Październikowe mamy 2017 ❤ -cz. 2 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-07-09, 19:11   #4651
joasiala
Zadomowienie

Dot.: Październikowe mamy 2017 ❤ -cz. 2

Cytat:
Napisane przez nunny Pokaż wiadomość
Od 20 czerwca w Lidlu beda ubranka dla maluszkow, rozmiary od 50 do 92 chyba, pajace, bodziaki z dlugim rekawkiem, bluzy niemowlece i spodnie. Fajne wzory z tego co widze na gazetce i ceny tez spoko. Wiecie co, maz mi kupil sukienke za te fochy popoludniowe Bylismy w galerii i zaciagnelam go do mohito, fajne promocje maja.
Czyli mąż się w pełni zrehabilitowal 😊

Weszlam na strone lidla, a tam jeszcze nie ma promocji od 20 😕

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
joasiala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-09, 19:14   #4652
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Cytat:
Napisane przez Aleaa_ Pokaż wiadomość
Witam nowa mamę, ale miałaś przejść!

Ja w sumie w tym cyklu co się udało to nie ogarniałam nic, nie dość że wydawało mi się, że mam cykl bezowulacyjny to ze względu na antybiotyk odpuściliśmy. Ale jednak się udało 😊

Dzisiaj łosoś na obiad, już mi ślinka cieknie 😍😍

U mnie z owulacją jako drugi normalny cykl bo wcześniejsze bez. No i też antybiotyk, wychudzona, ledwo żywa i myślałam sobie aaaaaaaa w przyszłym cyklu bo teraz to na pewno się nie uda i sik dla hecy na test owulacyjny potem milion ciążowych iii trafiony

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Mój wszystko najpierw brudził smółką, a potem przesikiwal. Miałam dużo ubranek a i tak pralka chodziła codziennie.

Ja kupiłam majtki poporodowe , ale położne jak zobaczyly to kazały mi przebrać na bawełniane , bo lepiej przepuszczaja powietrze i krocze się lepiej goi. Siateczkowych nie użyłam ani razu. Te bawełniane kupiłam w razie co w Auchan na sali po 3 zł z myślą, że i tak będą do wyrzucenia . Słyszałam też , że w niektórych szpitalach w ogóle nie pozwalają nosić majtek , ale tego sobie nie wyobrażam .

A może koszulka męża by pasowała ?

Pociesze , ze mi sam się wchłonął w ciągu 2 msc po porodzie .

Właśnie miałam pisać, że też Cię kojarzę witaj :róża:

Mój też był mały i musiałam go dogrzewać .lepiej mieć czapkę niż nie. Później i tak się przyda .

W poprzedniej ciąży długo nie wiedziałam , ale teraz wiem , że tam gdzie poprzednio . Szpital ma dobre opinie i jest jednym z lepszych w regionie . Poza tym mam do niego względnie blisko.

Tak potwierdzam. Znajoma rodziła dwa miesiące temu i zakaz majtek tylko podkład.

Katka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-09, 19:19   #4653
Lotso
Zadomowienie

Adhoc moi chlopcy tez "dlugo"nosili jedynki, a dwojki przeskoczyli- mieli tylko po jednym opakowaniu i wskoczyli na trojki.

