|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pieknje bedzie mial wasz Niko ![]() musze wam sie pożalić na wczorajszego fachowca od łazienki ![]() nie dość że walnął ceną 3000zl to jeszcze powiedzial ze to bedzie trwalo 2tygodnie!! zwariował chyba! łazienka ma 2x2,5m, ściany są wyrównane, tylko wejść i kleić płytki. wszystko ma przygotowane! mam dość. mąż powiedział że za 3000zl to zamyka firme i sam te plytki położy w tydzien.... fachowcy z koziej dupy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Emmos
Śliczne opaski ![]() ![]() Myszowata i My Little Trzymam kciuki za Was i za maluszki. Powodzenia i wszystkiego naj! Ja dziś w nocy miałam jeden taki skurcz, że zamarzylam.o CC... nie wiem czy bym przeżyła serię takich... ogólnie to pachwina bolała, dziwne ale u.mnie pachwina przy skurczach boli okrutnie... nie do wytrzymania. Dziewczyny, które rodzily naturalnie... te mocne bóle mialyscie też w pachwinach? Mialam.dzis kilka mocnych skurczy... ale ogólnie spokój. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4714 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Taedio a u Twojego Nikosia w pokoju jest tak fajnie że aż mu zazdroszczę! Minini a ta cena to za samo położenie płytek? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Minini
Hehe powaliło.gościa :/ za 3000 to.ja ci położe i jeszcze posprzatam ładnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4716 | ||
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wzięłam prysznic i trochę ból przeszedł. Teraz wcinam owsianke z bananem i masłem orzechowym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
MerDer 4ever
|
Minini lenie sie cały dzień!
![]() ![]() ![]() Ehh fachowcy... ![]() ![]() Vadi przynajmniej nie bedzie "na zimno" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Jon to ja przyłożę tel do brzucha a Ty nawijaj ![]() Dziekuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Śliczny brzuszek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo ładne kocyki ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Mi też bardzo podobają się wasze kocyki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4720 |
MerDer 4ever
|
Anna pokaz co Ci przyszło
![]() Dziekuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Wtajemniczenie
|
Morelle jak totalnie nie dawała się odłożyć nigdzie, a zasnęła np. na rękach u męża, to wtedy mąż kładł się z nią na plecach na łóżku, potem przekręcał się na bok i delikatnie zsuwał małą na łóżko
![]() Czasem trzeba było z nią leżeć w pozycji półsiedzącej (np. z rogalem pod głową żeby było wygodnie) i trzymać ją na sobie cały czas... Nie pamiętam czy od razu karmiłam na leżąco, ale to była nasza ulubiona pozycja i najbardziej wygodna w nocy. Znajdziecie coś co będzie Wam odpowiadało ![]() Trzymaj się dzielnie, to naprawdę trwa tylko jakiś czas, będzie co raz lepiej ![]() Ale rozumiem to skrajne zmęczenie, to jest szok dla organizmu i ciężko uwierzyć, że można w ogóle funkcjonować w takim stanie permanentnego niewyspania ![]() Waga na pewno się przyda! Emmos super wyglądasz! ![]() Taedio ekstra wszystko, zwłaszcza ta pościel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie miałam określonego sposobu, Starałam się to robić jak najdelikatniej, po prostu. Czasami się udawało ze spała bezproblemowo a czasami kilka minut, i tak w kółko. Potem zauważyliśmy tez z mężem ze jak się ja trzymało za obie raczki wzdłuż ciała to spała spokojniej. Ale nie ze musiała być owinięta, tylko moją dłonią musiałam trzymać jej, a mąż przeważnie trzymał druga, ona leżała pośrodku. Pamietam jedna noc gdzie co ją ululalam przy piersi i odłożyłam to po kilku minutach zrobiła dwójkę w pampka. I tak dokładnie 6 razy. Przebieranie , do cyca, kilkanaście minut siedzenia, odłożenie, po chwili kwękanie. I tak 6 razy, myślałam ze sobie wtedy w łeb strzelę. Dziewczyny tez tu piszą o próbach karmienia na leżąco ale dla mnie to było niewykonalne, dopóki ona trochę nie podrosła, póki moja pierś była większa niż jej głowa to nie ogarnialysmy tej pozycji. ![]() Morelka a szumiś? Nie pomaga? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
MerDer 4ever
|
Sill
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wychodzimy do domu.
![]() Z małą wszystko oki. Właśnie miała szczepienie. Spi grzecznie. Czekamy na wypisy i aż tata przyjedzie odebrać swoją smerfetke. Moja noga nabiera fioletowych barw. Najlepsze jest że teraz nie mam zadnych butów bo taka napuchnieta stopa jakoś w laczkach bede musiala isc chociaz w nie też do konca stopy nie moge wysunąć |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Silli świetne te kocyki! Anna w pochwal sie co tam Ci przyszło 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Darietta super ze wychodzicie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
MerDer 4ever
|
Darietta super!
![]() Oby noga szybko sie zagoiła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam lewatywe i bardzo polecam. Do naturalnego tym bardziej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4730 |
Zakorzenienie
|
Strach się bać, już sierpniówki się rozpakowują
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
MerDer 4ever
|
Mam skurcze (?), które nie bolą ale powodują dyskomfort na wysokości dna macicy. Czy one coś robią/znaczą?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nasz fachowiec co prawda wziął 17 tysięcy ,ale robił sam z pomocnikiem wszystko od podstaw. (Zrywali stara podłogę , wylewali posadzki, wykuwali stare okna ,wstawiali nowe , ściany równali ,sufity opuszczali , gipsy , płytki panele itp) nawet mi karnisze szyny i żyrandole popowieszali. Więc ta cena to tak trochę u was z d.py ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- U nas zero skurczu ,zero twardnien. Śmiejemy się z Tz że mam leniwa macicę i jeszcze spokojnie do sierpnia pochodzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Raczkowanie
|
Witam się z łóżka szpitalnego. Po 3 pojechałam na ip. Stwierdzili że mnie przyjmują na oddział. Po badaniach okazało się że skurcze są ale jeszcze nie takie jak powinny. Zostaje dopóki nie urodzę. A kiedy to nastąpi to nie wiem. Jestem mega zmęczona bo cała noc nie spalam. A od rana obchód potem śniadanie ktg i tak czas mija.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4734 | |
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4736 |
Wtajemniczenie
|
Taedio ciężko powiedzieć, bo to u każdego inaczej może wyglądać...
Być może coś się rozkręca u Ciebie już ![]() A Ty jak czujesz? ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Adriannaa powodzenia! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Darietta super, że wychodzicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
i kciuki za powrót nogi do zdrowia ![]() Cytat:
nie wiem... mamy jeszcze jedną opcje - firme kuzyna od męza, zobaczymy co nam powie na kwote za polozenie plytek.. wydaje mi sie jednak zeskonczy sie na tym ze mąż sam te plytki bedzie kładł po nocach... bo w firmie mają tyle roboty ze nie ma opcji isc wziac wolnego. Cytat:
![]() Cytat:
wiesz jesli fachowiec robi remont od podstaw to co innego. najwiecej czasu i zabawy jest z przygotowaniem. samo polozenie plytek to.juz kwestia kilku dni. dlatego nie pojmuje skad ta cena.. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 | |||
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() No mnie właśnie na dole nic nie boli tylko u góry, nie wiem jak i czy wgl to jakoś interpretować ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dzięki dziewczyny ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
*sportaddict*
|
XXI wiek, od dekad loty kosmiczne, a kurde balans nie można jakoś przewidzieć, kiedy się urodzi
![]() Ja po raz pierwszy od tygodni przestałam rozkminiać, czy coś się skraca/rozwiera/kurczy, mam nadzieję, że los nie okaże się złośliwy i zaraz nie urodzę, bo już psychicznie jestem nastawiona na cc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Wtajemniczenie
|
Kciuki
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.