|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Hejo
![]() Staruchy dołączam się do nieswojego samopoczucia, ale my tez kiedyś byłyśmy nowe, więc i dziewczyny poznamy ![]() Bo my to już wiemy o sobie wszystko, kto ile wazy, mierzy, kto co lubi, kto nie, kto grzeszy, kto mniej, itd. ale najważniejsze, że cały czas jesteśmy... Pisze tu szybko i się w sumie nie zastanawia co bazgrzę, bo TŻ pilnuje, żebym pisała mgr, ale teraz jest w kuchni bo robi obiad, więc zakradłam sie na wątek. Mam nadzieje, że nie przemyci tam nic nie plażowego Bo i tak dzię węgle jada od rana:Ś: naleśniki z twarożkiem truskawkowym; II ś które przeciągnęło sie na cały okres miedzy śniadaniem i obiadem bo to ciasteczka owsiane, po które sięga tak często rączka. O: Będą placki marchewkowe, cokolwiek to znaczy ![]() Więc na kolację porządna dawkę białka trzeba dać, żeby bilans wyszedł dobry... Aaaaa i winko było między śniadaniem a obiadem, bo jeszcze jedno stało u mnie w pokoju, i tak nie mogłam się wieczorku doczekać ^^ I ostatnio dużo kawy piję, oj niedobrze niedobrze, no ale trzeba... jeszcze bym chciała coś popisać i poplotkować, niestety durna szkoła wzywa wrrrr Cześć nowym Kobietom, Gratuluje wszystkim spadku wagi, bo ja już nie pamiętam kiedy taka zanotowałam, ale sie już przyzwyczaiłam, że kiedyś zrobi mi niespodziankę ciałko moje ![]() Miłej niedzieli
|
#2132 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() jeszcze mama mi podkradła =[ |
|
|
|
|
#2133 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobitki!
Gratuluje spadkow i zazdroszcze, bo u mnie jutro wazenie i pewnie przpuszczenia o dlugm zastoju sie potwierdza, bo juz od 2 tyg nic nie spadlo a nawet w gore lekko poszlo, ale t pewnie przez duzo ruchu. Nc trzymam sie bezgrzesznia i czekam az ruszy, a jutro waga prawde powie. Wczoraj a grillku bylam grzeczniutka dietkowo, z alkoholu tylko lampka wina polwytrawnego czerwonego A dzis by; dzien pelen ruchu na swiezym powietrzu, bo bylismy u mojego wuja na weekend. Tak wiec o 8 rano wyciagnelam mezusia na bieganie - w prawdzie dalam rade tylko 15 min non stop biec, bo mnie gardlo bolalo ale nie biegalam tak ladnych kilka lat. Pozniej gralismy na zmiane w badmintona, tenisa i ping ponga w strojach kapielowych, wiec i opalanie sie uskutecznialo Mezus sie lekko przypiekl.Rozpoczelam sezon spodnicowy i musze przznac, ze dzieki Vacu i cwczenom moje nozki wygladaja jedrnie Niestety wciaz im daleko do idealu, ale to juz cos, bo nogi niestety mam po babci - masywne...Zjadlam dzis tylko 2 wiesniaki, 2 duze ogorki, pomidora i ciasteczko wsiane, ale kurcze w ogole nie mam apetytu. Zaraz sie zmobilzuje i zjem salatke z mozzarella, bo sie jutro przeterminuje. Jak mysle ile mam nauki w tym tygodniu to mi sie slabo robi : 2 kola na dziennych, 1 kolo na zaocznych... wrrr... carmelova ciesze sie, ze zaryzykowalas skorzystac z mojego przepisu ![]() Ahcaczku z tego co pamietam mialas zastoj na wadze. Ile trwał? I jak potem polecialy kiloski? Buziaczki kochane moje siostrzyczki!
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() tulę wszystkie ![]() @ przyszedł całkowicie mnie zaskoczył, bo nie miałam żadnych oznak hmmm ale to dobrze moze ten moj brzuch jest po czesci wynikiem @ to by mi pasowalo no i wiem skad ten wzmozony apetyt
|
#2135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś nie udało mi się zjeść obiadu, ale obgryzłam kawałek szyjki od kurczaka (prosto z rosołu wyciągnięta) i teraz zjadłam na kolację sałatkę: serek wiejski+sałata+szczypiore k+pomidor+ogórek czy dobrze? ![]() Na śniadanie znowu zjem serek wiejski, bo tylko to jest w lodówce hihi. Czy serek homogenizowany można jeść? Tylko muszę patrzec na sklad, aby nie miał cukru, tak?
|
|
|
#2137 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki net wrócił wiec chyba do was wrócę od jutra
sama nic nie moge wywalczyc ani siła ani przymusem ... fatalnie wszystko mi idzie
|
#2138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
a to taki jest chyba w lidlu, jak dobrze kojarzę
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
No to napiszę co jadlam dzisiaj:
Ś: 1 kamapeczka z szyneczka kutakową i pomidorkiem z fit-upem II Ś: jogurt nat z platkami owsianymi i aromatem waniliowym O: sałatka z pomidorami (świeże + suszone), oliwkami, grzankami razowymi, marynowanym kurczakiem i sosem pikantnym a'la gyros P: resztka sałatki K: myślę, że będzie Wasa z pomidorkiem i fit-upem i fetą. edit: zapomnialabym o jakze istotnych grzeszkach 2 paski czekolady studenckiej z wiśniami, orzeszkami i zelkami
|
|
|
|
#2141 |
|
BAN stały
|
ale tutaj ciuchutko
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
lolly tez to zauwazylam
smutno tak Tymbardziej, ze teraz siedzę na pupie w domu i sie uczę I nawet odświeżanie wątku niewiele daje. Wlasnie się zastanawiam co kupić do ubranbia Bożo-Ciałową procesję czyli szczyt lansu w mojej mieścinie
|
|
|
|
#2143 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
oj nauka najgorsza, też się zaraz biorę za powtórzenie czegos bo jutro czeka mnie angielski ustny.. a TY na jakim kierunku jestes? hehe szczyt lansu mówisz?;> ale nie musisz byc ubrana na czarno- biało prawda? teraz tyle slicznych ciuszkow kolorowych
|
|
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
studiuję prawo i administrację. Zaliczylam 8 h nauki, jeszcze jedna dzisiaj i koniec, ale to dopiero po "teraz albo nigdy " ;p
Wlasnie zobaczylam, ze w Boze Cialo ma byc ponad 28 C. No to mam problem, bo się w rajstopkach ugotuję. I a propos gotowania, to zrobię biczowskiego grilla Zapraszam wszystkich!
|
|
|
|
#2145 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to teraz zrób sobie przerwę ładna ja obejrzałam pierwsze odcinek TERAZ ALBO NIGDY i to do połowy, jakos mnie nie zaciekawił ten serial choc pewnie teraz już się rozkręcił no ale za pozno zebym sie wkrecila ![]() no to bez rajstopek, kupisz sobie cos ladnego a że szczuplutka jestes to i tak ladnie bedziesz wyglądała wlasnie przeczytalam wczesniej Twój grzeszek czekoladowy i mnie jakos ochota naszła
|
|
|
|
|
#2147 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 28 st.?? :wow: no to ladnie, ciekawe czy u mnie tez bedzie tyle
|
|
#2149 |
|
BAN stały
|
dziewczyny a ja chyba nie chudnę, moze powinnam wrocic do fazy pierwszej?
|
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
a mierzylas się ? wazylas?
|
|
|
|
#2151 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2153 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tylko dzisiaj zjadłam dzemik z fruktozą ale mozna prawda? chleb raz dziennie owoców mało dużo białka i nabiału i szynki do picia woda + herbatka czerwona + wapno bez cukru (to w rozpuszczalnych tabletkach jak plusz) chyba wszystko ok ? |
|
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
lolly a jaki jesz chlebek ? z tego co widzę, to jesteś na II fazie. Tutaj tak szybko się nie chudnie. Myślę, że realnie to ok. 0,5 kg na tydzień. Nie martw się. Poza tym masz spodnie w rozmiarze 38
![]() ![]()
|
|
|
|
#2155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tym nabiałem to nie przesadzaj ![]() a co do wracania na I fazę z nadzieją schudnięcia tak jak się zaczynało to mówię, że nie ma tak dobrze bo ta I faza służy wyeliminowaniu/ograniczeniu złych węglowodanów a skoro potem na II i III fazie już ich nie jemy to wracając na I fazę nie mamy czego eliminować
|
|
#2156 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jem chleb żytni i razowy, tak ze dwie trzy kromki
|
|
|
|
|
#2157 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2158 |
|
Zadomowienie
|
hej Słonka
![]() wytwisterowałam się właśnie w rytm soundtracku z Across hihi ale super podoba mi się ten twisterek!! jutro jem strukturalnie-plażowo będzie koktajl na śniadanko i II śniadanko, obiad i podwieczorek plażowe więc będę na 2 wątki klikać.. ![]() ja sie strasznie cieszę, że na Boże Ciało taka pogoda bo mykam na mazury z rodzinką!! cieszę się, jedziemy pod namioty, biorę notaty ze sobą bo niby będę się uczyć ale zobaczymy co z tej nauki wyjdzie ![]() a teraz idę coś stworzyć na seminarium jutrzejsze ![]() dobranocki
|
|
|
|
#2159 |
|
Zadomowienie
|
możesz spróbować ograniczać węglowodany (w sensie że jedz np jeden owocek i jeden węgiel dziennie-ale nie wiem ile jesz więc trudno mi tu coś powiedzieć) no i oczywiście więcej ruchu ![]() edit: Tz się znalazł-głupie bezmózgie yeti
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
mało dziś zjadłam i trochę dziwnie, ale późno wstałam
![]() I: pomidorowa z jajkiem, warzywa II: trochę tuńczyka III: wieśniak, warzywa IV: jajecznica z 2 jajek z szynką i warzywami i właśnie piję sobie kakao...
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.

całkowicie mnie zaskoczył, bo nie miałam żadnych oznak 
to teraz zrób sobie przerwę ładna