Sierpniówki 2017 <3 cz.4 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-30, 19:38   #4651
bianca30
Raczkowanie

Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4

Nyna, trzymaj się dzielnie. Leżenie to nic miłego, wiadomo, ale grunt, że już niedługo będziesz donoszona. Ja dopiero 32 tydz więc jeszcze trochę stresu przede mną. Oby wytrzymać.
Całuski dla Leona. Pięknę imię

Skoro tak przekonujecie to może i ja napiszę do pierozkowej :P tylko proszę mi stąd nie znikać! ;-) Czerwcówki i lipcówki mają po 7 części, prawie 2 razy tyle co my. A my na 4-tej stoimy już 2,5 miesiąca.

Myślę podobnie jak Wy z tą krwią. Tylko zawsze w człowieku zostaje ten 1% niepewności pt.: "A co, jeśli jednak będę tego potrzebować?". Ech życie i te trudne wybory.

Mi też trzymanie nóg w górze oraz robienie zimnych okładów nie pomaga na puchnięcie nóg. W tym tyg to już mi dały naprawdę do wiwatu, że z osoby, która uwielbia robić pieszo kilometry, wszędzie łazić i być niezależną od samochodu, staje się ociężałym słoniem, który tylko czeka gdzie by tu posadzić tyłek i zostać zawiezioną. A droga od sklepu do domu staje się najdłuższą trasą do pokonania.
bianca30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 19:39   #4652
judkama
Zakorzenienie

nyna ale donoszona to skonczony 37 tc

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 19:41   #4653
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Czyli co, oszukala mnie paskuda??

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez bianca30 Pokaż wiadomość
Nyna, trzymaj się dzielnie. Leżenie to nic miłego, wiadomo, ale grunt, że już niedługo będziesz donoszona. Ja dopiero 32 tydz więc jeszcze trochę stresu przede mną. Oby wytrzymać.

Skoro tak przekonujecie to może i ja napiszę do pierozkowej tylko proszę mi stąd nie znikać! ;-) Czerwcówki i lipcówki mają po 7 części, prawie 2 razy tyle co my. A my na 4-tej stoimy już 2,5 miesiąca.

Myślę podobnie jak Wy z tą krwią. Tylko zawsze w człowieku zostaje ten 1% niepewności pt.: "A co, jeśli jednak będę tego potrzebować?". Ech życie i te trudne wybory.

Mi też trzymanie nóg w górze oraz robienie zimnych okładów nie pomaga na puchnięcie nóg. W tym tyg to już mi dały naprawdę do wiwatu, że z osoby, która uwielbia robić pieszo kilometry, wszędzie łazić i być niezależną od samochodu, staje się ociężałym słoniem, który tylko czeka gdzie by tu posadzić tyłek i zostać zawiezioną. A droga od sklepu do domu staje się najdłuższą trasą do pokonania.
Bianca ale za to wrzesniowki sie wleka i wleka

Hanala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 19:47   #4654
nyna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość
O rany, w ta niedzie?? Dlaczego ja dopiero 5 sierpnia ej!! Gdzie tu sprawiedliwosc??
Bo jak Ty miałaś jeszcze okres to ja zdychałam z mdłości po duphastonie

Cytat:

Skoro tak przekonujecie to może i ja napiszę do pierozkowej :P tylko proszę mi stąd nie znikać! ;-) Czerwcówki i lipcówki mają po 7 części, prawie 2 razy tyle co my. A my na 4-tej stoimy już 2,5 miesiąca.

Dziękujemy
I tak jesteś mobilna, bo ja to tylko rozsiadam się wygodnie i patrzę żeby mi ktoś zrobił, podał i posprzątał teraz w końcu jestem jak królowa

Cytat:
Dlatego napisałam teoretycznie chociaż wg mamyginekolog, mojej ginki i tej zastępczej też to od początku 37. Ale nie ukrywam, że wolała bym skończyć ten 37 i poczuć się na prawdę donoszona

Cytat:
Czyli co, oszukala mnie paskuda??
tak coś czułam, że trzeba tutaj wejść jeszcze, ale żeby tak od razu od paskud?
nyna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 19:49   #4655
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nyna91 Pokaż wiadomość
Bo jak Ty miałaś jeszcze okres to ja zdychałam z mdłości po duphastonie

