Moja kolekcja perfum - część IV - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-11, 15:41   #631
Anitka11
Zakorzenienie

GG do Anitka11
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość

Anitko,
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
O rany, przejrzałam ostatnie parę stron i mam w głowie piękny perfumeryjny chaos w związku z czym nawet się wyjęzyczyć nie potrafię, żeby załączyć stosowne zachwyty... Napiszę więc po prostu: macie piękne, przepiękne kolekcje
I piszę to z pełnym przekonaniem, mimo że całego mnóstwa zapachów w ogóle nie znam

Ale, ale, ponieważ Rachela postawiła mnie pod ścianą i obfociła wczoraj mój zbiorek, to chyba wkleję (z pewną nieśmiałością) te zdjęcia. Jeśli znajdziecie na nich jakieś uporządkowanie, jakiś ład, to przypiszcie je Racheli, chaos jest mój
Były jeszcze fotki z Dune, z Theo Esprit i Gaiacem, ale limit zdjęć zmusił mnie do selekcji. No, ale na pierwszej jest wszystko (wszystko, co prezentuję, bo coś tam jest jeszcze upchnięte w szafkach i leżakuje albo czeka na wylot).
Aha, do fotki nr 4 niedługo powinien dołączyć Shaal Nur, bo go ustrzeliłam
Kurcze połowy zapachów z Twojej kolekcji niestety nie znam
Chyba długo tworzyłaś swoją kolekcję?
Gratuluje
Stary 2008-05-11, 15:58   #632
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Aragonte - boska, boska, boska kolekcja
Jakieś 90 % Twojej kolekcji sama lubię, 80 % mam, miałam lub chciałabym mieć. Tylko do smoka jakoś boję się drugi raz podejść, po tym jak mnie kiedyś urządził Widzę, że jest ktoś kto ma więcej odlewek ode mnie
90 procent? No to witam siostrę zapachową
Hyhy, na pewno są lepsi w te odlewkowe klocki zresztą nie mogę powiedzieć, że zbieram odlewki - po prostu nie zawsze mnie stać na pełnowymiarowy flakon albo nie zależy mi na nim na razie aż tak. W planach są jeszcze jakieś Lutensy, mam nadzieję, że nie wpadnę w nie po uszy
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Anitka11 Pokaż wiadomość
Kurcze połowy zapachów z Twojej kolekcji niestety nie znam Chyba długo tworzyłaś swoją kolekcję?
Gratuluje
Anitko, trochę czasu to zajęło, fakt A wrażenie, że nie znam połowy zapachów, mam przy większości wklejanych tu fotek
Ja z Twojej kolekcji znam - i kiedyś z przyjemnością zużyłam całą fioletową flaszkę - Winka
Dziękuję
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 16:13   #633
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Aragonte, Sąsiadko Moja! Nie wiedziałam, że aż taka kopalnia skarbów znajduje się killka uliczek dalej Same cudowności, mnóstwa zapachów nie znam Ale widzę i spójność i różnorodność!
Naprawdę jest czego gratulować, co oczywiście robię i kłaniam się w pas!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 16:18   #634
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Aragonte - cudna kolekcja, widzę różnorodność - zapachy ciężkie i zdecydowane a obok nich i słodziaki i "lżejszy kaliber", a najbardziej zazdraszczam flakonika Perełek i Feminite du Bois

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 17:38   #635
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Ale, ale, ponieważ Rachela postawiła mnie pod ścianą i obfociła wczoraj mój zbiorek, to chyba wkleję (z pewną nieśmiałością) te zdjęcia. Jeśli znajdziecie na nich jakieś uporządkowanie, jakiś ład, to przypiszcie je Racheli, chaos jest mój
Były jeszcze fotki z Dune, z Theo Esprit i Gaiacem, ale limit zdjęć zmusił mnie do selekcji. No, ale na pierwszej jest wszystko (wszystko, co prezentuję, bo coś tam jest jeszcze upchnięte w szafkach i leżakuje albo czeka na wylot).
Aragonte, wiedziałam, że Twoja kolekcja będzie piękna. Wiedziałam i już.

Wiedziałam też, że będzie w niej mnóstwo zapachów moich (dosłownie lub w zamierzeniach). I tak jest.

Jestem taka przewidująca...

