|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja II
dorzuciłam jeszcze 12 min steperka bo mnie kolka złapała i więcej nie mogłam ;/ no faktycznie dzisiaj sporo się ruszałam ale nie zawsze tak jest. Czasm robię tylko 15 min steperka i 10 twistera jak nie mam czasu- no ale lepsze to niz nic....
|
|
|
|
#1862 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
ale sie napisze:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tragicznie przytylam ![]() Cytat:
i juz czekam na kolejny zeby mi waga ruszyla:PCytat:
tez bym chciala kilo mniej, a nie pol wiecej ![]() [quote=neska22;7531375]ja robiłam tylko jeden weekend tej weekendowej i wtedy przez te 2,5 dnia schudłam prawie 2 kg /quote] mozesz mi pow co wtedy jadlas?? Cytat:
Cytat:
ja tez...a moj jeszcze nie doszedl
|
|
|
#1863 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiecie co będziecie jutro robić między 9.00 a 12.00? Nie wiecie? Powiem Wam. Modlić się za mnie, bo będę pisać historię
![]() Miłej nocy dziewczynki
|
|
#1864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobranoc
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
|
#1865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[quote=mloda_to_glupia;753 5616]ale sie napisze: ![]() ![]() ![]() gratuluje ![]() tragicznie przytylam ![]() dziewczyno po okresie min 2 kg w dol pojdziesz;] ja tak mialam i juz czekam na kolejny zeby mi waga ruszyla:Pojjjj gratuluje kolezance z ulicy tez bym chciala kilo mniej, a nie pol wiecej ![]() Cytat:
ja wtedy piłam same koktajle...wpisz w wyszukiwarkę na wizażu dieta strukturalna i w tamtym wątku są przepisy na te koktajle weekendowe. |
||
|
|
|
#1866 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[quote=neska22;7535864]trzymam kciuki Cytat:
ooo to tak zrobie
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
no
kurcze coś się z tym cytowaniem dzieje bo jakieś dziwne rzeczy wychodzą
|
|
|
|
#1868 |
|
Wtajemniczenie
|
yhhh... a najgorsze na swiecie jak wchodze po dluzszej nieobecnosci "zobacz pierwsza nieprzeczytana" no i nigdy mi nie trafia:/ wiec godzine sie odnajduje
ale pozniej jest juz ok
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
To ja bede uciekac dziewczynki Dobranocka
|
|
|
|
#1870 |
|
Wtajemniczenie
|
slodkich, ja tez powoli
|
|
#1871 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc dziewczyny
|
#1873 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja powiem....
dzieńdobry dziewczynki |
|
|
|
#1874 |
|
Raczkowanie
|
dobry
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też powiem dzień dobry i od razu przyznaję się że wczoraj znowu nie ćwiczyłam brakło czasu.Ale prawie cały dzień łaziłam ,aż łydki mnie dziś bolą więc może to był jakiś trening???
![]() Ale tak serio muszę ćwiczyć rano bo potem nie ma czasu i zaraz się biorę !!! Acha,wczoraj wieczorem zjadłam 2 paski czekolady i świeżutką bułkę z serem,prosto z piekarni to było oczywiście po kolacji!!! ![]() No to idę |
|
|
|
#1876 |
|
Zadomowienie
|
bry
|
#1877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
Nie pojechałam wczoraj na basen bo kolezanka się rozchorowała i samej mi sie nie chciało No ale WR zaliczonePo tych 8 minutówkach czuję wszystkie mięsnie, dupa mnie boli i wszystkie mięśnie brzucha czuję Nie wiem dlaczego Może za dużo na słoneczku posiedziałam a za mało zjadłam, sama nie wiem Tak więc musiałam coś zjeśc i padło na paróweczki, no ale była dopiero 18 więc tragedii z tego nie robię. Cytat:
Przeżyłam Zachowywałyśmy się jakbyśmy się nie znały, nie zamieniłam z nią ani słówka i siadłam sobie tak żeby jej za bradzo nie widzieć bo sam jej wygląd mnie denerwuje tzn. jej minaDajesz czadu z tym bieganiem, podziwiam Cię, ja nienawidze biegac |
|
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera dogońcie mnie do tych ćwiczeń bo robię wszystko tylko nie to idę odkurzać i może poćwiczę.Kurde nie mogę się zebrać ,a y Doniu jak zwykle szalejesz z ćwiczeniami
|
|
|
|
#1879 |
|
Wtajemniczenie
|
No szaleję z ćwiczeniami bo gdyby nie, to pewnie bym już 70 kg ważyła bo jakoś ćwicze ćwicze i nic nie chudne
no to moze chociaz mnie nie przybedzie
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie ćwiczę ostatnio jem słodycze i nie ma się co dziwić że mnie przybyło,no dobra poćwiczę tamille na brzuch ,pośladki i ramionka a potem zobaczymy.Ja wolę te ćwiczonka niż pana w geterkach,może tamte mi się znudziły.
|
|
|
|
#1881 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też bym chciała ćwiczyć !!!!!!
może chociaż 8 buns dzisiaj basenik ale to chyba i tak mało
|
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
No przebrnęłam przez te ćwiczenia i zauważyłam że mam rozdygotane mięśnie a dawniej nie miałam jak systematycznie ćwiczyłam,muszę to kontynuować
|
|
|
|
#1883 |
|
Wtajemniczenie
|
coś cichutko tu ostatnio ... why?
|
|
|
|
#1884 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam za wsparcie duchowe
Przydało się na pewno, a że CKE w tym roku poje***o to już inna kwestia Nasza historyczka załamała ręce i zastanawiała się co za idioci wybierali tematy. No, ale dobra, mniejsza z nimi, grunt, że mam to za sobą ufff. Jeszcze tylko jutro i czwartek i wakacje;] I moja upragniona dieta! Gratuluję wszystkim zrzuconych kilogramów, dekagramów i gramów
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co zrobiłam...znalazłam świetna dietkę, po której nie ma podobno efektu jo-jo. Mozna ja powtarzac co miesiąc-świetnie oczyszcza no i odchudza- na komunii wszyscy sie zachwycali ze tak schudłam... oczywiscie ja jestem niesubordynowana i apetyt mi rosnie w miare jedzenia i dzis zaczęłam drugi tydzien tej dietki....moze niedługo zobacze 6 na poczatku wagi- wtedy skoncze z dietką i spokojnie bede ja wzbogacac... nie podam jej tu bo moze mi sie oberwac od moderatorów...bo mi sie wydaje ze jest dobra...czytałam opinie dziewczyn które ja stosuje ze nie ma efektu jo-jo, ale róxnie to bywa ...troszke boje sie krytyki, czasem lepiej nie wszystko wiedziec ...jak chcesz to dam Ci na PWpozdrawiam
przepraszam za niedoskonałość...., gdybym była doskonała zanudziłabym Cię na śmierć.... 16.10.2009-start 79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55Edytowane przez KATESIA Czas edycji: 2008-05-13 o 13:26 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja bym bardzo poprosila jako prywatna wiadomosc bo az mnie ciekawosc zżera
|
|
#1887 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja byłam na spacerku i na kawce. Za chwilkę trzeba jakiś obiadek wstawić
![]() Cytat:
Cytat:
wiec może bym się zmusiła i wytrzymała
|
||
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1889 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja też chcę tę dietkę poznać
Również proszę o wiadomość
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny napiszę Wam na forum tylko z zastrzezeniem zeby obejrzał ja jakis moderator- i ocenił i ewentualnie dał komentarz -jesli jest cos nnie tak to wykasuję
dieta trwa 6 dni, mozna ja powtórzyc raz w miesiącu. 1dzień=same owoce, w tym na obiad banana (aby był potas) -nieograniczona ilość 2dzień=same warzywa, zarówno gotowane jak i surowe-nieograniczona ilość 3dzień=ryż, kasze-nieograniczona ilość 4dzień=kurczak gotowany, drób, wedlina drobiowa-nieograniczona ilość 5dzień=soki warzywne, owocowe, pieczywo chrupkie, ryżowe, suchary, płatki kukurydziane, chrupki kukurydziane-nieograniczona ilość 6dzień=nabiał-jogurty naturalne, owocowe, ze zbożami, ser chudy, kefiry, maslanki itp-nieograniczona ilość W tym czasie duuuużżżżżoooooo pijemy wody, herbat, soki,kawa bez cukru. NIe ograniczać jedzenia, co najmniej 5 posiłków, gdyż organizm trawiąc spala kalorie. Kolejność dni dowolna, można zmieniać moimo zdaniem dietka jest oki, ale powtarzam- nie jestem dietetykiem i moge sie mylic...
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

przytylam 
Dobra, dobra, ale od piątku zaczynam z ćwiczeniami i dietą, wtedy to dopiero zobaczycie 

Może za dużo na słoneczku posiedziałam a za mało zjadłam, sama nie wiem
Tak więc musiałam coś zjeśc i padło na paróweczki, no ale była dopiero 18 więc tragedii z tego nie robię. 
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55