Dziękujemy
I tak jesteś mobilna, bo ja to tylko rozsiadam się wygodnie i patrzę żeby mi ktoś zrobił, podał i posprzątał teraz w końcu jestem jak królowa

Dlatego napisałam teoretycznie chociaż wg mamyginekolog, mojej ginki i tej zastępczej też to od początku 37. Ale nie ukrywam, że wolała bym skończyć ten 37 i poczuć się na prawdę donoszona

Oh, myslalam ze ujdzie mi na sucho

Lez Krolowo, nie denerwuj sie

Stary 2017-06-30, 19:55   #4656
Serenely
Zakorzenienie

Cytat:
Serenely, wielka jesteś ���� dzięki! Niech Twoja moc będzie ze mną jutro. Dziś mam za to wieczór lenia. Na swoja obronę powiem tylko tyle, że przedwczoraj posegregowana ciuszki do prania, wczoraj poparzeniami trochę rzeczy między szafami żeby małemu zrobić jeszcze więcej miejsca. A dodatkowo ja jeszcze ostatnic mc udzielam się w pracy także ten czas, kiedy Wy sprzatacie, ja tracę energię w robocie. Ale czuję, że już nie mam siły w takie dni jak dziś.

Masz rację z tą krwią. Trzeba coś ogarnąć temat żeby nie dać sobie wcisnąć gadki ludzi, którzy na tym zarabiają.

No wątek strasznie nam zamulił. Od jakiegoś stycznia do kwietnia pyknelo trzy części a teraz czwarta ciągnie się od połowy kwietnia i końca nie widać bo wszystkie przeniosły się na fb. Nie pamiętam kiedy ostatnio pierożkowa, magdazar i inne się tu udzielały. Nie mam nic przeciwko grupie i rozmowie bardziej intymnej tam, ale szkoda i tego wątku. Niech nie idzie w zapomnienie... Ale nikogo się nie zmusi przeca.

No to skandal jak (nie) zajęli się Oriane w szpitalu. Jak tak mozna? Żeby dziewczyna tyle czekała w nieświadomości? Szok. Ale to polska służba zdrowia właśnie. Kasę jest komu brać a do obowiązków mało kto się poczuwa.
Jeszcze parę rzeczy poprasowałam, ale mi już kręgosłup wchodzi w tyłek, nogi, cycki i nie wiem gdzie jeszcze.

A z tymi częściami... One mają kluby, w klubie wiecznie świeciło pustkami, to nic dziwnego że tam tyle skrobały na wątkach. My na FB regularnie dziergamy tyle, że by pewnie już dawno i u nas była 7 część. Po prostu lepiej się zorganizowałyśmy.

Cytat:
Napisane przez cesarskie cięcie Pokaż wiadomość
Ja chcę tę moc na poniedziałek!!! Bo we wtorek przychodzi koleś od montażu drzwi i musi być na glanc wszystko wysprzątane, żeby się nie przestraszył
wysyłam

judka, mi lekarz mówił też, że 37 skończony, bo ja zaczęłam dziś 36, za tydzień zacznę 37, więc dopiero za dwa tygodnie mi pyknie donoszenie.

Tyle dzisiaj robiłam w domu, że aż się boję nocy.
Serenely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 20:13   #4657
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez diablica80 Pokaż wiadomość
Mogę trochę mojej użyczyć

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Twojej wystarczyłoby mi z 5% Biorę! Pewnie nawet nie zauważysz

Cytat:
Cześć

Wizażowa córka marnotrawna się trochę odezwie.

U nas chyba stabilnie. Tzn rozwarcie jak było tak jest, szyjka 28mm. To są wieści sprzed dwóch tygodni, w poniedziałek wizyta. Skurcze mam coraz mocniejsze, po maksymalnie kilka na dzień ale jak mnie złapie to muszę się zmienić pozycję i pooddychać brzuchem. Leżę większość czasu tak jak mam nakazane, ale przeklinam to już dokumentnie. Wszystko mnie boli, kilogramy dalej idą w górę, a nogi pomimo trzymania w górze puchną. W dodatku włączył mi się apetyt na słodkie znowu złości mnie to bardzo, bo nawet ciasta sobie upiec nie mogę... Zobaczymy co będzie w poniedziałek, zamierzam jutro przejrzeć ostatecznie torbę do szpitala, żeby mieć na wszelki wypadek gotową. Reszta jest już gotowa, za wyjątkiem ciuszków na wyjście ze szpitala bo kompletnie nie wiem co przygotować. W dodatku ciągle mam wrażenie, że czegoś jeszcze małemu nie kupiłam bo poskąpiłam pieniędzy i szukam ciągle co by tu jeszcze
Jakoś coraz bardziej oswajam się z myślą, że niedługo rodzę. Donoszona będę teoretycznie w tą niedzielę, bo zaczynamy 37 tydzień, ale mimo wszystko chciała bym dotrwać przynajmniej jeszcze tydzień.

