![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
Butki są fajne, właśnie popatrzyłam na podeszwę moich i jest biała, a w Twoim przypadku brązowa. Proszę przypomnij mi jako kolor masz sukni?
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Rozeznanie
|
robaczku slicznie wygladalas !!!
![]() ![]()
#2223 |
Raczkowanie
|
Hej, mam pytanko, czy może któraś z was brała ślub w kościele ss. Wizytek w Warszawie? jestem ciekawa opinii...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Katey ja wcale nie mam dużego biustu, w tej sukience tak się wydaję, bo tam na wysokości biustu jest coś powszywane ![]() ![]() ![]() Katia ja wczoraj wieczorem zasnęłam na kanapie na godzinkę. Jak wstałam makijaż był nietknięty, więc jestem bardzo zadowolona. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny a słyszałyście może o takim preparacie, że jak się dużo tańczy itp. i robią się rumieńce to po tym preparacie się nie robią? Bo mama dzisiaj mi o czymś takim mówiła ![]() Dzisiaj na komunii zostałam posadzona przy stole dla dzieci a kończę we wrześniu 26 lat. No nieźle mnie odmłodzili ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do posadzenia Ciebie przy stole dla dzieci,to ja miałam identyczną sytuację na weselu w rodzinie Tz'ta...to było najgorsze wesele ja jakiś w życiu byłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2226 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny,
Ale znowu się rozpisałyście. Muszę to nadrobić. Co do stażu to my jesteśmy zaręczeni 4 lata. Sukienki i buty Można kupić szybko suknię ślubną kilka salonów sprzedaje suknie z wieszaka taniej i można od ręki wziąć. Co do butów sama kupowałam w KDT i wiecie co jest najśmieszniejsze dałam za buty 130zł, a te same buty trafiają do salonów ślubny a tam kosztują 250zł. Agata R fajny pomysł z tymi post-itami, ja dopiero jestem przed usadzaniem gosci, bo jeszcze nei wiem ile dokłądnie będzie miejsc przy konkretnych stołach. Milibili Przez chwilę pomyślałam czy to nie maggie sottero, ale wiesz co ona może być z kannaca. a tą pierwsza co przymierzalas to bardzo fajnie wyglada. Ja zdecydowanie jest zwolenniczka takiego stylu jak przymierzałaś, no a niesteyy nie podobają mi sie sukienki które zaproponowała annakacka Świadkowie Świadków mozna podać później ich imiona, adresy zamieszkania i daty urodzenia Dzasta Co dbiużuterii to przymierzałam wszystkie podane przez ciebie propozycje. Mnie sie podobają pierwsze i trzecie, a do tego zdecydowanie branzoletka nr 1 ta 2 nie wyglada tak ładnie, sama miałam ją na ręce, ale zrezygnowąłam z obydwóch, bo te cyrkonie zaciągają materiał przez te swoje ząbki. Uważaj na to. Nysiunia pewnie, ze pamietam, nmyślałam i zastanawiałam się jak poradziłaś sobie z grypą. Cieszę się, ze byo ok Annakacka Moze jesteś w nim zakochana, ale powiem jedno gdyby facet powiedzial do mnie a h.. cie to obchodzi to dla mnie bylby to znak ze to kawal chama jest i tyle. W zyciu nie wyobrazam sobi zeby ktokolwiek tak sie do mnie zwracal. Podsumowujac.. nie warto, dziewczyno nie warto. (napsiałam to po przeczytaniu postu z tym co powiedział). teraz kometarz do tego, ze przeprosił. Przepraszam, ale nie będę piała z zachwytu, ze przeprosił, ze zestresowany. Widziałam niejednego narezconego zestresowanego, ale żaden nie reagował w ten sposób, ja rozumiem, ze można się stresować, kłocić, nawet obrazić czasem, ale wyzywać i nie szanowac, mówić, ze ślub to twoja sprawa itp. - dla mnie to zbyt mocne. Nie kupuję tych przeprosin, ale to Twoje życie i twoja decyzja. Widzę, ze zadecydowałaś i jest już "dobrze". Wszystkeigo dobrego. Co do różnicy wieku to większej bzdury nie słyszałam. Mój TŻ jest starszy 4 lata, mój dziadek starszy był od babci 12 lat i co z tego? Garnitur Już wcześniej o tym pisałam, więc nie będę się powatrzać. My polecamy Bytom i Próchnik, nie polecam Vistuli (ze względu na marynaką,a dokłądniej ramiona) nie polecam pierre cardin w galerii mokotów, obsługa nie zna się na niczym Obrączki Ja mam pierścionek z baiłęgo złota i takie będziemy mieć obrączki.; Fakt faktem na na obrączki wydaliśmy dużo, ale mojemu TŻ tylko się te podobały no i w koncu stwierdziliśmy, ze mamy w nich chodzić do końca zycia (takie sa plany ha ha). Bukiet i kwiaty Ja już wiem jaki cchę bukiet, ale nie wiem czy będą tulipany. Co do kwiatów do kościoła i na salę będę kupować na giełdzie i sama dekorować Biricchina Sukienka ładnie na tobie leży, widać, ze jest dobrana idealnie dla ciebie. Mnie się podoba jak masz gładko uczesane włosy. Dla mnie to bolerko to trochę za dużo. Super podkleślone oczy- rewelacja. zabiegi i zęby Dziewczyny ja byłam ok 6 tyg przed ślubem na czyszczaniu twarzy, 5 tyg przed ślubem byłam na depilacji pach woskiem (pierwszy raz, próba generalna). 3 tyg przed slubem ide do densysty na czyszczenie zebow (usuwanie kamienia) W planach 2 tyg przed slubem ide do fryzjera zrobic balejage, 8 dni przed slubem ide na probna fryzure i do kosmetyczki zeby zobaczyla czy nic mi nie wyskoczylo (jesli wyskoczy to potraktuje obcego laserem). 4 dni przed idę do kosmetyczki na maseczke nawilzajaca i na pedicure, i zobaczy co tam z moja twarza. W dzien slubu ide na paznokscie, fryzure i makijaz ;-) Acha jakos 2 tyg przed bede stosowala paski wybielajace na zeby blend-a-med whitestrips (zobacze jak dzialaja). To chyba tyle. Dziewczyny jakoś przebrnelam, ale jak bedziecie tyle pisac to bede siedziala nocami. To jeszcze napisze co u mnie. Wczoraj mialam mini panienski 5 osob posmialysmy sie posiedzialysmy. mam juz stresa, ale jutro wyjezdzam do pracy wroce w srode wieczorem wiec od czawrtu bede intesnywnie myslec o slubie. Mamy jeszcze troche do zrobienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Biricchina mowie niestety na sashe bo se teraz nieponarzekam na niego
![]() Faktycznie rozpisalyscie sie troche.Ciezko czasami was dogonic. tiffi1 Czasami zle osadzasz ludzi.Sasha ma totalny szacunek dla wszytkich. On jeszcze nigdy niemial takich stresujacych sytuacji.Jemu naprawde mozna zaufac i oddac sie w jego ramiona.Sasha Jest jednym z wiekszych idealow: niepije zadnego alkoholu no czasami piwo bezalkoholowe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2229 |
Raczkowanie
|
moja suknia jeest w kolorze smietanki i takie biuty znalazlam a ten link ktory wkleilam to zdjecie z butami ciut podobnymi do tych ktore mi sie spodobaly..jak myslisz marta ta brazowa podeszwa i brazowy obcas bedzie ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Między nami też są 4 lata różnicy, z tym że ja jestem rocznik 84, a TŻ - 80
![]() Cytat:
![]() ![]() Nysiunia, ładne zdjęcie, bardzo młodo wyglądasz ![]() Do zdjęć Masako jeszcze nie dotarłam ![]() A ja, oczywiście, nie byłabym sobą, gdybym nie zaczęła zastanawiać się, czy dobre obrączki zamówiliśmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Wtajemniczenie
|
robaczek ładne zdjęcia, śliczna sukienka, makijaż, bukiet i samochód, no i prześliczna panna młoda, pan młody też niczego sobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Wtajemniczenie
|
To fakt-wizażanki pięknie wyglądają w dniu ślubu-tysiące porad nie idzie na marne
![]() Piękną pogodę miały te co wczoraj ślubowały, no i dziś zielone świątki...Eh rozmarzyłam się. jeszcze niedawno nie chciałam by czas tak szybko leciał ale teraz po spojrzeniu na zdjęcia masako, robaczka , nysiuni ja też już chcę... Aha wczoraj spotkałam swoja pierwszą milosc z podstawowki-heh obozowe zakochania. Doszło do tego 200km od naszego rodzinnego miasta- we Wrocławiu. I ta miłość przy piwku przypomniała mi że ja już jestem mężatką a on ma tego dowód- swiadectwo naszego obozowego ślubu. I co teraz???? |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja odkąd odebrałam swoje jestem w nich zakochana, mogłąby ją non stop przymierzać ![]()
![]() |
#2234 |
|
izazusia no to ladnie z ta twoja pierwsza miloscia
![]() ![]() buzkai dziewczyny.Unas dzisiaj we wloszech taka piekna pogoda a ja zamiast jechac nad morze i polezec na plaze musze w domu z mama siedziec.. wiecie co dzwonila do mnie przedchwial florystka z ukrainy ze na na meila wyslala mi propozycje strojenia ona juz gadala z firma co sroi sale powiedzcie co wam sie podoba.Daje propozycje na samochod i na sale... Edytowane przez annakacka Czas edycji: 2008-05-21 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
|
dalej
Edytowane przez annakacka Czas edycji: 2008-05-21 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Zadomowienie
|
z przybrań samochodu wybieram zdjęcie 1 a z sal nr 1,2,5
najmniej mi sie podoba zdjęcie na którym jest prawie biało, jakoś tak sterylnie to wyglada ![]() ja swoją salę chcę przybrać w kolory zielono-pomarańczowe (tzn. balony, kwiaty na stołach, serwetki) a na stołach będą białe obrusy, zadanie mam już trochę ułatwione bo sala jest w kolorze zielonym ![]()
#2237 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy mam złe dni bardzo często, czy mój TŻ ma- pewnie ze tak, czy się kłocimy, denerwujemy-oczywiście, czy ktokolwiek z nas odzywa się w ten spsoób -NIE. Może mierzę swoja miarą, moze nie mam racji i uwierz mi że chciałabym się mylić. Może znam podobny przypadek, gdzie meżczyźnie się wyrwało mocniejsze słowo, sprawił przykrość ale przeprosił. Rozmawiałm z tą kobietą po 20 latach małżenstwa, ten człowiek jej nigdy nie szanował. Dlatego tobie tego nie życzę, mam nadzieję, ze się mylę, ze twój meżczyzna okaze się wartym Ciebie, ale miałam prawo napsiać co napsiałam, bo to wywnioskowałam z tego co napsiałaś wcześniej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
|
Cytat:
A ja niewiem czemu mam szal na temat bordowych przybran sali.Niewiem czemu mi sie tak ubzduralo.Ale przyznam ci sie skrycie blush ze widzialam sale w koleze zielonej pistacji i tez mi sie strasznepodobala.Zwlaszzc a z ena stolach staly chinski zieolone ruzyczki cos pieknego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() bordowa sala jest bardzo elegancka, tak patrzyłam na Twoje zdjęcia i się zastanawiałam czy to właśnie jest Twój typ ![]() ![]() najważniejsze żeby Tobie się podobał wystrój wnętrza. Będziesz miała firmę która Ci ubierze salę??
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2240 | |
|
Cytat:
Wiesz, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Robaczku- potwierdzsz z dawna znaną teze, ze Panna Młoda zawsze jest najpiękniejsza kobietą na własnym ślubie, piękne zdjęcia... i wszystkiego co dla was najlepsze na nowej drodze życia.
![]() |
#2242 |
Zadomowienie
|
annakacka pierwsze przybranie samochodu jest sliczne
![]() Co do sali,to ja też będę mieć bordo,ale ze złotym i kremem,bo taką kolorystykę ma moja sala ![]()
#2243 | |
|
Panny Młode 2008 cz.II
Tak Blush bede miala firme.I jestem z tego szczesliwa bo raczej sama bym niedala rady nic wykombinowac.A tak to oni wydzwaniaja przynajmniej raz w miesiacu czy niezmianilam planw c odo koloru i takich tam detali.I co jakis czas przysylaja nowe bordowe propozycje...Akurat ta firma co bedzie mi stroic slae jest cholernie droga(placi przyszla tesciowa)Ale warto wydac na nia wiecej kasy bo sa naprawde solini
i wszystkie detale uzgadniaja ze mna.Nawet glupota jakiej wielkosci powinny byc balony przeznaczone dla dzieci.. Cytat:
A ja wam sie przyznam zwlaszcza tobie katia0117 ze ja nawet niewiem jaka bedzie nasza sala.Ale mam nadzieje ze bedzie dobrze.Wiem ze hotel w ktorym jest restauracja ma biale sciany wiec i restauracja moze bedzie podobna.. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-11 o 20:10 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2245 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Katia jestem do tego przyzwyczajona. To była komunia mojgo chrześniaka i od zawsze jak tam jeżdże jestem sadzana z dziećmi. Kiedyś mi to nie przeszkadzało, ale teraz.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem czy pisałam, ale mamy już samochód. Czarny mercedes klasy s. Wolałam jakąś starą warszawę, ale ceny już za wysokie. I chciałam się pochwalić, że chyba kupimy własne mieszkanko ![]() ![]() Termin oddania dopiero 2 kwartał 2010, ale chyba zaczekamy ![]() Jeszcze 26 dni! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2247 |
Zadomowienie
|
Ech malin a u nas to zajefajna okazja!! Bo ostatnio dowiadywałam się o kawalerke w Warszawie do remontu i usłyszałam 7,5 tyś za m2!!!! Przecież to już paranoja. I jak niby młodzi ludzie mają mieć własne mieszkania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
No i to jest właśnie najgorsze. A do tego zaostrzają warunki przyznania kredytu. Dobrze, że mamy własne 62 metry2 po rodzicach, a do tego ziemię, więc może kiedyś się wybudujemy...
#2249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie chcemy się pchać w wielki kredyt i potem żyć od 1 do 1. A tu taki kredyt dostaniemy bez żadnego problemu i na jego spłatę wydamy miesięcznie mniej niż teraz za wynajem mieszkania i będzie żyło Nam się fajnie ![]() malin ja też mam ziemie, pod Mińskiem Mazowieckim,ale nie chcę się budować a sprzedawać też jeszcze nie. Może kiedyś się przyda. I mieszkanie ciotki w Warszawie będzie też moje, ale nie chcę czekać na czyjąś śmierć żeby mieć coś swojego. Brwinów o tyle nam pasuje, że jst super dojazd do Warszawy. I ciągle zapominam napisać - mój TŻ jest młodszy ode mnie o prawie rok. Ja 27.09.82 a on 5.09.83 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Rozeznanie
|
[quote=Biricchina;7518118]
I chciałam się pochwalić, że chyba kupimy własne mieszkanko ![]() ![]() Termin oddania dopiero 2 kwartał 2010, ale chyba zaczekamy ![]() [quote=Biricchina;7518362] woow fajnie mieć nareszcie coś swojego ![]() ![]() ![]() ![]() A wogóle farbuję właśnie włosy ![]() ![]() ![]() A cena faktycznie nie dużo zważywszy na fakt, że dojeżdża tam kolej podmiejska i w jakieś 30 minut? będziesz w centrum Warszawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.