..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::.. - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-14, 09:53   #2341
lolly_girl
BAN stały

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..

dzien dobry

jem wlasnie sniadanko (dwie kromki - jedna z dzemem bez cukru z fruktozą , druga z warzywkami , serem i szynką + jajeczko) i piję czerwoną herbatkę)
znalazłam sobie taki sliczne bikini na allegro że zachorowałam na jego punkcie ale nie wiem czy moge tu linka wstawic?

a co do staników to tez czuję że moje troszeczke spadły mam D , ale mysle, ze do mniejszego rozmiaru nie spadną bo to dziedziczne po mamusi :P a przynajmniej mam nadzieje bo je kocham
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 09:59   #2342
Nedda
Zadomowienie

Dzień Dobry moje piękne

Widzę,że rozbuchalam temat rozmiarów Ale wg.tego linka to ja mam rozmiar 70D z czym sie absolutnie nie zgodze...
Co to herbatki to napewno kupię,mniam...
No to postanowione Laski.
Wracam na 2 tyg.na pierwszą fazę bo to co ja robię ze swoim żywieniem to dietą nie mogę nazwac,ciagle kompulsy i obżeranie...Blee..
Dlatego wracam na jedyneczke,a pozniej akurat bedzie sezon owockowy i moze sie podlacze do strukturalnej oczywiscie SB nie zamierzam zdradzac,ale te koktajle...Mniam.
Dzisiaj jade do gina
Na pocieszenie własnie ślucham Madonna Feat. Justin - 4 Minutes-uwielbiam tą piosenkę...

Ahcak co u Ciebie odezwij sie bo sie martwimy...
Tiaruś moj kompanie nic sie nie martw zastojami...Bedzie dobrze.

Nedda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 10:13   #2343
carmelova
Zakorzenienie

Nedduś trzymam kciuki za udany zabieg.
Lolly o biust sie nie bój kazda prawdziwa AG ma duze piersi
2 h nauki za mną, a ze siedzę prawie cały czas w domku, to dzisiaj jestem z Wami (i postepowaniem sądowo-administracyjnym :P ).
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 10:22   #2344
Apiska
Zakorzenienie

No i po śniadanku omlet z 2 jaj + pieczarki+czosnek + szczypiorek+pomidorek
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 10:23   #2345
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
2 h nauki za mną, a ze siedzę prawie cały czas w domku, to dzisiaj jestem z Wami (i postepowaniem sądowo-administracyjnym :P ).
Dziękuję,a ja trzymam kciuki za Twoją naukę.Ale mądra Dziewczyna jesteś to nie muszę się bać...
A Lolly to jest AG?Ja niestety ze swoim wygladaem się nie nadaję na prawdziwą AG...Prawda Carmi? No ale coż muszę z tym życ

Nedda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 10:27   #2346
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Nedda Pokaż wiadomość
Dziękuję,a ja trzymam kciuki za Twoją naukę.Ale mądra Dziewczyna jesteś to nie muszę się bać...
A Lolly to jest AG?Ja niestety ze swoim wygladaem się nie nadaję na prawdziwą AG...Prawda Carmi? No ale coż muszę z tym życ

hehe uznam to za komplemencik dla mnie i moj biust ma zostac na miejscu

też dzisiaj mnie nauka czeka wrr. we wtorek mam ustny polski.. ale na szczęscie po tym juz wakacje
Stary 2008-05-14, 10:28   #2347
kwakwa_1
Rozeznanie

GG do kwakwa_1

Lolly wstaw koniecznie!

k_asiaczek wstawiał bolerka i nic się nie działo
ja już kupiłam jedno na allegro i jestem zadowolona - tylko dół to spodenki i chiałam dokupic drugi wiązany więc jestem w trakcie poszukiwań...

a 04/06 7.15 leeeeceeeee
kwakwa_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 10:31   #2348
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kwakwa_1 Pokaż wiadomość
Lolly wstaw koniecznie!

k_asiaczek wstawiał bolerka i nic się nie działo
ja już kupiłam jedno na allegro i jestem zadowolona - tylko dół to spodenki i chiałam dokupic drugi wiązany więc jestem w trakcie poszukiwań...

a 04/06 7.15 leeeeceeeee
hyhyhy wstawic co?
Stary 2008-05-14, 10:37   #2349
Apiska
Zakorzenienie

Też pamiętam czasy, gdy miałam maturkę i czekałąm na ost egzamin ahh, późnie były prawie 5 miesięczne wakacje....Ale teraz też nie mam źle
Ślub

41/40
Stary 2008-05-14, 10:40   #2350
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
Też pamiętam czasy, gdy miałam maturkę i czekałąm na ost egzamin ahh, późnie były prawie 5 miesięczne wakacje....Ale teraz też nie mam źle
ja musze przyznac ze troszku się boję tego polskiego zaraz się zestresuje rączki mi sie beda trzesly, pociły wrr i wszystko zapomne pewnie
Stary 2008-05-14, 10:47   #2351
Apiska
Zakorzenienie

Gdy staniesz przed komisją powiedz do Siebie "To tylko stres i ja mogę go pokonać, nie dam się!" Ja tak zrobiłam i się udało 85%
Ślub

41/40
Stary 2008-05-14, 10:48   #2352
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
Gdy staniesz przed komisją powiedz do Siebie "To tylko stres i ja mogę go pokonać, nie dam się!" Ja tak zrobiłam i się udało 85%
Mi angielski tez wlasnie tak sie udal ale rece mi sie tak trzęsły.. a nigdy nie jestem zestresowana
Stary 2008-05-14, 11:01   #2353
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nedda Pokaż wiadomość
No nie nadajesz się. Ale i tak jesteś piękna

Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
hehe uznam to za komplemencik dla mnie i moj biust ma zostac na miejscu

też dzisiaj mnie nauka czeka wrr. we wtorek mam ustny polski.. ale na szczęscie po tym juz wakacje
Miśka podobasz się sobie, lubisz swoje wloski i biuscik, więc to byl komplement. Gorzej gdybyś chciala być np. retro a miala blond-ciemne wloski i Twój rzeczywisty wizerunek gryzl się z wizerunkiem, do jakiego dążysz. Ale przeciez tak nie jest, więc myślę, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Bolą mnie nerki :/ i zjadlam śniadanko (chlebek fitness z warzywami i kurczakową szynką), połknęłam TLII, nasmarowalam się serum i leżę czekając na efekty chudnięcia
Stary 2008-05-14, 11:04   #2354
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
No nie nadajesz się. Ale i tak jesteś piękna

Miśka podobasz się sobie, lubisz swoje wloski i biuscik, więc to byl komplement. Gorzej gdybyś chciala być np. retro a miala blond-ciemne wloski i Twój rzeczywisty wizerunek gryzl się z wizerunkiem, do jakiego dążysz. Ale przeciez tak nie jest, więc myślę, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Bolą mnie nerki :/ i zjadlam śniadanko (chlebek fitness z warzywami i kurczakową szynką), połknęłam TLII, nasmarowalam się serum i leżę czekając na efekty chudnięcia
hehe no tak lubię swoje wloski, oczy i biuscik i koniec ale popracuję nad tym bo juz nie długo w sumie wakacje i strój kąpielowy trzeba włozyc i brzuchol pokazac wrr =[

no ja wlasnie musze jakis dobry krem kupic, bo ten co mam ( z sorai ) chyba nie za bardzo na mnie działa. Zresztą jest ujędranijący a ja chcę wyszczuplający.
Czaję się na ten z EVELINE, działa?

też muszę skoczyc po jakies drugie śniadanko, ale jakos nie mam pomysłu co to może byc na dodatek jeszcze w piżamce siedzę:P fajnie tak czasami poleniuchowac;D
Stary 2008-05-14, 11:08   #2355
carmelova
Zakorzenienie

lolly wiesz jak to jest ,dietka, cwiczenia, TLII, serum - wszystko nieregularnie i z grzechami, ale razem daje niezly efekt. Nie mam juz galarety. A jak się nim posmaruje, to piecze. A podobno jak piecze to działa Poza tym "odkrylam" ze jak podniosę ręcę do góry to mam śliczny plaski brzusio i nie ma boczków. Moze powinnam je sobie przywiązać do uczu ?
Stary 2008-05-14, 11:11   #2356
~Olya~
Rozeznanie

GG do ~Olya~

he... witam was bikiniary

własnie leze na balkonie i przypiekam sobie tyłeczek

a zaraz mykam do sklepu bo mi sie jeśc straszliwie chce... i brakuje mi wieśniaka

buziaczyska

Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
~Olya~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 11:12   #2357
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
lolly wiesz jak to jest ,dietka, cwiczenia, TLII, serum - wszystko nieregularnie i z grzechami, ale razem daje niezly efekt. Nie mam juz galarety. A jak się nim posmaruje, to piecze. A podobno jak piecze to działa Poza tym "odkrylam" ze jak podniosę ręcę do góry to mam śliczny plaski brzusio i nie ma boczków. Moze powinnam je sobie przywiązać do uczu ?
no wlasnie ja mam na udach galaretę wrr =[ i nie mogę na nie patrzec jak idę =[ moze sobie oczy zasłonię=D
teraz cwiczę codziennie, jestem na diecie, dzisiaj idę po kremik albo jakies serum (czego uzywasz?) .. jeszcze troszkę czasu mam!

