|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna, lato, jesień, zima każda ,,gwiazda" formę trzyma cz.42
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;75332446]Daleko wyjechałyście?
[/QUOTE] Okolice Gorzowa Wielkopolskiego Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Witam z powrotem!
![]() ale mam do nadrabiania Wakacje cudowne, aż nie chciało się wracać Zwłaszcza, że codziennie była słoneczna pogoda Codziennie robiłam pieszo minimum 10km, raz zrobiłam ponad 20 ... miałam takie zakwasy, że przez dwa dni ledwo chodziłam dzisiaj sprawdziłam wagę a tu na +, nie wiem o co chodzi ale zaciskam dupkę i jadę dalej!Próbowałam przeczytać tyle na ile starczyło czasu ... za wszystkie aktywności.
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale woda lodowata ![]() U mnie plażing smażing :S Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, chętnie do Was dołączę
Mam 25 lat i przez okres studiów nieźle mi się przytyło. Ważę 89 kg przy 167 wzrostu. Chciałabym zejść do 60 kg, ale preferuję bardziej mierzenie się niż ważenie. Trzeci tydzień chodzę wraz z przyjaciółką do studia ruchu na trampoliny, fatburning, stretching, pilates. Od miesiąca staram się nie jeść śmieci Nie prowadzę żadnej diety, po prostu staram się pilnować tego co jem i ciągle brakuje mi kulinarnych inspiracji, bo cały czas jem to samo. Mogę bez problemu żyć bez słodyczy i fastfoodów, jednak moim największym przekleństwem jest cola, którą zaczęłam wlewać w siebie od 6 podstawówki. Teraz staram się traktować ją jak największego wroga, jednak nie zawsze się to udaje :<
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#96 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj fajny dzien, smażing plażing zaliczony, pogoda super, spaliłam się na raczka
A teraz robimy grilla Tylko muszę bardziej pilnować jedzenia bo zjadłam tylko 600 kcal dzisiaj ![]() Chyba kolejna rzecz która może wpływać na moje tycie - wyprowadzcie mnie z błędu jesli się mylę. Mam te założone 1600/700 kcal. Jak tak przez caly dzień zjem tylko 600 i później wieczorem poleci większa ilość np 600-700 to chyba też jest źle? Mimo, ze i tak nie odbije do tych 1600? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#98 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nieregularne posiłki to rozwalanie sobie metabolizmu. Zjesz za mało waga owszem spadnie, ale zaraz wróci i trzyma. Także sprawa z brakiem spadków rozwiązana. Mój metabolizm też jest już zryty na całego |
|
|
|
|
#99 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio oglądałam "Wiem co jem i wiem co kupuje" i było właśnie o napojach gazowanych. Ilość cukru i chemii jaka w tym siedzi to jakaś masakra. Zanurzyli też zęba w coli ... bleee Chociaż nie powiem, czasem pije colę zero lub pepsi max ![]() Cytat:
Kochana, bo ta ilość kalorii nam potrzebna do życia jest taka umowna. Kiedy "głodzimy" swój organizm albo robimy długą przerwę w jedzeniu, organizm kiedy dostaje jedzenie to zaczyna je magazynować, żeby uniknąć okresu głodu. Mi się wydaje, że u mnie jest podobnie, bo nie jem mega dużo (ale niezdrowo, to fakt) a tyje bardzo szybko. Druga sprawa to to, że takie szybkie tycie może oznaczać problemy z tarczycą i mi by się chyba przydały badania, ale jakoś mi nie po drodze
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;75348541]Też mam grilla w tym momencie, ale wolałabym by goście już sobie poszli bo czuję się spięta
![]() Nieregularne posiłki to rozwalanie sobie metabolizmu. Zjesz za mało waga owszem spadnie, ale zaraz wróci i trzyma. Także sprawa z brakiem spadków rozwiązana. Mój metabolizm też jest już zryty na całego No właśnie nie tyle, że nie regularnie, tylko dzisiaj jakieś warzywa leciały i w efekcie koncowym mało kalorii było. Cytat:
