![]() |
#2371 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze tak się coraz bardziej nad tym panem zastanawiam... ![]() ![]() Mbu nie denerwuj sie tŻ-em. Wiem , że to łatwo powiedzieć, ze mnie też panikara, ale zobaczysz wszystko będzie ok. Trzymam mocno kciuki.] Pamiętaj, że Tobie nerwy nie wskazane!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a planujesz kuić biały czy ecru?? bo mi jest potrzebny bieluśki ![]() dziewczyny moja babcia jest w szpitalu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
A tak z innej beczki to dziewczyny tak sie cieze ze do was wrucilam.Mozemy dalej plotkowac oslubach. Mbu83 a tak wogole jak u ciebie ze stresem zwaizanym z sobota??Jakos juz sie denerwojesz czy cus.czy jakby nigdy nic?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
Dzasta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | ||
Rozeznanie
|
Wyślę adres stronki na PW
![]() Cytat:
![]() dobrze, że idzie ku lepszemu ![]() a ja mam upatrzony komis ;> wypożyczęhalkę i kupię welon - mają nowe na zamówienie ;] jak buty przyjdą (na dniach) to sobie pojadę dobrać do całości ![]() Cytat:
![]() jakieś fatum z tymi chorobami... ech, trzymam kciuki, żeby babcia wyszła zdrowa jak najszybciej... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
|
Dzisata ten maj to chyba dla nas wszytkich pechowy jakis niewiem,o co tu chodzi naprawdekatastrofa na katasrofir.Mam nadzieje ze z babcia bedzie lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Raczkowanie
|
To ja popłakusiam z Tobą
![]() Trzymam kciuki żeby było dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Rozeznanie
|
mam nadzieję, że doszedł adres do wszystkich, którzy pytali - mogłam przegapić ewentualnie posta więc, jeśli ktoś nie dostał adresu na PW to najlepiej przypomnieć mi się właśnie w formie PW
![]() się powtarzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2379 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no to przynajmniej nie jestem sama z tym kupowaniem na allegro ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Teraz myśl o sobie i dzidzi ... no i o zbliżającym się wielkimi krokami Waszym Wielkim Dniu, a za TŻ'ta weżmiesz się po ślubie. dzasta110 - przykro mi z powodu Twojej babci. Trzymam kciuki, żeby zdrowie jej nie opuszczało, żeby się nie poddawała. P.S. Zanim zdąrzę coś odpisac to wy już prawie całą stronę naskrobiecie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Zakorzenienie
|
No naprawdę jakieś fatum nad tym rokiem zawisło
![]() I cieszę się, że w końcu moja rodzinka spotka się na przyjemniejszej uroczystości. Miejmy nadzieję że limit pecha dla nas wszystkich na ten rok został wyczerpany ![]()
#2382 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do PIĄTKU to póki co nie mam zadnych nerwów, mysle ze to przyjdzie jak pojade do Słupska bo tutaj (we Wrocławiu) wcale nie czuje ze to tak blisko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ten czas leci ![]() bedziemy z Toba myslami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | ||
Wtajemniczenie
|
Co jest? Dziewczyny trzeba jakiś urok rzucić na to fatum!
dzasta trzymaj się. Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Rozeznanie
|
dziewczyny mojego TŻa wujek jest egzorcysta
![]() ![]() dostalam wyniki tego mojego zapalenia (moczu) i nie jest dobrze... to faktycznie chyba jakies fatum...dodatkowo TŻ momo ze wyniki nie przyszle rakotworcze to i tak go zabieraja do szpitala ale gopiero pod koniec czerwca... ![]() poprostu chce mi sie plakac...
#2390 |
Raczkowanie
|
ale niektórzy mają dobrze..
![]() ![]()
#2391 |
Raczkowanie
|
Ojej rzeczywiscie nie wesolo, co jedna PM to jakies klopoty a to z rodzina a to z TZ
![]() ![]() AgataR uwazaj na siebie bo z tkimi sprawami nie ma zartow i trzymam kciuki za tz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za wszystkich pechowców tutaj, dziewczyny, głowy do góry, będzie dobrze! A co do teściowych- z moją przyszłą na szczęście układa mi się bardzo dobrze. Zresztą widzę że ona bardzo stara się być dobrą teściową a nie tą z kawałów. W piątek byliśmy u nich z TŻ-tem z wizytą, TŻ poszedł robić coś z tatą przy samochodzie a ja z teściową 2 godziny plotkowałam o ślubie ![]() Już pisałam wcześniej, że teściowa ma mi robić bukiet ślubny (kończyła kurs florystyczny i ogólnie ma do tego talent) więc poustalałyśmy co i jak, w wakacje mamy pokupować akcesoria i kwiatki i zrobić kilka próbnych wiązanek ![]() ![]() Poza tym pochwaliłam się jej sukienką, a ona sama wyciągnęła zdjęcia ze swojego ślubu, pokazała, powspominała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak na poważnie to dziewczyny trzymajcie się trzeba to jakoś przetrwać. Agata - wszystko będzie ok |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Raczkowanie
|
zeby zmienic troche nastroj wklejam zdjecia z przymiarki sukni rozmiar 36 jest idealny, dlugosc tez ( mam 175 cm) wiec jest jak ulal tylko wyprasuja i odbieram w sobote.
![]() ![]() Buty --kolor okazal sie idealny tak samo chodz na zdjeciach nie widac wcale , welon jest moj , ten naszyjnik tez, tylko malych kolczykow szukam. Tescie rozkrecili szafe 4 drzwiowa tone w ubraniach bo nie mam kartonow. Pozwiedzalismy Alzacje pogadalam sobie z tesciowa o slubie. Obejrzeli tez przykladowy dvd z wesela no i pan mlody mial BIALE SKARPETKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Jak tak mozna do czarnego garnituru i czarnych butow???? tesciowa sie smiala ze zsynchronizowal sie z suknia panny mlodej ( ktora notabene na wizaz nie weszla bo miala : sukienke na gorsecie bolerko fru fru, rekawiczki , paskudny naszynik i pasujace do nigo paskudne koczyki -------- bardzo okazale, welon i kwiat we wlosach wygladala jak choinka ![]() Bialym skarpetkom do czarnego garnituru mowie NNIEEEEEEEEEEEEE!!!!!:bac ik: ![]() ![]() ![]() a i dodalam zdjecie z cywilnego tak od siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Rozeznanie
|
Demis Roussos - Zorba's Dance
![]() ![]() wprawia w weselny nastroj przynajmniej mnie ![]() lulu ![]() ![]()
Nasz ślub: ![]() ![]() Maja: ![]() ![]() Zębuszka: ![]() ![]() Edytowane przez Agata R Czas edycji: 2008-05-13 o 13:50 Powód: chyba pogoda :-) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten welon jaki sliczny ![]() na slubie cywilnym tez wygladalas bosko ![]() kurcze, juz sie nie moge doczekac mojej sukni i przymiarek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2399 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Białe skarpetki do czarnego garnituru i to w dodatku na slub ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() białe skarpetki???? ![]() ![]() ![]() tak jak niejaki M. Jackson, może to był fan ![]() ![]() ![]() właśnie dziś wzięłam się w końcu ostro za robotę (pisanie pracy) i jestem ciekawa co tym razem zmieni moja pani promotor, która jest zmienna jak pogoda i na dodatek w ciąży ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.