Twoja kolekcja skarbów (bo same perły i perełki w niej widzę) zapiera dech. Mnie zapiera, bo zawsze najbardziej zachwyca nas to, co... co nas zachwyca.
Chodzi mi o to, że największe wrażenie robią kolekcje bliskie nam klimatycznie, a dla mnie Twoja taka jest.

Łączy nas sporo. Także realnie - "pokrywają" nam się flaszki.
FdB, BC, Gucio, Etra, SaFranek, Theo, Gaiac, Simply, oraz z sekcji odlewek: Avignon, Zagorsk, Jaisalmer, Ambre Russe, Snow, Rousse i... Co tam masz kończące się na Bois?
W przyszłości, kiedy do Ciebie dotrze Shaal Nur, a do mnie EN - będą nas łączyły jeszcze dwie flaszki.

Tak więc, chyba nie muszę Ci pisać, że masz dobry gust?

Twoja sekcja l'Artisanów imponująca.
Moja była podobnie liczna przed redukcją, ale teraz w świat powędrował Premier Figuier i Passage. Zazdraszczam Ci Timbuktu.

Uroczo wygląda parka Perles i Amethyst.

Porządek na zdjęciach rzeczywiście zdradza rękę Racheli. Chyba zaproszę Ją do siebie na sesję kiedy dotrą moje przesyłki.
Pomysł z położeniem Dzongkhi do zdjęcia bardzo fajny.

Ogólnie, och i ach!
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 17:41   #636
rachela
Zakorzenienie

Sabbath, to mniodek Lutens (ten Bois ).

Co do porządku na zdjęciach, to żebyś słyszała ten chichot Ewy, jak poprawiałam o milimetr jakieś flaszki, żeby je było dobrze widać... Chyba źle ze mną

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 17:46   #637
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Ewo, pisałam Ci już na PW, że kolekcja obłędna, czarodziejska i bardzo "Aragontowa" , no ale co mi szkodzi pozachwycać się drugi raz publicznie, prawda? Gratulacje, jestem pod wrażeniem! (tym bardziej, że wiele zapachów nas łączy, hihi... )

Przy okazji, wielkie brawa dla Rachel za świetne foty
co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie."

Szara Róża jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 17:48   #638
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
O rany, przejrzałam ostatnie parę stron i mam w głowie piękny perfumeryjny chaos w związku z czym nawet się wyjęzyczyć nie potrafię, żeby załączyć stosowne zachwyty... Napiszę więc po prostu: macie piękne, przepiękne kolekcje
I piszę to z pełnym przekonaniem, mimo że całego mnóstwa zapachów w ogóle nie znam

Aragonte, serdecznie gratuluje pieknego zbioru , (a Racheli niezwykle udanej aranzacji flakonow )
Juz od pewnego czasu podejrzewalam, ze laczy nas sympatia do wielu takich samych perfum, a dzisiaj jestem tego pewna. Doliczylam sie 23 (sic!) "wspolnych" zapachow.
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 18:08   #639
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Aragonte, Sąsiadko Moja! Nie wiedziałam, że aż taka kopalnia skarbów znajduje się killka uliczek dalej
Nosku, dziękuję Podoba mi się to, co mówisz o spójności i różnorodności - staram się, żeby tak było

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Aragonte - cudna kolekcja, widzę różnorodność - zapachy ciężkie i zdecydowane a obok nich i słodziaki i "lżejszy kaliber", a najbardziej zazdraszczam flakonika Perełek i Feminite du Bois
FdB uwielbiam od niedawna, ale chyba będzie to trwały, stabilny związek
Dzięki!

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Aragonte, wiedziałam, że Twoja kolekcja będzie piękna. Wiedziałam i już.
Wiedziałam też, że będzie w niej mnóstwo zapachów moich (dosłownie lub w zamierzeniach). I tak jest. [...]
Porządek na zdjęciach rzeczywiście zdradza rękę Racheli. Chyba zaproszę Ją do siebie na sesję kiedy dotrą moje przesyłki.
Pomysł z położeniem Dzongkhi do zdjęcia bardzo fajny.
Ogólnie, och i ach!
Sab, ta sesja bez Racheli (oraz jej efekt) byłaby jednym wielkim chaosem (zakładając, że zdobyłabym działający aparat). Koniecznie zaproś Rachelę
Ta "pijana" Dzonghka to mój patent, reszta jest jej zasługą (zestawienia kolorystyczne, porządkowanie, brak moich linii papilarnych na Guciu PH itd.).
Ogółem, nie muszę Ci chyba pisać, że byłam strrrasznie ciekawa Twego zdania? No i tego, ile flaszek mamy wspólnych
Baaaardzo się cieszę, że aż tyle Dziękuję, Sabbath

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Co do porządku na zdjęciach, to żebyś słyszała ten chichot Ewy, jak poprawiałam o milimetr jakieś flaszki, żeby je było dobrze widać... Chyba źle ze mną
Hyhy, to nie był chichot, raczej iście krasnoludzki... nno, śmiech Ale zdjęcia wyszły Ci kapitalne, co tu kryć I podeślij mi to duże zdjęcie ze Smokami, coooo?

Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
Ewo, pisałam Ci już na PW, że kolekcja obłędna, czarodziejska i bardzo "Aragontowa", no ale co mi szkodzi pozachwycać się drugi raz publicznie, prawda?Gratulacje, jestem pod wrażeniem! (tym bardziej, że wiele zapachów nas łączy, hihi... )
To akurat wiedziałam, bo jakoś dobrze nam wychodzą odlewkowe wymiany
I bardzo mi się podoba jedno określenie z Twego posta - bardzo, bardzo
Mam nadzieję, że obejrzę kiedyś osobiście Twoje flaszki
Dzięki!

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
Aragonte, serdecznie gratuluje pieknego zbioru , (a Racheli niezwykle udanej aranzacji flakonow )
Juz od pewnego czasu podejrzewalam, ze laczy nas sympatia do wielu takich samych perfum, a dzisiaj jestem tego pewna. Doliczylam sie 23 (sic!) "wspolnych" zapachow.
23?Kattarino, czuję się... zaszczycona
I dziękuję

Edytowane przez Aragonte
Czas edycji: 2008-05-11 o 20:21
Stary 2008-05-11, 18:58   #640
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Aragonte, przepiękna kolekcja, ómarłam z zachwytu
Tak podejrzewałam sądząc po wpisach w codziennym wątku, ale teraz jestem już pewna.
No i łączy nas 12 zapachów - Smok, którego miałam i mieć będę, BC, Perles, OI, Dune, Shalimar, Ogródki, FdB, Safran, Dzongkha, Kingdom...

Pięknie.

A jak nosi Ci się Dune Sun...?
joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 19:04   #641
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:

fantastyczna kolekcja! po prostu
i ile odlewek!

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 19:15   #642
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
Aragonte, przepiękna kolekcja, ómarłam z zachwytuTak podejrzewałam sądząc po wpisach w codziennym wątku, ale teraz jestem już pewna. No i łączy nas 12 zapachów - Smok, którego miałam i mieć będę, BC, Perles, OI, Dune, Shalimar, Ogródki, FdB, Safran, Dzongkha, Kingdom...
Pięknie.
A jak nosi Ci się Dune Sun...?
12 zapachów wspólnych? No to witaj, kuzynko zapachowa
A co do Dune Sun, to chyba nosi mi się dobrze, skoro zachomiczyłam ostatnio, dzięki promocji sephorowej, zapasową setkę, bo obecną niedługo wykończę
Na upały jest świetne - słonawa mandarynka, mniamm Koniecznie potestuj, skoro lubisz Dune

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
fantastyczna kolekcja! po prostu
i ile odlewek!
Dzięki, Paulinko Nas chyba łączy sympatia dla Rosine, co? Nawet czaiłam się na co poniektóre rózyczki, ale jakoś mi przeszło i tylko Diabolo mam.
Stary 2008-05-11, 19:22   #643
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:

Dzięki, Paulinko Nas chyba łączy sympatia dla Rosine, co? Nawet czaiłam się na co poniektóre rózyczki, ale jakoś mi przeszło i tylko Diabolo mam.
tak, mam slabośc do Rosine co prawda żaden zapach nie zachwycił mnie na tyle, żeby kupić flakon ale lubię je Diabolo mi się bardzo ale to bardzo podoba mam próbke i rozkoszuję się od czasu do czasu

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 20:22   #644
Contax
Zakorzenienie

Cytat:

Aragonte, swietna kolekcja, jestem pod ogromnym wrazeniem
I powiem tylko, ze mamy 17 wspolnych zapachow

Napisz cos wiecej o Dune Sun
Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 20:26   #645
Blonde_Stranger
Zadomowienie

Oj,ja też jestem baaardzo ciekawa Dune Sun,skrobnij choćby słówko...

