|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
Mogę zrobić w 2ml próbkach
|
|
#3902 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Super
Przechodzimy na priv
|
|
|
|
#3903 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich,to mój pierwszy post
![]() szukam niszowców zapachów L'Aristan, CdG, Lutensów,Demeter i in niszowców Na wymianę mam: *Cuir Ottoman- Parfum D'Empire (próbka firmowa z kartonikiem,ubytek kropla, poj.2ml) *Midnight Poison- Dior (próbka firmowa,jest kartonik, pojemność wyjściowa 1ml, zostało50% ?- ciężko określić) *L'Eau D'Ambre - L'Artisan (firmowa,ale kartonik gdzieś wsiąkł, poj.1ml,ubytek jedna kropla) *Aoud- Micallef (robiona, ok 0,25 ml) *Night Aoud- Micallef( robiona, ok 0,3 ml) *Feminite du Bois- Shiseido ( robiona, ok 0,5 ml) *Carnation- CdG (robiona, kropla) *Rose- Molinard ( robiona ,ok 1ml) MISS, zerknij na moją listę,jestem zainteresowana kilkoma Twoimi próbeczkami ,może się wymienimy
Edytowane przez into-the-void Czas edycji: 2008-05-08 o 23:54 Powód: moje gapiostwo |
|
|
|
#3904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3905 |
|
Rozeznanie
|
Poszukuje rozpaczliwie :
Tea CdG Calamus CdG Habanita Molinard Perles Lalique O de lancome Oui de lancome Paloma Picasso EDP Etro: New Tradition, Dianthus , Messe de Minuit Oddam : D&G Sicily My insolence Mania Czarna L'Oocitane Eau d'parie Cerutti Image Cashmere Mist Youth Dew theorema lagerro Idole de Lubin L'Or Passage d'enfer Ambre Russe Ambre Sultan Ambre Extreme Cabaret Incensi Belle de Minuit Extraordinary Cabotine Gres Raving Etro Victorian Posy Penthaglion's Ralph Rocks Encre Noir Ciel Safran Troublan Heeley Cardinale new haarlem navegar une fleur de cassise Colone osmathus interdite Kyoto Mure et Musc Desire Duhill Anisia Bella Douce amere Miel de bois HdE Probki do odpsikania z moich flakonów: Dior Addict Kenzo Elephant Obsession BC
"We are all a little mad" Edytowane przez pinky11 Czas edycji: 2008-05-09 o 11:43 |
|
|
|
#3906 |
|
Rozeznanie
|
pinky11 - czy interesowałaby Cię odlewka 5ml Pereł w atomizerku w zamian za odlewkę BC?
|
|
|
|
#3907 |
|
Wtajemniczenie
|
Oddam:
Histoire d'eau D&G Sicily Próbkę Miss Dior Cheri au Primntemps Próbkę Burberry London Odlewkę Fendi Theorema Leggero Demeter Sex on the Beach Resztka Demeter Pina Colada Poszukuję: Słodziaków Jestem bardzo otwarta |
|
|
|
#3908 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3909 | |
|
Raczkowanie
|
Ponowię się
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Pinky, myśmy się niedawno wymieniały, szkoda, że nie wiedziałam, że chcesz też Messe, bo bym Ci zrobiła próbkę. Ale tak na 1 próbkę to chyba nie ma sensu sie wymieniać...
|
#3911 |
|
Zadomowienie
|
into-the-void - dla porządku napiszę, jak się umawiamy i przechodzę na pw
*Cuir Ottoman- Parfum D'Empire *Midnight Poison- Dior *Aoud- Micallef *Night Aoud- Micallef za *Demeter lychee *Demeter Violet, *Guerlain Mitsuoko *Charles Jourdan The Parfum ok?
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy któraś mogłaby poratować próbka irysowej Prady, odwdzięczę się czym szafa bogata
|
|
|
|
#3913 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam. Piszę PW.
|
#3914 |
|
Rozeznanie
|
Mad mogę Cię poratować
Edit : spóźniłam się
|
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
|
|
|
|
#3916 |
|
Przyczajenie
|
MISS NATASHA - odpowiada jak najbardziej,pw dostałam,postaram się w pon. wysłać,pozdrawiam.
|
|
|
|
#3917 |
|
Wtajemniczenie
|
Przygarnę 5-10 ml Angel (klasyka)
Proszę pisać na PW
|
|
|
|
#3918 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny...ostatnio rzadko jestem na perfumach a raczej na kolorówce bywam, ale niekiedy Was podczytuję i znów mnie chęc na coś nowego bierze
![]() Poszukuję kropelki: - Princess - V. Wang - J'ose - czegoś z nutą figi (ja w ogóle nie wiem jak figa pachnie a Wy tak sugestywnie piszecie). W zamian - tylko tyle mi zostało w moich zbiorach: YSL - In love again floral edition Estee Lauder - Pleasures Estee Lauder - Pleasures Exotic Balenciaga – Cristobal EDP Dior – Pure Poison Elixir Mauboussin EDT Bvgari - BLV Notte YR - Noix de coco E. Arden – Green tea Intense Clarins – Eau Ressourcante Biotherm – Eau Vitaminee CSP – Amour de Cacao Jourdan – The Parfum V&R – Flowerbomb EDT V&R – Flowerbomb Extreme Givenchy – Hot Couture EDT Matsaki Matsushima Moschino Funny Gdyby znalazł się ktos chętny - proszę o PW |
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, służę figą Artisana, klasykiem i Extreme , to figa zielona, nie ta mięsista dojrzała, podrzucę Ci próbki do pracy, jak tylko będę na chodzie, w tej chwili innych figowców nie mam na stanie, ale może w czerwcu coś przybędzie
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko, ja mam Fleur de Figuer Molinarda, jeśli jesteś zaineresowana, to daj znać na PW. Ja chętnie bym powąchała Cristo EDP (jako miłosniczka tego zapachu, ale znam tylko EDT)
|
|
|
|
#3921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3922 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hmm a moze bys cos jeszcze u mnie znalazla a ja u ciebie? I wtedy by nie była to wymiana 1 probkowa Liste dokładna moge ci wysłac na PW jesli bylabys zainteresowana
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Pinky, z próbek mam obecnie:
- Mure at Musc - Songes - The One - Noix de Coco - Dazzling Gold - Feminite de Bois - Safari - Escada Magnetism - Madness - Must EDT - Eau d'Amougage - Yout Dew oraz pełnowymiarowe flakoniki - link do wątku wymiankowego w podpisie. .... Jeśli o mnie chodzi, to bardzo chciałabym poznać: - Bois Oriental SL - Santal de Mysore SL - Chene SL - Ambre Sultan SL - Clair de Musc SL - Padparadscha i inne Satellite - Jour de Fete L'Artisan
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba nierealne, ale, a nóżwidelczyk, znajdzie się ktoś, kto poratuje biednego Rózika...
![]() ![]() Mianowicie... Szukam w celach poznawczo-wąchawczych kropeleńki "Calandre" Paco Rabanne. Odwdzięczę się, czym chata bogata |
|
|
|
#3925 |
|
Zadomowienie
|
Apdejt
Próbki z flakonów: - Addict - Chypre Rouge - Datura Noir - Dolce Vita - EC - Elle - Fuel for Life - ILA - L - Le Parfum - Magnetism - OI - Pink Sugar - Theorema Próbki pojedyncze: - AA Anisia Bella - Ambre Rousse - Amorito - Anglomania - Au the Blanc - Au the Rouge - Be 21 - Brit Red - Chocolate Mint (Demeter) - Coney Island - Desire Dunhill - Dzongha - Eau Ressourcante - Eau de New York - Fantasy Britney - Fire Island - Fleurs d’Ombre, Ombre Bleue - Flower Oriental - Fuel for Life - Ghost - Gloria - Hot RL - Histoire d’eau Amethyste - ILA - Jasmin di Gava - Lacoste Pour Femme - La Rose de Rosine - LB Delice d’epices - Lola Midnight - Lily Chic - Live - Live Luxe - L’or - Madness - Magnetic Beat - Malabah - Mandragore - Mania (biała) - Mechant Loup - Mediterraneo - Mira Bai - Mirra&Mirra - MDC edp - Mure et Musc Extreme - Navegar - New Haarlem - Obligue RWD - Ombre Rose - Paradox (Jacomo) - Paris Roses des Vergers - Pink Tonic - Que Viva - Rococo - Rosamor - Rose Poivree - Rush - Scent Intense - Sephora Brown - Spring Flower - Tea Rose - The Parfum - Theorema Esprit d’ete - Tumulte PH - Un Zest Rosine - Un Jardin en Mediterranee - Vanilla Body Shop - Vanille Bourbon (Il Profvumo) - Vanille et Coco - Vanille Cannelle - Vicolo Fiori - Violette Menthe - Voile d’Jasmin - Winter Delice Szukam do testów: - Bois Oriental, Rahat Loukhoum, Encens et Lavande, Bois et Fruit, Chene, Rose de Nuit - CdG Red (oprócz Palisandra), Sweet (bez Woodcoffe), Sherbet, Leaves - Timbuktu, Drole de Rose - Quel Amour, Rose Absolue, Voleur de Roses - Lemon Sorbet, Ambra, Royal Pavillon - Ete, Printemps, Miss Arpel, Murmure - Magie, Sikkim, Climat, Tropiques, Mille et une Rose - Nahema, Parure, L’heure Bleue, Jicky, Jardins de Bagatelle - Vanille Aoud, Ete, Printemps, Ananda - Midnight Fantasy, Curious, In Control - AA Rosa Magnifica, Lavande Velours - Rose Absolute, Stella In Two, Stella in Two Peony - Dilmun, Sandalo, Inglese - Butterfly, Magical Moon - Aigner Black - Sexy Graffiti, Sunny Frutti - Amor Amor Elixir - Bazar - Courtesan - Eau Ressourcante, Elysium - Hypnose Elixir - Io “Capri’’ - Loukhoum (K.M.) - Marrakech Aesop - My Queen - Theorema Uomo - Tuscany Per Donna - Wish Edytowane przez chamelieu Czas edycji: 2008-05-13 o 13:02 |
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chcesz to podrzucę próbkę na sobotnim zlocie 17 maja w BC.
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Eenax, zapomniałyśmy z Favkes napisać - wybieramy się do Quality jednak nie w sobotę, ale w niedziele, bo Favkes cos wypadło! O rany, zaraz to napiszę na wątku sabatowym, żeby się ktoś nie wybrał w sobotę...
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
OK. W takim razie będę w BC z AS w niedzielę.
|
#3930 | |
|
Rozeznanie
|
Te probki oprocz Messe by mnie interesowały
![]() a u mnie znalazłabyś cos ciekawego? Cytat:
D&G Sicily My insolence Mania Czarna L'Oocitane Eau d'parie Cerutti Image Cashmere Mist Youth Dew theorema lagerro Watch Micaleff Idole de Lubin L'Or Passage d'enfer Ambre Russe Mechant Loup Ambre Sultan Ambre Extreme Gris Clair Fou d'Absinthe Cabaret Incensi Belle de Minuit Extraordinary Cabotine Gres Raving Etro Vicolo Di Fiori Etro Victorian Posy Penthaglion's Ralph Rocks Dzongkha premier figuer Duel A.G Encre Noir Creed Spring Flower Ciel Safran Troublan T42 Heeley Cardinale new haarlem navegar une fleur de cassise Gaiac mahora Colone osmathus interdite Kyoto Balmya de Balmain Mure et Musc Desire Duhill Anisia Bella Demeter Black Russian malabah Douce amere Miel de bois HdE Dzing! Probki do odpsikania z moich flakonów: Dior Addict Kenzo Elephant Obsession
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.