|
|
#2011 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() daj znać jak będziesz dolatywać to wysuniemy specjalny pas do lądowania
|
|
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko my z Ventylem wcześniej wyjdziemy z imprezy, bo musi w końcu GP ukończyć, nie mogę go tak męczyć.
|
|
#2013 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2015 |
|
Zadomowienie
|
Impreza sie szykuje, a ja dowiaduje sie o tym ostatnia,buu...
Ale jak to sie mowi ostatni beda pierwszymi Szkoda, ze nasz solenizant slabo dzis wypadl, ale to pewnie dlatego, bo myslal o nas i nie mozemy go zabardzo wymeczyc, bo jeszcze na wyscig nie zdazy. Ahh bedzie sie dzis dzialo ;DA ja typuje, ze Kubica bedzie jutro 2, a co tam ide na calosc ;] A Heikki w bardzo dobrym stylu powrocil, czyzby to byla zasluga Lunki? Szkoda, ze Kimi 4, ale chlopak sobie poradzi, w koncu to miszczu Chce sie wam pochwalic, ze zdalam ang ustny na 20pkt Teraz mam ponad tydz przerwy i 20stego ust pol i pozniej witajcie wakacje
|
|
|
|
#2016 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też nic nie wiedziałam!![]() Cytat:
Cytat:
A jakże inaczej?![]() Cytat:
![]() Btw Nasi chłopcy z BMW się rozkręcają 2 tyg. temu gotowali, teraz grają w piłkę Ale Robert ma chude nogi!http://www.sport.pl/sport/1,65025,5199633.html http://www.sport.pl/sport/51,65025,5199633.html?i=0 |
||||
|
|
|
#2017 |
|
Zadomowienie
|
No no, moze Roberto marnuje swoj talent?
Fajnie, ze tak milo spedzaja czas i nawet Nick sie przylaczyl : )"Przechodząc w pobliże ciężarówek Kubica pozował fotoreporterom prężąc mięśnie i udając mocarza."
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2018 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
eee to dżampreza będzie jak sie patrzy Cytat:
no no masz racje, niech choć raz chłopak ma punktowane miejsce i do mety dojedzie ![]() Cytat:
to Bożenko gratuluje ![]() Cytat:
![]() matko jacy to by byli piłkarze ![]() Cytat:
łehehe
|
|
|
#2019 |
|
Wtajemniczenie
|
Bożenko super!
![]() sorki dziewczyny że tak późno, ale my z Kimim mieliśmy coś do załatwienia, jesteśmy właśnie w samolocie gdzieś nad Paryżem, bo chcieliśmy sobie obejrzeć jeszcze wieżę Eiffla nocą i już do Was lecimy! Jeszcze musimy po jakichś kumpli Kimiego wpaść więc max godzinka ![]() A w tym artykule Nat, to dla mnie Nick wygląda lepiej niż nawet Klien
|
|
#2020 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2021 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie
Mógłby mną tak kapkować ![]() dobra wiecie że ja mam skłonności do starszych, nie mówcie że przesadzam
|
|
#2022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekamy teraz tylko na fankę Coultharda, chyba jeszcze nie było![]() Mam prośbę do Kasi Dajże dziewczyno w końcu biednemu Vettelowi przejechać więcej niż 100m Chyba, że aż tak Cię rozpala, jak siedzi w bolidzie |
|
|
|
|
#2023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2024 |
|
Zadomowienie
|
no to po imprezie
![]() ciekawe czy chłopcy będą w stanie wsiąść w bolidy ![]() omg, ja mam pociąg do młodszych, to chyba jeszcze gorzej |
|
|
|
#2025 |
|
Wtajemniczenie
|
Hah, ja myślę że Coulthard po prostu jest zbyt przystojny i dlatego żadna z nas go nie chce, my przecież nie mierzymy aż tak wysoko
![]() No pewnie że gorzej, zakrawasz Angel pod pedofilie ![]() A swoją drogą co Ty tak wcześnie wstałaś, ja bym jeszcze spała bo się czuje jak zwłoki po wczorajszych baletach
|
|
#2026 |
|
Zadomowienie
|
no wiesz, musiałam wstać i pobudzić te zwłoki żeby na wyścig się nie spóźnili
|
|
|
|
#2027 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe co by było jakby się nie stawili na starcie
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2008-05-11 o 11:37 Powód: post nr 1234 :lol: |
|
|
|
#2028 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2029 |
|
Wtajemniczenie
|
lepiej brzmi wejdź i wyjdź, wejdź i wyjdź
|
|
#2030 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw sie, z tego sie wyrasta o Heikkiego to ja sie nawet nie martwie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ej przestańcie już śmiać sie z Ventylka, bo go jeszcze wyrzucą za to że nigdy nie kończy wyścigu
|
|
|
#2031 |
|
Zadomowienie
|
Jeeeej, stęskniłam się za tym seksownym głosem Dowbora
Gdybym w takim stopniu nie wiedziała o czym mam gadać, to bym się kogoś zapytała i zapisała sobie pytania na kartce. Założę się, że zanim zaczął prowadzić to całe eee.. studio to nie wiedział co to jest bolid
|
|
|
|
#2032 |
|
Zadomowienie
|
Pięknie Kubek, piękny start!
![]() Pozdrowienia dla McLarena, wiedzą jak spie**** Kovalainenovi wyścig:/ |
|
|
|
#2033 |
|
Zadomowienie
|
Hamilton nie był na imprezie, od razu widać
|
|
|
|
#2034 |
|
Wtajemniczenie
|
A dla mnie Hamilton to i tak jest łajno
![]() Szkoda Heikkiego, a Robert chyba częściej powinien imprezować bo niezły ten start mioł ![]() edit: a tak teraz se patrze i mój av chyba adekwatnie pasuje do sytuacji
|
|
#2035 |
|
Zadomowienie
|
jak myślicie, kasia była z jakimś kochankiem czy wzięła leki uspokajające ?
|
|
|
|
#2036 |
|
Zadomowienie
|
Pomyliła bolidy
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Święte słowa
Ogólnie to się dzis podobało, nawet lepszy humorek mam (lubię jakoś Masse). A generalnie kicha bo likwidują moją księgarnię i idę do innej na PÓŁ etatu, masakra.
|
#2038 |
|
Zadomowienie
|
Teraz przynajmniej mam usprawiedliwienie dlaczego dopiero sie tu pojawilam, ahh ta upojna noc...
Szkoda, ze dokonca nie zostalyscie, ale przynajmniej wiecej bylo dla mnie Oczywiscie gratuluje Kubicy b. dobrego startu Za 2tyg bedzie pierwszy, zobaczycie :PPlot ale zes pojechala po Hamiltonie moze lajnem bym go nie nazwala, ale i tak go nie lubie. I ten jego usmieszek, a fe ;/ a rzeczywiscie, musze przyznac ze Twoj av odzwierciedla sytuacje ;D Kimi troche sie dzis zagubil, ale kurcze szkoda, ze nie wyprzedzil Lewisa, pewnie myslami byl przy nas dlatego nie mogl sie biedny skupic ![]() Ejj, czemu nie chcecie Coultharda? Przeciez on jest taki pociagajcy, ze az mnie rozpala do granic wytrzymalosci... On jest po prostu... boski... A tak w ogole ktory byl Sutil? Nawet nie zwrocilam na niego uwagi... Hm... moze pora zmienic partnera?
|
|
|
|
#2039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ej co jak co, nie bardzo lubię Hamiltona ale dzisiejszy wyścig należał do niego, czy ktoś tego chce czy nie omg, nie sądziłam, że zobacze jak ktoś wyprzedza ferrari na prostej a potem w ciągu kilku minut jest 7,5 sekundy przed nim ![]() a i jeszcze jedno po prostu mnie rozwaliło jak pod sam koniec wyścigu inżynier Trullego mówi żeby przyspieszył a ten " don't worry I'm pushing like a hell'' oczywiście komentatorzy wykazali się poczuciem humoru tylko między sobą a reszcie powiedzieli, że zabawnie odpowiedział i obiecał przyspieszyć ![]() btw taktyka 3 pit stopów wyszła wspaniale ![]() szkoda tylko, że nie tego teamu którego bym chciała, ale zrobili na mnie wrażenie
|
|
|
|
|
#2040 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze jedno: VETTEL DOJECHAŁ DO METY!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

Ale jak to sie mowi ostatni beda pierwszymi
Teraz mam ponad tydz przerwy i 20stego ust pol i pozniej witajcie wakacje 

NICK?! To żart?