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 21:31   #646
Zielona30
Zakorzenienie

Aragonte,nic nowego nie powiem.Jestem pod wrażeniem.
Parę flaszeczek nas łączy(perełki,OI,Safranek ,Cocon,Brit Red,BC,odleweczka figowca).Część miałam i chociaż ładne to oddałam je za jeszcze ładniejsze lub bardziej trwalsze (Mania,HC,Gucci,Cristobal ,Dune,Tygrys)a większość kusi by poznać(zwłaszcza L'Artisany).Gratulacje ślicznej kolekcji.
Zielona30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 22:29   #647
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
ponieważ Rachela postawiła mnie pod ścianą i obfociła wczoraj mój zbiorek, to chyba wkleję (z pewną nieśmiałością) te zdjęcia.
Aragonte, i ja wiedziałam, że będzie u Ciebie bosko.

Najpierw złóżmy hołd biurokracji:
W tej chwili łączą nas: FdB, Smoczydło, Must, OI, Gloria, Brit Red, Theorema, Avignon, Zagorsk, Shalimar i Premier Figuier Extreme.
Swego czasu wysiorbałam: Dune, Sensations, cząstkę Tea Rose Amber i dużą Czarną Mańkę.
Zazdraszczam dziko: Gaiac, Tea For Two, Encre Noire, obu Dune, Nilowego i dużej odlewki Jaisalmer. Gucia mniej, bo TŻ ma i podbieram.

Gratuluję Racheli przepięknych fot - druga rzeczywiście obłędna. Świetnie wygląda też rodzinka Artisanów.

Ech, no co tu dużo gadać? Kolekcja-marzenie!
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 22:43   #648
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Sabbath, to mniodek Lutens (ten Bois ).
Dzięx Pani Fotograf.

Cytat:
Ze mną gorzej.
Tez przestawiam o milimetr, pucuję, poleruję i znów przestawiam i... i jakoś za cholerę nie chce to wyglądać jak u Ciebie.

Cytat:
Sab, ta sesja bez Racheli (oraz jej efekt) byłaby jednym wielkim chaosem (zakładając, że zdobyłabym działający aparat). Koniecznie zaproś Rachelę
Może przyjedziecie razem? Rachela będzie ustawiać flaszki, a Ty przewracać?

Cytat:
Ogółem, nie muszę Ci chyba pisać, że byłam strrrasznie ciekawa Twego zdania? No i tego, ile flaszek mamy wspólnych
Baaaardzo się cieszę, że aż tyle Dziękuję, Sabbath
Ja spodziewałam się "wspólnego inwentarza". Sporo nas łączy, nie tylko zapachowo.

I choć pojęcia nie mam za co dziękujesz - proszę bardzo.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 23:13   #649
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Aragonte, swietna kolekcja, jestem pod ogromnym wrazeniem. I powiem tylko, ze mamy 17 wspolnych zapachow.
17? Rany, ile kuzynek i sióstr wykryłam Strasznie się z tego cieszę
A z Tobą mam chyba jeszcze wspólne upodobanie do mruczących futrzaków

Cytat:
Napisane przez Blonde_Stranger Pokaż wiadomość
Oj,ja też jestem baaardzo ciekawa Dune Sun,skrobnij choćby słówko...
Wiecie co... Spróbuję wysmażyć recenzję od KWC. Może być? Ale nie umiem ładnie rozkładać na czynniki pierwsze nut zapachowych Będę pisała po prostu o wrażeniach i skojarzeniach. Ogółem baaaardzo zachęcam do testowania Dune Sun.
Mogę się podzielić próbką, jakby co

Cytat:
Napisane przez Zielona30 Pokaż wiadomość
Aragonte,nic nowego nie powiem.Jestem pod wrażeniem. Parę flaszeczek nas łączy(perełki,OI,Safranek ,Cocon,Brit Red,BC,odleweczka figowca).Część miałam i chociaż ładne to oddałam je za jeszcze ładniejsze lub bardziej trwalsze (Mania,HC,Gucci,Cristobal ,Dune,Tygrys)a większość kusi by poznać(zwłaszcza L'Artisany).Gratulacje ślicznej kolekcji.
Dziękuję OI miałam kiedyś dwie duże flachy, EDP i EDT, ale pozbyłam się... Teraz się zastanawiam, jak zdobyć tę nową

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Aragonte, i ja wiedziałam, że będzie u Ciebie bosko.Najpierw złóżmy hołd biurokracji:
W tej chwili łączą nas: FdB, Smoczydło, Must, OI, Gloria, Brit Red, Theorema, Avignon, Zagorsk, Shalimar i Premier Figuier Extreme.
Swego czasu wysiorbałam: Dune, Sensations, cząstkę Tea Rose Amber i dużą Czarną Mańkę. Zazdraszczam dziko: Gaiac, Tea For Two, Encre Noire, obu Dune, Nilowego i dużej odlewki Jaisalmer. Gucia mniej, bo TŻ ma i podbieram.
Tea Rose Ambre to wiadomo, od kogo Nie nosze go często, ale jeśli już nosze, to mi się podoba A odlewkę Figowca mam nawet z Twojej osobistej flaszki
Cieszę się, że zajrzałaś i znalazłaś punkty wspólne

Cytat:
Ze mną gorzej.
Tez przestawiam o milimetr, pucuję, poleruję i znów przestawiam i... i jakoś za cholerę nie chce to wyglądać jak u Ciebie.
A ja nic nie ustawiam, tylko wprowadzam chaos, przewracam i kitłaszę... więc nie ma się co dziwić, że nie wygląda to jak u Racheli

Cytat:
Może przyjedziecie razem? Rachela będzie ustawiać flaszki, a Ty przewracać?
Ja jestem za To kiedy?

Cytat:
Ja spodziewałam się "wspólnego inwentarza". Sporo nas łączy, nie tylko zapachowo.
Też tak myślę

Dziewczyny, baaardzo mi poprawiły humor Wasze wyrazy uznania dla mej kolekcji Baaaardzo Wam wszystkim dziekuję
Stary 2008-05-11, 23:21   #650
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Aragonte zapomnialam powiedziec jakbys potrzebiowala opiekunki do kotow i flaszek to ja bardzo chetnie nie ma sprawy

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 23:27   #651
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Aragonte zapomnialam powiedziec jakbys potrzebiowala opiekunki do kotow i flaszek to ja bardzo chetnie nie ma sprawy
Czarnazuziu - masz to jak w banku
Flaszek nie musiałabyś karmić, trzeba czasem tylko pomyziać, żeby nie czuły się opuszczone
Stary 2008-05-12, 09:05   #652
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
17? Rany, ile kuzynek i sióstr wykryłam Strasznie się z tego cieszę
A widzisz ja też się nie spodziewałam, że aż tyle zapachów mamy wspólnych

Cytat:
A z Tobą mam chyba jeszcze wspólne upodobanie do mruczących futrzaków
jak najbardziej futrzaki to moja pierwsza bezwarunkowa miłość

I czekam grzecznie na reckę Dune Sun
Stary 2008-05-12, 09:13   #653
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Aragonte

Przepiękny zbiór, zwłaszcza dla mnie HC, Cocoon, Gloria, Thorema, Organza, Cristobal, Tygrys, Le Baiser du Dragon.
Podziwiam i gratuluję.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 09:24   #654
Kota
Zakorzenienie

Przejrzałam sobie wątek, który idzie jak burza...

Beyza- bardzo ciekawy początek kolekcji... piszę początek, bo choć ma już całkiem pokaźne rozmiary, sama piszesz o wishliście 40 pozycji.

Ishtar- przyznaję, że bardzo ucieszyłam się z twoich zdjęć. Zawsze- tak ja Agnyska - śledzę Twoje opisy zapachów, i muszę się przyznać, że mam do nich największą słabość i sentyment- te wszystkie super rozpracowane nuty, wychwycone aromaty taśmy klejącej sa dla mnie bardzo obrazowe.Np Creation Lapidusa- w pracy mam w biurku jego próbkę i zawsze, gdy sobie ją po cichu wącham, przypominam sobie Twoje szczegółowe rozpracowanie.
Kolekcja jest niezwykła, inna, zupełnie Twoja, no i Cabaret nas łączy...

Anitka, Trihomonas, Hawa- gratuluję Wam przyjemnych, wdzięcznych, ślicznych kolekcji.

