|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna, lato, jesień, zima każda ,,gwiazda" formę trzyma cz.42
Hero a ty miałaś to zaawansowane? Bo ja tam nawet palce u rąk mogłam policzyć więc chyba ciężko o pomyłkę. No ale już się oswoiłam i się cieszę
na co to przepis Trax? Bo przeoczyłam![]() Za wszystkie ćwiczenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na sałatkę z cukinii, taką do słoiczków
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak czytam o tej niskiej samoocenie i zastanawiam się z czego to wynika i jak to zmienić ja już z resztą wielokrotnie to mówiłam, jestem narcyzem okropnym i owszem mam świadomość swoich kilogramów, szczególnie teraz jak przytyłam ale dalej czuję się atrakcyjna i moja samoocena mimo wszystko nie spadła. Smutno mi się zawsze robi jak widzę osoby, które właśnie nie rozbiora się do kostiumu czu nie założą krotkich spodenek. Chciałabym jakoś przesłać telepatycznie to uczucie, że trzeba się akceptować i być dumnym ze swojego ciała. Nie wiem, czy da się to zrozumieć co piszęWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a co do samooceny to moja też na poziomie jakimś około minus million, to nawet nie tylko o wygląd chodzi, ale o wszystko nie wiem skąd to się wzieło
|
#696 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Brswo
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:07 ---------- Poprzedni post napisano o 04:07 ---------- Brawo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:08 ---------- Poprzedni post napisano o 04:07 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:13 ---------- Poprzedni post napisano o 04:08 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#698 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() za wczorajsze ćwiczenia jeśli komuś nie klaskałam ![]() wstałam w dobrym humorze podśpiewując pod nosem śniadanie zjem i poćwiczę chwilę jak młoda pozwoli Hero miałam to zaawansowane do testu pappa, nie wiem co za sprzęt ale niesamowicie czułe i mocne powiększenie. Pierwszy raz na takim czułym byłam, każdą część ciała pokazała. No nic jeszcze jedno przede mną w poniedziałek ale myślę, że to będzie potwierdzenie już ![]() Co do wagi i samooceny to ja podziwiam osoby grubsze ale takie faktycznie grubsze które robią z tego atut i widać, że im to nie przeszkadza
|
#700 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
wczoraj na obiad zjadłam półtora kilo bobu przez jakiś czas byłam najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. LB gratuluję synka. Moja siostra też ma pierwszą córkę i drugiego synka Dziś już się dobrze czuję i chcę wrócić do ćwiczeń.
|
#701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
ej chodzi za mną bób ale boje się sensacji póżniej da się coś zrobić by nie było po nim wzdęć ?
|
|
#702 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że jeszcze szef przychyli się do moich propozycji, bo z pewnością za taką pensję dalej nie będę pracować. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cześć Kochane Jak dobrze, że piątek, aczkolwiek nie wiem czy jest się z czego cieszyć, bo zaczęliśmy remontować domek rodziców tż i robi się ciężko. Wstajemy z tż każdego dnia o 4.30, praca na 6. Po pracy od 16 na budowie albo na dodatkowych fuchach. Kładziemy się spać koło 23. I pod koniec tygodnia energii brakuje na cokolwiek No nic, trzeba to przetrwać. Dzisiaj jadę na budowę i robię aferę, bo czekamy na ścianki działowe chyba już z miesiąc Elewację zaraz kończą, droga dojazdowa zaraz będzie gotowa, a wewnątrz nie mam ścian Marzę o tym żeby już tam zamieszkać ![]() ![]() Kobitki powiedzcie mi czy któraś z Was mogłaby podpiąć Wam w klubie plik o olejach ? (Bo chyba jest opcja podpięcia pliku prawda?) Jest tego trochę, a nie chcę tutaj spamować. Co dzisiaj macie na obiad? Ja chyba jakieś ala leczo trzasnę. Mam cukinię, paprykę, pomidory, |
|||||
|
|
|
#703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem marzenia o mieszkaniu u siebie. Masz rację idź rób awanturę, u mnie było to samo, widocznie w Polsce tak jest że mimo, że płacisz to i tak się musisz o swoje wykłocić :/
To od początku, grunt to się nie poddawać 80=>79=>78=>77=>76=>75=>74=>73=>72=>71= >70=>69=>68=>67=>66=>65=> 64=>63=>62=>61=>60 Edytowane przez Rosebrd Czas edycji: 2017-07-14 o 08:44 |
|
|
|
|