Przerw nie robię, staram się jeść co 2-3h i tak mi to wychodzi. Tylko, że ta kaloryczność posiłków jest różna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna, lato, jesień, zima każda ,,gwiazda&quot; formę trzyma cz.42
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;75348541]Też mam grilla w tym momencie, ale wolałabym by goście już sobie poszli bo czuję się spięta ![]() Nieregularne posiłki to rozwalanie sobie metabolizmu. Zjesz za mało waga owszem spadnie, ale zaraz wróci i trzyma. Także sprawa z brakiem spadków rozwiązana. Mój metabolizm też jest już zryty na całego Jak jesz za mało przez jakiś czas typu przez miesiąc dwa to może o tak, ale jak się od czasu do czasu zdaży to nie powinno. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez dziunkowa Czas edycji: 2017-07-09 o 21:07 |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ale i aktywnym:wczoraj: marszobieg 5,25 km plus krótkie pływanie w jeziorku dziś: marszobieg 5,25 km plus szybki marsz 4 km |
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#104 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Zupę gotuję ![]() Nadrobię Was trochę ![]() ![]() ![]() Prowadzić aktywny tryb życia ![]() Cytat:
ale zleciało... i pamiętam pana co się dzieciakami opiekował baw się dobrze ![]() Mam nadzieję, że już sobie poszła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Madmaxx, dobrze, że wróciłaś
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#105 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;75314611]No właśnie Niech sobie przyjeżdżają, ale ja i tak chce świętego spokoju. Po prostu jakby mnie nie było. Męczy mnie siedzenie i gadanie z kimś kto nagle ma milion tematów do rozmów i tyle że nie wypali: Kiedy dziecko? Bo to, że się zapuściłam, wyglądam na smutną i zmęczoną już zdążyłam usłyszeć od kilku osób [/QUOTE]Masakra ![]() Cytat:
Cytat:
żałuję, że nie jestem Twoim gościem dzisiaj ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
powodzenia Cytat:
![]() ![]() U mnie weekend na wsi, super było także melduję wczorajsze 8 km biegu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||||
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko z moimi to nie dało się spać w dziec. Starszy miał 100 drzemek po 15 min, a jak dwoje było to ciężko żeby się ta drzemka zsynchronizowali. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:19 ---------- Poprzedni post napisano o 04:18 ---------- Brawo za bieg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Rosebrd śliczne pazurki! Madmax jeszcze raz dzięki za przepis na sałatkę-wyszła pyszna ![]() Geonia Wartburga? Na żółtych tablicach ma, zabytkowy? Super, że miło spędasz czas Arnamcia lasagne LB świetna taka randka z mężem ![]() Silvia to aktywny wyjazd miałaś ![]() Fauxpas witaj i powodzenia Bingos ![]() Hero ![]() Traxx jak się czujesz? Dziunkowa a Twój starszy jeszcze śpi w dzień? Ja w sobotę zrobiłam rest, choć cały dzień przygotowywania imprezy też był intensywny ![]() Wczoraj melduję 2h badmintona
Było: 88kg Jest: 64,9kg Cel: 58kg Edytowane przez Monte_ Czas edycji: 2017-07-10 o 08:06 |
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Nienawidzę pełni księżyca, znowu nie mogłam usnąć, już nawet Tż dziś rano narzekał, że dawno się tak wieczorem nie kręciłam i prawie doszło do rękoczynów, bo przeze mnie też zasnąć nie mógł Melduję 6 km spaceru. Ze spacerem związana jest pewna anegdota, w której tradycyjnie jestem królową przypału. Mój szef buduje dom, wczoraj na spacerze szliśmy między innymi ulicą na której się on buduje, więc patrzyłam tak trochę, gdzie to może być. W końcu znalazłam, podeszłam trochę bliżej, zeby zerknąć na tabliczkę czy to na pewno jego. Wychodzę z posesji a tu kto podjeżdża z całą rodziną? Mój szef w całej okazałości. I teraz spróbujcie się wytłumaczyć, że nie przyszłyście specjalnie po to żeby popatrzeć Byłam tam dosłownie 5 sekund, a on musiał właśnie w tym momencie przyjechać.Całe moje życie tak wygląda ![]() Mad bodajże wspomniała o malowaniu przy skórkach paznokci. Gdzieś w necie znalazłam pomysł na ładny wygląd przy skórkach. po pomalowaniu ale jeszcze przed TopCoat'em wyrównuję linie cienkim pędzelkiem, ja mam akurat taki do henny, zamoczonym w zmywaczu
|
#109 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kurde musze się tak konkretnie za to wziąć bo pakuje teraz w siebie śmieci, a nie powinnam Cytat:
![]() Dobra pora Cytat:
![]() Dzień dobry |
|||
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Bingos, Hero, Monte za aktywność
![]() Cytat:
Monte wypoczęłam ale też paradoksalnie mnie mocno zmęczył taki wypad cały dzień na obcasach, sporo chodzenia a kondycha jak u babci ![]() Wczoraj pospacerowaliśmy we dwójkę to w pewnym momencie aż zadyszkę złapałam ale dawno nie mieliśmy tyle czasu dla siebie, trochę nadrobiliśmy
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#112 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#113 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
tiaaa w restuaracji
tzn po cenie promocyjnej ok ale z tą ceną regularną to przegięli. Ten nadruk na dzbanku to nie nadruk tylko papier przyklejony a oni ponaklejali obniżki i mi zlazł nadruk z naklejką
|
#115 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry Ja mam od środy rest
|
|
#116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie byłam jeszcze, bo wczoraj pojechalismy na działkę. W sobotę dostaliśmy kartę podarunkową na 200zł do H&Y ale z tego co piszesz, to chyba jednak nie kupię tej konewki Li to chyba
Było: 88kg Jest: 64,9kg Cel: 58kg Edytowane przez Monte_ Czas edycji: 2017-07-10 o 09:28 |
|
|
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Tylko ze w nocy wstaje ze 2 razy sikac wiec się nie zanosi by się odbył bez drzemki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Li
Cytat:
3 dzień mnie kręci w brzuchu, choć dziś jakby gorzej niż wczoraj i tak dobrze, że w ciąży tylko tak się skończyło bo mogło być gorzej![]() oooo to fajnie ![]() tzn ona po obniżce kosztowała 35zł bo było -70% to w tej cenie warto ale w regularnej to byłby badziew za niemałe pieniądze w ogóle coś ostatnio nie jestem zadowolona z h&y
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
|
#120 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Nie ma jej co wierzyćCytat:
Cytat:
. A co do tej kalorycznosci to w sumie nie wiem, jak to jest - niby w limicie się zmiesciłas, a jak to się ma do tego, że na wieczór jest ich więcej to nie wiem - na pewno zdrowiej jest rozłożyć je na 2 posiłki, ale ekspertem nie jestem.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Impregnatu jeszcze nie kupiłam, ale coraz bardziej przekonuję się do niego - szkoda tylko że nie znam kogos osobiscie, kto go już wypróbował. Jak kupię to na pewno dam znać. za badmintona. U mnie teraz dziewczyny cały czas wołają do gry własnie w badmintona - ale to taka gra lajtowa - ale na pewno lepsze to niż leżenie przed tv![]() Cytat:
![]() Też oglądałam kilka technik dochodzenia do skórek, ale nieraz nie chce mi się aż tak bawić . Ten sposób też znam z teorii, ale jeszcze nie próbowałam.Cytat:
![]() Dzień dobry |
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

Zwłaszcza, że codziennie była słoneczna pogoda
dzisiaj sprawdziłam wagę a tu na +, nie wiem o co chodzi
ale zaciskam dupkę i jadę dalej!
za wszystkie aktywności.

Ostatnio oglądałam "Wiem co jem i wiem co kupuje" i było właśnie o napojach gazowanych. Ilość cukru i chemii jaka w tym siedzi to jakaś masakra. Zanurzyli też zęba w coli ... bleee 
65->64->63->62-> 61->

ale i aktywnym: