![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2
Madziek tule
![]() Kasiu mniami serniczek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Madziek żal się do woli
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Tak Blond, bambusową mam juz po synku malutką do mycia buzi i taką 75x75. Teraz chce duza do otulania wlasnie. Tej jednej uzywamy caly czas, więc zakup się oplaca.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#244 |
Zadomowienie
|
1499432391136.jpg taką kupilismy, ma info, ze nadaje siew do dziecięcych zabawek, mebli, ma atesty
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Rożek kupujecie? Nigdy nie kupowałam tych kocyków bambusowych czy muślinowych. Mówicie, że warto? One bardziej na zasadzie kocyka lekkkiego czy otulaczka zamiast rożka? Jakie dokładnie macie?
Poli tak może być ta. Ja mam akurat Śnieżkę. Biały z połyskiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam dwa rożki z tej firmy minky4baby wydają sie byc bardzo pożądane ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Kasia też na nie wczoraj patrzyłam na allegro.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Juka - a Ty w takim razie leżeć musisz i tyle, nic nie poradzisz... Ja dzisiaj dostaję od małego ciągle po żebrach - rozpycha się chłopak ![]() Ja mam rożki dwa - oba używane, w tym jeden z takiej firmy Molomoco - jest świetny i jak nowy. Ale chyba i tak kupię sobie jeszcze jeden - swój, własny, nowiutki...wiecie o co chodzi - pierwsze dziecko, chciałoby się wszystko po swojemu, wszystko nowe, najlepsze... ![]() Bardzo podobają mi się te zygzaki: https://poscieldladzieci.pl/mamo-tat...nat-bialy.html Cena w porządku jak dla mnie, więc chyba się skuszę ![]() (nie wiem, czy można tutaj linki wrzucać, ale jak coś to NIE reklama !) Aaa, mam tez otulacz - z Whisbear. Ale nie mam zielonego pojęcia, jak umieścić w nim dziecko ![]()
...:::bez planów życie - to cały mój plan:::... byłam kiedyś "aparatką"! https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1168 Edytowane przez madzieeek Czas edycji: 2017-07-07 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam taki. Naprawdę ciagle jej używam. Ona grzeje jak jest zimno i chłodzi jak jest gorąco. Podkładam ją pod głowę w wózku, przykrywam jak kocykiem. Teraz będę zamawiac takie biale z czarnymi wzorkami z aliexpress. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Lilka możesz podać link, gdzie taki kupić? To kocyk, pieluszka? Na alli mówisz? W jakiej cenie tam są?
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Rozeznanie
|
Boże jakie to przykre ze nawet sernik na zimno potrafię spitolic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ani razu jeszcze w żebra nie dostałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam rożek ![]() Blond - dobrze robisz z tym panieńskim. Już widzę jak młoda zostaje sama w knajpie ![]() Pytanie: jeśli dobrze kojarzę to jest tu ktoś z okolic Wrocławia? Czy zamierzasz tam rodzic? Która porodowka we Wrocku polecana? ( pytania jeśli się znajdzie ktoś, może sobie wymyśliłam ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 | ||||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do otulaczy to mam te http://motherhood.pl/sklep/otulacze-...-100x120cm-79/ i można tycm opatulić dziecko albo właśnie używać jako takiego letniego kocyka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A mąż pojechał dzisiaj na kawalerski i mają spływ kajakowy ![]() ![]() Madziek narzekaj do woli ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Uprzejmie donoszę, że jestem już w domu. Strasznie długo czekałam na wypis ale była dziś tylko jedna lekarka na cały oddział więc miała masę roboty. Czuję się generalnie dobrze, tylko już widzę po sobie że tydzień leżenia sprawił że strasznie szybko się męczę. Ledwo doszłam do samochodu a już byłam zmęczona
![]() ![]() ![]() Juka tak, jestem z lubelskiego, mieszkam w odległości ok 20 km od Lublina. Lilka mój Antoś też taki uparciuch, że jak trzeba było liczyć ruchy to sobie spał więc godziny liczenia sobie delikatnie przesuwałam (tak też nam radziła położna w szpitalu tzn. żeby wybierać te godziny kiedy wiemy że dziecko jest najbardziej aktywne) a jak leżałam podpięta pod ktg to tak się wiercił, że aparat ciągle się gubił i słychać było jeden wielki szum ![]() 890tojestkasia nie przejmuj się, mój sernik na zimno ZAWSZE tak wygląda co nie zmienia faktu że mąż i tak pochłania go ekspresowo ![]() ![]() Edytowane przez ostatni_dzien_lata Czas edycji: 2017-07-07 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super że już w domku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Kasia ważne, że smaczny
![]() Blond podobają mi się te otulacze. Zapisze sobie. Ostatni dzień lata ooo super, że już wyszłaś. W domku szybko odzyskasz siły ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
Kasia - bo to jest taki awangardowy sernik na zimno
![]() ![]() Blond - dzięki ![]() Ostatni dzień lata - super że wyszłaś! Uważaj na siebie! ![]() A ja się właśnie zajawiłam na śpiworek - zdjęcie poniżej. Jest mega, ale cenę też ma mega... No aleeee...Moja siostra upadła się, że zorganizuje mi baby shower, więc zasugeruję, co bym chciała dostać w prezencie... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- ale mam nerwa ![]() ![]() aaa brat dzwonił i jego dziewczyna jest w ciąży. ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- bluzka mnie kłuje i ciśnie, kołdra się źle układa, leżę i rycze ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ Edytowane przez marttb Czas edycji: 2017-07-07 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Marta ooo fajnie z bratem. Będziecie mieli dzieci w podobnym wieku.
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Magda ;)
|
Marta super, gratulacje dla brata i jego dziewczyny 😊 będziesz miała komu rzeczy oddać 😁
Zrobił mi się jakiś paskudny cellulit na nogach, nie mogę na to patrzeć. Dodatkowo mąż jest jeszcze na tym kawalerskim, pewnie jakoś późno wróci, a jutro idzie do pracy na nocke i znowu będę sama 😓 jutro mam urodziny i 8 rocznicę związku i liczyłam na to, że gdzieś pojdziemy, a jakoś się nie zapowiada 😓 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Blond może jeszcze ci niespodzianke przygotuje. To twój też na nocki pracuje? Mój też . Ma albo noc, albo dzień , albo wolne. Dziś też idzie na noc.
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Mój w sumie pracuje na 2 prace chwilowo ![]() Wkurza mnie to już, bo wiecznie jestem sama ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Blond oj to faktycznie ciężko. Ale ważne, że to ostatnie takie dni. Mój pracuje 20-7 lub 15-20. Więc co trzecią noc jestem sama.
Kurcze, myślę o tych kocykach, pieluszkach i już sama nie wiem co zamówić. Muslinowe, bambusowe, bawełniane. Kiedyś chciałam ten kocyk minky ale on ma jedną stronę bawełny a jedną z poliestru. Na bank jeden rożek zamówię, jeden kocyk ( tylko nie wiem jaki). Pewnie zestaw tych 3 pieluszek muślinowych z motherhood. I nie wiem czy ten otulacz z motherhood też. On na zasadzie kocyka lub rożka może być? Ciężko mi podjąć decyzję, jak nie widzę tego na żywo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Wtajemniczenie
|
Marta witaj w klubie - ja od wczoraj ryczę i przestać nie mogę. Do tego jakaś bezsenność mnie dopadła
![]() Gratulacje dla brata! Blond - ha mam tak otłuszczone uda, że to jest właśnie kolejny powód do płaczu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#268 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Hmm rożek mam z materiału takiego jak kołdra, on jest trochę grubszy i z wypełnieniem w środku. Te otulacze muślinowe są cieniutkie jak pieluszka. Kocyk też mam z motherhood jeden ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam jakieś ramiona wielkie, w ogóle wszystko jakieś fuj. Mam nadzieję, że po ciąży to wszystko zejdzie ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Kupujecie coś takiego jak zawieszka do smoczka? ![]() Ta mi się spodobała https://tralala-studio.pl/pl/dla-nie...a-chmurka.html ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Madziek poczekaj, po ciąży może zejdzie?
Blond no właśnie szukałam czegoś też cieplejszego no wiadomo, rodzimy we wrześniu to zaraz chłodno się zrobi. Nie wiem czy te kocyki muslinowe nie są za cienkie? Czy nie lepiej je dopiero na wiosnę kupić, a teraz coś cieplejszego? Te otulacze są na zasadzie ewentualnie zawinięcia maluszka jak np. W rożek? Czy nie będą za cienkie na wrzesień? Z kocykiem minky mi pomogłaś, bo są śliczne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Aaa co do zawieszki to poczekaj. Nie wiadomo czy dzidziuś będzie chciał smoczek. Maja nie chciała smoczka, więc teraz nawet nie kupuje. Jak coś to się mąż do apteki przejdzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Magda ;)
|
Cytat:
Z kolei te otulacze chciałam używać właśnie do spania jak mały będzie lubił być otulony albo, żeby go tym przykryć w ciepły dzień. We wrześniu może być też ciepło i wtedy kocyk minky na pewno nie zda egzaminu. Wiec wolałam mieć to i to 😁 jeszcze mam 2 kocyki takie pluszowe 😂 A co do smoczka to w sumie masz rację. Takie to wszystko ładne, że chciałoby się mieć 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.