziałam, ze pytałaś o treningi, działam zgodnie z planem póki co, PMS mnie atakuje i na dniach @ powinien przyjść wiec wpadnie rest a Tobie jak idzie ?
|
#4209 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny! pytanie mam
Czy zdarzyło Wam się kiedykolwiek sytuacja, ze płacicie kartą w sklepie, transakcja zaakceptowana a później sprawdzacie konto i kasy nic nie ściągnęło z konta? weszłam w historie operacji i w ogóle nie ma zapisanej, że płaciłam dziś kartą. A byłam w 2 różnych sklepach
Edytowane przez Niedorosla_Antonina Czas edycji: 2017-06-28 o 14:22 |
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do mnie dziś przyszły sandałki i espadryle i nie wiem czy sandałki nie są ciut przy krótkie
|
|
|
|
|
#4212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4214 |
|
Wtajemniczenie
|
3 dni mi się @ spóźnia
chyba pierwszy raz od 8 miesięcy? na czas zawsze była
|
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest słabe przy zgubieniu karty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Swoją drogą u mojej siostry w pracy jest nowa dziewczyna, no i dopiero zaczyna pracę. Była klientka, zapłaciła karta, na szczęście tylko 50zl (tam zwykle grubszy hajs chodzi), transakcja byla odrzucona a dziewczyna nie zauwazyla tego i musi z kieszeni zaplacic. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4216 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy nadal w tych moich upatrzonych sklepach terminale działają na tej samej zasadzie (na koncie płatności księgowało mi dopiero po weekendzie, robiąc debet na koncie, mimo że nie miałam go w umowie ), ale na pewno nie wszędzie ściągają pieniądze od razu |
|
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;7502847 6]Zdarzało mi się, że pieniążki mi się kończyły, a wypłata dopiero w kolejnym tygodniu... więc w weekend w upatrzonych sklepach robiłam zakupy i płaciłam zbliżeniowo (mając 40 zł na koncie mogłam zrobić zakupy na 200, płacąc 5 razy do 40 zł)
![]() Nie wiem, czy nadal w tych moich upatrzonych sklepach terminale działają na tej samej zasadzie (na koncie płatności księgowało mi dopiero po weekendzie, robiąc debet na koncie, mimo że nie miałam go w umowie ), ale na pewno nie wszędzie ściągają pieniądze od razu Te 'niedozwolone debety' są zwykle kosmicznie oprocentowane, ale i tak jak to kwestia paru dni to są jakieś groszowe sprawy. No i dlatego tez jest to slaba opcja przy zgubieniu karty bo złodziej też tak może zrobić, więc miejcie ustawione limity na kartach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno zaksięgują z opóźnieniem :Ehem:
|
#4219 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Do podcięcia skłonił mnie eksperyment ze znajomym, który zdołał mi zdjąć z konta pieniądze po prostu przybliżając jego arcydzieło do mojej torebki. Nie żeby miał zamiar swój sprzęt wykorzystywać, po prostu jesteśmy ciekawymi świata ludźmi, którzy lubią potwierdzać/obalać mity
Edytowane przez 788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5 Czas edycji: 2017-06-28 o 14:50 |
|
|
|
|
#4220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Melduję Killera
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam pojecia, dziewczyna dopiero się uczu, pewnie zestresowana. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4223 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
Planów żadnych. Tzn nie wyjeżdżam nigdzie. Zamierzałam wziąć się za treningi i dietę ale już środa a ja zachowuje się jak jakiś kanapowy zwierz a nie bogini fitnessu W ogóle jakoś ostatnio brakuje mi motywacji, czuje się źle, beznadziejna, nie widzę już szans na odchudzanie i w ogóle mi wszystko jedno. W domu też jakos nie chce mi się nic robic, wszystko konczy się na planach i spedzaniu całych dni przed TV. Ale jakaś tam wola walki we mnie została, bo dziś się pilnuje z jedzeniem i zamierzam pobiegać. Trzmajcie kciuki, żebym ruszyła wreszcie [1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;7497076 1]Jednak wolałabym coś praktycznego przy okazji, od czasu do czasu bywam w Hiszpanii, a i na co dzień lubię latynowskie rytmy (choć Despacito prześladowało mnie od początku roku i po powrocie do Polski prześladuje mnie nadal - głęboki tekst o "miłości", nawet polskie disco polo nie jest chyba aż tak nachalne ).[/QUOTE]Ejj Despacito to mój hicior Nie wiem czemu ludzie tak narzekają Jak słyszę tą piosenkę to bioderka same zaczynaja się ruszać i czuje się taka sexi Cytat:
Jakich szukasz i gdzie byłaś? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie znalazłam, byłam w ccc i Deichmann i jakiś innych sieciowkach. Chcę jakieś ładne buty na obcasie pasujące do kazdej kiecki, takie do klubu żeby potańczyć. Nie za wysokie, nie za niskie, może być platforma. No i obcas, bo w szpilkach nie umiem chodzić ![]() To nie jest wina banku tylko terminali ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4225 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() A na szpilach nauczyłam się chodzić dopiero 2-3 lata temu, teraz mogę cały dzień pomykać czy nawet przetańczyć całą noc. Zazwyczaj w Deichmannie mam wrażenie, że ich szpilki są przystosowane do ludzi z platfusem, albo wyciągam zbyt pochopne wnioski po przymierzeniu circa 10 różnych butów
|
||
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;7503248 1]Kwestia mentalności, jakoś nigdy nie miałam skłonności do przygód na jedną noc. Może gdybym nie rozumiała tekstu byłoby lepiej
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Ja już się poddałam z szukaniem w ccc czy deichmannie. Jakością to nigdy nie grzeszyło, ale żeby za tandetne kitajskie sandałki (sandałki! to składa się głównie z samej podeszwy!) złego gatunku wołać po 80-100 złoty? Coś się komuś nie powiem gdzie poprzewracało. Choć przygarnęłam jedne płaskie sandałki z CCC w tym roku za 60 zł, bo nie mam czasu szukać butów, u mnie to zawsze długa historia ![]() A na szpilach nauczyłam się chodzić dopiero 2-3 lata temu, teraz mogę cały dzień pomykać czy nawet przetańczyć całą noc. Zazwyczaj w Deichmannie mam wrażenie, że ich szpilki są przystosowane do ludzi z platfusem, albo wyciągam zbyt pochopne wnioski po przymierzeniu circa 10 różnych butów [/QUOTE]Na jedną może nie ale na kilka ![]() No ja właśnie też tam zwykle nic nie mogę znaleźć, ale miałam najbliżej. No i nie chcę jakiś super butów tylko coś do ciorania po klubach zeby szkoda nie było Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Przyjechałam dziś do domu i nie wiem jak ja tu wytrzymam ponad 2 tygodnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie szczegóły a tak potrafią denerwować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4230 | |
|
Wtajemniczenie
|
moja kolezanka w tesco nie skumała, że klient zrobil zakupy na ponad 100 zl i transakcja odrzucona
musiala ze swojej wyplaty oddac podziwiam!Cytat:
a ja przytyłam ![]() masakra poszlam do stokrotki i znowu karta płaciłam, i znowu nic nie pobrało hajsu. Dziś coś jest nie tak |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

musiałam wstać o 4 

weszłam w historie operacji i w ogóle nie ma zapisanej, że płaciłam dziś kartą. A byłam w 2 różnych sklepach

Jakich szukasz i gdzie byłaś?

65->64->63->62-> 61->