Aragonte- Twoja kolekcja to okazałość, piękno, dojrzałość, i, że tak to ujmę- duch Wizażu- kojarzy mi się tak, bo w chwili, kiedy tu przyszłam- bardzo dużo mówiło sie o Smoku, Cristobalu, Tygrysie i Fem.dB- i jakoś tak we mnie zostało, że są to zapachy zacne i godne uwagi, na które bym pewnie nie zwróciła uwagi, gdyby nie forum, a u Ciebie tak ładnie sie prezentują.
Kota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 09:50   #655
homyk
Zakorzenienie

Aragonte, duże wrażenie zrobiła na mnie Twoja kolekcja - zarówno oryginalne flakony jak i urokliwa gromadka odlewek.
Pachnące skarby na pogodę i niepogodę
Gratuluję
homyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 20:56   #656
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
I czekam grzecznie na reckę Dune Sun
Contax, recka już jest - skonstruowana naprędce, ale oddaje to, co myślę
A jakby co, to służę próbką Dune Sun - mogę też ją po prostu wziąć na jakiś warszawski zlot

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Aragonte, Przepiękny zbiór, zwłaszcza dla mnie HC, Cocoon, Gloria, Thorema, Organza, Cristobal, Tygrys, Le Baiser du Dragon.
Podziwiam i gratuluję.
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
Aragonte- Twoja kolekcja to okazałość, piękno, dojrzałość, i, że tak to ujmę- duch Wizażu- kojarzy mi się tak, bo w chwili, kiedy tu przyszłam- bardzo dużo mówiło sie o Smoku, Cristobalu, Tygrysie i Fem.dB- i jakoś tak we mnie zostało, że są to zapachy zacne i godne uwagi, na które bym pewnie nie zwróciła uwagi, gdyby nie forum, a u Ciebie tak ładnie sie prezentują.
Hyhy, coś w tym jest z tym Duchem Wizażu A co do dojrzałości, to do niej nie aspiruję jeszcze, po prostu staram się uczyć tu od lepszych od siebie To, co uznałam za mało dojrzałe albo niezupełnie moje, leży upchnięte w szafkach i czeka na wylot
Dziękuję, Koto

Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Aragonte, duże wrażenie zrobiła na mnie Twoja kolekcja - zarówno oryginalne flakony jak i urokliwa gromadka odlewek.
Pachnące skarby na pogodę i niepogodę
Gratuluję
Homyku, Twoja opinia jest dla mnie baaaaardzo cenna
Dziękuję
Stary 2008-05-13, 00:35   #657
mariolasl
Zakorzenienie

Smile Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

Hawa, uroczy zbiór
---

Aragonte pięknie u ciebie! Uwielbiam taką różnorodność w kolekcji. Smocza gromadka wygląda uroczo, a L'Artisany prezentują się wspaniale. Ogólnie mamy wiele wspólnego

Rachelo piękne zdjęcia. Przyjedź i do mnie
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 01:48   #658
13ryjek
Rozeznanie

Aragonte przyłącze się do zachwytów nad Twoją kolekcją, bowiem jestem nią zachwycona Bardzo ładna kolekcja cudnych dla mnie woni. Masz różyczkę Rosine jedną z moich ukochanych
Zdradź proszę jak pachnie Tea Rose Amber W.
13ryjek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 09:49   #659
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
Contax, recka już jest - skonstruowana naprędce, ale oddaje to, co myślę
A jakby co, to służę próbką Dune Sun - mogę też ją po prostu wziąć na jakiś warszawski zlot

Lecę czytać a próbką nie pogardzę przypomnę się przy okazji zlotu
Stary 2008-05-13, 17:36   #660
hathayoga
perfumove love

I mnie się udało w końcu sfotografować ciągle zmieniającą się kolekcję. W większości świeżaki słodziaki A tak z zupełnie innej beczki to za miesiąc przylecieć ma do mnie Black Cashmere, kamyk z zupełnie innej bajki, w którym również się kocham

No to hopsa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN5908.JPG (98,7 KB, 302 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5910.JPG (106,3 KB, 300 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5912.JPG (95,8 KB, 292 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5913.JPG (58,5 KB, 247 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5916.JPG (118,4 KB, 379 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5917.JPG (94,0 KB, 288 załadowań)

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości