|
|
#2071 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() A oto link: http://www.intel.com/corporate/europ...omepage+racing Milego grania Uprzedzam, ze nie jest latwo na tym torze. Jak w ogole uda mi sie przejechac 4kolka to bedzie dobrze I mozna zjezdac na pit stopy, jaki wypasik no nie?
|
|
|
|
|
#2072 |
|
Zadomowienie
|
omg, jeździłam praktycznie dookoła toru i dałam sobie spokój
|
|
|
|
#2073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale pamiętam jak w tamtym sezonie był też Intel Racing Tour i w różnych miastach na specjalnych symulatorach [troszke lipne one były] się jeździło i też można było wygrać spotkanie z Robertem, teraz zrobili coś bardziej przystępnego bo w necie
|
|
|
#2074 | |
|
Zadomowienie
|
Ja tez odpuscilam, bo tylko sie osmieszam
![]() Cytat:
Ale przyznacie, ze fajnie by bylo moc pojedzic na gokartach z Robertem Przeczytalam wypowiedz Nicka, ktory powiedzial, ze chce wyprzedzic Roberta w klasyfikacji. Ale ma chlopak marzenie... ![]() Ok, musze isc wreszcie sie pouczyc... Bo jak juz zalapie lenia to bedzie koniec...
|
|
|
|
|
#2075 |
|
Zadomowienie
|
co musisz się jeszcze uczyć ?
![]() ja w ogóle do końca roku bym sobie najlpiej szkołe odpuściła ![]() Bożu, a w jakim byłaś profilu ? |
|
|
|
#2076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze zostal mi pol ustny i troche sie ucze do tej prezentacji, ale poucze sie pozniej, w koncu to nie jest cos trudnego :P Ale juz za kilka tyg bedziesz mogla przestac chodzic bo do kiedy macie wystawienie ocen? W humanie. a Ty w jakim jestes? Kurcze... chyba niedlugo musze zaczac szukac pracy, a tak mi sie nie chce Chyba wolalabym chodzic jeszcze do szkoly. Teraz to sie dopiero zacznie :PSzczegolnie, ze zaczynam miec watpliwosci co do kierunku studiow... |
|
|
|
|
#2077 |
|
Zadomowienie
|
omg jestem zbulwerowana ! podstawowa z biologii to chyba jakaś kpina !
ja, osoba ktora z biologia nie chce miec nic wspolnego, zdalaby mature pp ot tak bo byly tam rzeczy ktore pamietam z gimnazjum ! jak oni do cholery traktują ludzi ktorzy zdaja wos i historie? nie rozumiem Bożu, ja jestem w polsko angielskiej i w 3 klasie bede miec 1x historie (!) 2x biologie !!!! i 3x matma, plus chemia, 1x wos i godzina dyr biologii dla tych idiotek co do biol chemu były za słabe my mamy rade 16
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam że będzie źle
ide sie gdzieś zakopać i ryczeć
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2080 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2081 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze... a ja myslalam, ze bedzie dobrze ![]() A od dawna masz problemy z sercem? Ja mam nadzieje, ze to nic powaznego... 3maj sie!
|
|
|
|
|
#2083 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my już 10 mamy mieć wystawione oceny ostatecznie Cytat:
Mam na dzieję, że będzie dobrze..
|
|
|
#2084 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale pewnie juz przed 16stym bedzie mozna dac sobie spokoj ze szkola Cytat:
Ciesz sie, szybciej zaznasz smak wolnosci ![]() Bożenka idzie poszukac ogloszen w sprawie pracy. W koncu kiedys trzeba... Oby znalazlo sie cos po za Biedronka i Lidlem Bo mam wyzsze aspiracje
|
||
|
|
|
#2085 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiadomo, że po podstawie nikt nie dostanie się na uj czy uw, ale to nie ma nic wspólnego z tym, że poziom podstawowy biologii był żenujący a wosu (podstawowego) najtrudniejszy od lat. btw, najwięcej tegorocznych maturzystów zdawało geografię, następnie wos, następnie biologię więc czego do cholery uwzieli się na wos? moja nauczycielka mówiła mi, że będą z roku na rok trudniejsze więc jeśli tegoroczne wyniki ich nie wystraszą to aż strach się bać. my 12 Cytat:
![]() co do biologii i chemii to śmiech na sal, uznałam że będę przychodzić tylko na jakieś spr albo coś. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2086 |
|
Wtajemniczenie
|
num, prace od razu dostają
|
|
#2087 |
|
Zadomowienie
|
heh, nie ma to jak merytoryczna odpowiedź
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Lunka -
Próbowałam grać w tą grę, ale mi się zacięło. Jak któraś wygra spotkanie z Robertem, to niech mnie weźmie ze sobą.
|
#2089 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2091 |
|
Zadomowienie
|
ej weście, ja jeździłam tylko po poboczu i mi było wstyd i dałam se siana
ja chce juz krotkie spodenki
|
|
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje Wam dziewczynki, kochane wszystkie jesteście yh no troszke gorzej jest z tym moim sercem, ale to wszystko przez nerwy, które towarzyszą mi każdego dnia i to sie nie zmieni pozatym ja jestem z natury nerwowa, ciągle czymś sie emocjonuje i serce tego nie wytrzmuje ... ale coż musze z tym jakoś żyć tak już jest przez rok wogóle teraz wszystko mi sie sypie, mam już dość wszystkiego, najchętnie to bym sie gdzieś zakopała pod jakimś kocem i nie wychodziła spod niego conajmniej przez rok ![]() wrrr a Wisełka nie ma pucharu Polski co jeszcze bardziej mnie dobiło
|
|
|
#2093 | |
|
Zadomowienie
|
Jej.. Kogo mogę wygrać?
Nie pamiętam jakie nagrody były Może faktycznie spróbuję? Cytat:
Wisły szkoda, ale za to było coś mówione, że jak kibole z Legii pokażą pazurki, to klub dostanie karę, a mianowicie jest nią zakaz gry w pucharze europy. Oj, żeby ich ukarali! |
|
|
|
|
#2094 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyno, gdzie ty żyjesz? ![]() Cytat:
I masz nas. O ja cie kręceee. Przegapiłam mecz. Wpadłam na sam koniec, zdążyłam tylko zobaczyć Baszcza jak wycierał nochal w rękaw koszulki ( ... Cytat:
|
|
#2095 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2096 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
no co, i tak zobaczymy za rok jak z nami będzie
oby dobrze![]() Cytat:
i tak jesteśmy mistrzami i tyle ja też myślę, że jesteś silna i sama mówisz że się nie można zakopać i schować i w ogóle więc jestem pewna że dasz sobie radę Cytat:
tak, to jest groźba ![]() Cytat:
Cytat:
Dziś byłam w tiszercie i gatkach do kolan i nie odstawałam od nikogo nawet mój kumpel z ławki zmienił zwisy na krótkie spodenki
|
|
|
#2097 |
|
Zadomowienie
|
spadówa, u mnie jest zimno
|
|
|
|
#2098 |
|
Wtajemniczenie
|
a Ty z zamiłowania do Rosji jakiś Syberia czy coś?
|
|
#2099 |
|
Zadomowienie
|
no mam w domu specjalny przyrząd, że jak se wcisne guzika to mam pogode prosto z Rosji
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zadomowienie
|
A jak się podzielę?
![]() Przyznaj się, że mieszkasz w jakimś igloo, a nie nam wciskasz, że u Ciebie zimno Cytat:
![]() PS. Chyba to widziałyście, ale i tak wkleję, żeby powiedzieć, że zgadzam się z Gmochem w JEDNEJ JEDYNEJ sprawie (chodzi o ostatnią część filmiku oczywiście )http://pl.youtube.com/watch?v=JLOpPYHRZrE Mam nadzieję, ze mnie nie wywalą z Wizażu za ten filmik, jak coś to wykasuję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

Bożuś, weś mi powiedz jak stoi wynajem mieszkania w Gdańsku ?
bo kiedyś czytałam, że najwięcej u was się zarabia i w ogóle
I mozna zjezdac na pit stopy, jaki wypasik no nie? 
Ale przyznacie, ze fajnie by bylo moc pojedzic na gokartach z Robertem
Chyba wolalabym chodzic jeszcze do szkoly. Teraz to sie dopiero zacznie :P

Może coś wygram?