|
|
#2041 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() ee daj spokój, nie ich wina ![]() Cytat:
Cytat:
boskie to było cóż, wyścig średnio ciekawy, głównie ściganie sie Lewisa i Massy na przemian z Kimim, jeszcze to stuknięcie sie Heikkiego z Kimim, i Nakijamy z Fisichellą jak dla mnie to powinni tego samuraja usunąć za powodowanie stłuczek ![]() przez długi czas Heikki jechał ostatni i realizatorzy nie pokazywali tego ani wyników i przez dłuższą chwile myślałam że zjechał z toru dopiero później zobaczyłam że jednak jedzie na szarym końcu i tu sie należą wielkie brawa dla niego bo ciągle wyprzedzał z 10 kierowców, później pit stop i znowu wyprzedzanie i stąd to 12 miejsce troche dziwna ta taktyka Maków no ale ...szczerze mówiąc byłam pewna że Heikki wyprzedzi tych wszystkich Glocków, Coulthardów i całą reszte, robił co mógł ale nie wyszło, szkoda ![]() no ale nie będe sie nad nim użalać, widocznie tak miało być, ale wiem że jeszcze dużo pokaże, nie teraz to w następnym GP ![]() a no i Ventylek dojechał, to bardzo cieszy widać też lepszą forme Alonso, brawo ![]() jeszcze mi sie przypomniało jak sie Massa z kimś z ferrari oblewali tym szampanem, jak dzieci
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-05-11 o 19:40 |
|||
|
|
|
#2042 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię Dowbora. A przynajmniej nie w roli prezentera w studiu f1. Tęsknię za to za młodym Zientarskim. ![]() Jak to nie był. Przecież to mój partner. Tak samo jak Ventyl, Klein i stu innych. Cytat:
![]() Dałam Ventylowi odetchnąć, bo tak ściałyście go zobaczyć na mecie. Co prawda bardzo przeżywał rozstanie i wylądował na ostatnim miejscu. Ale kazałam mu dojechać, to dojechał. ![]() Cytat:
Moje marzenie. Tylko ja i tyle książek. ![]() Cytat:
Śledziłam jego losy przy okazji śledzenia Ventyla. Chciałam, żeby ten drugi go wyprzedził, przepraszam. Cytat:
PS. Chyba nie lubię McLarena. Dennis mnie wkurza. Pff. PS2. Nick, wygląda tu: http://www.sport.pl/sport/51,65025,5199633.html?i=4 jakby miał protezę zębową i by mu się właśnie obsunęła. PS3. Idę na CSI.
|
|
#2043 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo dla mnie jest łajnem, który w zeszłym sezonie chełpił się na ustawienia Ferdka, jakoś ciągnął i nazywał siebie najlepszym, a w tym sezonie co? Spadek formy? Po prostu jeździ z Heikkim który jest tak samo młody i się dopiero odnajduje, uważam że Heikki ma dużo większy potencjał niż Lewis. Tak samo jeżeli ktoś się interesował, to porównując Roberta z Lewisem jak jeździli w jednej serii to Lewis był po prostu wychowany na dobrym samochodzie, a umiejętności przeciętne, natomiast Robert jechał przedewszystkim "sobą". Nie oceniam Lewisa jako osoby, ino jako sportowca i kierowce
![]() Sorry za off i za taki elaborat. A Ty lubisz? Sądze, że którakolwiek z nas lepiej by poprowadziła studio, z Dowbora taki znawca jak z koziej dupy trąbka.
|
|
#2044 | ||
|
Zadomowienie
|
NIEE!
Wiem, pisałam to a) pod wpływem emocji b) przed zobaczeniem powtórki Już chyba nic na tym świecie mnie nie zaskoczy Cytat:
[I tak go nie słucham ]Cytat:
![]() Widziałam przed chwilą filmik z 2 pieskami w roli głównej Szkoda tego jednego
|
||
|
|
|
#2045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie, nie, Nick jest bardzo seksi flexi. [ 69 strona.
|
|
#2046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten uśmiech.. Ta bródka.. ![]() Wiedziałam, że któraś w końcu to napisze
|
|
|
|
|
#2047 |
|
Wtajemniczenie
|
po prostu podobno ideał kobiety to jest taki człowiek kamienia łupanego, wiecie, wygląd i to męstwo bijące i promieniujące od niego, a Nick przypomina takiego kurde ugabuga ![]() Że aż bym mu jakieś hasiu-masiu zrobiła ![]() Też to chciałam napisać ale poszłam na CSI ![]() O juz po reklamie ide!
|
|
#2048 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubićś rednio lubie ale Heikki tam jeździ więc ... ![]() Cytat:
jak dla mnie to Robert i Heikki mogli by być w jednym teamie ![]() lubie bo jest taki jajcarski ![]() Cytat:
no to zwracam honor ![]() eee no co ja to kocham cały świat tak jakoś a niech se gada ![]() tylko słyszałam dziś o tych psiuniach, straszne ![]() Cytat:
a kto ją zaczął ?
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hasiu-masiu
|
|
|
#2050 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
oj moje też
![]()
|
|
#2052 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co z naszymi kierowcami
|
|
|
#2054 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hamilton: hasiu-masiu, ugabuga, hou łoł.
|
|
#2056 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wariatki ![]() PS. a mówiłam że już w następnym GP Kimi będzie inaczej wyglądał ![]() kurcze a mi za bardzo nie jest teraz do smiechu bo ide jutro do lekarza i jak zawsze strasznie sie boje
|
|
|
#2058 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide do kardiologa
|
|
|
#2060 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
bo mam chore serduszko
dzieki to niezlaeżno ode mnie tak jak było po wypadku Heikkiego
|
|
#2062 |
|
Zadomowienie
|
A to coś poważnego?
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
troszke tak
![]() ehh ja będe zmykac ide sie położyć bo musze przestać o tym myśleć ale pewnie nie będe mogła zasnąć ale spróbuje ![]() papa
|
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2065 | |
|
Wtajemniczenie
|
W wolnym tłumaczeniu z naszego na polski:
Heidfeld: Jeszcze raz mnie wyjuchasz i zdobędziesz podium, a zabiorę Ci inżyniera! Kubica: Nie nerwuj się tak bo Ci wszystkie włosy wypadną pięknisiu! Hamilton: Hej seksi chłopaki, jakie macie plany na wieczór? ![]() Cytat:
|
|
|
#2066 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Klein jest moim partnerem, wiem, że o nim marzysz ale lajf is brutal ![]() Ja ciebie też Cytat:
![]() ej ja tyż oglądałam CSI a jonathan togo to w ogóle <sex>Cytat:
Klein : ah ah uh uh chyba tłumaczenia nie musze wam wyjaśniać Cytat:
|
||||
|
|
|
#2067 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja co roku chodzę do kardiologa, ale to tylko szmery niewinne, więc się raczej nie boję. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wolfie. Tak tylko go wziąść za policzki i wykiziamiziać. Nie musisz, mniej więcej rozumiemy.
|
|
#2068 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
Cytat:
boskie tłumaczenie postaram sie Cytat:
![]() zaraz wychodze Boże jak sie boje
|
|
|
#2069 | |
|
Zadomowienie
|
Tak czulam, ze jak tu przyjde, to bede miec duuzo do czytania
A to wszystko przez brata, ktory przde kompem moglby przesiedziec cale zycie ;/ Za to jaki on laskawy, powiedzial, ze jak kupi kompa to da mi starego, o jej... Az skacze z radosci ![]() Cytat:
![]() Nie ma innej opcji, musi byc dobrze A zywa to na pewno wrocisz! przestan tak myslec Az mi sie przypomnialo, ze powinnam isc do lekarza... Mam jakies glubie badania do zrobienia, ble... ;/ A oto wypowiedz Kubicy na temat Ferrari: "Czy jazda w Ferrari jest dla mnie spełnieniem marzeń? Niekoniecznie – zaskakująco stwierdził Robert Kubica. - Chciałbym jeździć Ferrari, bo gwarantuje to walkę o tytuł. Ferrari w ostatniej dekadzie praktycznie zawsze było na topie. Jeśli jednak chodzi o mnie, to na dziś nie jest to moim marzeniem. Co nim jest? Nie mam marzeń – dodał nasz kierowca." Skoro tak uwaza to chyba dobrze mu jest w BMW Zreszta wydaje mi sie, ze jego team bedzie sie piac w gore, az w koncu wyprzedzi Ferrari, wiec lepiej zeby tam zostal.PS mialam nadzieje, ze powie, ze jego marzeniem jest zobaczyc fanki F1 z wizazu Chlopak nie wie co traci, no nie? ![]() Slyszalyscie o takiej grze, gdzie jezdzi sie po torach F1 i ten kto zrobi w jak najszybszym czasie 4 kolka spotka sie z Kubica na gokartach? I trzeba jeszcze wymyslec jakies haslo, ktore bedzie zagrzewalo Kubice do walki. Ja nawet w to gralam,ale lepiej nie bede mowic jaki byl moj wynik...
|
|
|
|
|
#2070 |
|
Zadomowienie
|
Lunka, czym się
ja juz sie przyzwyczaiłam bo do lekarza chodze prawie co 2 tyg i musze czasem czekać po 3 godziny a chodze prywatnie to juz w ogole komedia ... nu aleee Bożuś, weś mi powiedz jak stoi wynajem mieszkania w Gdańsku ? bo kiedyś czytałam, że najwięcej u was się zarabia i w ogóle a ja jako że chyba złoże papiery do każdej możliwej uczelni to muszę być zorientowana co prawda przez rok może się wszystko pozmieniać, ale warto mieć jakiś punkt odniesienia ![]() podałabyś linka do tej gry ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

dopiero później zobaczyłam że jednak jedzie na szarym końcu 

Przecież to mój partner.