Ja po weekendzie z mezem, rano jak zwykle wyjezdza a ja juz nie bede dawala rady odprowadzac starszego i przyprowadzac z pkola i szukam kogos do pomocy na 3tyg.bo w sierpniu przedszkole nieczynne.to chociaz teraz niech jeszcze pochodzi. Mlodszy chodzil do klubiku obok mojej pracy.do pracy mialam 15km.wiec nie oplacaloby mi sie go wozic i od poczatku ciazy jest ze mna w chacie- umieram😝😝no i dostalam zlobek panstwowy pod chata od wrzesnia. Takze we wrzesniu pozbede sie dwojki i przybedzie mi kolejne hehe. W ogole za ten klubik placilam 880zl a od stycznia 1200 bo stracili dofinansowanie plus przedszkole starszego 200-to juz fajna kwota ale łącznie 1400. Za rok mlodszy pojdzie do pkola starszego a najmlodsze do zlobka i wtedy bede placic łącznie za trojke dzieci 800zl no i to brzmi rozsądnie. Łee a nawet bede placic o 200zl mniej bo starszy za rok bedzie w zerowce ktora u nas jest za darmo.czyli tylko 600zl,to w ogole juz fajnie
Lotso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-09, 19:31   #4654
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Cytat:
Napisane przez letstry Pokaż wiadomość
No coś Ty! Olej takie głupie komentarze! A Ignaś jest super ️ i niech się Wam podoba, to najważniejsze a resztę olej!
Tak jest! U nas też Ignacy. Piękne imię. Chociaż usłyszałam raz dziwnym tonem : a jak będzie się to zdrabniać? Proste - Ignaś jak będzie mały, a później Ignacy:d po co zdrabniać takie imię. W szkole mu zdrobnią

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez holly123456 Pokaż wiadomość
Ignaś super,sama tak chciałam,ale tż definitywnie odrzucił to imię i został Antoś, Antków wokół jak nasrał, ale nam się podoba i koniec ci co dalej się czepiają, że Macierewicz to dokladamy ze na drugie Jarosław
Jaki macie brzuch w dotyku nad pępkiem?twardszy czy miękki?

Brzuch raczej miękki nad pępkiem.

Cytat:
Napisane przez dominikowa Pokaż wiadomość
Nad pepkiem miękki pod twardy,
Boli was czasem krocze? Tak nisko, mam tak od wczoraj i troche sie martwię czy to przypadkiem nie szyjka albo moje niskie lozysko, dobrze ze jutro wizyta. Boje sie ze wyliduje w szpitalu.

Pobolewało koło 18tc. Teraz zaczęło mnie kłuć cholera wie co po lewej na dole

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez very niceee Pokaż wiadomość
Lyn, z tym III piętrem to będziemy miały wesoło, ja się ledwo wtaczam już teraz do naszego nowego mieszkania. Jak dotrę na górę jestem już zdyszana. Zawsze byłam wysportowana, a teraz dyszę i sapię jak lokomotywa. Mam tylko nadzieję, że nie będę miała CC, bo nie wyobrażam sobie po operacji wdrapywać się, co rusz po tych schodach.

Mnie w ostatnich dniach twardnieje cały brzuch. W nocy miałam jakieś skurcze, ale w końcu przeszło.
I skurcze też miewam. Ostatnio często razem z twardym brzuchem może to taki ciazowy czas

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Od 20 czerwca w Lidlu beda ubranka dla maluszkow, rozmiary od 50 do 92 chyba, pajace, bodziaki z dlugim rekawkiem, bluzy niemowlece i spodnie. Fajne wzory z tego co widze na gazetce i ceny tez spoko. Wiecie co, maz mi kupil sukienke za te fochy popoludniowe Bylismy w galerii i zaciagnelam go do mohito, fajne promocje maja.
A możesz wrzucić zdjęcie gazetki? Też nie widzę w necie, a do lidla mam kawałek

Edytowane przez Katka20
Czas edycji: 2017-07-09 o 19:28
Stary 2017-07-09, 19:41   #4655
adhoc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Jak duże/ciezkie jest pudelko tych pieluch bo zastanawiam czy dam sama radę je przytachać do domu, czy lepiej z mężem pojechać.
Pudelko spore. Ciężkie nie jest, ale jak masz większy kawałek do przejścia to bierz męża, bo nieporęczne 😁 ani na brzuchu nie oprzesz ani nie przytulisz 😁

Edit: jesli jedziesz samochodem i tylko z garazu czy parkingu je masz ponieść to spokojnie 😁

Edytowane przez adhoc
Czas edycji: 2017-07-09 o 19:43
adhoc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-09, 19:50   #4656
cb88dba0fc36678caba5734659402cd6408543f4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lotso Pokaż wiadomość
Adhoc moi chlopcy tez "dlugo"nosili jedynki, a dwojki przeskoczyli- mieli tylko po jednym opakowaniu i wskoczyli na trojki.

Ja po weekendzie z mezem, rano jak zwykle wyjezdza a ja juz nie bede dawala rady odprowadzac starszego i przyprowadzac z pkola i szukam kogos do pomocy na 3tyg.bo w sierpniu przedszkole nieczynne.to chociaz teraz niech jeszcze pochodzi. Mlodszy chodzil do klubiku obok mojej pracy.do pracy mialam 15km.wiec nie oplacaloby mi sie go wozic i od poczatku ciazy jest ze mna w chacie- umieram😝😝no i dostalam zlobek panstwowy pod chata od wrzesnia. Takze we wrzesniu pozbede sie dwojki i przybedzie mi kolejne hehe. W ogole za ten klubik placilam 880zl a od stycznia 1200 bo stracili dofinansowanie plus przedszkole starszego 200-to juz fajna kwota ale łącznie 1400. Za rok mlodszy pojdzie do pkola starszego a najmlodsze do zlobka i wtedy bede placic łącznie za trojke dzieci 800zl no i to brzmi rozsądnie. Łee a nawet bede placic o 200zl mniej bo starszy za rok bedzie w zerowce ktora u nas jest za darmo.czyli tylko 600zl,to w ogole juz fajnie
U nas rodziny wielodzietne nie płacą za pobyt w żłobku / przedszkolu. Chyba tylko za jedzenie. Więc może jeszcze mniej Ci wyjdzie?

cb88dba0fc36678caba5734659402cd6408543f4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-09, 20:01   #4657
Aneu8899
Rozeznanie

Też dzisiaj byliśmy na zakupach. Kupiłam w Tesco pieluchy 1, w pepco kocyk. Doszło zamówienie z apteki. Mam już sporo wyprawki Pokażę na fotce.

Dziś nasza 6 rocznica poznania.

Też myślę o tych pampersach z Lidla.

Brzuch czasem twardnieje, jak poleżę prsechoddi. Najgorsza ta kość ogonowa. Codziennie daje znać.
Aneu8899 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-07-09, 20:10   #4658
holly123456
Rozeznanie

Kobitki jak mogę oznaczyc ciuszki. Mam duzo moich,ale duzo tez od kuzynki,ktore pozniej musze jej oddac. Boje się,że nie spamiętam ktore moje a ktore jej,a dziewczyna jest dosc czepialska i chce jej oddac co do jednego (oczywiscie te,ktore sie poplamia czy zniszcza to nie musze oddawac)

Stary 2017-07-09, 20:15   #4659
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
Kobitki jak mogę oznaczyc ciuszki. Mam duzo moich,ale duzo tez od kuzynki,ktore pozniej musze jej oddac. Boje się,że nie spamiętam ktore moje a ktore jej,a dziewczyna jest dosc czepialska i chce jej oddac co do jednego (oczywiscie te,ktore sie poplamia czy zniszcza to nie musze oddawac)

Może na metkach oznacz jakąś kropeczką swoje? O ile nie odcinasz metek...

Ja też nie widzę na stronie Lidla nic z ciuszkami ;p
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-09, 20:18   #4660
Aneu8899
Rozeznanie

Cytat:

Bardzo proste. Porób zdjęcia.
Aneu8899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-09, 20:23   #4661
holly123456
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość

Hmm nie będę obcinac bo nie ogarne się w rozmiarach, a chcę poukladac rozmiarami,ale może będę przecinac metkę na poł
Ze zdjęciami to niedobry pomysł bo tych ciuchow jest tyleeeeeeee
Cytat:
Napisane przez Aneu8899 Pokaż wiadomość
Bardzo proste. Porób zdjęcia.

