|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
*sportaddict*
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Poprostu, to go poinformuj ale zapraszać nie musisz. A jego chcenia czy niechcenia to ostatnie, co Cię powinno interesować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Zakorzenienie
|
Etusia
Ja też się zdziwiłam jak wstałam a zamiast palców zobaczyłam parowki ![]() U mnie szyjka też mocarna- niestety :/ ale z Tymonem zaczęło sie samo więc czekamy cierpliwie. Dziś dużo mi brzuch twardnieje... praktycznie caly czas, ale lekko :/ Poprostu Super gdyby mogły być z Tobą. I w cale nie "powinnaś" go informować. Możesz ewentualnie... ale lepiej dla Was, żeby nic i nikt nie psół Wam tak ważnego momentu. Poinformuj go w dniu wypisu lub dzień przed, żeby am.nie wpadł wcześniej i tyle, a jeśli będzie chciał to odwiedzi Was w domu już... te pierwsze chwile zostaw dla siebie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak przyjdzie to na chwile powiedz że zmeczona jesteś lub źle się czujesz i że ma sobie już iść. A najlepiej jakby przyszedł gdy ktoś u ciebie bedzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
Mała, Etusia a herbate z liści malin pijecie lub wiesiołka lykacie? Może coś zmiekczy
Dzięki dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
*sportaddict*
|
Poprostu marudź ile chcesz, od tego jesteśmy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Wtajemniczenie
|
Morelle jesteście obydwie z Pestką bardzo dzielne!!! Współczuję ciężkiej nocki i życzę Ci żeby dzisiaj było już lepiej
![]() ![]() ![]() Nulka ściskam Cię mocno i nieustannie trzymam kciuki! Chilli brawa dla Was! ![]() Nonie, Ty też wyglądasz jak bogini! Poprostu jestem tego samego zdania co dziewczyny - poinformowałabym ojca dziecka dopiero po wyjściu ze szpitala. To nie jest czas na niepotrzebne nerwy, a z tego co pisałaś facet sprawia wrażenie, że może odstawiać Ci jakieś beznadziejne cyrki. Nawet jak przyśle smsa z głupim tekstem, to szkoda Twoich nerwów na to kiedy będziesz w szpitalu. To i tak jest trudny psychicznie czas, hormony szaleją, zmęczenie, brak snu, warto sobie oszczędzić wszystkich stresów, jakich tylko można uniknąć. Ale zrobisz oczywiście jak będziesz czuła ![]() Dziewczyny u mnie po nacięciu krocza nie było problemów, nie przypominam sobie specjalnie bólu, normalnie chodziłam, siadałam, myłam się itd. Córka była w szpitalu non stop że mną, nie było odwiedzin. Szwy miałam ściągnięte dzień po wyjściu ze szpitala (4 doba), nic mnie nie bolało. Także różnie z tym bywa, nie zawsze jest źle. My dzisiaj świętujemy 8 rocznicę bycia razem i 6 rocznicę ślubu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Poprostu tez mam takie zdanie jak dziewczyny. Ale zrobisz jak zechcesz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3428 |
Zadomowienie
|
Dla dziewczyn po cc - ostatnio czytałam taka ciekawostkę, ze bardzo się przydaje zwykły pasek od spodni wrzucić do torby
![]() ![]() U mnie dziś humor lepszy zdecydowanie, wyspalam się, mąż wstał pierwszy i zrobił nam naleśniki a po śniadaniu wziął mała do wózka biegowego na trening wiec ja mogłam się ogarnąć i wypić ciepła kawę ![]() Z tej okazji aktualizacja brzuszka, 38+2, trochę kosza się tez załapało ![]() IMG_1498995400.660026.jpg Dzięki jeszcze raz dziewczyny za miłe słowa ![]() Poprostu tule cię ![]() Chilli ![]() ![]() ![]() ![]() Morelle wiecie już kiedy was wypuszcza? Dobrze ze jednak dostałaś ketonal. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Wtajemniczenie
|
Siilmariien wszystkiego dobrego dla Was w dniu rocznicy i gratulacje pięknego stażu
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3430 |
*sportaddict*
|
Siil gratulacje i kolejnych 88
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i nie ma co zazdrościć mężowi sylwetki jak sama tak wyglądasz! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super wygladasz i dobrze, ze juz humor lepszy. Fajny ten kosz Mojżesza. Siilmariien - wszystkiego najlepszego dla was! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Raczkowanie
|
Poprostu żal się ile chcesz. Tak jak już wcześniej pisałam ja bym mu dała znać w czasie wyjścia ze szpitala. To jest szczególny okres przede wszystkim dla Ciebie.
Siilmariien gratulacje za staż I miłego świętowania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Zadomowienie
|
Morelle- gratulacje i mam nadzieje,że lada chwila lepiej się poczujesz
![]() Chilli - super,że mieliście fajną noc, oby tak dalej ![]() Nutka - trzymam kciuki żeby coś się zaczęło dziać i szybko było po wszystkim. Siilmariien - wszystkiego najlepszego! ![]() Nonie - piękny brzuszek, super wyglądasz w tej sukience. My wczoraj skończyliśmy 38 tydzień. Jeszcze 13 dni do terminu. W czwartek mam wizytę. Dowiemy się ile przytyła nasza kluska.
