|
|
#1261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Ale denerwujące są te reklamy 😒
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
ETUSIA I EMMOS gratulacje dziewczyny! Cudownie ze macie już dzieciaczki przy sobie
|
#1263 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle cudne zdjęcie! Jaka mama taka córka
Mała super, że wychodzicie My przyjechaliśmy na ogródek, Tz dalej walczy z trawa a ja czekając na grilla wcinam malinki. Chciałam wczoraj poskakać na piłce, Tz napompował i co? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
EMILIA kciuki by żółtaczką szybko odpuściła! A jaki spadek wagi u Was?
MALA super że wychodzicie ![]() MORELLE piękne zdjęcie ![]() USG bioderek trzeba zrobić między 4 a 6 tygodniem życia. Ja dostałam skierowanie po porodzie, a drugie przyniósł mi lekarz z przychodni jak był u nas na wizycie w domu. Swoją drogą tak go nie trawie, byłam raz ze starszakiem u niego. Strasznie słaby jest. W podarku dostałam stos ulotek o szczepionkach i mm :P
|
#1266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Usg bioderek dopiero polozna nam przypomniala, w szpitalu ani slowa Dzis dostaniemy skierowanie i bede dzwonic i szukac miejsca jak nie to prywatnie.... |
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1268 | |||
|
Wtajemniczenie
|
No, już, już
Może weźmie Cię znienacka i jeszcze dziś napiszesz nam dobrą nowinę! ![]() Cytat:
Ja z kolei szukałam szarej ale z taką hmm strukturą, nie gładką - żeby paluchów nie było mocno widać! ![]() Cytat:
![]() Biedne te nasze pęcherze.. Cytat:
Gratuluje przybrania na wadze! Super, że wszystko jest ok ![]() Dzięki ![]() Uhhhh okropnie!!!! Widzę, że pół wizażu na nie narzeka ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Mój suwaczek namawia mnie do seksu!!! Chyba wyczuł co się święci na weekend
|
|
#1269 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#1270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- U nas 24 h wystarczyly, potem byla przy mnie i kolejne 24 h tylko z takim swiatelkiem co przykladalam na plecki albo brzuszek Powodzenia ! |
|
|
|
|
#1271 |
|
MerDer 4ever
|
Carolles ja pożyczyłam od siostry, nie wiem skąd ona ja ma :p
Agg codziennie na to liczę i Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Aggs, co to za zbereźny suwaczek
?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1274 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zrozumiałam ze Morelka i tak do piersi dostawia (nie pisała dokładnie na ile, może za krótko i dlatego tak to wyglada jak wyglada) a laktator jeszcze dodatkowo. Morelka a jak długo pracujesz llaktatorem? Próbowałaś metod 7-5-3? Albo power pumping? http://www.mlecznewsparcie.pl/2016/05/power-pumping/ Wiem ze walczysz i chcesz bardzo, tylko mam wrażenie ze zle się do tego zabierasz i nastawienie tez robi swoje. Cytat:
Odpocznij teraz jak będzie na naświetlaniu Cytat:
Jak się jadlo wszystko w ciąży, to potem nie powinno być problemu z niechęcią do smaku mleka Nasza tez chlustała mlekiem nieraz kilka razy w tygodniu zmieniałam pościel i prześcieradło. Póki przybierała, nie była z tego powodu marudna, nie płakała jakoś bardzo po takim zdarzeniu to się nie przejmowałam dawałam jej chwilkę odpocząć a potem znów do cyca i jadła chętnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wręcz przeciwnie - czytałam o badaniach, które jasno wskazywały na to, że dzieciom bardzo smakuje mleko z charakterystycznym smakiem (np. czosnku), o ile mama jadła często czosnek w ciąży. Więc najzdrowszym i najbardziej odpowiadającym dziecku jest to, aby matka miała dietę taką jak ciążowa
|
|
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wygląda takie naświetlanie? Ile trwa? Trzymam kciuki by dobrze to zniosła! ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Zrobilam dziś naleśniki na obiad. Będą ze szpinakiem, doprawione m.in. czosnkiem
|
|
#1277 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1278 | |||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1281 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadrobie was dziewczyny.
Jeśli pojawiły się nowe maluszki to gratuluje. U nas mała terrorystka rządzi. Wczoraj była polozna wyjasniła dużo wątpliwości i podpowiedziała co i jak robić. Dziś chcemy zrobić pierwszą kąpiel w domu mam nadzieje że sie uda ale na spokój maludy nie licze. Ona przy przewijaniu krzyczy jakby ją ze skóry obdzierali. Mam nie karmić mm moje cycki mają tyle mleka że nie odpuszczać i albo pije z cyca albo nic innego. Mąż się uspokoił bo bał się że mała niedojada. Co ważenie to inna waga u położnej wczoraj wyszło 3125 więc idzie w górę. Mąż musi iść do pediatry po skierowanie na bioderka jestem ciekawa czy da bez problemu. Położna kazała też brać małą i przytulać bo u nas często się budzi cyca nie chce chwytac i jest furia. Mam kłaść ją brzuszek do brzuszka i dziś w nocy obudziła się koło 3 proby cyca były ale nie bardzo chciała więc spałyśmy razem do 7. I wtedy pociągnęła troszke mleka. Mamy twz brac ją na kanapę jak lezymy żeby czuła naszą obecność bo wtedy czuje się bezpiecznie. A i mam w nocy małej nie budzić na karmienie. Witaminy k mam nie dawać |
|
|
|
#1283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1284 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hugo wygląda jak Elvis ![]() Nasi dżentelmeni przeuszczają dziewczynki ![]() Cytat:
Kuchnia super ![]() Cytat:
za przybieranieKupiliśmy w lidlu pakę chyba 150 pampów za 50 zł. Jak go uczulą to będę nich chyba kwiatki sadzić Na jak długo mogą starczać te pieluchy 2 do 6 kg?
|
|||
|
|
|
#1285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zdaję sobie sprawę
![]() https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0zacsqvxmz.png ![]() Ja nie wiem, co to za namawianie do grzechu ![]() Cytat:
![]() Hah, my też się obkupiliśmy, liczę że dupka Młodego zaakceptuje nasze wybory Zrobiłam babkę znowu i zaraz odpadną mi plecy
|
|
#1286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1288 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To mój gin święty aż nadto, dalej zakaz ![]() Cytat:
Która z Was chciała od początku kąpać w wiaderku? Minini? Pestycyda masz jaką opinię na ten temat?
|
||
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Darietta, super wieści u Ciebie! Cieszę się że dajecie radę. Dziwne że położna nie kazała wybudzać ale w sumie skoro przybiera to racja
![]() Aggs, mi by się taki suwaczek przydał to może TŻ by się do roboty wzial-.- chociaż z drugiej strony ochota na harce mi przeszła ostatnio. Brzuch pobolewanie codziennie a do terminu 2 tygodnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1290 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

super ta Twoja kuchnia ja tez mam lodówkę wolnostojącą 😉 tylko z tego względu ze miala byc czarna lustrzana ale nie bylo nigdzie takiej która spelniala nasze wymogi i jest szara
ja miałam tylko jeden warunek- żeby nie trzeba było badziewia rozmrażać bo nienawidzę ! 

gratki dla Was! Udanego spacerku