![]() |
#4651 |
Raczkowanie
|
Dot.: Listopadówki 2017 cz. 2
Tak miało wirusowe zapalenie opon mózgowych. Na szczęście wychodzi do domu dziś ze szpitala . Bo to łagodne zapalenie to wirusowe. I jest zarazliwe podobno. Także juz schizuje. Cała noc prawie przeplakalam tym bardziej ze znowu bo dwóch tygodniach o skończenia antybiotyku ja jestem przeziębiona! ;-(
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ostatnio kupilam fajne w reserved / mohito na wyprzedazach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4654 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
Ja w poprzedniej ciąży brałam. Można było. I nawet to smakowało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
To może wtedy ta cytrynowa ? Mówią ze bardziej znośna jest. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez kana158 Czas edycji: 2017-07-11 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Zakorzenienie
|
Dwa kolory - mz od tego jest to forum, żeby pisać co nas boli i męczy. Zresztą uważam, że słowa jakie padły z ust pewnej osoby, która non stop lata do lekarza bo coś ja kuje, swędzi, piecze itp., są szczytem bezczelności i tylko o niej świadczą...
Ja się nie udzielam, podczytuję Was regularnie, ale przeżywam wszystkie wizyty, problemy i pobyty w szpitalach. Samej ciężko mi się ogarnąć z rocznym bąblem, który non stop wymaga mojej uwagi. Cała akcja fejsbukowa mnie nieco rozbawiła - bo osiągnęła już pewne granice absurdu; ALE nie wyobrażam sobie jakbym się miała poczuć sama w takiej sytuacji. Myślę, że ktoś się zagalopował w swych działaniach. Ale teraz nie ma już nad czym dyskutować Z drugiej strony może to lepiej, że forum oczyściło się już teraz. Mam nadzieję, że kolejne miesiące zlecą nam w pewnym błogostanie ![]() Ps. U mnie leci 22 tydzień, będę miała córeczkę Ulę ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- A co do glukozy to rok temu mogłam wcisnąć cytrynę. Teraz robiłam w 10 tc glukozę ponownie i babki już niechętnie o tej cytrynie mówiły. Teraz zrobię podejście bez cytryny. Obrzydliwe to jest w każdej formie ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Za chwile przychodzi do mnie położna na pierwszą wizytę domową. Posłucham sobie serduszka. Nie mogę się doczekać.
#4657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem ci, ze ja się mocno przejęłam, bo uznano mnie za osobę, która robi burzę. Pierdoła, ale w połączeniu z hormonami różnie to bywa. Ale w momencie jak usłyszałam pod swoim adresem tekst "nie dyskutuj" to mi przeszło. Wypisałam się z grupy i mi z tym lepiej. Jesteśmy dorosłe, a teksty które tu padły były na poziomie gimnazjum. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4661 | |
Raczkowanie
|
A jeszcze nie pamiętam które dziewczyny noszą pod serduszkiem Maksymilianow,ale muszę Wam powiedzieć że ja od jakiegos czasu też rozważam to imię tylko chyba bardziej mi przypadł do gustu Maksym (Maks)😄także sporo Maksiów chyba będzie na forum,tylko mój tż coś marudzi że wymyśliłam imię jak dla psa🤔
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4662 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
DkR (skojarzenia): - narzeka, że w Niemczech ciągle gorąco i źle znosi upały - narzeka, że ma żylaki i musi nosić grube pończochy - narzeka na wredną szefową - narzeka na ginekologa, że bada ją czymś podobnym do łyżki od butów - narzeka na ginekologa bo nie chce jej dać L4 dwakolory1 (skojarzenia): - miła dziewczyna po przejściach - trudna ciąża, dużo zagrożeń - musi leżeć - pessar (dzięki Tobie dowiedziałam się wgl o istnieniu czegoś takiego i do czego służy!) - dziewczyna złota rada - jeśli masz jakieś obawy możesz zapytać, bo ma wiele doświadczeń . I nie pisze tego, żeby Ci poprawić humor. Piszę tak, bo tak jest! I znów się powtórzę, jak w moim pierwszym poście po