|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
ziz a to u mnie nie ma nigdy przedterminów. Mam nadzieję, że będziemy mieli ten egzamin jakoś na samym poczatku sesji i będę miała spokój...
Nic mi się nie chce, a już na pewno nie uczyć. Dobrze, że w czwartek mamy dzień rektorski, a w przyszły czwartek święto
|
|
|
|
#902 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
chyba jako jedyna NK nie robilam jeszcze muffinek
|
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Aga no to biegiem do kuchni
Muffinki są pyszniaste, ale ja wolę o nich nie myśleć narazie, bo przecież słodkiego nie jem Pomijam fakt, że wczoraj zeżarłam kawałek sernika Ale to był mały kawałeczek tylko ![]() ziz ta burza idzie tera do mnie chyba, bo się ściemniło za oknem
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dzisiaj lenia, dzień w pracy dłuży się niemiłosiernie, a mam do przerobienia tonę papierów.
![]() Muffinki lubię i piekę. |
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
no i dopsz bo sie umowilam z kumpelami na szlajanke po knajpach na kazimierzu
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
ziz, co Ty się chcesz uczyć jak za 2 tygodnie najwcześniej możesz mieć egzamin. Trzeba korzystać z życia póki się da przed sesją
![]() Asiu mnie też się dłuży, a dodatkowo mam dziś zajęcia od 17 do 21
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
snow no bo sterta kserowek wala sie po biurku, mam do przeczytania tone lektur a ja tego anwet patykiem nie tknelam
tyle co skserowalam, rzucialm w kat pokoju i tak lezalo do wczoraj gdy wzielam sie za segregacje wzielam sie za ocenianie w KWC
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi jak się zacznie sesja tak do października nie wyhamuje(na 100% znów będę na wrześniowej poprawkowej - to już tradycja niemalże ziz ja się burzy bojęeee ![]() Narazie nie grzmi i oby tak zostało
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To teraz nie kseruję ![]() Ale czekają na mnie 4 grube książki do pracy mgr i KWC też się dziś zajmuję, mam wenę - póki co 10 recenzji |
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
isa ja burze uwielbiam, ale w nocy gdy widac pioruny
snow ja kseruje, bo przynajmniej mam wrazenie, ze COS robie ja splodzilam dwie recenzje, kosztowalo mnie to sporo wysilku
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
ziz ja z tego powodu mam książki - wiesz, wydaje mi się, że wiedza z nich paruję, a ja póki co nieświadomie sobie ją przyswajam, aż w końcu zasiądę do pisania i samo się napisze
Taka będę napromieniowana wiedzą U mnie jakiś czas temu była niesamowita burza. Takich piorunów już dawno nie widziałam. Aż było widac iskry od błyskawic, a niebo było tak zasnute chmurami, że było ciemno jak w nocy, a było ok. 19-20 (a jest jeszcze jasno o tej porze). |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Ja notatek wogóle nie kseruję, bo nie umiem się uczyć z czyichś bazgrołów
Dziś i wczoraj przerabiałam na "po swojemu" 2 ustawy z prawa gospodarczego
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
ulewa
|
#915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). W dodatku dzisiejsze zajęcia nie są najciekawsze. Ech ech ![]() Cytat:
Ja też nie kseruję notatek, chyba nigdy mi się nie zdarzyło, miałam raczej na myśli pojedyncze rozdziały książek albo jakieś ciężko dostępne artykuły Generalnie literaturę do zajęć...
|
||
|
|
|
#916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, do egzaminów uczyłam się dzień przed, prace zaliczeniowe (co semestr min. 2) też dzień przed -najczęściej kończyłam pisanie jeszcze na wykładach w dniu oddania (całe szczęście, że studiowałam w czasach, kiedy prace zaliczeniowe pisało się odręcznie), a pracę mgr zaczęłam pisać na tydzień przed terminem, oddawałam kilka dni przed obroną Ja też jeszcze nie piekłam, także jest nas sztuk dwie .Przed chwilką dzwoniłam do aptecusa, moje zamówienie z 29.04 zostanie zrealizowane najwcześniej 15.05 . Mam tylko nadzieję, że dotrzymają terminu bo 17.05 jadę do rodziców, stamtąd 20.05 znów na Słowację (tym razem z rodzinką w góry ).EDIT: zapomniałam się pochwalić, dorwałam dziś rano w lumpku pod blokiem fantastyczną koszulkę DKNY (nowa jeszcze z metką) i Koszulę DH dla TZta
|
|
#917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.allegro.pl/item363502607_...at_poznan.html Cytat:
(no może dwa rzuty )Dziwnie mi, chodzę rozkojarzona...wczoraj wjechałam facetowi w tyłek z tego wszystkiego jadac na przymiarkę sukni ![]() szykowały mi się dwa mandaty więc-za kolizję i za brak badania technicznego. Na szczęście trafiłam na miłych policjantów i dostałam tylko 1 na 100 zł no, ale co się najadłam nerwów... oczywiście na przymiarkę już nie dojechałam, bo na samą policję czekaliśmy godzinę w skwarze![]() Kilka godzin później babcia TZ została okradzona więc mimo, że 13 jest dzisiaj to ja wczoraj miaam straaaaaszny dzień! Isa, a jak tam Twój ząb? |
||||
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
witam
trochę wypadłam z tematu jak zaczęłyście pisać o balsamach brązujących itp, bo ja się od tego raczej trzymam z daleka ![]() dostałam dzisiaj 2 cienie IsaDory w tym oczywiście Sandy Sky i.. padłam, jak przeczytałam adresata... kupiłam od kolesia ze Skierniewic i nawet się nie zorientowałam też mi się nie chce uczyć... teoretycznie sesja zaczyna się pod koniec czerwca, ale w najbliższy poniedziałek mam zaliczenie z najgorszego przedmiotu, gdzie co tydzień na zajęcia babka nas męczyła o szczegóły za każdym razem innego rozdziału książki i robiła z nas idiotów musze zrobić 2 prace (na religioznawstwo o jazydyźmie i na socjologię kultury o... jutro się dowiem o czym ale chciałabym o striptizie, zapytam jutro kolesia czy może być )czeka mnie okropny egzamin z Ochrony Własności Intelektualnej nie żeby to był przedmiot z prawa, a ja go mam na psychologii egzamin ma polegać na interpretowaniu przepisów o czym ja nie mam zielonego pojęcia, z resztą tak samo jak większość... może któraś z Was studiuje prawo w Wawie..? i miala ten przedmiot i wie o co chodzi?
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
snow mi się książek nie chce kserować, bo i tak nie czytam
![]() Choć np. na I roku z socjologii facet na wykładach tylko podał strony z książki, które trzeba znać i nic więcej nie powiedział ciekawego ![]() tru ząb dobrze się miewa, w końcu nie byłam na prześwietleniu, ale nic się nie dzieje, więc może już mu przeszły te dziwne zachcianki z puchnięciem i bólem A Twój dzień wczorajszy to faktycznie jakiś fatalny był ![]() ******** Myślę nadal jaki balsam do opalania kupić, po lekturze KWC chyba zdecyduję się na mleczko Garniera Ambre Solaire(mają stabilne filtry wg. biochemiczek) tylko nie wiem jeszcze jaki faktor Nie chcę za wysokiego, bo trochę bym się chciała przybrązowić(a leżeć na słońcu plackiem nie lubię), więc chyba ten SPF 8 lub 12 wystarczy. Najwyższy i tak jest chyba SPF 20
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
isa z kim mialas socjologie?
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do balsamów-to ja polecam Nivea i Iwostin
|
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
ziz z panem dr. Bogusławem Blachnickim
![]() Za I terminem uwalił równe 50% roku, za II terminem znów 50% z tej połowy a za III razem już zdali wszyscy tru na razie nie boli to nie ruszam, ale muszę inne zęby zrobić(zaplombować) to może przy okazji wtedy pójdę na fotkę. Na twarz to ja mam Avenkę SPF 50 a na skórę mi nie trza za wysokiego faktora, bo ja siedzę w ciągu dnia z godzinę na słońcu góra(i to z przerwami co chwilę, bo mi gorąco
|
#923 |
|
Wtajemniczenie
|
Wybrałam się dzisiaj specjalnie do Rossmanna po serum Eveline, które było w promocji i tak zachwaliany samoopalacz Rossmanna Sunozon, ale ani tego ani drugiego nie było
wyprzedane wrr. A specjalnie sie po nie wybrałam. W Naturze też widziałam Eveline ale droższe. Widać nie miałam kupić. Może polecacie jakieś inne specyfiki ujędrniające w dogonej cenie?![]() Balsamu do opalania używam z Kolastyny i bardzo lubię. Ostatnio też używam balsamu z oriflame ujędrniający i jestem zadowolona. Na ogół na początku sezonu używam z filtrem 12, a póżniej 6.
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno więcej osób będzie umiało Ci pomóc w doborzehttp://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=253702 tylko 6 używasz? ojjj, niezdrowo niezdrowo ![]() a ja się poważnie zastanawiam nad Lucidity ;D 01 się pojawił na Tru, ale jak ma być różowy... 06 będzie dla mnie za jasny w sezonie wiosna-lato
|
|
#925 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Oczywiście mnie złapała akurat w drodze do centrum. Ale wyjątkowo wzięłam z domu parasol.![]() Też nie mam głowy do nauki. Planowałam do 16.05 być już po 3 egzaminach, a jestem po jednym. To, co na czerwiec, leży wciąz nie tknięte lub nawet nie leży, bo nie zostało nabyte/skserowane. Depresja naukowa mnie dopadła.Ja też uwielbiam burze, ale wtedy, kiedy a) jestem w domu, b) w dzień - jeżeli burza jest w nocy, to mój pies nie daje mi spać (biedactwo boi sie burzy i nie wiedzieć czemu czuje się bezpieczniej akurat jak ja nie śpię ).--- Spłukałam się dzisiaj na pielęgnację - pół litra Sensibio, żel Avene Cleanance, peeling cukrowy Garnier, żel Gilette do golenia. O mały włos nie wzięłam balsamu brązującego Nivea - akurat był w promocji i kremu do twarzy brązującego Nivea, ale na ten do twarzy jakoś nie mogłam się zdecydować - wersja na noc miała fajniejszy skład ale była jedna dla wszystkich odcieni skóry i bałam się piorunującego efektu. A jak już nie wzięłam do twarzy to i do ciała sobie podarowałam. I dobrze, bo trzeba testować L'oreala.
|
|
|
|
|
#926 |
|
Zadomowienie
|
Umieram
![]() . Zjadłam dwa i zaraz mi żołądek pęknie
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic więcej nie mów
|
|
#928 | ||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Cytat:
Ale miałaś dziś pechowy dzień ![]() Isda, idź co lepiej prześwietlic, zrób pojedyńcze zdjecie zębowe. Może byc zmiana okołowierzchołkowa |
||
|
|
|
#929 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest cudnie jasny, wymieszany z kremem wyglądał na mojej buzi bardzo naturalnie (ale ja nie jestem bladolica bardzo - sypki clinique 03 jest dla mnie ok, podkład supermoisture 04 - mam nadzieję że Ci coś to podpowie). Nie kładł żadnego podkładu, a mimo tego baza ukryła rozszerzone pory i zaskórniki. Pięknie rozświetla, nawet mi się podobało, mimo że nie lubię złota na twarzy. Naprawdę, zrobił na mnie ogromne wrażenie. Sama się zastanawiam nad zakupem, patrz: http://allegro.pl/item362632581_shis...ase_30_ml.html Cytat:
Cytat:
Już w tym roku wypatrzyłam 2 kostiumy, a nawet chyba letni katalog nie wszedł ![]() BTW - nie wiecie, czy gdzieś można kupić zeszłoroczne kostiumy C.? Cytat:
Pracy mgr mam plan, nieźle Cytat:
![]() Tyż mam rzut beretem, półtora A skąd wiesz że efekt wart? Już jesteś po ![]() Cytat:
![]() --- Dzisiaj dzwonię do mamy, pytam czy jest obiad w domu. Mama na to: -Tak Martuś, zrobiłam Ci obiadek, masz barszcz w papierku i kup sobie do niego paszteciki |
||||||
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

). W 01 nie widzę ani odrobiny różu, czysty beż, ale ciemny, dla mnie mega bladolicej to brązer na lato właśnie. Choć wszystko zależy od cery, jedni nawet w przepięknej neutralnej szósteczce widzą różowość

Ale to był mały kawałeczek tylko

. Mam tylko nadzieję, że dotrzymają terminu bo 17.05 jadę do rodziców, stamtąd 20.05 znów na Słowację (tym razem z rodzinką w góry
trochę wypadłam z tematu jak zaczęłyście pisać o balsamach brązujących itp, bo ja się od tego raczej trzymam z daleka ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
egzamin ma polegać na interpretowaniu przepisów 
Nie chcę za wysokiego, bo trochę bym się chciała przybrązowić(a leżeć na słońcu plackiem nie lubię), więc chyba ten SPF 8 lub 12 wystarczy. Najwyższy i tak jest chyba SPF 20 
. Zjadłam dwa i zaraz mi żołądek pęknie