Stary 2017-07-09, 20:43   #4662
nunny
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joasiala Pokaż wiadomość
Czyli mąż się w pełni zrehabilitowal 😊

Weszlam na strone lidla, a tam jeszcze nie ma promocji od 20 😕

Cytat:
Napisane przez Katka20 Pokaż wiadomość
A możesz wrzucić zdjęcie gazetki? Też nie widzę w necie, a do lidla mam kawałek

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość

Prosze bardzo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20170709_213815.jpg (101,0 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20170709_213758.jpg (101,2 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20170709_213749.jpg (97,3 KB, 53 załadowań)
nunny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-09, 20:55   #4663
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:

Tak potwierdzam. Znajoma rodziła dwa miesiące temu i zakaz majtek tylko podkład.

Nie mogę tego sobie wyobrazić . Mi się wydaje że ja bym była cała brudna wraz z pościelą . A jak z chodzeniem, wstawaniem ? Bo przecież wtedy musiała coś zakładać ? Znasz więcej szczegółów ?

Cytat:
Tak jest! U nas też Ignacy. Piękne imię. Chociaż usłyszałam raz dziwnym tonem : a jak będzie się to zdrabniać? Proste - Ignaś jak będzie mały, a później Ignacy:d po co zdrabniać takie imię. W szkole mu zdrobnią
U nas jest Igi albo Ignaś. Też kiedyś usłyszałam takie pytanie , również wypowiedziane dziwnym tonem Odniosłam wrażenie , że dla niektórych to imię jest z tej samej półki co Eustachy

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2017-07-09 o 21:06
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-09, 20:59   #4664
Lotso
Zadomowienie

Aphrael byloby cudownie😊😊

Aneu wlasnie myslalam o Was jak swietujecie😊😊my grill u tesciow z kąpiela w basenie.bo bylo upalnie jak w dniu naszego slubu 6lat temu.do tego te 6 lat temu caly tydzien lalo i wypogodzilo sie na sobote i teraz tak samo.lalo do wczoraj i dzisiaj pieknie😊😊
Lotso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-09, 21:06   #4665
goslawka
Zadomowienie

Cytat:
Nie mogę tego sobie wyobrazić . Mi się wydaje że ja bym była cała brudna wraz z pościelą . A jak z chodzeniem, wstawaniem ? Bo przecież wtedy musiała coś zakładać ? Znasz więcej szczegółów ?

Jak nas jest Igi albo Ignaś. Też kiedyś usłyszałam takie pytanie , również wypowiedziane dziwnym tonem Odniosłam wrażenie , że dla niektórych to imię jest z tej samej półki co Eustachy

Jak rodziłam syna to ordynator mówił, oddziały ginekologiczne i położnicze to są oddziały bezmajtkowe :P i był trochę ofuczany, że niektóre kobietki w majtkach chodzą xD
goslawka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-09, 21:49   #4666
alla83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez letstry Pokaż wiadomość
U nas też wiele osób sceptycznie podchodzi do naszej Oriany Ale my sobie nie dobieramy do głowy, w koncu wszyscy się przyzwyczają i to imię po prostu znormalnieje w ich oczach i uszach :p
Zawsze tak jest ... teraz to tylko ciąg znaków...pozniej nikt nie będzie widział
O R I A N A
Tylko mówiąc Oriana będą widzieć osobę

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez adhoc Pokaż wiadomość
Otóż to! Ja tez mialam mnóstwo typów z mezem przed ciąża, ale gdy już masz dziecko w brzuchu to inaczej na to zaczęliśmy patrzeć 😁

Na początku było mi przykro, zwlaszcza że ta osoba mam wrażenie że odkad dowiedziała sie o mojej ciąży to ograniczyła wcześniej dosyć dobry kontakt ze mną. Ale mąż mnie wspiera i to najważniejsze 😊

Tak jest z imieniem właśnie...na początku milion typów...ale jak przychodzi co do czego, że to moje dziecko w moim brzuchu to już inaczej się do tego podchodzi

Nawet pierwsze dni po urodzeniu nie ma jeszcze takiego mocnego zespolenia dziecka z imieniem...imię osobno a dziecko osobno...dopiero później imię staje się konkretnym dzieckiem człowiekiem...osobą

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Moj dzien dobroci dla meza sie skonczyl wlasnie, tak mnie wkurzyl ze drzwi trzaskaly w calym mieszkaniu.
Aaaaa skąd ja to znam

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Mówię Wam , że Ignasie to super chłopaki ☺ ❤ na początku padły komentarze typu "czym się kierowaliście w wyborze imienia " , ale że dopiero po porodzie zdecydowaliśmy się ostatecznie na wybór, to wszyscy musieli zaakceptować to imię . Ogółem teraz jak wszyscy widzą synka to się zachwycają nim tak samo jak imieniem . Chyba to imię robi się modne .

Tak jest modne teraz

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez melliss Pokaż wiadomość
Witam niedzielnie. Sluchajcie mam okazje kupic wozek baby merc faster style za 600 zl. Uzywany ofkors. Jak myslicie- bedzie ok? Troche takie jajo. Ale Wizualnie mi sie podoba. Znacie te firme?? Dodaje zdjecia dokladnie tego. Załącznik 7142216Załącznik 7142221

Fajne jajo...zgrabne takie

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Mam raczej wszyscy byli zdziwieni tym imieniem, bo wcześniej się z nim nie spotkali, ale szybko zaakceptowali. A my nikomu się wcześniej nie chwaliliśmy i tym samym uniknęliśmy zbędnych komentarzy.
Prawdę mówiąc to też nie brałam go pod uwagę , kiedyś siostra je wymieniła i doszliśmy do wniosku , że nie znamy nikogo o tym imieniu, więc będzie w sam raz.

Mi się podoba Teodor...ale cała rodzina na nie, a taki mały Teo byłby całkiem fajny

A wyczuwam, że to imię stoi przed progiem popularności ...tak było kiedyś Antkiem...nic nic nic mało mało mało a potem BUM i wszystkim się podoba

Cytat:
Sama nie wiem, bo nie ma chyba chyba wózka mającego tylk dobre opinie. Chcę taki aby miał całkiem dobrą spacerówkę. Na razie obserwuję bebetto holland i roan bass. Generalnie chciałabym się zmieścić w max 800 zł za używkę + kupić nowy fotelik.

Ja się dzisiaj źle czuję. Boli mnie głowa, kręgosłup i wcześniej kręciło mi się w głowie. Czuję się jakby mój mózg dzisiaj nie funkcjonował zbyt dobrze.

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:

U nas jest Igi albo Ignaś. Też kiedyś usłyszałam takie pytanie , również wypowiedziane dziwnym tonem Odniosłam wrażenie , że dla niektórych to imię jest z tej samej półki co Eustachy

Jeżeli chodzi o zakładanie majtek..noe wolni było 12 i 15 lat temu...i tak zakladalam i sciagalam np przed wizytą....a jak zobaczyli to pomruczeli, że nie wolno ...ja że już ściągam i zakladalam znowu
😁😛
Ale nie da się chodzić z tą wielką podpasą lignina czy co tam się ma
alla83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-09, 22:23   #4667
kallina_2014
Wtajemniczenie

Cytat:

Jak to zakaz ? Jak ktoś założył to pielegniarki chodzily i ściągaly ? Albo zagladaly pod koszulę czy są majtki ?

Ta krew ciągle leci, nie da się chodzić bez majtek.
Stary 2017-07-09, 22:39   #4668
goslawka
Zadomowienie

kallina_2014
Chodzić się nie da :p, ale leżeć jak najbardziej z tym zakazem/nakazem to chyba najbardziej chodzi o obchód, przyłażą lekarze i oglądają sikorki, a przez majtasy nie widać :P
goslawka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-10, 05:41   #4669
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lotso Pokaż wiadomość

Ładne kwoty! W krk za złożbek prywatny płaci się około 1000 zł. Szczerze mówiąc są to kwoty, których ja nie rozumiem. Za studia zaoczne mniej się płaci...
Cytat:
Napisane przez adhoc Pokaż wiadomość
Pudelko spore. Ciężkie nie jest, ale jak masz większy kawałek do przejścia to bierz męża, bo nieporęczne 😁 ani na brzuchu nie oprzesz ani nie przytulisz 😁

Edit: jesli jedziesz samochodem i tylko z garazu czy parkingu je masz ponieść to spokojnie 😁

Myślalam, żeby autobusem po nie pojechać, ale w takim razie sobie daruję i poproszę męża, żeby skoczył ze mną wieczorem. Ciekawe czy do wieczora coś będzie jeszcze Ja mam prawko, ale od początku ciązy nie jeżdzę, bo boję się, żebym mogła wypadek spowodować. Niestety zrobiłam się roztargniona i ogólnie czuję się, jakby na stykach nie łączyło w moim mózgu

Cytat:

Ja napisałam inicjały koleżanki na metkach.
Cytat:
Prosze bardzo
Fajne te rzeczy Ja bardzo dużo rzeczy z lidla dostałam od koleżanki po jej dzieciach i są całkiem fajne jakościowo. No może te moje już lata świetności mają za sobą, bo już wieeele dzieci w nich obskoczyło

Całą noc mnie zgaga męczyła. Dramat jakiś Idę dzisiaj do fryzjera. Ostatni raz byłam 5 miesięcy temu i tej wizyty nie zapomnę nigdy, bo siedziałam na fotelu i modliłam się, aby mnie nie zemdliło
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-10, 07:11   #4670
Konto usunięte

Jestem nieprzytomna dzisiaj. Młodzież nie spała od 3 do 5 i potem pobudka o 7 :/ Czekam aż pójdzie do żłobka, żeby mieć chwilę spokoju.

Stary 2017-07-10, 07:23   #4671
kasiastka
Raczkowanie

A ja od dzisiaj pierwszy dzień na zwolnieniu Nie potrafię sobie tego wyobrazić, tyyyle czasu wolnego. Pomysłów jak zagospodarować ten czas jest sporo, ale boję się, że skończy się na nicnierobieniu przez pół dnia, bo jak mam za dużo czasu, to się strasznie rozleniwiam...

Przynajmniej będę miała czas w końcu zająć się wyprawką, bo u mnie bez zmian: ani jednego ubranka, żadnych akcesoriów, mebelków, rzeczy higienicznych. Ale nie spinam się, myślę że w lipcu i sierpniu na spokojnie nadrobię, a przecież zawsze w razie emergency mąż może dokupić jakieś pojedyncze rzeczy
kasiastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-10, 08:10   #4672
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Cytat:

No nie wstawała i trzymała podkład między nogami. Na samo wyjście mogła założyć majtki
Dramat.

Haha tak ta sama półka co Eustachy dokładnie tak.

Stary 2017-07-10, 08:26   #4673
holly123456
Rozeznanie

A co do tematu majtów jednorazowych to,które polecacie? Bo ja kupilam na gemini z akuku i jest masakra!!Moze i one mają takie byc ale wątpie. Są okropne w dotyku i do tego małe. Zamówilam XL bo nie wiem jak będę wyglądac w pazdzierniku, a one są maluuuuskie, pupa wejdzie ale udo nie i to jest firma akuku jakby co. Moze ten canpol lepszy?

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
A co do tematu majtów jednorazowych to,które polecacie? Bo ja kupilam na gemini z akuku i jest masakra!!Moze i one mają takie byc ale wątpie. Są okropne w dotyku i do tego małe. Zamówilam XL bo nie wiem jak będę wyglądac w pazdzierniku, a one są maluuuuskie, pupa wejdzie ale udo nie i to jest firma akuku jakby co. Moze ten canpol lepszy?

Stary 2017-07-10, 08:41   #4674
joasiala
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Dlatego ja kupilam sobie zwykle bawelniane majtasy 😄 i dla mnie byly super wygodne. Tym bardziej, ze mialam nacinane krocze i takie bawelniane byly luzniejsze, a przez to wygodniejsze.

joasiala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-10, 08:45   #4675
Konto usunięte

Cytat:

Zdecydowanie nie jednorazowe, tylko wielorazowe. Ja miałam firmy hartmann i były super. Fajna siateczka, schły momentalnie po przepierce (miałam 4 sztuki), przewiewne.

Stary 2017-07-10, 08:47   #4676
dominikowa
Wtajemniczenie

Ja do szpitala bralam swoje majtki, taki gorsze, nie bylo zalu wyrzucić. Zdejmowalam tylko na obchód.

Tez sie wybieram w czwartek do lidla, ale sie bedzie dziali, u nas ludzie z koszykow innych potrsfia wybierac zakupy. Spróbuje podjechac przed pracą po 8.

Tez mam problemy z jazda autem, dzis przy parkowaniu malo co nie wjechalam w auto obok i brzydko spaliła m sprzęgło.

Odebralam wyniki, cukier super, mocz ok, morfologia moglabybyc lepsza ale mieszcze sie w normie. Dzis wizyta i 100 dniowka. Chyba sobie kupie jakies ciacho z tej okazji

30 w 2016
dominikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-10, 08:58   #4677
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wstawała i trzymała podkład między nogami. Na samo wyjście mogła założyć majtki
Dramat.

Haha tak ta sama półka co Eustachy dokładnie tak.

A to nam też kazali jak największa ilość czasu wietrzyć krocze jak lezalysmy, ale nie było jakiejś nagonki. Myślałam , że w ogóle nie pozwalali.

Chyba zastanowię się jeszcze nad Eustachym, będzie do kompletu

Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-07-10, 09:00   #4678
nunny
Wtajemniczenie

Cytat:

Fajne te rzeczy Ja bardzo dużo rzeczy z lidla dostałam od koleżanki po jej dzieciach i są całkiem fajne jakościowo. No może te moje już lata świetności mają za sobą, bo już wieeele dzieci w nich obskoczyło

Całą noc mnie zgaga męczyła. Dramat jakiś Idę dzisiaj do fryzjera. Ostatni raz byłam 5 miesięcy temu i tej wizyty nie zapomnę nigdy, bo siedziałam na fotelu i modliłam się, aby mnie nie zemdliło
Dobrze wiedzieć że jakościowo są ok, czyli warto coś kupić Tylko ja się zastanawiam nad rozmiarami, mam 2 pajace 56 i chyba więcej nie będę na razie kupować z tej wielkości bo co będzie jak mi się duży bobas trafi, wyrzucać potem szkoda.
Też poszłabym do fryzjera ale tak się zastanawiam co by tu zrobić z tymi moimi włosami... Kusi mnie jakieś farbowanie ale nie mam pomysłu.

Cytat:

Ja mam z canpolu, wzięłam na promocji ta jedną paczkę, ale jeszcze ich nie zakładałam W dotyku są dla mnie w porządku.

Cytat:
Napisane przez dominikowa Pokaż wiadomość

Tez mam problemy z jazda autem, dzis przy parkowaniu malo co nie wjechalam w auto obok i brzydko spaliła m sprzęgło.

Odebralam wyniki, cukier super, mocz ok, morfologia moglabybyc lepsza ale mieszcze sie w normie. Dzis wizyta i 100 dniowka. Chyba sobie kupie jakies ciacho z tej okazji

Ja po miescie boję się już jeździć samochodem, dlatego w razie czego jedziemy oboje, czuję się czasem jak kretynka, po prostu mam momentami takie luki jakby w świadomości, stoję na prostym skrzyżowaniu i nie wiem co zrobić albo nie popatrzę wcześniej na znak i nie jestem pewna czy mogę zaparkowac czy nie. Zgroza. Do rodziców jakoś mniej się boję jechać, bo to główna krajowa droga także bez żadnych skomplikowanych manewrów

Na studniówkę ciasteczko koniecznie
nunny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-10, 09:04   #4679
Akinom0
Raczkowanie

Cytat:

Kupiłam te cancpola i jak dla mnie są takie sobie.

dominikowa U mnie dziś również 100-dniówka i wizyta
Akinom0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-10, 09:09   #4680
dominikowa
Wtajemniczenie

Na którą masz? ,ja na 17

30 w 2016
dominikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości