|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy przeżyłyście pierwszy raz?
Widzę, że dużo tu szczęśliwych par. ja już z tym chłopakiem nie jestem, a miałam wtedy 19 lat.
|
|
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
w moim przypadku ja miałam 19 lat a on 24. Nie jestem już z nim.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#243 |
|
Przyczajenie
|
Kiedy przeżyłyście pierwszy raz?
18 a on 27 do dziś jedteśmy razem ❤️
🏽 🏽Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Może to dziwne, ale ja miałam trochę ponad 23 lata, a mój facet 21. Wcześniej miałam mnóstwo okazji do straty dziewictwa, sporo imprezowałam, nie byłam nieśmiała, ani pruderyjna, jednak nie miałam ochoty robić tego z kimś, do kogo nic nie czuję. Dopiero, gdy poznałam mojego obecnego narzeczonego, zdecydowałam, że to właśnie to. Wiem, że dla niego też byłam pierwsza, chociaż, tak, jak ja, miał mnóstwo okazji do uprawiania seksu. Teraz jesteśmy ze sobą już 4 i pół roku, mieszkamy razem, chcemy wziąć ślub, a nasz seks jest naprawdę fantastyczny. Nie mam żadnych problemów z osiągnięciem orgazmu (chyba przez mój temperament
). Myślę, że dzięki temu, że oboje "czekaliśmy na siebie", nasza relacja jest głębsza, bo oboje uczyliśmy się tej sfery życia wspólnie, od początku. Czasem naprawdę warto zaczekać
|
|
|
|
|
#245 |
|
Przyczajenie
|
Tydzień przed moją osiemnastką. Byliśmy wtedy ze sobą 3 lata, znaliśmy się od piaskownicy. Później byliśmy ze sobą przez ponad rok. Niestety rozstaliśmy się.
|
|
|
|
|
#246 |
|
Przyczajenie
|
22, nie byliśmy razem, kumplowaliśmy się. Pewnego razu poniosła mnie ciekawość i stało się. Tragedii nie było, ale trochę żałuję że nie zaczekałam na bardziej sprzyjające okoliczności i odpowiednią osobę
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Miałam 16 lat, chłopak był w tym samym wieku co ja, przyjaźniliśmy się już ponad dwa lata, byliśmy wtedy razem około pół roku. Co prawda nie jesteśmy już razem, ale nie żałuję. To była pierwsza, poważna, kilkuletnia zresztą miłość
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#248 |
|
Przyczajenie
|
Za chwilę skończę 24 lata i jeszcze nie miałam swojego pierwszego razu. Kiedy mój chłopak (28 lat) się o tym dowiedział powiedział "O ku##a! Ale mi się trafiło!"...
Nie naciskał na mnie, stopniowo zaczęliśmy różne pieszczoty, ostatnio doszłam do wniosku, że chciałabym spróbować, także chyba w końcu ten dzień nadchodzi.
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam lekko przed osiemnastką, TŻ przed 19. Nadal jesteśmy razem
|
|
|
#250 |
|
Zadomowienie
|
Miałam 21 lat, po pięciu miesiącach i absolutnie nie żałuję. A w sierpniu zlecą nam dwa lata.
|
|
#251 |
|
Konto usunięte
|
Miałam 17 lat, facet był debilem. Nie żałuję, że to zrobiłam, tylko smutno mi, że powiedział "kocham Cię", żeby mnie przeleciec
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
19 i jesteśmy razem już przez 1,5 roku. Miałam wcześniej jednego chłopaka, ale jakoś nie byłam przekonana, a on tego nie rozumiał. Bardzo dobrze, że zrobiłam to z tym, choć mój pierwszy raz był fatalny .
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#254 |
|
BAN stały
|
Miałam 23 lata, facet mi się podobał i na mnie leciał. Nie byliśmy parą ani wtedy, ani później. Po prostu go sobie wybrałam na utratę dziewictwa, bo już czas był na to, a on mnie podrywał ładnie. Nie wiedział, że z nim straciłam dziewictwo. Jeszcze przez jakiś czas sypialismy ze sobą. Był dobrym kochankiem.
Potem wyjechał wraz z żoną do innego miasta. Kontakt się skończył. Edytowane przez mariamalaria Czas edycji: 2017-06-16 o 15:42 |
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś pół roku przed 18-stką, mój chłopak miał wtedy 20 lat. Byliśmy razem kilka miesięcy. Jesteśmy razem nadal, w tym roku mija nam 5 lat
|
|
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Miałam niespełna 17 lat a on rok starszy, spotykaliśmy się parę miesięcy. Duża dawka alkoholu, nie polecam
|
|
|
|
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tips on how to Grow Much larger Muscles - Body Building Suggestions
ja miałam 21 lat, dalej jestem z tym facetem, obecnie jest moim mężem.
ale czasem żałuję, że zrobiłam to tak późno, i że tak długo się wzbraniałam - miałabym porównanie jak to jest z innymi facetami (bo okazji było ku temu sporo, np wcześniejsi partnerzy). A tak to czasem w gorszych chwilach nachodzą mnie myśli, jak by to było z kimś innym...
|
|
#258 |
|
Przyczajenie
|
parę dni przed 15 urodzinami..
z ciekawości jak to jest :v |
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
15 lat ?- to jeszcze dziecko...
18 lar.- w moim przypadku
|
|
#260 |
|
Przyczajenie
|
Miałam prawie 17 lat. Nie byłam wtedy gotowa, ale chłopak naciskał. Jestem jednak już z nim kilka lat i teraz jest w porządku, ale potrzebowałam jakiegoś roku, od rozpoczęcia współżycia, aby pozbyć się barier.
|
|
|
|
|
#261 |
|
BAN stały
|
Wydaje mi się, że wiele osób wyolbrzymia wagę tego pierwszego razu. A to wcale takie znaczące nie jest. Zwykle szału nie ma. .. bo jak ma być.
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Gazela inteligencji
|
Cytat:
Nigdy nie czułam presji na stracenie dziewictwa, w ogóle dziewictwo to jest dla mnie sztuczny konstrukt. Zupełnie różnicy mi nie robiło czy jestem przed, czy po. Zachciało mi się, to zaczęłam Obecnie moje życie intymne jest o wiele bardziej "magiczne" niż ten pierwszy raz
Edytowane przez kalor Czas edycji: 2017-07-09 o 15:02 |
|
|
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to się dopiero cuda dzieją haha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#265 |
|
Gazela inteligencji
|
zgodzilam się z mariamalaria... a później zauważyłam jej poprzednia wiadomość w tym wątku
chyba tylko żeby się znowu pochwalić, ze ten pierwszy raz był z żonatym
|
|
|
|
|
#266 |
|
BAN stały
|
Czym tu się chwalić. To był kumpel. Stan cywilny bez znaczenia. Ja na pewno nie byłam pierwszą która z nim spała poza żoną.
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Gazela inteligencji
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#268 |
|
BAN stały
|
Tak sobie plotkujemy o okolicznościach tego pierwszego razu. To mi się przypomniało i tyle.
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą tak jest chyba ze wszystkim co się robi, ćwiczy, praktykuje. Człowiek się udoskonala w tym ![]() Ja też nie przywiązywałam wagi do pierwszego razu. I trochę mnie dziwią komentarze: miałam lat x, znaliśmy się lat y, nie żałuję. Serio?
|
|
|
#270 | |
|
Szop pracz
|
Cytat:
więc w tamtym momencie mogłabym pożałować zakochując się w kimś kto mnie tylko odkorkował i nie ma co do mnie żadnych planów.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

🏽
). Myślę, że dzięki temu, że oboje "czekaliśmy na siebie", nasza relacja jest głębsza, bo oboje uczyliśmy się tej sfery życia wspólnie, od początku. Czasem naprawdę warto zaczekać