|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
BAN stały
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
dzien dobry
jem wlasnie sniadanko (dwie kromki - jedna z dzemem bez cukru z fruktozą , druga z warzywkami , serem i szynką + jajeczko) i piję czerwoną herbatkę )znalazłam sobie taki sliczne bikini na allegro że zachorowałam na jego punkcie ale nie wiem czy moge tu linka wstawic? a co do staników to tez czuję że moje troszeczke spadły ![]() mam D , ale mysle, ze do mniejszego rozmiaru nie spadną bo to dziedziczne po mamusi :P a przynajmniej mam nadzieje bo je kocham
|
|
|
|
#2342 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry moje piękne
![]() Widzę,że rozbuchalam temat rozmiarów Ale wg.tego linka to ja mam rozmiar 70D z czym sie absolutnie nie zgodze... ![]() Co to herbatki to napewno kupię,mniam... No to postanowione Laski. Wracam na 2 tyg.na pierwszą fazę bo to co ja robię ze swoim żywieniem to dietą nie mogę nazwac,ciagle kompulsy i obżeranie...Blee.. Dlatego wracam na jedyneczke,a pozniej akurat bedzie sezon owockowy i moze sie podlacze do strukturalnej oczywiscie SB nie zamierzam zdradzac,ale te koktajle...Mniam. Dzisiaj jade do gina ![]() Na pocieszenie własnie ślucham Madonna Feat. Justin - 4 Minutes-uwielbiam tą piosenkę... Ahcak co u Ciebie odezwij sie bo sie martwimy... Tiaruś moj kompanie nic sie nie martw zastojami...Bedzie dobrze.
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
Nedduś trzymam kciuki za udany zabieg.
Lolly o biust sie nie bój kazda prawdziwa AG ma duze piersi ![]() 2 h nauki za mną, a ze siedzę prawie cały czas w domku, to dzisiaj jestem z Wami (i postepowaniem sądowo-administracyjnym :P ). |
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
No i po śniadanku omlet z 2 jaj + pieczarki+czosnek + szczypiorek+pomidorek
|
|
#2345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Lolly to jest AG?Ja niestety ze swoim wygladaem się nie nadaję na prawdziwą AG...Prawda Carmi? No ale coż muszę z tym życ
|
|
#2346 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
hehe uznam to za komplemencik dla mnie ![]() i moj biust ma zostac na miejscu też dzisiaj mnie nauka czeka wrr. we wtorek mam ustny polski.. ale na szczęscie po tym juz wakacje
|
||
|
|
|
#2347 |
|
Rozeznanie
|
Lolly wstaw koniecznie!
k_asiaczek wstawiał bolerka i nic się nie działo ![]() ja już kupiłam jedno na allegro i jestem zadowolona - tylko dół to spodenki i chiałam dokupic drugi wiązany więc jestem w trakcie poszukiwań... a 04/06 7.15 leeeeceeeee
|
|
#2348 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Też pamiętam czasy, gdy miałam maturkę i czekałąm na ost egzamin ahh, późnie były prawie 5 miesięczne wakacje....Ale teraz też nie mam źle
|
|
#2350 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Gdy staniesz przed komisją powiedz do Siebie "To tylko stres i ja mogę go pokonać, nie dam się!" Ja tak zrobiłam i się udało 85%
|
|
#2352 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bolą mnie nerki :/ i zjadlam śniadanko (chlebek fitness z warzywami i kurczakową szynką), połknęłam TLII, nasmarowalam się serum i leżę czekając na efekty chudnięcia
|
||
|
|
|
#2354 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale popracuję nad tym bo juz nie długo w sumie wakacje![]() i strój kąpielowy trzeba włozyc i brzuchol pokazac wrr =[ no ja wlasnie musze jakis dobry krem kupic, bo ten co mam ( z sorai ) chyba nie za bardzo na mnie działa. Zresztą jest ujędranijący a ja chcę wyszczuplający. Czaję się na ten z EVELINE, działa? też muszę skoczyc po jakies drugie śniadanko, ale jakos nie mam pomysłu co to może byc na dodatek jeszcze w piżamce siedzę:P fajnie tak czasami poleniuchowac;D
|
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
lolly wiesz jak to jest ,dietka, cwiczenia, TLII, serum - wszystko nieregularnie i z grzechami, ale razem daje niezly efekt. Nie mam juz galarety. A jak się nim posmaruje, to piecze. A podobno jak piecze to działa
Poza tym "odkrylam" ze jak podniosę ręcę do góry to mam śliczny plaski brzusio i nie ma boczków. Moze powinnam je sobie przywiązać do uczu ?