całej tej sytuacji... dziewczyna zachowała się na zasadzie "przygadał kocioł garnkowi". Była ostatnią, która powinna Ci wytykać narzekanie. Na dodatek obraziła też kilka innych dziewczyn, a na koniec zarzuciła fochem (jak na gówniarę przystało), że chce zostać wykreślona z listy, w kolejnej części Listopadówek. Co można stwierdzić o osobie, po takim zachowaniu? Niestety teraz nie przychodzi mi nic dobrego do głowy. Mam jedynie nadzieję, że to był tylko jej słaby dzień, że może też czymś się jednak martwi, albo poszalały jej hormony, może w Niemczech znów było za gorąco... a odbiło się na dziewczynach z forum i tu wyładowała swój gniew. Jednak nic nie usprawiedliwia takiego zachowania. Tak jak dziewczyny wspomniały, teraz przynajmniej atmosfera się oczyściła i nie ma co sobie więcej psuć nerwów. Także już już! Uśmiech, cycki do przodu i proszę unieść wysoko głowę. Masz być dumna z siebie dwakolory1, bo jesteś niezwykle dzielną kobieta! I robisz coś bardzo ważnego, nosisz pod sercem dziecko, dla którego jesteś i będziesz całym światem. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny. Naprawdę. Nie chce nikogo zamęczać swoimi problemami ani straszyć broń Boże. Czasem jest mi naprawdę ciężko i chciałam porostu się wygadać, zapytać o wasze doświadczenia.
A wasze wsparcie zawsze pomagało. I za to wielkie dzięki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Wtajemniczenie
|
czy macie doswiadczenie z materacami dla dzieci?
czy lepszy jest z pianki (bez kleju) czy ze sprezynami (ok 50% bawelna; poliamid i poliester) pikowany antyalergiczna owata?
#4667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę ponownie o wprowadzenie przycisku "lubię to" ![]() ![]() Cytat:
Za dużo ostrych słów padło - zgadzam się. Dlatego nie jest mi żal, ze nie jestem w grupie na fb, skoro dorosła osoba potrafi obrażać innych bez większych powodów. Żal mi było tylko tego wątku, bo przez moment atmosfera była ciężka. Ale już się chyba oczyściła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | ||||||
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez zrezygnowałam z messengera bo pracuje i nie siedze 24h na fb chodź zapewne te dziewczyny które muszą leżeć mają czas by tam pisać i fajnie ![]() ![]() I powie wam ze mi troszkę przykro ze padły tu na forum bardzo nie miłe słowa pod adresem dziewczyn szczególnie 2 kolory która od początku walczy o swoje dziecko ![]() Przeciż forum jest po to by rozmawiać o wszystkim pozatym od początku były posty te trudne i te dobre ![]() Mam nadzieje ze teraz forum będzie tętnic życiem i będą na nim te osoby które chcą; ![]() I może z czasem uda się stworzyć zgrana paczkę i klub założyć; ) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratulacje Maksów i Uli rodzicom; ) |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Raczkowanie
|
http://heveamaterace.pl/wp-content/u...?update=170525
Ja kupuje ten, lateks-kokos. Mam nadzieje ze będzie dobry. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
Ja bym chciała Ninę ale tż się nie podoba a tak fajnie komponuje się z nazwiskiem. Póki co u nas konsensus Jagoda, jak u Stypi ![]()
![]() |
#4674 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Śliczne imiona. Maksia ma koleżanka i bardzo mi się podoba. Nina tez pięknie. A jagoda to moja przyjaciółka. ![]() A ja pomysłów nie mam na imię ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4676 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo taki był zamysł. Przynajmniej tak to zrozumiałam. Załóżmy grupę na FB, którą można tam ustawić jako prywatna czy tajna, nie wiem jak to się nazywa; na którą nie beda trafiać przypadkowe osoby... które mogą nas podczytywać tak jak tu, nie ujawniając się i bez przynależności do tematu na forum. Tam będziemy mogły wysyłać zdjęcia i poruszać intymne sprawy bez obawy, że przeczyta ktoś z zewnątrz. A wyszła jakaś dziwna selekcja, o której to już dowiadywałyśmy się jedna po drugiej tutaj. Z wylanym niepotrzebnym kwasem. Eh. Natomiast tak jak piszesz, nic nie stoi na przeszkodzie byśmy taką grupę utworzyły. Z takim zamysłem jaki był na początku, a bez obowiązku udzielania się w rozmowie toczącej się 24h na dobę. _________________________ A z przyjemnych rzeczy to moja mamuśka wysłała mi wiadomość i zdjęcie, że była dziś na zakupach i wzięła też coś dla wnuków ![]() IMG_1499797195.682318.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Zakorzenienie
|
Pingwinki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakie śliczne te ciuszki. Kurcze super mieć bliźniaki. Koleżanka moja ma dwie dziewczynki. Fakt ze już duże są. Ale to jest takie magiczne ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nic nie mówiłam, ale teraz już powiem... Wyliczanie komuś, kto ile narzeka - Catiedove, bardzo Cię lubię, ale to chyba nie miało sensu publicznie... DKR nie miała zamysłu napewno nikogo obrażać albo siać fermentu, ani razu nie wspomniała, że komuś nie współczuje albo coś w tym stylu... troszkę tutaj już chyba przesadzamy.... Więc przykro mi jak czytam, że wyliczasz jej narzekania. Bo forum jest TEŻ od narzekania... Wydaje mi się ogólnie, że ta sprawa już powinna być zamknięta. Dwa kolory - szanuję Cię i cieszę, że jesteś na tym forum, zżyłam sie z Twoją historią i z Waszymi historiami WSZYSTKICH TUTAJ, trzymam za każda z nas kciuki każdego dnia, za mamusie leżące, gorzej przeżywające ciąże - czyli również DKR trzymam podwójnie, bo sama do nich należę i wiem jaki to strach czasem siedzi w głowie. Catiedove, Czy mi też wyliczysz moje narzekania? Bo zdaję się, że jestem chyba ich krolową na tym forum ![]() Udzielam się i na FB i tutaj i nie chcę z żadnej formy rezygnować, oraz, uwierzcie mi - nie siedzę 24 h na kompie, mimo że biorę udział w dyskusji na messengerze ![]() Także - może spuśćmy troszkę z tonu? Już chyba wystarczy tego rozdrapywania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sęk w tym, że nikomu nigdy nie wyliczyłam. A ta wypowiedź z dziś miała zupełnie co innego pokazać. Uświadomić właśnie, że każda z nas ma prawo do narzekania. A tu akurat dziewczyna która narzekała - i dlatego wspomniałam o jej problemach które zapamiętałam - zaatakowała inne dziewczyny, jakby ona tego nigdy nie robiła. Także może i DkR nie miała zamiaru, ale to właśnie zrobiła. I to nie hormony, a chyba smutek i żal, że coś takiego zrobiła, wziął u mnie górę, bo jedna z nas została zraniona bardzo i dotknęła jej wypowiedzią, którą z dumą jeszcze podkreśliła "fajnie że zdajesz sobie z tego sprawę". Ona zaczęła wyliczanie innym. Więc ja podsumowałam ją. Może to przeczyta i zobaczy jak to jest fajnie komuś wytykać. To uważasz za okej? Ja nie. I dlatego nie zamierzałam udawać, że nic się nie stało i że nic takiego nie zrobiła. Nie wyliczam ani Tobie ani nikomu jeszcze raz to zaznaczę. Wręcz podkreślam, że każda z nas ma prawo tu się dzielić radością, problemami, przemyśleniami, zadawać pytania kiedy i jak często chce. Ale żeby dokuczać i obrażać innych ... to się na to nie zgodzę. Doprowadzić do tego, by któraś miała opory, strach albo co innego napisać tutaj aby pózniej nie została wytknięta. Nie ma mowy. Tak być nie może. Przepraszam, jeśli moja wcześniejsza wypowiedź z dziś Cię uraziła. Przepraszam wszystkie dziewczyny, które poczuły niesmak po moich postach. Nie miałam złych zamiarów. Oczywiście aby uniknąć ciągnięcia tej bardzo niemiłej atmosfery nie powiem już nic więcej w tym temacie. Tym bardziej, że osoba która zrobiła największe zamieszanie już się tu nie udziela, a my z tym bałaganem zostałyśmy. Dziękuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.