|
|
#4891 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
Naprawdę fajna - polecam. http://allegro.pl/mata-piankowa-☠☠☠☠☠☠..NTRmNjIyMjQ%3D ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Oho, cenzura Wrzucam opis aukcji: "Mata piankowa PUZZLE piankowe XXL 62x62x1cm 4SZT |
|
|
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z puzzli sa ok, tylko zeby certyfikat miala, bo kiedys byla afera, ze niektore sa toksyczne. Juz pisalam, ze nie chce z puzzli, bo bede przenosic ja pewnie. |
|
|
|
|
#4893 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
nadrobiłam ale nie ma szans odnieść się do wszystkiego, młody ma drzemkę to korzystam...później pewnie za żelazko się zabiorę Cytat:
Cytat:
miała być dzisiaj ale chyba jest opóźnienie i jutro przyjedzie.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co do wózka... ehh, oby szybko dostarczyli KCIUKI ZA WIZYTY
|
|
#4894 | |||||
|
Rozeznanie
|
Ponadrabiam Was wszystkie dzisiaj z ostatnich 2 dni
Montaż drzwi z komplikacjami i dziwne zawirowania pogodowe nie sprzyjały aktywnościom, ale dziś za to wyspałam się jak królowa. 10 GODZIN SNU! Tadam! Tak w ciąży chyba jeszcze u mnie nie było ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z tym zapamiętywaniem czegokolwiek to chyba przeceniasz nasze ciążowe kalafiory Zwłaszcza po intensywnym wysiłku fizycznym Cytat:
Cytat:
1. Nie umiem oddychać torem brzusznym, 2. Nie mam przygotowanego planu porodu, 3. Nie mam jeszcze łóżeczka i części wyprawki, 4. Mam rozbabraną i niezałatwioną sprawę z ZUS-em, 5. Coraz gorzej mi idzie sprzątanie mieszkania, a z dwoma psami wszystko syfi mi się cały czas i boję się, że TŻ nie ogarnie tematu... i tysiąc innych lęków. Z dobrych wieści: moja przyjaciółka urodziła dziś kilka minut po północy ślicznego synka
|
|||||
|
|
|
#4895 | |||
|
Raczkowanie
|
Witam się popołudniowo
Od rana udało mi się załatwić wszystko co poplanowałam, czyli małe zakupy bo pustki w lodówce, plotki z koleżanką i jeszcze lekkie ogarnięcie domu. Za to teraz usiadłam i czuję że padam na twarz. I chyba zaraz drzemka będzie, bo pogoda też niemrawa jakaś. Wczoraj do nas dotarło łóżeczko, ale jakiś czas się powietrzy zanim zostanie skręcone, bo musimy najpierw małe przemeblowanie w domu zrobić. Cytat:
Cytat:
Poza tym każda z dziewczyn, mających juz dzieci też była wcześniej po pierwszym porodzie i sobie super poradziły przecież Ja chyba bardziej się boję jakiś komplikacji okołoporodowych właśnie, jak już któraś z dziewczyn pisała. Tym bardziej że miałam bardzo przykrą sytuację w rodzinie. Bardzo dawno, ale jednak gdzieś mi się to w głowie przewija Cytat:
gratulacje! I kciuki żeby się sklep ogarnął sprawnie, bo na tym etapie to już nam takie akcje nie są potrzebne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4896 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cześć
Cytat:
duża dziewczyna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jeszcze kilka dni temu byłam gotowa rodzić. Teraz tak się boję, że niech mały siedzi ile potrzebuje To wszystko wina wózka. Mąż go złożył, a mnie ogarnął paniczny strach, że to już. Jutro zaczynamy 37 tc, wiem, że ciąża musi się jakoś rozwiązać jedno dziecko już w domu jest, nie wiem o co mi chodzi ....Cytat:
.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Itakasia dziękuję za przepis Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez sharlotka87 Czas edycji: 2017-07-05 o 14:50 |
|||||
|
|
|
#4897 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam kciuki laski za wizyty 😘
Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
#4898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie chcę tak stać do 16:00 aż wróci mąż Moja znajoma też dziś urodziła! Myślałam przez chwilę, że piszesz o tej samej bo termin się zgadza kalafior, rozumiesz, przecież z innych miast jesteśmy, trochę potrwało zanim to do mnie dotarło i przestałam się tak ekscytować Na prawdę nie wiem jak się obroniłam ![]() Też miała termin na 27 czerwca, a urodziła dziś 8:00
|
|
|
|
|
#4899 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja pasa nie kupuje, mam bandaż elastyczny i w pierwszej ciąży też bandażem się okręcałam, no i takie wysokie majtki wyszczuplające zakładałam jak miałam siłę 😂 Ty z ZUS masz problemy, a ja z księgową co zwolnienia 3 miesiąc niesie i zanieść nie może nie wspominając, że tel.nie odbiera bo urlopuje 😡 Ale co nas nie zabije to nas wzmocni. Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|||
|
|
|
#4900 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4901 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie przewiduję innej opcjiWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4902 |
|
Zadomowienie
|
No i jak tam samopoczucie dzisiaj kobietki? Mnie cos głowa boli :/
|
|
|
#4903 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
Po wizycie. Szyjka sie trzyma - brak rozwarcia, twarda
wiec moge dalej sobie poszalec jeszcze ![]() co do malego to ma 3175g... czy baby blues moze sie zaczac przed porodem? poprasowalam co mialam przed lekarzem, pozniej zaliczylam lidla i lazilam tam jak glupia ponad pol godziny i ogladalam polki normalnie kalafior teraz pije kawe i sie zastanawiam kiedy pojde to eh...
|
#4905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Waga juz piekna! Chcialabym, zeby maly mial chociaz te 3200-3400. Zawsze lepiej z zoltaczka, spadkiem wagi. Jutro mam miec wozek i fotel u siebie ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje. Oby kiepskie samopoczucie precz sobie poszło Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#4907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4908 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4910 |
|
Zadomowienie
|
Dopiero nasze szkraby po 2kg miały, a tu już po 3 i ponad 3 kg no zaczyna robić się poważnie
![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czytam Was tutaj ale jestem głównie na tel więc nie nadrobie!
Gratuluję wszystkich wizyt Ja też się boję porodu, nie opieki nad noworodziem ale samego porodu i nie boli, bo wiem że mniej lub bardziej będzie boleć ale komplikacji okoloporodowych. |
|
|
|
#4912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Waga jak do porodu Co do baby bluesa, myślę, że to pogoda tak działa - ja też jestem jakaś taka niewyraźna. Będzie lepiej Kalafior na tym etapie to już standard - w miarę sprawne myślenie (np. niezapomnienie o kluczu do drzwi :P) odczuwam już niemal jak przejawy geniuszu
|
|
|
|
|
#4913 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czekamy na foteczki!Ja jutro wybieram sie do kosmetyczki, ciekawe czy wysiedze godzine Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
judka
gratuluję! jaka piękna waga my do takiej nie dobijemy nawet w dniu porodu ![]() crescent super wieści, jakie duże maleństwo ![]() byłam u koleżanki, jej synek ma 3.5 miesąca, jest śliczny i taki grzeczny
|
#4915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurka i tez musze do kosmetyczki...pedicure potrzebuje bo juz mam odrost! Moze jakis groupon wynajde... Cytat:
Jestem zmeczona a zasnac nie moge..taki paradoks a jutro rano jade na pobranie...budzik przed 7 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobrze, że to już powoli końcówka ciąży bo strach pomyśleć co by się działo jakby to dłużej trwało. Kciuki za pobranie oby szybko i sprawnie poszło 😉 Jestem śpiąca dzisiaj... Jakoś energii mi brakuje, a mam zacne plany na dzisiejszy dzień tzn wybieram się uwaga SAMA na zakupy dla Elvisa, dla mnie do szpitala i spożywcze do domu. Strasznie się cieszę bo tak dawno sama na zakupach nie byłam, a uwielbiam na spokojnie połazić i nie ganiać córki po markecie. Zawożę ją do siostry niech ona teraz się wykaże. Lista zakupów długa więc pewnie mi się zejdzie 😆 Kciuki dziewczyny za wizyty 😘 Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
|
#4917 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w zeszlym tyg zdjelam hybryde i juz chyba nie robie do porodu.. a kosmetyczka na buźke ![]() I rozumiem z pobraniem, dla mnie zawsze noc przed nieprzespana, pobudka o 4-5 itd ![]() Cytat:
||
|
|
|
#4918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4919 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w ten piękny, słoneczny czwartek
Pogoda idealna na pranie, więc chyba się na nie skuszę. Ogłaszam uroczyście, że wraz z kliknięciem dzisiaj koszyka w Gemini, skompletowałam już CAŁĄ WYPRAWKĘ dla siebie i dla małego. We wtorek jadę jeszcze tylko po łóżeczko do Ikei i to by było na tyle Nawet żel Natalis kupiłam. Zostaną kwestie formalno-administracyjne (plan porodu, umowa z położną, itp.). Miłego dnia wszystkim!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

ale chcialabym jakas kupic a sie nie znam..a te takie maty z piankowych puzzli? one sa ok?
Naprawdę fajna - polecam.
Wrzucam opis aukcji: "

nadrobiłam ale nie ma szans odnieść się do wszystkiego, młody ma drzemkę to korzystam...później pewnie za żelazko się zabiorę
przywiozą w piątek 
ale ta piatkowa wazniejsza dla mnie

gratulacje!
duża dziewczyna
.

Nie przewiduję innej opcji

eh...
w zeszlym tyg zdjelam hybryde i juz chyba nie robie do porodu.. a kosmetyczka na buźke