#3435 |
Rozeznanie
|
Leżę cały czas na sali, brzuch niby co chwilę twardnieje, może rozwarcie się zwiększy dzięki temu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3436 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam się w 38 tygodniu
![]() Morelle siostra pewnie oszaleje na punkcie Pestki, siostry dziecko to co innego niż inne dzieci ![]() Nulcia teraz zaciskam ✊️✊️ dla Ciebie. Rozumiem, że sie denerwujesz. Wytrzymaj jeszcze troszkę. Mam nadzieję, że za chwilę wszystko się rozkręci ![]() O tym samym pomyślałam jak napisała że jej się wyć chce gdy małą słyszy ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że trafisz akurat na swojego lekarza. Cytat:
Chilli dobrze, że szpitalny czas masz już za sobą, każda z nas musi przez to przejść, nie mamy innego wyjścia. Mega się cieszę, że sprawy karmienia tak super ogarniasz ![]() Cytat:
Poprostu przetrwamy to wszystkie, zobaczysz. Trzymam kciuki, żeby koleżanka lub ciocia była z Tobą. Będziesz miała wsparcie i lepiej się czuła. Ja bym ojca poinformowała krótko jak już dobrze się poczujesz. Ty i dziecko to priorytet, nikim innym się nie przejmuj. Jak się zdarzy że on pojawi się w szpitalu i powie choć jedno złe słowo to ja bym go wyprosiła, bo gów.o wie, a Ty nie zasłużyłaś na to, żeby słuchać jego mądrości. Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki ✊️✊️ Cytat:
Mam nadzieję, praca z balonikiem przyniesie efekt u Ciebie i Xzory. Cytat:
Wszystkiego najlepszego dla Was ![]() Cytat:
Wyglądasz świetnie, miłego dzionka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3437 |
Zakorzenienie
|
Nulka - obiad nawet sie prezentuje, zjadłabym rosol.
U mnie brzuch sie mega twardy zrobił i musiałam sie położyć. Klaudia sie wierci. Mama dzwoniła znowu wypytać. Chyba niedługo zacznę robić sie nerwowa na pytanie czy juz zaczynam rodzic. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
Nulka
Kciuki za akcję a obiad calkiem.ok ![]() Ty to masz przypadek hihi ![]() Mi też cały dzień twardnieje brzuch średnio co 10 min :/ Nonie Kopara mi opadla.. pięknie wyglądasz , mąż ma farta jak nie wiem... i piekna i dobra, i zaradna ![]() Sill Gratuluje i wszystkiego najlepszego dla Was ![]() Ja wróciłam.z.obiadu.u teściow ,teściowa ciągle powtarza, że Hugo.ma tam z dwa tygodnie siedzieć jeszcze... i pewnie posiedzi... objadłam sie sernika na zimno... Ciekawe kiedy pojawi się kolejny maluszek, wszystkie mamy.mega punktualne macice i dzieci ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci, że ten obiad całkiem niedzielny, pod warunkiem, że chociaż szczypta soli jest w tym rosole ![]() Cytat:
Ja mam codziennie od mamy taki telefon, ale mnie to nie denerwuje ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Taedio chyba zabalowała na imprezie u tesciowej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3441 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nulka kciuki bo to już Twój czas rodzić. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Wtajemniczenie
|
Może wasze dzieci są tak uprzejmie, że czekają aż czerwcowe wszystkie przyjdą na świat 😍
#3443 |
Wtajemniczenie
|
Dziękujemy ślicznie za życzenia!
![]() ![]() ![]() ![]() Nulka uuu rosołek niedzielny, drugie danie też nieźle się prezentuje ![]() ![]() ![]() Nonie pięknie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prześlicznie wyglądasz ! Zgrabna mamusia ! Dziewczyny ile odchodzi czop ? Nie ma chyba reguły ? Musi być zawsze zabarwiony krwią ? Przed porodem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
królikoholiczka
|
Cześć dziewczyny! Ja już wracam do domu
![]() Nulka ![]() Mi zaczęła druga noga puchnac. Z siostrą się zastanawialysmy czy w środę jak pójdę do gina to czy nie będzie mnie chciał położyć do szpitala bo coś za bardzo mi puchna te stopy. A ja jeszcze mam to nadciśnienie to już w ogóle.
![]() |
#3446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3447 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nonie cudnie wygladasz😍 Nulka spoko obiadek😊kciuki za rozwarcie i skurcze ! Sill wszystkiego najleoszego dla Was!! My dzis bylismy na przejazdzce i rosolku u bratowej i rodzicow maly spal caly czas jeszcze wyskoczylam do biedry z auta pedzilam jak szalona przez regaly poprosilam o otwarcie kasy hehe a on spal.spokojnie w foteliku.Widze ze swieze powietrze mu sluzy bo siedzielismy na tarasie caly czas i spokoj.Szkoda ze tak u nas wieje bo bym poszla na spacer chetnie.Dostalismy zaproszenie na wesele 2 wrzesnia z noclegiem od siostry bratowej ida tez moi rodzice wiec mam nadzieje ze jakos damy rade... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo właśnie dziś zaobserwowałem trochę i się zastanawiam czy będę czekać jeszcze dwa tygodnie czy może rozwinie się coś szybciej ![]() Może tz wczoraj trochę zadziałał i poszło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3449 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.