|
|
|
|
#2356 |
|
Rozeznanie
|
he... witam was bikiniary
![]() własnie leze na balkonie i przypiekam sobie tyłeczek ![]() a zaraz mykam do sklepu bo mi sie jeśc straszliwie chce... i brakuje mi wieśniaka buziaczyska
|
#2357 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
teraz cwiczę codziennie, jestem na diecie, dzisiaj idę po kremik albo jakies serum (czego uzywasz?) .. jeszcze troszkę czasu mam! ![]() haha wyobraź sobie ze u mnie jest ten sam efekt , jak podniosę łapki do góry to mam brzuszek na którym widac moję miesnie od a6w i jest płaski no i taki.. jędrny.. a jak je opuszczę to zamienia się znowu w ten okropny brzuch =[ oczywiscie najbardziej mi zalezy na brzuchu i udach ale to jak na zlosc nie chce mi schudnąc =[ |
|
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2359 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Rozeznanie
|
e nie no twojego ci nie zwine - ja tylko czarnego dołu szukam wiązanego - samego dołu
|
|
#2361 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item362566030_...iust_38_b.html ten jest boski ach ach =D ale u mnie w miescie jest tylko fioletowy a znowu na allegro nie ma rozmiaru , no i wcale nie powieksza biustu. http://www.allegro.pl/item362566018_..._biust_38.html ten takze starsznie mi sie podoba ALE nie przekonuja mnie do konca te kropki i paski, że góra nakrapiana a majteczki w paski a co do bikini to ja akceptuje tylko wiązane doły ![]()
|
|
|
|
|
#2362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2363 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam naczynkowe kłopoty i zastanawiam się, czy,... czy mogę stosowac te chłodzące
![]() Ja grzejących specyfików nie mogę stosować, a takie fajne są
|
#2365 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() troszke poczytalam o tej diecie i jestem nia zachwycona zwlaszcza ze mam b. wysoki poziom cholesterolu a zdaje sie ze ta dieta troszke go obniza chcialabym sie do Was przyłaczyc i korzystac z waszej przeogromnej wiedzy i doswiadczenia, jesli mozna. a na wstepie mam pytanka dwa: 1) macie moze jakis link do jakiegos ebooka albo mozecie mi polecic jakas ksiazke zabym zglebila temat i nie zawracala Wam głowy jakimis podstawami. chodzi mi o cos w rodzaju kompedium wiedzy na temat SB z przepisami zasadami i tabelami. 2) przeczytalam ze ta dieta nie dostarcza wszystkich potrzebnych substancji potrzebnych organizmowi np. wapn . Zastanawiam sie czy to dotyczy pierwszej fazy czy wszystkich i co zatem z suplementow powinnam spozywac? czy ktos sie jeszcze moze orientuje jak dieta wplywa na poziom zelaza (tego mam wlasnie ciut malo i nie chcialabym sie dodatkowo z niego wyplukac). 3) przeczytalam gdzies ze sa dwie wersje SB. jedna jest stara a druga unowoczesniona i zmodyfikowana, poniekad lepsza. ktos cos wie moze na ten temat? bede wdzieczna za wszystkie podpowiedzi
70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60![]() Edytowane przez cukier Czas edycji: 2008-05-14 o 15:18 Powód: uzupelnienie zapytania |
|
|
|
#2366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do ksiązki to ja opieram sie na "Dieta South Beach" Arthura Agatstona (ok. 25-30zl). Dieta jest bardzo przyjemna, co z reszta wiesz po wypowiedzach na forum, więc z nami na pewno bedzie latwiej Nie orinetuje sie za bardzo jak SB wplywa na dostarczanie substancji, ale ja biore MGB6 i vitamine B i C, a teraz jeszcze capivit hydrocontrol.Lolly_girl ja używałam juz roznych kremow z Dove, Nivei (goodbye cellulite) teraz zamiennie Nivea My Silhouette i Eveline 3D koncentrat antycelulitowy (ten chlodzacy). Efekty widac, bo cellulit mialam naprawde spory, a teraz praktycznie go nie ma aha, stroje kapielowe boskie![]() Dzisiaj bylo S. koktajl truskawkowy O. ryz brazowy, ryba i warzywka - boskie to bylo! ryz brazowy jadlam pierwszy raz i jest nawet lepszy niz ten normalny. A, i mam problem! Juz 3 dni @ sie spoznia (pierwszy raz od 4 lat!) i zastanawiam sie czy to nie przez TLII. Czy ktoras z was miala podobne problemy podczas zazywania TLII?
SB Reaktywacja - 21.06.2010 Ach, jak tu cudownie Zaręczyny - 1.05.2009 ![]() Ślub - 05.06.2010 Edytowane przez Domi22 Czas edycji: 2008-05-14 o 15:42 |
|
|
|
|
#2367 | |
|
Rozeznanie
|
Witajcie, jak ja lubię taką słoneczną aurę. Szkoda tylko, że nie wchodzę w ubiegłoroczne ulubione spodnie.
![]() Dzis na moim talerzyku: śn. tuńczyk w sosie wlasnym + świeży ogórek 2śn. pół kostki chudego twarogu białego ze szczypiorkiem i naturalnym jogurtem light o. cukinia uduszona na oliwce z oliwek z cebulką, pieczarkami i papryczką + 1jajo sadzone Teraz robie ricore bo coś w głowie mi szumi, potem cos wymyślę do jedzonka. Wczoraj rozpoczęłam body sculpt loreal, już po pierwszym zastosowaniu skóra wydaje sie gładsza, bardziej napięta, aksamitna w dotyku. Fajna, lekka konsystencja, ma drobniutkie drobinki rozświetlające. Gorzej będzie z wydajnością... Dalsze wrażenia po zużyciu tubki. Buziaki Cukier miłego i skutecznego plażowania życzę. Cytat:
|
|
#2368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jej kochane
Wlasnie spalam 1,5 h. Koszmarnie sie czuje. Boli mnie glowa, brzuch po lewej stronie z boku i łydki. Wzielam no-spe, zobaczymy czy pomoze. Ale za to snila mi sie lolly Przyszla do mnie w bialej krotkiej spodniczce falbaniastej i krotkiej rozowej bluzeczce. Wygladala jak Shanda Panda Chociaz lolly mi sie bardziej podoba bo nie jest tak wulgarna. I chciala mi dac polizać takiego wielkiego kolorowego lizaka, mowiac, ze to jest zgodne z SB ![]() Cytat:
Ale i tak okres mi się waha w granicach błedu 5 dniowego . Cytat:
![]() edit: cukier witamy, ale masz nick , taki dietkowy ;-) |
||
|
|
|
#2369 |
|
Raczkowanie
|
to ja sie chyba wytlumacze z tego nika
wiec zawsze pochlanialam duze ilosci cukru w kazdej postaci: czekoladki, cukierki , lizaki, wafelki itd. dochodzilo do tego ze jadlam ok 1,5 kg (TAK DOBRZE WIDZICIE) slodyczy na dzien (kremy czekoladowe, czekoladki itd). oczywiscie do 19 roku zycia nie bylo tego widac i wazylam 61 kg przy wzroscie 176cm no ale oprocz slodyczy zywilam sie tzw niskokalorycznymi daniami mojej mamy. moi znajomi smiali sie ze kiedykolwiek mnie widza mam jakas slodkosc w reku, i stad ta ksywka. a teraz wyprowadzilam sie na studia i od 3,5 roku oprocz slodyczy w moim menu sa jeszcze kebeby, pizze, hamburgery i zupki z paczki itd. totez przybylo mi 7kg. i tak uwazam ze malo utylam jako ze moja kolezanka (bardzo podobna historia) przybrala na wadze 40kg. co nie zmienia faktu ze chyba juz doroslam do tego by zadbac o moje cialo, nie chodzi tylko o wage (choc niewatpliwie to sie przyda ) ale tez o regularne posilki i zdrowe posilki i o sport tez chodzi. a poniewaz w sprawach dietetyki jestem jak dziecko we mgle wiec chcialam wybrac sobie diete ktora wyznaczy pewne granice, ktorych mam sie trzymac. a SB wydaje mi sie najlatwiejsza, jedna ze zdrowszych i najprzyjemniejsza dieta bo nie musze nic liczyc ani wazyc.dodam jeszcze ze wazac te 61kg mialam sporo miesni poniewaz codziennie chodzilam na treningi na basen, a teraz wazac 68 kg mam sam tluszcz i miesnie w fazie zanikowej a poniewaz tluszcz jest lzejszy od miesni wiec wygladam jakbym przytyla 15kg.![]() ot i cala moja historia mam nadzieje ze nikogo nie zanudzilam
|
|
#2370 |
|
Rozeznanie
|
Wypiłam ricore i jest lepiej, widocznie ciśnienie leciało mi w dół.
Carmelova życzę szybkiej poprawy samopoczucia. 3maj sie kochana. Jeszcze prośba, zdradź proszę jak robisz te szyszki. Kurcze jestem na pierwszej fazie a sama sie nakręcam takimi pysznościami.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

)

No ale coż muszę z tym życ 
73 -> -> ->

)
a poniewaz tluszcz jest lzejszy od miesni wiec wygladam jakbym przytyla 15kg.