|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: H&M i rozmowy o wszystkim co z nim niezwiązane :) cz. 26
Dziewczyny jest jakis kod na dd? Mi pokazuje tylko na 10% przy zakupie 3 sztuk, cos mnie ominelo?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wlasnie, szkoda ze znowu nic nie ma
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2734 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny dodajcie mi sił
od 3 tygodni robię zwrot h&m, trzech kurierów nie przyjechało czyli 3 dni w dupe...niby byli bo składałam skargę ale mnie nie zastali taa...ponowiłam skargę bo niby gps-em ich sprawdzają. Dziś kolejny raz kuriera nie ma, 3 telefony i wszystko konsultanci załatwiali upewniali kolejne kłamstwa, ostatni czwarty konsultant powiedział, że w Poznaniu os. Bolesława Chrobrego zgłoszenie jest na dziś(robiłam je tydzień temu na infolinii h&m) przez kierownika w tym rejonie ale ale wszyscy kurierzy go nie odebrali bo to niby nie ich rejon. Wcześniej normalnie wszystko zwracałam, chce mi się płakać i ich dorwać, tyle czasu straconego, nerwów na infolinii, miałyście może podobną sytuacje?
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuje, może spróbuj zadzwonić do h&m? Niech oni zainterweniuja, przecież to śmieszne... mam nadzieje, ze mojego kuriera nigdy mi nie zmienia, bo nie mam z nim problemów... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2737 | |||
|
dream big
|
dziękuję
dziękuję dziękuję Cytat:
Cytat:
ale boczki to raczej tylko dieta, ale przy niej leci po całości więc schudniesz tu i tam dziękuję dziękuję Cytat:
![]() dziękuję byłam tak zestresowana podobno najpierw byłam blada, a później przybierałam różne kolory chociaż znowu zaczęłam się zastanawiać nad podyplomowką
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam dziś ten kombinezon, podoba mi się, kolor 'naturalna biel' nie jest żółta jak to czasami bywa u nich
tylko właśnie taka śmietanka, ale wydaje mi się, że cena to jednak przegięcie bo jest praktycznie taki sam jak te kombinezony po 39zł a różni się tylko rękawkami myślałam po prostu, że będzie z grubszego, mniej mnącego materiału ale chyba zostawie
|
|
#2739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oooo, a które to? Pokazuj ![]() Obiecałam foto Pestki to wrzucam: (treść tylko dla wytrwałych heheh uprzedzam bo jest długa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4181 Cytat:
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle piękna malutka
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle cudowności!!!
![]() ![]() przepiękna kruszynka i jaka czarnulka! A tego oczka to prawie nie widać ✊️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli jednak dobrze, ze było cc zaplanowane, temat pępowiny jest mi bliski, rodziłam się tak samo jak Pestka, tylko u mojej mamy to było emergency ![]() Córa jest piękna, pisałaś o naczyniaczku, ale nic nie widać. Sliczna jest, po mamie, a nie kazdy noworodek tak wyglada, mój syn np. musiał chyba nabrać urody ![]() ![]() Prezent piękny, bardzo gustowny i ten kształt taki trafiony Gratulacje dla Was i za to jak sobie radzicie Byłam wczoraj w h&m, skorzystałam z 10 % na wyprzedaż za 0 p. Wieczorem juz robiłam zwrot, zostawiłam tylko bluzkę divided, taka nez ramion w kratkę ( wyszła 9 zł, cena pierwotna 69,90 ) i spodnie dla syna. Jasiek wybrał sobie tez okulary i muszkę. Wstąpiłam też do orsaya, znalazłam piękny, idealny żakiet , dobre mają te rozmiary ). Zostawiłam z żalem. A dziś w drugim salonie dopadłam go, ostatnia 34 czekała na mnie I to nie za 90, ale za 70 zł. Ogólnie fajne ciuchy, będę tam zagladać, tylko nie rozumiem o co chodzi z tymi rozmiarami - zeby zachęcić klientki czy co ?
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle śliczna córeczka, jeszcze raz gratuluję😙
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Kochana jeśli to te okulary z insta to synek wie co dobre ![]() oj będziesz Mamka odganiała Panny od niego, serio! ![]() Pokaz ten żakiet ja do orsay'a co wstąpię to na % nigdy nic dla siebie nie widzę i zazwyczaj same duże rozmiary także wow za te 32 i 34 bluzeczkę z H&M tez możesz pokazać co to za cudo Mi wczoraj mąż odebrał sukienkę z zary, dziś mam jeszcze top do odebrania, waham się nad kolejnymi dżinsami już tak kupuje na po porodzie jutro może coś spadnie jeszcze, poczekam. Tylko tego kaszmirka za nic nie mogę upolować ![]() ![]() Morelle a właśnie wspomniałaś ze mierzylas już zarowe rzeczy, i jak ten kaszmir w serek? Podoba Ci się, dobrze leży? Warto zarywać nocki dla niego? bo śni mi się po nocach już, mam teraz etap budzenia się po 2x w nocy, za każdym razem patrzę i nic... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() Na zimowych wyprzedażach od razu wkładam do koszyka i klikam ![]() Ogólnie w zarze w tym roku żadna z moich zakładek nie weszła na wyprzedaż W zamian znalazłam sobie 4 pary jeansów ale też czekam na spadek cen. Ile razy już jeansy spadały? Bo 89.90 to jak na razie sporo
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, malutka jest śliczniutka i słodziutka! Śpi komicznie, pokazałam zdjęcie mojej mamie, tez była zauroczona ![]() Mąż się bardzo postarał, łańcuszek śliczny no i z przesłaniem super, ze tak Cię wspiera, mam nadzieje, ze mój przyszły mąż tez kiedyś będzie jak będziemy mieli dziecko Jesteś bardzo dzielna mama! Trzymajcie się cieplutko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak samo, pierwsze klikam kaszmiry na zimowej ![]() oby tylko tez tak fajnie spadły od razu jak teraz ![]() Dżinsy na pewno co poniektóre spadły już 2x ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam w rezerwacji i czekam do jutra, jak spadną to sobie puszczę i spróbuje raz jeszcze złapać i biorę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eleganckie sukienki i spódnice mają fajne dość I bardzo miły personel w porownaniu do h&m
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana, wrzucam fotki. Tylko z bluzką wprowadziłam Was w błąd, bo pierwotnie nie kosztowała 69,9, tylko 39,9. Taka sama w niebieską kratkę była po 69,9 ![]() Tak czy siak, za 9 zł fajna zdobycz i bawełna. Zakiet swietnie leży, co nie jest wcale takie oczywiste dla mojej sylwetki, przewaznie ramiona i rekawy pasują na mnie od 38, a reszta wisi.
Edytowane przez KarinaBallerina Czas edycji: 2017-07-05 o 21:44 |
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Długo szukałam czegoś w tym stylu, a kupowanie żakietów to dla mnie katorga
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładny i najważniejsze ze dobrze leży i bluzka mi się bardzo podoba, szkoda ze u mnie takich ładnych na % nie widziałam podasz ref w wolnej chwili?Na torebkę się ostatecznie nie zdecydowałam, po podliczeniu wydatków zdecydowałam ze wole zostawić coś na wyprzedaże żałuje trochę ale z drugiej strony tak naprawdę nie było dla mnie koloru z tego portfela najchętniej chciałabym coś w kolorze cement i ze srebrnymi dodatkami jednak. Jeszcze przyjdzie pora i kupię a na Twoim miejscu zostawiłabym ten portfel, ta torebka jest taka inna niespotykana i w sam raz na lato, do sukienek, zwiewnych bluzek selma no cóż mi się bardzo opatrzył ten model ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie : ref. 0478544004
U nas była jedna sztuka i mierzyłam ją bez obniżki, nie kupiłam, bo miałam wątpliwości, potem znikneła i chyba czekała na mnie ta jedna sztuka ![]() Co do portfelików, myslalam, zeby jeden sprzedać, ale z zadnym się rozstać nie umiem, do tego tyle mieszczą. Kiedyś nie rozumiałam za co ludzie kochają Korsa, teraz cóż, kocham i ja - to sa najbardziej funkcjonalne torebki jakie znam. Dziękuję za radę - mnie też się selma kiedyś nie podobała zupełnie, ale odkąd mam swoją ( cement właśnie z oskydowanym srebrem, mam wersję z ćwiekami ), doceniłam ten model. Cement to faktycznie piękny kolor, tak w saffiano, jak i groszkowej skórze Dziękuję za pomoc
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje widzę ze niedostępna ale jak będę w galerii to wstąpię i się rozejrzę za nią ![]() Sam model selma wizualnie mi się podoba bardzo tylko po prostu opatrzył się troszkę Natomiast w kolorze cement i z ćwiekami choruje strasznie na model sloan stuf no cudeńko ale niestety nie wydam teraz ponad 600zl na torebkę musi jeszcze troszkę poczekać, może będzie mi dane ja kupić nim lato się skończy hehe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

od 3 tygodni robię zwrot h&m, trzech kurierów nie przyjechało czyli 3 dni w dupe...niby byli bo składałam skargę ale mnie nie zastali taa...ponowiłam skargę bo niby gps-em ich sprawdzają. Dziś kolejny raz kuriera nie ma, 3 telefony i wszystko konsultanci załatwiali upewniali

chciałabym się trochę ujędrnić i pozbyć boczków, które pojawiły się po przybraniu kilku kg. Nie chciałabym chudnąć. Rower + hula hop (mam taki o średnicy 105 cm z jakimiś wypustkami) + stepper skrętny dadzą radę mi pomóc czy bez wizyt na fitnesie/siłowni się nie obędzie? Hula hop i stepper właśnie przywlokłam z piwnicy - trochę zdążyły się tam zakurzyć
super! gratulacje Cherry!

podobno najpierw byłam blada, a później przybierałam różne kolory 

✊️

oj będziesz Mamka odganiała Panny od niego, serio! 
ja do orsay'a co wstąpię to na % nigdy nic dla siebie nie widzę i zazwyczaj same duże rozmiary także wow za te 32 i 34
już tak kupuje na po porodzie 

W zamian znalazłam sobie 4 pary jeansów ale też czekam na spadek cen. Ile razy już jeansy spadały? Bo 89.90 to jak na razie sporo
oby tylko tez tak fajnie spadły od razu jak teraz
hehe