#704 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety dopóki nie zapłaciliśmy im 90% wartości domu, to byli na każde zawołanie. Teraz została nam do zapłaty nie wielka kwota i olewają nas totalnie. Dzisiaj jak tam wkroczę to zaraz będzie włączony gaz i ścianki będą stawiać choćby w nocy. Oni mają to w nosie, a my teraz płacimy kredyt i jeszcze mieszkanie wynajmujemy, więc samych kosztów robi nam się sporo |
|
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Melduję 5,42 km w 48 min i 37 sec z tempem juz poniżej 9 zeszłym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- LB tu masz tego instagrama: https://www.instagram.com/mamowymi/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja kuzynka też terroryzowała młodszego brata na początku, ale wszystko przez to że była zazdrosna Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w końcu wasze macie prawo wymagać! trzymam kciuki by się ogarnęli!![]() Cytat:
oj tak chyba jakiś pierwszy szok taki ![]() Cytat:
Opiekuńcze to plus właśnie o tym myśleliśmy z tz'em wczoraj natomiast dużo koleżanek i moja siostra napisali mi "dobrze, że chłopak są mniej skompliowani i łatwiejsi w obsłudze" zobaczymy natomiast Pani doktor powiedziała wczoraj "o jakie grzeczne dziecko" bo tak sobie grzecznie siedział, śmiałam się, że w przeciwieństwie do młodej oby taki był po urodzeniu![]() Dziewczyny MELDUJE 35 minut z Kasią Kępką. Nawet nie wiedziałam, że mogę tyle ćwiczeń robić, jestem w niebie normalnie euforia ![]() No i prawie z nowym wątkiem mam postanowienie - chce ćwiczyć codziennie przynajmniej 20 minut
|
|
#713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chu*owe wstanie Cytat:
Cytat:
![]() Pamiętam jak my chodziliśmy do pracy na 7-8, później szybki obiad i prosto na mieszkanie, robiliśmy dzień w dzień do 22-23... Mój mąż jeszcze miał studia w weekendy. Prawie rozwodem to przypłaciliśmy Na szczęście wszystko dobrze się skończyło Ale łatwy czas to nie był...Na obiad chyba sobie dorsza usmażę ![]() Cytat:
Np wszystkie na raz mają pms To by musiał chyba schronu poza domem szukać Oczywiście żartuję ![]() A tak serio to wydaje mi się że fajnie mieć parkę ![]()
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Racja, chłopak mniej skomplikowany się wydaje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja to w ogóle nie chciałabym mieć siostry, wkurzałaby mnie tylko
|
||
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#717 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak mówię te moje niepewności pewnie wynikają z racji, że ja sama siostre miałam i tak jakoś ten układ mi pasował ![]() ale zapewne macie racje ![]() oby !Cytat:
haha a tak na poważnie to fajnie, że wiem, że jest ok, płeć to tylko drugorzędna sprawa.Cytat:
|
|
#718 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
a jak jeszcze jest młodsza
moja zawsze mi grzebała po szafkach i wszystko zabierała ale na szczęście jej już przeszło i jak coś chce to się pyta czy może sobie pożyczyć/wziąć ona za to ma dobrze, bo właśnie ma od kogo pożyczać rzeczy, masę ciuchów jej oddaję jak już mi się nie podobają, albo są na mnie za małe
|
|
#720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem, mi się wydaje że zarówno siostra jak i brat sa fajni ![]() Chyba najgorzej być jedynakiem ![]() Z resztą w ogóle mi sie podobają duże rodziny. Moja mama ma trójkę rodzeństwa, mają super relacje i to takie fajne, jak organizują sobie różne akcje (Np ostatnio moja mama miała urodziny, a Oni sie zgadali, kupili coś, zorganizowali tez jakieś ciacho i wpadli do mojej mamy o 9 rano ![]() Nie mniej no tu już gorzej dla rodziców, żeby taki "przychówek" odchować i nie zwariować ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

na co to przepis Trax? Bo przeoczyłam

ja już z resztą wielokrotnie to mówiłam, jestem narcyzem okropnym i owszem mam świadomość swoich kilogramów, szczególnie teraz jak przytyłam ale dalej czuję się atrakcyjna i moja samoocena mimo wszystko nie spadła. Smutno mi się zawsze robi jak widzę osoby, które właśnie nie rozbiora się do kostiumu czu nie założą krotkich spodenek. Chciałabym jakoś przesłać telepatycznie to uczucie, że trzeba się akceptować i być dumnym ze swojego ciała. Nie wiem, czy da się to zrozumieć co piszę
nie wiem skąd to się wzieło 

No nic, trzeba to przetrwać.
Elewację zaraz kończą, droga dojazdowa zaraz będzie gotowa, a wewnątrz nie mam ścian 

ale w końcu wasze macie prawo wymagać! trzymam kciuki by się ogarnęli!
To by musiał chyba schronu poza domem szukać