Panny Młode 2008 cz.II - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-10, 13:02   #2221
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
dziewczynki poradzcie mi czy takie buty pasuja do mojej sukni-z tym ze nie kupuje tych ktorych link wkljeam tylko podobne z obcasem na 5 cm(nie na 8!!)i koolor ecri czy smietankowy...aha i te moje obcas maja pod braz tzn te co widzialam w sklepie i czy wypada je kupic???cena 75 zl
http://www.butyslubne.com.pl/toe_ecru-p-128-pl.jsp

Butki są fajne, właśnie popatrzyłam na podeszwę moich i jest biała, a w Twoim przypadku brązowa. Proszę przypomnij mi jako kolor masz sukni?
Stary 2008-05-10, 13:55   #2222
kasiuleks
Rozeznanie

robaczku slicznie wygladalas !!!

[ ' ]
kasiuleks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 16:47   #2223
belunia1985
Raczkowanie

Hej, mam pytanko, czy może któraś z was brała ślub w kościele ss. Wizytek w Warszawie? jestem ciekawa opinii...
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 17:41   #2224
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Biricchina jaka piękna panna młoda

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
O widzę fryzurka całkiem inna niż ta,która planowałaś,ale powiem szczerze jestem pod wrażeniem,slicznie wyglądasz makijaż bardzo ładny
O to bardzo porządnych kosmetyków widze używa ta kosmetyczka Na pewno makijaż będzie trwały
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Biricchina fajny ten makijaż, fryzurka też (u mnie loki odpadają, po godzinie by wyglądały jakby ktoś je na siłę chciał wyprostować) i w tej sukni też fajnie kurde dziewczyny ale Wy macie czym oddychać ja to będę wyglądała jak decha ale cóż natury nie zmienię, jedni maja za dużo inni za mało
Cytat:
Napisane przez kasiuleks Pokaż wiadomość
Biricchina slicznie wygladasz makijaz , fryzukra i suknia swietna
Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
Slicznie tez chce w brazach
Bardzo dziękuję, cieszę się, że Wam się podoba
Katey ja wcale nie mam dużego biustu, w tej sukience tak się wydaję, bo tam na wysokości biustu jest coś powszywane złudzenie optyczne ale przynajmniej nic z gorsetu nie wypadnie

Katia ja wczoraj wieczorem zasnęłam na kanapie na godzinkę. Jak wstałam makijaż był nietknięty, więc jestem bardzo zadowolona.

Cytat:
Napisane przez robaczek-85 Pokaż wiadomość
O jejku dziewczyny byłam na podróży poślubnej w Zakopanym przez weekend majowy i nie mogę nadrobić zaległości Już tydzień czytam
Piękne zdjęcia!! Szczęście aż od Was bije. Z przyjemnością się je ogląda. I piękny masz avatarek

Cytat:
Napisane przez annakacka Pokaż wiadomość
wszytkiego najlepszego na nowej drodze zycia.Wygladaliscie przecunie gratulujemy.Bo od dzisis niestety siedze na forum z TZ
Dlaczego niestety? Sasha pozdrawiamy

Cytat:
wstawać!!! dziewczyny, no helołłłłłł!!!!
taka pustka dziś, że aż dziwnie...
ale zaraz i ja zmykam na uczelnie, nie chce mi się, i jeszcze takie słonko świeci
Ja miałam dzisiaj komunię na 11 i mnie babcia obudziła telefonem o 7:15 wielce zdziwiona, że my jeszcze śpimy wrrrrryyyy

Dziewczyny a słyszałyście może o takim preparacie, że jak się dużo tańczy itp. i robią się rumieńce to po tym preparacie się nie robią? Bo mama dzisiaj mi o czymś takim mówiła

Dzisiaj na komunii zostałam posadzona przy stole dla dzieci a kończę we wrześniu 26 lat. No nieźle mnie odmłodzili

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 18:26   #2225
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
Dziewczyny a słyszałyście może o takim preparacie, że jak się dużo tańczy itp. i robią się rumieńce to po tym preparacie się nie robią? Bo mama dzisiaj mi o czymś takim mówiła

Dzisiaj na komunii zostałam posadzona przy stole dla dzieci a kończę we wrześniu 26 lat. No nieźle mnie odmłodzili
Nie słyszałam o takim preparacie,ale chetnie posłucham,bo rumieńce to moja zmora

A co do posadzenia Ciebie przy stole dla dzieci,to ja miałam identyczną sytuację na weselu w rodzinie Tz'ta...to było najgorsze wesele ja jakiś w życiu byłam
Stary 2008-05-10, 22:19   #2226
tiffi1
Rozeznanie

Hej dziewczyny,

Ale znowu się rozpisałyście. Muszę to nadrobić.
Co do stażu to my jesteśmy zaręczeni 4 lata.

Sukienki i buty
Można kupić szybko suknię ślubną kilka salonów sprzedaje suknie z wieszaka taniej i można od ręki wziąć.
Co do butów sama kupowałam w KDT i wiecie co jest najśmieszniejsze dałam za buty 130zł, a te same buty trafiają do salonów ślubny a tam kosztują 250zł.

Agata R
fajny pomysł z tymi post-itami, ja dopiero jestem przed usadzaniem gosci, bo jeszcze nei wiem ile dokłądnie będzie miejsc przy konkretnych stołach.

Milibili
Przez chwilę pomyślałam czy to nie maggie sottero, ale wiesz co ona może być z kannaca.
a tą pierwsza co przymierzalas to bardzo fajnie wyglada. Ja zdecydowanie jest zwolenniczka takiego stylu jak przymierzałaś, no a niesteyy nie podobają mi sie sukienki które zaproponowała annakacka

Świadkowie
Świadków mozna podać później ich imiona, adresy zamieszkania i daty urodzenia

Dzasta
Co dbiużuterii to przymierzałam wszystkie podane przez ciebie propozycje. Mnie sie podobają pierwsze i trzecie, a do tego zdecydowanie branzoletka nr 1 ta 2 nie wyglada tak ładnie, sama miałam ją na ręce, ale zrezygnowąłam z obydwóch, bo te cyrkonie zaciągają materiał przez te swoje ząbki. Uważaj na to.

Nysiunia
pewnie, ze pamietam, nmyślałam i zastanawiałam się jak poradziłaś sobie z grypą. Cieszę się, ze byo ok

Annakacka
Moze jesteś w nim zakochana, ale powiem jedno gdyby facet powiedzial do mnie a h.. cie to obchodzi to dla mnie bylby to znak ze to kawal chama jest i tyle. W zyciu nie wyobrazam sobi zeby ktokolwiek tak sie do mnie zwracal. Podsumowujac.. nie warto, dziewczyno nie warto. (napsiałam to po przeczytaniu postu z tym co powiedział).

teraz kometarz do tego, ze przeprosił.
Przepraszam, ale nie będę piała z zachwytu, ze przeprosił, ze zestresowany. Widziałam niejednego narezconego zestresowanego, ale żaden nie reagował w ten sposób, ja rozumiem, ze można się stresować, kłocić, nawet obrazić czasem, ale wyzywać i nie szanowac, mówić, ze ślub to twoja sprawa itp. - dla mnie to zbyt mocne. Nie kupuję tych przeprosin, ale to Twoje życie i twoja decyzja.

Widzę, ze zadecydowałaś i jest już "dobrze". Wszystkeigo dobrego.

Co do różnicy wieku to większej bzdury nie słyszałam. Mój TŻ jest starszy 4 lata, mój dziadek starszy był od babci 12 lat i co z tego?

Garnitur
Już wcześniej o tym pisałam, więc nie będę się powatrzać. My polecamy Bytom i Próchnik, nie polecam Vistuli (ze względu na marynaką,a dokłądniej ramiona) nie polecam pierre cardin w galerii mokotów, obsługa nie zna się na niczym

Obrączki
Ja mam pierścionek z baiłęgo złota i takie będziemy mieć obrączki.; Fakt faktem na na obrączki wydaliśmy dużo, ale mojemu TŻ tylko się te podobały no i w koncu stwierdziliśmy, ze mamy w nich chodzić do końca zycia (takie sa plany ha ha).

Bukiet i kwiaty
Ja już wiem jaki cchę bukiet, ale nie wiem czy będą tulipany. Co do kwiatów do kościoła i na salę będę kupować na giełdzie i sama dekorować

Biricchina
Sukienka ładnie na tobie leży, widać, ze jest dobrana idealnie dla ciebie. Mnie się podoba jak masz gładko uczesane włosy. Dla mnie to bolerko to trochę za dużo. Super podkleślone oczy- rewelacja.

zabiegi i zęby
Dziewczyny ja byłam ok 6 tyg przed ślubem na czyszczaniu twarzy, 5 tyg przed ślubem byłam na depilacji pach woskiem (pierwszy raz, próba generalna). 3 tyg przed slubem ide do densysty na czyszczenie zebow (usuwanie kamienia)
W planach 2 tyg przed slubem ide do fryzjera zrobic balejage, 8 dni przed slubem ide na probna fryzure i do kosmetyczki zeby zobaczyla czy nic mi nie wyskoczylo (jesli wyskoczy to potraktuje obcego laserem). 4 dni przed idę do kosmetyczki na maseczke nawilzajaca i na pedicure, i zobaczy co tam z moja twarza.
W dzien slubu ide na paznokscie, fryzure i makijaz ;-)
Acha jakos 2 tyg przed bede stosowala paski wybielajace na zeby blend-a-med whitestrips (zobacze jak dzialaja). To chyba tyle.

Dziewczyny jakoś przebrnelam, ale jak bedziecie tyle pisac to bede siedziala nocami.
To jeszcze napisze co u mnie. Wczoraj mialam mini panienski 5 osob posmialysmy sie posiedzialysmy. mam juz stresa, ale jutro wyjezdzam do pracy wroce w srode wieczorem wiec od czawrtu bede intesnywnie myslec o slubie. Mamy jeszcze troche do zrobienia.
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 07:40   #2227
annakacka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Wyślij wiadomość przez ICQ do annakacka GG do annakacka Send a message via Skype™ to annakacka

Biricchina mowie niestety na sashe bo se teraz nieponarzekam na niego .Od ostatniej klutni jest teraz cudownie.Tyle ze terz jest moja mam awiec sami wiecie jak to jest.Ale pozatym jest ekstra.
Faktycznie rozpisalyscie sie troche.Ciezko czasami was dogonic.

tiffi1 Czasami zle osadzasz ludzi.Sasha ma totalny szacunek dla wszytkich.

On jeszcze nigdy niemial takich stresujacych sytuacji.Jemu naprawde mozna zaufac i oddac sie w jego ramiona.Sasha Jest jednym z wiekszych idealow: niepije zadnego alkoholu no czasami piwo bezalkoholowe,niepa li nic zadnych uzywek,jest bieglym sportowcem i silaczem,Nawet takiego pulpecika jak ja na rekach nosi hehe,niegdy niepoweidzial do mni epo imieniu,Zawsze zwraca sie do mnie sloneczko albo luba albo kochania,Jest naprawde dobra osoba.I to ze raz mial taki wystepek to to jest do wybaczenia.Bo nigdy ic innego niepowiedzial.A przeciez jesli sie kogos kocha i samemu sie wie ze to byl pierwszy raz i jesli samemu sie wie ze to sie nigdy niepowturzy to czemu niema sie wybaczac.Kobiety wybaczaja jednorazowe zdrady jakies przekrety a to byly tylko glupie slowa.Powiedziane w natloku wrazen i przerazen.

Ty tiffi1 nie masz zlych dni??
annakacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 08:37   #2228
katia0117
Zadomowienie

Cytat:

On jeszcze nigdy niemial takich stresujacych sytuacji.Jemu naprawde mozna zaufac i oddac sie w jego ramiona.Sasha Jest jednym z wiekszych idealow: niepije zadnego alkoholu no czasami piwo bezalkoholowe,niepa li nic zadnych uzywek,jest bieglym sportowcem i silaczem,Nawet takiego pulpecika jak ja na rekach nosi hehe,niegdy niepoweidzial do mni epo imieniu,Zawsze zwraca sie do mnie sloneczko albo luba albo kochania,Jest naprawde dobra osoba.I to ze raz mial taki wystepek to to jest do wybaczenia.Bo nigdy ic innego niepowiedzial.A przeciez jesli sie kogos kocha i samemu sie wie ze to byl pierwszy raz i jesli samemu sie wie ze to sie nigdy niepowturzy to czemu niema sie wybaczac.Kobiety wybaczaja jednorazowe zdrady jakies przekrety a to byly tylko glupie slowa.Powiedziane w natloku wrazen i przerazen.

Popieram to co napisałaś.Nikt z nas nie jest doskonały...Wszyscy popełniamy błędy i zycie powinno uczyć na wybaczania.Oczywiście są pewne granice,po przekroczeniu których nie powinno juz być miejsca na KOLEJNE PRZEPRASZAM,ale nie mozna przez jedną pomyłkę przekreślić tego wszystkiego do czego się doszło wspólnie.Oczywście uważam,że zachowanie Sashy było okropne i zaden szanujący swoją kobietę mężczyzna nie powinien był tak się zachować,ale...Stres potrafi wiele zniszczyć,a faceci też mają troche słabszą psychę od nas kobiet.Wazne jest jednak to,że ktos potrafi zrozumieć swoj błąd i wyrazi chęc naprawienia tego.Nie wybraczyłabym,gdyby mężczyzna mnie zdradził czy uderzył,ale chamska odzywką,to moim zdaniem nie grzech smiertelny.Ja np mam bardziej wybuchowy charakter od Tż'ta i czasem w złości też potrafię coś przykrego powiedzieć,chociaz wcale tak nie myśle...i co?powinnma zostać skreslona?Jeszcze raz powtórzę,to ,że jestesmy tylko ludzmi i popełniamy blędy,a temu kto stoi w boku i ocenia sytuacje łatwo jest postawić wyrok na kimś,bo to nie dotyczy jego...A ciekawa jestem czy gdyby temu komus też sie tak przydarzyo czy z taką samą lekkościa umiałby podjąc decyzję,że to koniec?...wydaje mi się ,ze nie...
Stary 2008-05-11, 08:37   #2229
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Butki są fajne, właśnie popatrzyłam na podeszwę moich i jest biała, a w Twoim przypadku brązowa. Proszę przypomnij mi jako kolor masz sukni?
moja suknia jeest w kolorze smietanki i takie biuty znalazlam a ten link ktory wkleilam to zdjecie z butami ciut podobnymi do tych ktore mi sie spodobaly..jak myslisz marta ta brazowa podeszwa i brazowy obcas bedzie ok?
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 10:37   #2230
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
międzu nami jest 4 lata różnicy, ja 85 a TŻ 81, i jest dobrze
Między nami też są 4 lata różnicy, z tym że ja jestem rocznik 84, a TŻ - 80

Cytat:
Napisane przez robaczek-85 Pokaż wiadomość
O jejku dziewczyny byłam na podróży poślubnej w Zakopanym przez weekend majowy i nie mogę nadrobić zaległości Już tydzień czytam
Wczoraj miałam straszny egzamin na który nawet nie miałam czasu się pouczyć i myślę, że go nie zdałam dlatego dziś byłam u fryzjera na poprawę humoru:P

Wkleję kilka zdjęć ze ślubu bo już odebraliśmy a relację zdam później bo nie mam czasu
Robaczku, śliczny bukiet Widać, że jesteście szczęśliwi

Nysiunia, ładne zdjęcie, bardzo młodo wyglądasz
Do zdjęć Masako jeszcze nie dotarłam

A ja, oczywiście, nie byłabym sobą, gdybym nie zaczęła zastanawiać się, czy dobre obrączki zamówiliśmy

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 10:38   #2231
malutka_24
Wtajemniczenie

robaczek ładne zdjęcia, śliczna sukienka, makijaż, bukiet i samochód, no i prześliczna panna młoda, pan młody też niczego sobie
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-11, 10:51   #2232
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

To fakt-wizażanki pięknie wyglądają w dniu ślubu-tysiące porad nie idzie na marne

Piękną pogodę miały te co wczoraj ślubowały, no i dziś zielone świątki...Eh rozmarzyłam się. jeszcze niedawno nie chciałam by czas tak szybko leciał ale teraz po spojrzeniu na zdjęcia masako, robaczka , nysiuni ja też już chcę...

Aha wczoraj spotkałam swoja pierwszą milosc z podstawowki-heh obozowe zakochania. Doszło do tego 200km od naszego rodzinnego miasta- we Wrocławiu. I ta miłość przy piwku przypomniała mi że ja już jestem mężatką a on ma tego dowód- swiadectwo naszego obozowego ślubu. I co teraz????
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 10:59   #2233
blush
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
A ja, oczywiście, nie byłabym sobą, gdybym nie zaczęła zastanawiać się, czy dobre obrączki zamówiliśmy
asiuk a co jest nie tak z Twoimi obrączkami??
ja odkąd odebrałam swoje jestem w nich zakochana, mogłąby ją non stop przymierzać
Stary 2008-05-11, 11:06   #2234
annakacka

Wyślij wiadomość przez ICQ do annakacka GG do annakacka Send a message via Skype™ to annakacka

izazusia no to ladnie z ta twoja pierwsza miloscia No i co ty teraz mezatko zrobisz.Kto wam rozwod da
buzkai dziewczyny.Unas dzisiaj we wloszech taka piekna pogoda a ja zamiast jechac nad morze i polezec na plaze musze w domu z mama siedziec..

wiecie co dzwonila do mnie przedchwial florystka z ukrainy ze na na meila wyslala mi propozycje strojenia ona juz gadala z firma co sroi sale powiedzcie co wam sie podoba.Daje propozycje na samochod i na sale...

Edytowane przez annakacka
Czas edycji: 2008-05-21 o 14:20
Stary 2008-05-11, 11:44   #2235
annakacka

dalej

Edytowane przez annakacka
Czas edycji: 2008-05-21 o 14:20
Stary 2008-05-11, 11:48   #2236
blush
Zadomowienie

z przybrań samochodu wybieram zdjęcie 1 a z sal nr 1,2,5
najmniej mi sie podoba zdjęcie na którym jest prawie biało, jakoś tak sterylnie to wyglada
ja swoją salę chcę przybrać w kolory zielono-pomarańczowe (tzn. balony, kwiaty na stołach, serwetki) a na stołach będą białe obrusy, zadanie mam już trochę ułatwione bo sala jest w kolorze zielonym
Stary 2008-05-11, 11:51   #2237
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Biricchina mowie niestety na sashe bo se teraz nieponarzekam na niego .Od ostatniej klutni jest teraz cudownie.Tyle ze terz jest moja mam awiec sami wiecie jak to jest.Ale pozatym jest ekstra.
Faktycznie rozpisalyscie sie troche.Ciezko czasami was dogonic.

Piszesz, ze źle osądzam ludzi, ja psiałam tylko to co mogłam wywnioskować z tego co sama napisałaś. Oczywiscie mam nadzieję, ze to ja źle osądzam ludzi i tego ci życzę, bym to ja się myliła.

Czy mam złe dni bardzo często, czy mój TŻ ma- pewnie ze tak, czy się kłocimy, denerwujemy-oczywiście, czy ktokolwiek z nas odzywa się w ten spsoób -NIE.

Może mierzę swoja miarą, moze nie mam racji i uwierz mi że chciałabym się mylić.
Może znam podobny przypadek, gdzie meżczyźnie się wyrwało mocniejsze słowo, sprawił przykrość ale przeprosił. Rozmawiałm z tą kobietą po 20 latach małżenstwa, ten człowiek jej nigdy nie szanował. Dlatego tobie tego nie życzę, mam nadzieję, ze się mylę, ze twój meżczyzna okaze się wartym Ciebie, ale miałam prawo napsiać co napsiałam, bo to wywnioskowałam z tego co napsiałaś wcześniej
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 11:59   #2238
annakacka

Cytat:
Napisane przez blush Pokaż wiadomość
z przybrań samochodu wybieram zdjęcie 1 a z sal nr 1,2,5
najmniej mi sie podoba zdjęcie na którym jest prawie biało, jakoś tak sterylnie to wyglada
ja swoją salę chcę przybrać w kolory zielono-pomarańczowe (tzn. balony, kwiaty na stołach, serwetki) a na stołach będą białe obrusy, zadanie mam już trochę ułatwione bo sala jest w kolorze zielonym

A ja niewiem czemu mam szal na temat bordowych przybran sali.Niewiem czemu mi sie tak ubzduralo.Ale przyznam ci sie skrycie blush ze widzialam sale w koleze zielonej pistacji i tez mi sie strasznepodobala.Zwlaszzc a z ena stolach staly chinski zieolone ruzyczki cos pieknego.
Stary 2008-05-11, 12:03   #2239
blush
Zadomowienie

Cytat:
A ja niewiem czemu mam szal na temat bordowych przybran sali.Niewiem czemu mi sie tak ubzduralo.Ale przyznam ci sie skrycie blush ze widzialam sale w koleze zielonej pistacji i tez mi sie strasznepodobala.Zwlaszzc a z ena stolach staly chinski zieolone ruzyczki cos pieknego.
bardzo pocieszają mnie Twoje słowa annakacka
bordowa sala jest bardzo elegancka, tak patrzyłam na Twoje zdjęcia i się zastanawiałam czy to właśnie jest Twój typ
najważniejsze żeby Tobie się podobał wystrój wnętrza. Będziesz miała firmę która Ci ubierze salę??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-11, 12:05   #2240
annakacka

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Piszesz, ze źle osądzam ludzi, ja psiałam tylko to co mogłam wywnioskować z tego co sama napisałaś. Oczywiscie mam nadzieję, ze to ja źle osądzam ludzi i tego ci życzę, bym to ja się myliła.

Wiesz,ja dokonale ciebie rozumiem i niemam nic przeciwko temu ze wyrazilas swoja opienie.Ale z tego co ja wywnioskowalam z tego co muwisz ze jestes osoba bardoz nieufna i raczej ktora nieumie wybaczac.Ja cie powiem ze sa ruzne rodziny sa ktore wczesniej sie szanowaly od poczatku a po latach wszytko sie zmienialo i niezawsze ze strony meza ale i z powodu zony.A sa rodziny np moja mama i tata.Przez cale zycie czyli 25 lat przezywali ze soba gehenne mam to wszytko wytrzymywala bo kochala tate.Teraz gdy juz wszytkie dzieci sie wyprowadzily i sa sami przezywaja druga mlodosc i milos.Chodza za reke tat przychodzi raz w tygodnuz ruzami i czekoladkami.Zabiera mame do restauracji na kolacje przy swiecach.I wynagradza jej wszytkie przykrosci jakie jej zrobil.I tak w tym roku minelo im 37 lat malzenstwa.I wszytko dlatego ze mam tacie wybaczla i wiezyla w to ze bedzie dobrze...
Stary 2008-05-11, 12:07   #2241
Masako
Rozeznanie

Cytat:
i
wiecie co dzwonila do mnie przedchwial florystka z ukrainy ze na na meila wyslala mi propozycje strojenia ona juz gadala z firma co sroi sale powiedzcie co wam sie podoba.Daje propozycje na samochod i na sale...
Z przybrań samochodów to nr 1, co do sali sie nie wypowiem, nie mó styl, nie znam sie.

Robaczku- potwierdzsz z dawna znaną teze, ze Panna Młoda zawsze jest najpiękniejsza kobietą na własnym ślubie, piękne zdjęcia... i wszystkiego co dla was najlepsze na nowej drodze życia.

Nie można zmienić kobiety. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.
Masako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 12:19   #2242
katia0117
Zadomowienie

annakacka pierwsze przybranie samochodu jest sliczne
Co do sali,to ja też będę mieć bordo,ale ze złotym i kremem,bo taką kolorystykę ma moja sala
Stary 2008-05-11, 12:31   #2243
annakacka

Panny Młode 2008 cz.II

Tak Blush bede miala firme.I jestem z tego szczesliwa bo raczej sama bym niedala rady nic wykombinowac.A tak to oni wydzwaniaja przynajmniej raz w miesiacu czy niezmianilam planw c odo koloru i takich tam detali.I co jakis czas przysylaja nowe bordowe propozycje...Akurat ta firma co bedzie mi stroic slae jest cholernie droga(placi przyszla tesciowa)Ale warto wydac na nia wiecej kasy bo sa naprawde solini
i wszystkie detale uzgadniaja ze mna.Nawet glupota jakiej wielkosci powinny byc balony przeznaczone dla dzieci..

Cytat:
annakacka pierwsze przybranie samochodu jest sliczne
Co do sali,to ja też będę mieć bordo,ale ze złotym i kremem,bo taką kolorystykę ma moja sala

A ja wam sie przyznam zwlaszcza tobie katia0117 ze ja nawet niewiem jaka bedzie nasza sala.Ale mam nadzieje ze bedzie dobrze.Wiem ze hotel w ktorym jest restauracja ma biale sciany wiec i restauracja moze bedzie podobna..

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-05-11 o 20:10 Powód: post pod postem
Stary 2008-05-11, 12:38   #2244
blush
Zadomowienie

Cytat:
Tak Blush bede miala firme.I jestem z tego szczesliwa bo raczej sama bym niedala rady nic wykombinowac.A tak to oni wydzwaniaja przynajmniej raz w miesiacu czy niezmianilam planw c odo koloru i takich tam detali.I co jakis czas przysylaja nowe bordowe propozycje...Akurat ta firma co bedzie mi stroic slae jest cholernie droga(placi przyszla tesciowa)Ale warto wydac na nia wiecej kasy bo sa naprawde solini
i wszystkie detale uzgadniaja ze mna.Nawet glupota jakiej wielkosci powinny byc balony przeznaczone dla dzieci..
to masz pewność że sala będzie perfekcyjnie wyglądać
Stary 2008-05-11, 13:02   #2245
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Nie słyszałam o takim preparacie,ale chetnie posłucham,bo rumieńce to moja zmora

A co do posadzenia Ciebie przy stole dla dzieci,to ja miałam identyczną sytuację na weselu w rodzinie Tz'ta...to było najgorsze wesele ja jakiś w życiu byłam
Rumieńcy też się obawiam, ale nie wiem czy mojej mamie nie pomyliły się preparaty np. z fikserem.

Katia jestem do tego przyzwyczajona. To była komunia mojgo chrześniaka i od zawsze jak tam jeżdże jestem sadzana z dziećmi. Kiedyś mi to nie przeszkadzało, ale teraz....

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Biricchina
Sukienka ładnie na tobie leży, widać, ze jest dobrana idealnie dla ciebie. Mnie się podoba jak masz gładko uczesane włosy. Dla mnie to bolerko to trochę za dużo. Super podkleślone oczy- rewelacja.
Bardzo dziękuję. W piątek zobaczę jak to razem będzie wyglądało z wykończonym bolerkiem i z welonem. Nie mam na razie uczucia przeładowania, ale bolerko zawsze można zdjąć

Cytat:
Przybranie samochodu numr 1 jest cuuudowne

Cytat:
Bordowe przybrania wyglądają ślicznie. Ja z racji tego, że wesele będzie w restauracji góralskiej będę miała białe nakrycia itp. al to już zupełnie inne klimaty są.

Nie wiem czy pisałam, ale mamy już samochód. Czarny mercedes klasy s. Wolałam jakąś starą warszawę, ale ceny już za wysokie.

I chciałam się pochwalić, że chyba kupimy własne mieszkanko W podwarszawskim Brwinowie znależliśmy nową kawalerke 35m2 za 155000
Termin oddania dopiero 2 kwartał 2010, ale chyba zaczekamy

Jeszcze 26 dni!

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2008-05-11, 13:06   #2246
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
I chciałam się pochwalić, że chyba kupimy własne mieszkanko W podwarszawskim Brwinowie znależliśmy nową kawalerke 35m2 za 155000
ale ceny! U nas tyle kosztuje 60-metrowe mieszkanie z drugiej ręki.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 13:10   #2247
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
ale ceny! U nas tyle kosztuje 60-metrowe mieszkanie z drugiej ręki.

Ech malin a u nas to zajefajna okazja!! Bo ostatnio dowiadywałam się o kawalerke w Warszawie do remontu i usłyszałam 7,5 tyś za m2!!!!

Przecież to już paranoja. I jak niby młodzi ludzie mają mieć własne mieszkania

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2008-05-11, 13:14   #2248
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Ech malin a u nas to zajefajna okazja!! Bo ostatnio dowiadywałam się o kawalerke w Warszawie do remontu i usłyszałam 7,5 tyś za m2!!!!

Przecież to już paranoja. I jak niby młodzi ludzie mają mieć własne mieszkania
No i to jest właśnie najgorsze. A do tego zaostrzają warunki przyznania kredytu. Dobrze, że mamy własne 62 metry2 po rodzicach, a do tego ziemię, więc może kiedyś się wybudujemy...
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 13:24   #2249
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
No i to jest właśnie najgorsze. A do tego zaostrzają warunki przyznania kredytu. Dobrze, że mamy własne 62 metry2 po rodzicach, a do tego ziemię, więc może kiedyś się wybudujemy...
62m2 pięknie dla Nas to marzenie na razie

Nie chcemy się pchać w wielki kredyt i potem żyć od 1 do 1. A tu taki kredyt dostaniemy bez żadnego problemu i na jego spłatę wydamy miesięcznie mniej niż teraz za wynajem mieszkania i będzie żyło Nam się fajnie

malin ja też mam ziemie, pod Mińskiem Mazowieckim,ale nie chcę się budować a sprzedawać też jeszcze nie. Może kiedyś się przyda. I mieszkanie ciotki w Warszawie będzie też moje, ale nie chcę czekać na czyjąś śmierć żeby mieć coś swojego.
Brwinów o tyle nam pasuje, że jst super dojazd do Warszawy.

I ciągle zapominam napisać - mój TŻ jest młodszy ode mnie o prawie rok.
Ja 27.09.82 a on 5.09.83

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2008-05-11, 14:14   #2250
monai
Rozeznanie

GG do monai

[quote=Biricchina;7518118]
Termin oddania dopiero 2 kwartał 2010, ale chyba zaczekamy

[quote=Biricchina;7518362]

woow fajnie mieć nareszcie coś swojego my mamy w planie kredyt na ok 200 000 i budujemy nie duży domek już się bawiliśmy w wybieranie projektu, szukanie działki nawet kafelki oglądaliśmy jak nam odbiło hihihi... no ale to dopiero jak znajdę dobrą stałą pracę... ;/ ale ziemię, to wcześniej chcemy kupić jakieś 50km od Warszawy oglądaliśmy - są w zasięgu cenowym już
A wogóle farbuję właśnie włosy nowy kolorek będzie ;> próba przed ślubna na razie wygląda pomarańczowo ;p ciekawe co wyjdzie po spłukaniu farby i wysuszeniu...

A cena faktycznie nie dużo zważywszy na fakt, że dojeżdża tam kolej podmiejska i w jakieś 30 minut? będziesz w centrum Warszawy tylko malutkie bardzo
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości