![]() |
#1891 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czarna Lista PLOTKI cz. III
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1892 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Dziewczyny, jaki jest maksymalny czas oczekiwania na odzew po dostarczeniu paczki?
Moja została odebrana 15 dni temu (info z trackingu poczty) a nie mam żadnej informacji od wizazanki. Czy mogę uznać, że wszystko ok i zacząć używać tego, co od niej dostałam czy nadal czekać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1893 |
Zakorzenienie
|
Wg regulaminu czas na wystawienie przekupki to 7 dni od otrzymania przesyłki, po tym czasie wymiana uznana jest za zakończona. Czyli wg mnie możesz już używać. Pytanie czy wizazanka się wogole logowala przez ten czas?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1894 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
wizaz okazuje że się logowała, ale mogło to być logowanie automatyczne... w każdym razie od 23.03 nie odpowiada na moje (liczne) i jeszcze przedwysyłkowe pw...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
Szef ds. Wymianek
|
A co dokładnie oznacza "logowanie automatyczne"? Bo wydaje mi się, że jeśli wyskakuje informacja o bytności na forum, to musiało mieć miejsce wejście na forum. Ja mam praktycznie cały czas otwartą stronę forum w przeglądarce w telefonie, z zalogowaniem - i chyba dopóki nie wejdę na tę stronę, to nie zostanie odnotowana moja obecność na forum. Ale pewności tutaj nie mam.
W każdym razie nie wierzę w to "automatyczne zalogowanie", zwłaszcza że nastąpiło po wysłaniu przeze mnie dwóch PW, odnośnie do dwóch różnych transakcji.
![]() |
![]() |
#1896 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() abstrahując jednak - ponawiam pytanie, bo regulamin tego nie precyzuje - tracking pocztowy pokazał, że moja paczka została odebrana we wtorek 2 tygodnie temu; jak długo mam czekać na odzew wizazanki, że wszystko jest ok z wymianą i uznać ją za zakończoną? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1897 |
Zakorzenienie
|
Regulamin to reguluje - tydzień czasu od odebrania przesyłki jest na przekupke, po tym czasie wymiana jest uznana za zakończona
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1898 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
Zakorzenienie
|
Serio serio, już Ci wczoraj to tu napisałam
![]() Nie mogę prokopiowac, więc dodaje screen tego fragmentu regulaminu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1900 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
cześć wszystkim
macie może jakieś sprawdzone sposoby bezpiecznego i jednocześnie w miarę taniego posyłania paczek za granicę? (Holandia) Bo to co oferuje Poczta Polska to jakiś dramat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1902 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1903 |
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Kochane jak się teraz długo czeka na zatwierdzenie wątku na targowisku przez moderatora? Godzinę, dzień, tydzień?
Skąd mam wiedzieć czy moderator nie zatwierdził mojego wątku, czy mój wątek jest nadal w kolejce do moderacji? Wie ktoś? Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2017-06-23 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1904 |
Czekam na Ragnarok
|
Wszystkie są zatwierdzane w ciągu kilku godzin.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
Czekam na Ragnarok
|
Jeśli go dodałaś to na pewno się pojawi jak jakaś moderatorka wejdzie i go zatwierdzi. Może poczekaj jeszcze do jutra albo napisz PW do moderatorki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1908 |
Szef ds. Wymianek
|
Naanakov, nastąpiła pomyłka i ktoś usunął Twój wątek - ale już go przywróciłam
![]() A na drugi raz piszcie dziewczyny na PW do mnie - będzie sprawniej ![]()
![]() |
![]() |
#1909 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
A skad pomysl,zeby zatwierdzac zakladane watki??Pamietam stare ,dobre czasy na wizazu,gdy ruch byl duzo wiekszy.Nie bylo tych cholernych reklam,ktore nasuwają sie bez przerwy i nie daja normalnie pisac,KWC byl swietny-to bylo cos...
teraz szkoda słow... Jestem rozzalona generalnie.CZy ktos mnie rozumie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1910 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Małgoś ja niestety również czekam....ponad godzinę temu założyłam wątek i czekam i czekam.....nie ma
![]() Chciałam edytować, dać odnośnik do wątku w podpisie i nie mogę, bo wątek założyłam, poprzedni zdezaktualizowałam, a tego nie ma ![]() Też pamiętam stare, dobre czasy, teraz moim zdaniem jest na minus, niestety....
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2017-07-04 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1911 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Co do zatwierdzania wątków - ponoć były/są jakieś ataki chińskich spamerów i dlatego moderatorki muszą je (wątki) zatwierdzać. Teraz jest sezon urlopowy i pewnie dlatego tyle trzeba czekać. Na reklamy wizażowe działa AdBlock. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1912 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1914 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Już 2 dni czekam na założenie wątku. Co za głupota, gratuluję pomysłu temu, kto takie coś wymyślił.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1915 |
Zakorzenienie
|
Miss, ale Twój wątek to na pewno już wczoraj był założony, bo go widziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1916 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1917 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Swoją drogą masz zarzuty do moderacji, a sama nie zauważyłaś, że wątek od wczoraj jest aktywny.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1918 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak działa u Was opcja przesyłki poczty polskiej paczka 48 lub 24 odbiór w punkcie?
Pierwszy raz zamowiłam taką formę i mam problemy - odbiór miał być w kiosku ruchu, na śledzeniu widzę wczoraj "próba doręczenia" więc dziś lecę do kiosku pytać o co chodzi - pan na to, że nie dalo się tego odebrać bo coś z kodem kreskowym nie tak a on bez tego kodu nie może, mam iść na pocztę i pewnie tam odbiorę. Kioskarz w porządku, odbieram tam i nadaję często przesyłki "paczka w ruchu" i to działa rewelacyjnie. No to pędzę na tę pocztę... w komputerze nie ma nic, moja paczka pewnie w spedycji, ale tam dziś nie pracują, mam dzwonić w pn rano ale tam ciężko się dodzwonić, jakby coś to do naczelniczki, to jest nowa forma, dopiero wprowadzona i pewnie ktoś tam nie umiał wprowadzić... Oczywiście na paczce podany mój nr tel, nie wiem po co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
dzień dobry; widzę, że już wątki nie czekają na zatwierdzenie moderacji i zakładają się automatycznie... w związku z tym mam prosbę o usunięcie moich dubli, bo się czuję jak jakaś chińska spamerka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1920 |
Zakorzenienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
Dziewczyny.. nie myślałam, że kiedykolwiek się tu wpiszę, ale mam problem i nie wiem za bardzo jak to ogarnąć.
Na początku września dogadałam z jedną wizażanką wymiankę (ogólnie negocjacje były dość długie, no ale wiadomo czas urlopowy, więc jakoś nieszczególnie mnie to zniechęciło), no ale do rzeczy. Przeszłyśmy na priv i 5-6 września wymieniłyśmy się adresami. Ja swoją paczkę wysłałam 11 września o czym od razu ją poinformowałam. Odpowiedzi zero. 13 września wysłałam kolejną wiadomość z pytaniem czy paczka do mnie poszła â oczywiście też zero odpowiedzi. Dopiero po wpisaniu się w jej wątku dostałam wiadomość 15 września, że przecież ona mi odpisuje, widocznie wizaż się zacina i wiadomość do mnie nie dotarła, ale paczkę wysłała i przeprasza za opóźnienie. 19 września poprosiłam o numer do śledzenia, po czym dostaję od niej informacje iż zauważyła, że jeden z kosmetyków, który miał do mnie pójść jest po dacie ważności (de facto paczka do mnie kilka dni wcześniej już niby była wysłana). Napisałam dla świętego spokoju, że ma wysłać to na co się umówiliśmy i znowu cisza. Z tego co widzę na wymiankowym jest bardzo często, wymiany dogaduje, a ja się nie mogę doprosić odpowiedzi⌠Na prawdę jestem ogólnie pokojowo nastawiona do świata, ale bez jaj.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.