A co do bankowania krwi... Tyle razy się już o tym osłuchałam, że mam dość tego tematu i jak zobaczyłam kolejny raz panią od bankowania w szkole rodzenia (za którą płacę) to się ostro wkurzyłam. My nie bankujemy, nie stać nas na to. I trzymamy się optymistycznej wersji, że nie będzie nam to potrzebne.

Pozdrawiamy z Leonem, który znowu wpycha mi się w pachwinę tak, że drętwieje mi noga
Cześć! Miło Cię znów słyszeć Kurczę, z jednej strony Ci zazdroszczę, że już masz tak blisko do finału, a z drugiej chyba jeszcze wolę trochę poczekać ze swoim, żeby mieć czas na adaptację psychiczną, bo chyba jeszcze nie nastąpiła i łudzę się, że do porodu mam jeszcze kupę czasu Co widać po stanie mojej wyprawki.

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Ja mam termin z USG na 12.08, z kalendarzyka - 15.08 i mój umysł coraz bardziej skłania się do tego, żeby zaklinać jednak termin kalendarzykowy
cesarskie cięcie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-06-30, 20:14   #4658
Hanala
Zadomowienie

Cytat:

Cześć! Miło Cię znów słyszeć Kurczę, z jednej strony Ci zazdroszczę, że już masz tak blisko do finału, a z drugiej chyba jeszcze wolę trochę poczekać ze swoim, żeby mieć czas na adaptację psychiczną, bo chyba jeszcze nie nastąpiła i łudzę się, że do porodu mam jeszcze kupę czasu Co widać po stanie mojej wyprawki.
Ja sobie wyznaczylam za minimalna granice 19/07 bo wtedy TZ wraca z Francji z tygodniowego wyjazdu, ale licze ze tak naprawde to jednak sierpien, bo jeszcze mi sie w kombinezon zimowy nie zmiesci Hania

Stary 2017-06-30, 20:17   #4659
Serenely
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie wyznaczylam za minimalna granice 19/07 bo wtedy TZ wraca z Francji z tygodniowego wyjazdu, ale licze ze tak naprawde to jednak sierpien, bo jeszcze mi sie w kombinezon zimowy nie zmiesci Hania

Ja w sumie nie chcę się męczyć, ale młoda też by mogła zostać w brzuchu do sierpnia, to chociaż jeszcze się załapię na pełnoprawną wypłatę lipcową.
Serenely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 20:20   #4660
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
O rany, w ta niedzie?? Dlaczego ja dopiero 5 sierpnia ej!! Gdzie tu sprawiedliwosc??

Trzeba było wcześniej sie za majstrowanie brać 🤣

Wysłane za pomocą mTalk
malenka1889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 20:21   #4661
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

No od poczatku 37 tc, tylko oni zazwyczaj licza skonczone. Wiec jak mi leci teraz 37 tc, bo mam 36t1d to dla gina to 36 tc a poczatek 37 to rowno 37tc czyli dla nas potocznie skonczony mam wczesniaka to pamietam te widelki ze szpitala
Obok malego lezal w inkubatorze maly z 38 tygodnia, czyli mial skonczony 37 tc i iles tam dnia, ponad 3 kg i problemy z temperatura i oddychaniem.
Ja chce skonczyc 38tc

synuś
córeczka
synuś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-30, 20:21   #4662
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
Trzeba było wcześniej sie za majstrowanie brać 🤣

Wysłane za pomocą mTalk
No co Ty, przecież zapladnialo sie w jego imieniny inaczej juz by nie bylo tak fajnoo

Stary 2017-06-30, 20:27   #4663
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Serenely Pokaż wiadomość
Jeszcze parę rzeczy poprasowałam, ale mi już kręgosłup wchodzi w tyłek, nogi, cycki i nie wiem gdzie jeszcze.

A z tymi częściami... One mają kluby, w klubie wiecznie świeciło pustkami, to nic dziwnego że tam tyle skrobały na wątkach. My na FB regularnie dziergamy tyle, że by pewnie już dawno i u nas była 7 część. Po prostu lepiej się zorganizowałyśmy.

wysyłam

judka, mi lekarz mówił też, że 37 skończony, bo ja zaczęłam dziś 36, za tydzień zacznę 37, więc dopiero za dwa tygodnie mi pyknie donoszenie.

Tyle dzisiaj robiłam w domu, że aż się boję nocy.
Ja 4pralki ciuszków Elvisa wyprasowałam, pogoda sprzyjała staniu przy żelazku. Jeszcze zostały mi do wyprania pościele i prześcieradła ale to pewnie po niedzieli zrobię. Ciasto sie chłodzi, a chata troszkę ogarnięta. Już mi sie nie chciało na kopie jeździć. Jutro dokończę porządki i bedzie spoko. Teraz wcinam brzoskwinki i wyleguje sie na kanapie

Ty też odpocznij żeby ta lśniąca łazienka ci bokiem nie wyszła....

Wysłane za pomocą mTalk

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
No co Ty, przecież zapladnialo sie w jego imieniny inaczej juz by nie bylo tak fajnoo

To Wy tak tylko od święta?

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-06-30, 20:28   #4664
a_nn_a_
Zadomowienie

Tak się śmieje, że mi się cytować nie chce nawet😆

a_nn_a_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 20:29   #4665
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Ja mam termin z USG na 12.08, z kalendarzyka - 15.08 i mój umysł coraz bardziej skłania się do tego, żeby zaklinać jednak termin kalendarzykowy
Niewielka różnica wiec pewnie jakoś 13 wyjdzie 😘

U mnie z usg tydzień wcześniej niż z OM ale jak mam mieć cc to termin liczy sie z OM.

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-06-30, 20:29   #4666
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Ja 4pralki ciuszków Elvisa wyprasowałam, pogoda sprzyjała staniu przy żelazku. Jeszcze zostały mi do wyprania pościele i prześcieradła ale to pewnie po niedzieli zrobię. Ciasto sie chłodzi, a chata troszkę ogarnięta. Już mi sie nie chciało na kopie jeździć. Jutro dokończę porządki i bedzie spoko. Teraz wcinam brzoskwinki i wyleguje sie na kanapie

Ty też odpocznij żeby ta lśniąca łazienka ci bokiem nie wyszła....

Wysłane za pomocą mTalk

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

To Wy tak tylko od święta?

Wysłane za pomocą mTalk
Hahaha powiedzmy, bo wtedy alurat duzo wyjazdow mial i zesmy w koncu ustrzelili ze dni plodne w Andrzejki

Stary 2017-06-30, 20:30   #4667
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diablica80 Pokaż wiadomość
Oriane od rana lekarza nie widziała...kosmos co się na porodówkach dzieje.
straszne
Cytat:
Cześć

U nas chyba stabilnie. Tzn rozwarcie jak było tak jest, szyjka 28mm. To są wieści sprzed dwóch tygodni, w poniedziałek wizyta. Skurcze mam coraz mocniejsze, po maksymalnie kilka na dzień ale jak mnie złapie to muszę się zmienić pozycję i pooddychać brzuchem. Leżę większość czasu tak jak mam nakazane, ale przeklinam to już dokumentnie. Wszystko mnie boli, kilogramy dalej idą w górę, a nogi pomimo trzymania w górze puchną. W dodatku włączył mi się apetyt na słodkie znowu złości mnie to bardzo, bo nawet ciasta sobie upiec nie mogę... Zobaczymy co będzie w poniedziałek, zamierzam jutro przejrzeć ostatecznie torbę do szpitala, żeby mieć na wszelki wypadek gotową. Reszta jest już gotowa, za wyjątkiem ciuszków na wyjście ze szpitala bo kompletnie nie wiem co przygotować. W dodatku ciągle mam wrażenie, że czegoś jeszcze małemu nie kupiłam bo poskąpiłam pieniędzy i szukam ciągle co by tu jeszcze
Jakoś coraz bardziej oswajam się z myślą, że niedługo rodzę. Donoszona będę teoretycznie w tą niedzielę, bo zaczynamy 37 tydzień, ale mimo wszystko chciała bym dotrwać przynajmniej jeszcze tydzień.
dzielna jesteś trzymam kciuki, żeby Leoś wyszedł w najlepszym dla was czasie

Cytat:
oby się wam udało ja chcę po skończonym 38tc, najlepiej około 15 sierpnia
Stary 2017-06-30, 20:32   #4668
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
straszne

dzielna jesteś trzymam kciuki, żeby Leoś wyszedł w najlepszym dla was czasie

oby się wam udało ja chcę po skończonym 38tc, najlepiej około 15 sierpnia
My donoszone 5/08, ale licze.jeszcze na parę dni przed porodem zeby odnowic bardziej zazyle stosunki z TZ kurdeee

Stary 2017-06-30, 20:32   #4669
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a_nn_a_ Pokaż wiadomość
Tak się śmieje, że mi się cytować nie chce nawet😆

Śmiech to zdrowie 😂

Mój zawsze sie pyta co tam takiego śmiesznego, że buźka mi się tak cieszy

Wysłane za pomocą mTalk

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-30, 20:34   #4670
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Śmiech to zdrowie 😂

Mój zawsze sie pyta co tam takiego śmiesznego, że buźka mi się tak cieszy

Wysłane za pomocą mTalk
Moj to rzadko w domu, ale za to.kot.i pies mnie obrzucaja krytycznymi spojrzeniami

Stary 2017-06-30, 20:37   #4671
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Hahaha powiedzmy, bo wtedy alurat duzo wyjazdow mial i zesmy w koncu ustrzelili ze dni plodne w Andrzejki

No to magicznie u was...

U nas córke w miesięcznicę ślubu strzeliliśmy, a synka jakoś w połowie listopada 😀

Wysłane za pomocą mTalk

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Moj to rzadko w domu, ale za to.kot.i pies mnie obrzucaja krytycznymi spojrzeniami

Zazdrośnicy

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-06-30, 20:39   #4672
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

Moje tez swiateczne dziecie tylko okolice Wszystkich Świetych to byly Moze Zaduszki?

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-06-30, 20:40   #4673
buena
Wtajemniczenie

Co u Oriane, ktoś wie?

Cytat:
Ja pierdziele, piorę,prasuje i wszystko szykuje bo widzę, że czas tak szybko leci, a ja w czarnej du***

Do kliknięcia tylko ☠☠☠☠☠☠☠y od hubiword i apteka gemini. Z ubranek musze tylko body z krótkim dokupić na 56 bo mam tylko 3 szt.

Pochwale sie ile czego mam, większość od mojej siostry i kilka rzeczy od kuzynki, dokupiłam tylko kilka ubranek.

Rozmiar 56 / 62

Body krótki 3/6

Body długi 11/12

Pajace 9/3

Spiochy plus kaftaniki 7 par/ 8par

Połśpiochy 5/9

Spodnie 4/ 5

Dresy 2/-

Dodatkowe kaftaniki 2/-

Same Spiochy 3/-

Rampersy 2/-

Czapeczki 13

I uwaga skarpetki 34 pary

Najwięcej skarpetek od kuzynki dostałam 🤣🤣🤣

Wysłane za pomocą mTalk
Sporo tego. Teraz sobie myślę, co tu jeszcze dokupić.
Skarpetki i czapeczki na każdą porę dnia będą inne.
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Na duracellach jechałam

Po prostu będzie długonogą laską

Moja też próbuje bokiem wyjść

Dzięki

Może to reakcja na zimne

Właśnie nie wiem skąd Pożyczyłabym chętnie, ale już mi się skończyła Wyczerpałam zapasy na najbliższy tydzień chyba

Pełna synchronizacja
Eee tam, pewnie odeśpisz i jutro bateryjki będą naładowane.

Dzięki dziewczyny za kciuki.
Po wizycie wszystko ok. Szyjka długa i zamknięta. Dzidziolek ma się dobrze. Mam nie przejmować się miedniczką nerkową u Malucha, mówił że powinno samo się ustabilizować.
buena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 20:40   #4674
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
No od poczatku 37 tc, tylko oni zazwyczaj licza skonczone. Wiec jak mi leci teraz 37 tc, bo mam 36t1d to dla gina to 36 tc a poczatek 37 to rowno 37tc czyli dla nas potocznie skonczony mam wczesniaka to pamietam te widelki ze szpitala
Obok malego lezal w inkubatorze maly z 38 tygodnia, czyli mial skonczony 37 tc i iles tam dnia, ponad 3 kg i problemy z temperatura i oddychaniem.
Ja chce skonczyc 38tc
ja też chcę skończyć 38tc dla dziecka to ważne
Cytat:
to tak jak my, chociaż średnio mi się to podobało bo to imieniny teścia
Stary 2017-06-30, 20:44   #4675
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _km Pokaż wiadomość
Spokojnie, mnie tak bolala tydzień temu + bóle jak na okres, a na wizycie nadal 5,5cm.
Idź Ty żyrafo 😂

Cytat:
Cześć

A co do bankowania krwi... Tyle razy się już o tym osłuchałam, że mam dość tego tematu i jak zobaczyłam kolejny raz panią od bankowania w szkole rodzenia (za którą płacę) to się ostro wkurzyłam. My nie bankujemy, nie stać nas na to. I trzymamy się optymistycznej wersji, że nie będzie nam to potrzebne.

Pozdrawiamy z Leonem, który znowu wpycha mi się w pachwinę tak, że drętwieje mi noga
I tak szok jaki to'już tydzień !
Ja to jestem daleko w tyle !
Muszę trzymać nogi zaciśnięte do sierpnia.

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 20:47   #4676
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
No to magicznie u was...

U nas córke w miesięcznicę ślubu strzeliliśmy, a synka jakoś w połowie listopada 😀

Wysłane za pomocą mTalk

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Zazdrośnicy

Wysłane za pomocą mTalk
Zamiast lania wosku

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Moje tez swiateczne dziecie tylko okolice Wszystkich Świetych to byly Moze Zaduszki?
Tez dobra okazja hahahha!!!

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
Co u Oriane, ktoś wie?

Sporo tego. Teraz sobie myślę, co tu jeszcze dokupić.
Skarpetki i czapeczki na każdą porę dnia będą inne.

Eee tam, pewnie odeśpisz i jutro bateryjki będą naładowane.

Po wizycie wszystko ok. Szyjka długa i zamknięta. Dzidziolek ma się dobrze. Mam nie przejmować się miedniczką nerkową u Malucha, mówił że powinno samo się ustabilizować.
Oriane nic nie pisze, martwie sie o nie wszystkie 3

Dobre wiesci z wizyty! gratuluje

Stary 2017-06-30, 20:48   #4677
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
Co u Oriane, ktoś wie?

Wieści brak nowych...

świetnie!

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
ja też chcę skończyć 38tc dla dziecka to ważne

to tak jak my, chociaż średnio mi się to podobało bo to imieniny teścia
Naprawdę średnio się Tobie to podobało Nie wierze

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-06-30, 20:49   #4678
diablica80
Zakorzenienie

Ja to wogóle nie wiem jak nam się z Igorem udało.

U mnie hormonalnie juz prawie menopauza - takie niskie AMH mam... w listopadzie więcej kłótni niż przytulanek I ciach... jest

z Grześkiem klinikę zaliczalismy co rusz... stymulacje i te sprawy... generalnie długo sie staraliśmy. I przytulanki jak w zegarku.

I bądź tu mądry.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
diablica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 20:50   #4679
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Idź Ty żyrafo 😂

I tak szok jaki to'już tydzień !
Ja to jestem daleko w tyle !
Muszę trzymać nogi zaciśnięte do sierpnia.
Trzymamy razem moze czas sie zaopatrzyć w jakies waskie spodnice hahah? Albo syrenie ogony zobacz jak nozki zaciska womens-deluxe-mermaid-costume.jpg

Stary 2017-06-30, 20:51   #4680
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Zamiast lania wosku

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Tez dobra okazja hahahha!!!

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Oriane nic nie pisze, martwie sie o nie wszystkie 3

Dobre wiesci z wizyty! gratuluje

Niezła wam muszelka wyszła

Też co chwilkę sprawdzam czy czegoś nie napisała ale kto w takiej sytuacji miałby czas i sile pisać... Pewnie każda z nas chciałaby jej teraz w jakiś sposób pomoc. Oby wszystko dobrze sie skończyło, musimy być dobrej myśli!

Wysłane za pomocą mTalk
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości