|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Teraz pewnie sie ona ze mnie smieje i sie nie dziwie.
Bo dziwilam sie ze kredka mozna uczulac i mnie spotkalo to samo ![]() Znaczy problem dotyczy tylko czarnej,z brazowa i sliwkowa nie mam problemu -wiem ze to dziwne
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Mogą Cię uczulać barwniki w czarnej.
|
#3813 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Rozeznanie
|
czy filtry avonu są stabilne? czy pisałyście maila w tej sprawie do firmy?
zastanawiam się nad kremem solutions spf 30, który pojawia się w katalogu 9 oraz nad nową serią bronze-widział ktoś składy? może są zmienione w stosunku do zeszłego roku założyłam klub Avonomaniaczek- http://www.wizaz.pl/forum/group.php?groupid=33 Edytowane przez Ms.Torres Czas edycji: 2008-05-10 o 23:09 Powód: dopisek o klubie:) |
|
|
|
#3815 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Łączmy się w klubie
|
|
|
|
|
#3816 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
Jak pachnie szminka nabłyszczająca o diamentowym połysku (ta nowa)? Czy może tak samo jak (zwykła) szminka nabłyszczająca? A może zupełnie inaczej tzn. chemicznie, dusząco, różano..? Jestem 'uczulona' na niektóre zapachy (migrena) ![]() Zainteresowała mnie ta nowość a nie chciałabym wyrzucić kasy w błoto...
|
#3817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;7514156]Dziewczyny kiedyś wspominały, że NIE są stabilne
Łączmy się w klubie [/quote]o kurcze a ja zamówiłam na bliznę po wyrostku krem do opalania z filtrem 50 bo jadę do Turcji Nie będzie mnie dobrze chronił????
|
|
|
|
#3819 |
|
Raczkowanie
|
A mozesz powiedziec coś o tej torebce Tilly?? Jak jest wykonana i czy na żywo ładnie wygląda??
|
#3820 |
|
Konto usunięte
|
jaki odcien pomadki dostaniemy w kat 8? tej wysuwanej?
|
|
|
|
#3821 |
|
Raczkowanie
|
Mam tę torebke.Jest malutka ale dobrze wykonana.Uszyta z materiału, nie zaden plastik.Zapinana jest na suwak i przy suwaku ma dodatkowo taką branzoletką koralików żeby załozyć na rękę.Ma jeszcze zapięcie na guziczek w kształcie serca.I jest pasek do noszenia na ramieniu ale można go odpiąć.
|
|
|
|
#3822 |
|
Zadomowienie
|
kupiłam ostatnio lakier Warm Black.
Super wygląda na dośc krótkich pazurkach ![]() Kolor nie jest "natrętny", taka fajna zgaszona czerń. Do opalenizny wygląda superowo. |
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
witam
mam pytanie co do karty avon ![]() Otóż w przewodniku pisze: "minimalna wymagana miesieczna spłata powinna wpłynąc do banku po zakończeniu okresu rozliczeniowego. Wpłata któa wpłynie w trakcie trwania okresu rozliczeniowego, zmniejsza zadłużenie, ale nie zwalnia z obowiązku spłaty kwoty wymienione w zestawieniu." I nie wiem czy dobrze rozumiem: to oznacza że jeżeli zapłace za faktyrę w trakcie trwania okresu (czyli pewnie zawsze tak bym płaciła bo przeciez są terminy do zapłaty w avonie) to mimo to później i tak musze coś zapłacić?? (mimo że zapłacę całośc zadłużenia). Przecież to bezsens. A jeszcze co do bonów punktowych. Pisze w przewodniku że bon jest ważny 1 rok, ale później pisze: bon może byc wykorzystany tylko zapłaty prosuktów avonu z aktualnego katalogu. Czyli jak w końcu jest? I czy po zarejstrowaniu bonu na stronie avonu najbliższa faktura jaką dostanę z avonu zostanie automatycznie pomniejszona o te 10zł, czy sama decyduję kiedy mniej zapłacę?
|
|
|
|
#3824 |
|
Wtajemniczenie
|
Poszukuję chętnej osoby na balsam z beta-karotenem. Więcej info na PW
|
#3825 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
Mam pytanie czy Krem przeciw oznakom fotostarzenia SPF 15, który znajduje się w ofercie specjalnej jest dobry bo z tego co się orientuję to kiedyś w katalogu w tamtym roku był dosyć nieźle zareklamowany i miałam na niego chęć, ale wydawał mi się za drogi a teraz jest za 11,90 zł jak to możliwe, że tak opuścili cenę może to podejrzane...jeżeli któraś miała ten krem to niech podzieli się wrażeniami dziś składam zamówionko i się waham.Mam też pytanie to wizażanek, które mają już w posiadaniu tusz z demo, krem modelująco-opalający i bransoletki. Mianowicie czy tusz jest lepszy od supershocka..w końcu jest droższy i czy warto kupić ten krem by nabyć owe bransoletki...na kremie mi nie zależy i tak jak kupię to sprzedam, tylko na bransoletkach czy wyglądają jak odpustowe, które można choćby kupić na bazarku czy raczej mają coś w sobie bardziej gustownego? Proszę o opinie
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mogłybyście mi opisać kolor inner glow błyszczyka w kompakcie oraz szminki nabłyszczającej o diamentowym połysku kolor nude glitz. Oglądałam w katalogu, na Allegro i na każdym zdjęciu wygląda inaczej
|
|
|
|
#3827 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
To dziwne, bo ja zamawialam na II termin z k. 6/2008 i dostalam w zeszłm tygodniu biżuterię April jako normalny produkt ( wcześniej dostałam z programu motywacyjnego) .... Błyszczyk do powiek- kolor śliczny, ale strasznie roluje się na powiece- wygląda to masakrycznie, Nietrwały, niewarty swej ceny. Odradzam. Krem, który przemienia się w fluid jak dla mnie świetnie spisuje się jako baza pod podkład- wówczas mój Idealnie trwały podkład trzyma się cały dzień, skóra nie świeci się intensywnie i makijaż wyglada naprawdę dobrze. Sam nadaje się na lato, ale nie kryje niedoskonałości! Błyszczyk w kompakcie jest bardzo elegancki i przekonałam się do niego. Gęsty, prawie identyczny jak nabłyszczająca szminka, którą kiedyś dostałyśmy za spelnienie jakiegoś tam warunku jako demo. Malutki pędzelek i lustereczko pomagają szybko poprawić makijaż. Kolorek idealny do mocnego makijażu oczu- ładnie tonuje całość. Szminka z diamentowym połyskiem szału nie robi. Krótko utrzymuje się na ustach- to zwykla nabłyszczajaca z dodatykowymi świecidelkami. Nie zachwycila mnie. Kolorek taki sobie- ani naturalny ani przebojowy. Podobna do tej z Oriflame- nawet opakowanie mają identyczne- tamta jednak ma wiecej śweicidełek. |
|
|
|
|
#3828 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki purple, to ja wcześniej źle zrozumiałam, bo to przecież chodzi o spłatę zadłużenia do banku a nie zapłatę w avonie
|
|
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3831 |
|
Rozeznanie
|
widziałam ostatnio cienie w sztyfcie Colour Trend,które pojawią się w k08 i muszę Wam powiedzieć,że są naprawdę niezłe! nasycone kolory,jednolicie sie nakładają... ciekawe jak to będzie z trwałością,ale myślę,że warto na nie spojrzeć przychylnym okiem
|
|
#3832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rzeczywiście...nawet nie zwróciłam uwagi a przymierzałam się do zakupu jakiegoś mleczka do opalania z avonu...potrzebny mi dobry produkt chroniący przed mocnym słonkiem..jakie firmy polecacie? (jak ktoś się zna na tych filtrach,składach to prosze o polecenie czegoś na PW Mam te mini maseczki naturals..przyszły mi w paczce z 3 terminu k06 z datą 18.12.2007 nieźle dawno wyprodukowali a dopiero teraz w katalogu ![]() Chcę sobie zamówić ten nowy delikatny podkład nawilżający nowość str.23 widziałam w coku wszystkie kolorki i tak light - tak jasny że go nie widać ( a ja raczej opalonych nie należę :P) medium - średni nie za jasny i nie za ciemny medium deep - hym na dłoni widoczny,ładny opalony kolorek Mam dylemat czy brać medium czy deep medium ( hym czy nie bedzie za ciemny na buźce) ![]() Może ktoś ma bliższe doświadczenia z tym podkładem
|
|
#3833 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W każdym razie, wskaźnik SPF oznacza faktor ochrony przed promieniowaniem UVB, a ochrona przed promieniowaniem UVA nie może być teraz niższa niż 1/3 SPF czyli np przy SPF 30 faktor ochrony przed UVA będzie wynosił minimum 10. I chyba w starej serii też była ochrona przed UVA, tylko wtedy nie było przepisów które by jasno określały jaki to miałby być faktor, więc był pewnie "jakiś" ale nie do końca wiadomo jaki
|
|
|
|
|
#3834 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dzięki Lila za szczegółowy opis i szczerą opinię!
|
#3835 |
|
Rozeznanie
|
Chcę sobie zamówić ten nowy delikatny podkład nawilżający nowość str.23 widziałam w coku wszystkie kolorki i tak
light - tak jasny że go nie widać ( a ja raczej opalonych nie należę :P) medium - średni nie za jasny i nie za ciemny medium deep - hym na dłoni widoczny,ładny opalony kolorek Mam dylemat czy brać medium czy deep medium ( hym czy nie bedzie za ciemny na buźce) ![]() Może ktoś ma bliższe doświadczenia z tym podkładem [/quote]cześć Zamówiłam zestaw w demo i tam był podkład deep medium. Dla mnie taki sobie. Dosyc ciemny, po nałożeniu robią sie plamy ciemnawe na buzi. Dla mnie nie za bardzo(mam dosyć jasną karnację). generalnie te kosmetyki jak już wczesniej ktoś pisał nie powalają. Najbardziej z tych rzeczy przypadł mi błyszczyk w kompakcie. Pozdrawiam Coś mi się źle zacytowało Twoje pytanie Paulinkosia, soreczki ;-))) Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-05-12 o 20:30 Powód: . |
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.avon-forum.ru/4images/cat...2d854d4dd91fa5
zobaczcie pojawiły się 4 nowe strony katalogu 10. Świetnie się zapowiada Śliczna grafika
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
okładka bardzo ładna
ciekawa jestem teraz całości poza tym fajnie by było jakby te nowe senses miały całkiem nowe zapachy tropics, sunset, amazon, mystique... hmmmm...
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dostałam w III terminie kat.6 2 precyzyjne ołówki czarne z datą 14.12.2007 (mimo, że w I terminie ich nie było, a na fakturze napisali produkcja skończona) |
|
|
|
|
#3839 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba zamówię medium - najwyżej zwróce Zauważyłyście że ta kosmetyczka dodawana gratis do perfum Cynthi kosztuje regularnie 59.90? Czy to ja mam jakiś błąd w katalogu ? Skąd taka cena za zwykły poliester lol
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten podklad takze roswietla tak? BO mi zalezy zeby nawizal troszke kryl i wtapial sie w skore ale raczej nie rozswietlał.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

-wiem ze to dziwne

Wiem że nie zawsze tak jest. Ja tylko napisałam że Ja celebre mam w brakach...

jak to możliwe, że tak opuścili cenę
może to podejrzane...jeżeli któraś miała ten krem to niech podzieli się wrażeniami