|
|
#4921 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
Cytat:
Cytat:
podziwiam za energię. Ja już się na takie duże i długie zakupy nie nadaję i kupuję w necie co się da.Cytat:
U mnie dziś ambitny plan poprasowania choć części wypranych ubranek. Zobaczymy co z tego wyjdzie. A poza tym dziś lenistwo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#4922 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do tego samopoczucia, to mam podobnie. Normalnie jestem taka rozbita, że nic mi się nie chce i w ogóle... Cytat:
.Cytat:
Wczoraj przyszły mi ubranka ze sklepu Pinokio (myślałam, że metarcyk jedzie) i z tym moim kalafiorem zamówiłam dwie takie same bluzy . Szczerze, to nie wiem, jak ja to uczyniłam.
|
|||
|
|
|
#4923 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak te ubranka jakościowo? Bo widziałam je w sklepie, ale jakoś zapomniałam pomacać i obejrzeć w całym zamieszaniu zakupowym. |
|
|
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ze sama jedziesz, to przyjemny dzień ci sie szykuje pochwal się pozniej co kupilas ![]() kciuki, zeby skurczy nie pisalo i zeby z mlodym wsio ok na pobraniu nie czekalam nawet minuty dzis na szczescie wiec szybko poszlo teraz uwaga - upadek ciężarnej - zaczelam ogladac hotel 52 ale musze sie opanowac, bo czeka prasowanko synkowe ale szczerze nie wiem gdzie ja to upchne...bo komoda juz zapchana no...i mam nadzieje ze o 12 zadzwonia mi z wozkiem i fotelikiem do drzwi, bo inaczej sie wsciekne i zjem ich przez telefon!
|
|
#4925 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4926 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.A ubranka jakościowo wyglądają b. dobrze. Jednak wszystko wyjdzie w praniu .Pomalowałam sobie paznokcie u nóg i nawet nazbyt się nie nawyginałam przy tym. Ostatnie malowanie wyglądało zdecydowanie gorzej. |
|
|
|
|
#4927 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam
rodziłam kolejno 2900, 2800, 2600 i jakoś ciężko mi uwierzyć, że nagle coś się zmieni ostatnie usg też szału nie zrobiło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, ja próbuję kliknąć materac, wanienkę i przewijak u jednego sprzedawcy, ale nie mogę znaleźć nic sensownego ![]() powodzenia, daj znać! Cytat:
Cytat:
chcę dziś podjechać do lidla po kolejną suszarkę do prania (tak, tak, wiem, wielkie przygotowanie do małego prania
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. dylematy ciezarnych a z kurierami to tak jest niestaty zawsze sa nie wtedy gdzy ich trzeba ![]() dobra oficjalnie oznajmiam iz ide prasowac
|
|
#4930 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. Trening czyni mistrza
|
||
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
Cres, zawsze możesz oglądać prasując
![]() Itakasia, mi się nie udało znaleźć wanienki, przewijaka i materaca u jednego sprzedawcy ale może za słabo szukałam kupiłam stacjonarnie.
|
|
|
|
#4932 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny😘
Ja nadal czekam na wypłatę męża😂😂 Jutro ma być więc pewnie dostane jakieś zaskórniaki i od razu humor bedzie lepszy😂 Cytat:
Ja za plan porodu zabieram się od tygodnia, mam nadzieję że ogarnę go w tym tygdniu. Położnej nie wykupuje, ale tylko dlatego ze rozmawiałam o tym z moją doktorka która powiedziała ze i tak rodziny u niej w szpitalu więc to bez sensu jak mąż ma być ze mna bo resztę opieki bede miec zapewnione... Jeszcze mnie nie zawiodla wiec wierzę jej na słowo ze tragedii nie bedzie😉 Cytat:
Do kosmetyczki na paznokcie nie chodze, bo lubie sama sie nimi bawic😉 Tzn lubie czesto zmieniac kolory a ze teraz do pracy nie chodze i mam odpryskow od stukania w klawiaturę to sama sobie maluje i zamiast robienia paznokci wybralam robienie rzes, a i tak wychodzi na to samo bo i tak musze sie nalezec na fotelu😂 Gratulacje za wszystkie wizyty i takie piękne wagi Dzieciaczków 😘 Kciuki za kolejne wizyty, wyniki badań i ktg✊ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w Smyku kliknęłam przewijak i wanienkę, ale materace też tam chyba są Co do zakupów, ja chyba przez całą ciążę - słowo daję - NIC nie kupiłam stacjonarnie Poza jakimiś drobiazgami z Pepco. Nawet bieliźniak dla małego kliknęłam na Allegro ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Sprawdziłam - są I jeszcze teraz trwa wyprzedaż.
|
|
|
|
|
#4934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
napiszcie jakie macie materace ![]() ja czekam na kuriera bo hubi wysłał paczkę pocztexem, który u mnie notorycznie zostawia awizo nie ponawia próby doręczenia, pani na poczcie powiedziała, że u nich pocztex nie działa bo nie mają tylu ludzi, wozi zwykły listonosz nie po to opłacam przesyłkę kurierem, żeby potem latać na pocztę
|
|
#4935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale może przełożę to na jutro.
|
|
|
|
|
#4937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4938 |
|
Madi
|
Masakra dziewczyny, mam mdłości i wymioty jak na początku w 6tygodniu
W dodatku nie mogę zejść z łóżka, latam tylko do łazienki, nie zatrułam się nczym, bo wymiotuje wodą :/
|
#4939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Telefon do lekarza, magia,i to z marszu! Im szybciej rozwiejesz wątpliwości, tym lepiej.
|
|
|
|
|
#4941 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taki start mamy i nieszczelne pitynki, że zaczynam swirowac ![]() A sama mam jeszcze duuuuzo czasu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4942 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4943 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Może to są późne wymioty ciężarnych, pamietaj o elektrolitach, jakby nie bylo lepiej to lekarz, IP
|
|
|
|
#4945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zeby nie zostawiać tego na głowie tżta, bo mimo jego ogromnych dobrych chęci na pewno by je było zrobione Tak, jak bym chciała ![]() Powsadzam w worki próżniowe i będzie sobie czekało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O masz |
|
|
|
|
#4947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Szalej ![]() Cytat:
Cytat:
nawet Tż pleców mi nie pomasuje bo mnie to tak łaskocze, że nie wyleżę Hevea Baby lateksowo - kokosowy ![]() W związku z tym, że jutro się kładę na 3 dni do szpitala na kontrolę cukrów...poprasowałam wczoraj ciuchy moim mężczyznom, z młodym rano ogarnęłam zakupy, nasmażyłam górę naleśników (sama pożarłam jednego z syropem klonowym - oby mi cukrów nie wywaliło) Wynudzę się za wszystkie czasy w tym szpitalu...bez spacerków...bez młodego... oszaleje tam z nudów. Zabieram książkę i laptopa chyba - może czas zleci. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
|
|
#4948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
poza tym tam mam komode i odrazu skladam i chowam. Oficjalnie oglaszam ze ostatnie co mi sie zmiesci tam to byc moze pieluszki.....juz dzinski wyjelam i schowalam do pudla na regal..i tak tez pojda bluzy ktore wlasnie piore (o ile wejda) a kocyki to nie wiem gdzie Cytat:
Wozek i fotelik przyszedl. W samo poludnie stoja w przedpokoju w kartonach i czekaja na meza w ramach przeprosin dostalam parasolke do wozka ciekawe jaka.Teraz leglam na kanapie po tym wysilku dzis(pobranie,zakupy,odku rzanie,dwa prania i prasowanie) a jeszcze obiad musze skombinowac...niby nic takiwgo nie robie bo ziemniaki,piersi i fasolka szparagowa no ALE ja trzeba obrac,ziemniaki trzeba obrac,a z piersi cos wymyslic... a pomyslu brak..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
My w następny weekend przywieziemy komodę i uskutecznie akcje pranie i prasowanie.
Pokażesz jak masz w komodzie ułożone? No i oczywiście na zdjęcia wózka i fotelika czekamy. Ja dzisiaj obiadu nie robię, mam risotto z wczoraj. Czekam na in post z pościelą dla Szymka, a muszę iść do apteki po pojemnik na mocz, bo jutro muszę zrobić badania. W ogóle to mam jakaś niemoc. Ciazy mi brzuch strasznie i nie mogę wstać ani się przekręcić, na raty to robię. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

wiec moge dalej sobie poszalec jeszcze 
normalnie kalafior
teraz pije kawe i sie zastanawiam kiedy pojde to
eh...
podziwiam za energię. Ja już się na takie duże i długie zakupy nie nadaję i kupuję w necie co się da.
w zeszlym tyg zdjelam hybryde i juz chyba nie robie do porodu.. a kosmetyczka na buźke

.