haha wyobraź sobie ze u mnie jest ten sam efekt , jak podniosę łapki do góry to mam brzuszek na którym widac moję miesnie od a6w i jest płaski no i taki.. jędrny.. a jak je opuszczę to zamienia się znowu w ten okropny brzuch =[
oczywiscie najbardziej mi zalezy na brzuchu i udach ale to jak na zlosc nie chce mi schudnąc =[
Stary 2008-05-14, 11:33   #2358
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie ja mam na udach galaretę wrr =[ i nie mogę na nie patrzec jak idę =[ moze sobie oczy zasłonię=D
teraz cwiczę codziennie, jestem na diecie, dzisiaj idę po kremik albo jakies serum (czego uzywasz?) .. jeszcze troszkę czasu mam!

haha wyobraź sobie ze u mnie jest ten sam efekt , jak podniosę łapki do góry to mam brzuszek na którym widac moję miesnie od a6w i jest płaski no i taki.. jędrny.. a jak je opuszczę to zamienia się znowu w ten okropny brzuch =[
oczywiscie najbardziej mi zalezy na brzuchu i udach ale to jak na zlosc nie chce mi schudnąc =[
uzywam serum Eveline (czerwone, termoaktywne z systemem fat burner) za ok 16 zl
Stary 2008-05-14, 11:38   #2359
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
uzywam serum Eveline (czerwone, termoaktywne z systemem fat burner) za ok 16 zl
działa?

ja się chyba dzisiaj nie oderwę od tego monitora =[ siedzę i oglądam sliczne małe fretki... zakochana jestem
Stary 2008-05-14, 12:06   #2360
kwakwa_1
Rozeznanie

GG do kwakwa_1

Cytat:
hyhyhy wstawic co?

e nie no twojego ci nie zwine - ja tylko czarnego dołu szukam wiązanego - samego dołu
kwakwa_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 12:11   #2361
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kwakwa_1 Pokaż wiadomość
e nie no twojego ci nie zwine - ja tylko czarnego dołu szukam wiązanego - samego dołu

http://www.allegro.pl/item362566030_...iust_38_b.html
ten jest boski ach ach =D ale u mnie w miescie jest tylko fioletowy a znowu na allegro nie ma rozmiaru , no i wcale nie powieksza biustu.

http://www.allegro.pl/item362566018_..._biust_38.html
ten takze starsznie mi sie podoba ALE nie przekonuja mnie do konca te kropki i paski, że góra nakrapiana a majteczki w paski

a co do bikini to ja akceptuje tylko wiązane doły
Stary 2008-05-14, 12:44   #2362
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
h

no ja wlasnie musze jakis dobry krem kupic, bo ten co mam ( z sorai ) chyba nie za bardzo na mnie działa. Zresztą jest ujędranijący a ja chcę wyszczuplający.
Czaję się na ten z EVELINE, działa?
Ja mam ten Slim 3D, mrozi nieziemsko, ale efekty widze

Cytat:
Haha ja mam to samo, także chodźmy z rękami do góry i krzyczmy "naaaapad"
Ślub

41/40
Stary 2008-05-14, 13:17   #2363
lolly_girl
BAN stały

Cytat:

Haha ja mam to samo, także chodźmy z rękami do góry i krzyczmy "naaaapad"

mroziii? szkoda bo wolę ciepełko ;p
Stary 2008-05-14, 13:26   #2364
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam naczynkowe kłopoty i zastanawiam się, czy,... czy mogę stosowac te chłodzące
Cytat:
mroziii? szkoda bo wolę ciepełko ;p
Ja grzejących specyfików nie mogę stosować, a takie fajne są
Stary 2008-05-14, 13:44   #2365
cukier
Raczkowanie

Smile Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..

czesc dziewczyny
troszke poczytalam o tej diecie i jestem nia zachwycona zwlaszcza ze mam b. wysoki poziom cholesterolu a zdaje sie ze ta dieta troszke go obniza
chcialabym sie do Was przyłaczyc i korzystac z waszej przeogromnej wiedzy i doswiadczenia, jesli mozna.

a na wstepie mam pytanka dwa:

1) macie moze jakis link do jakiegos ebooka albo mozecie mi polecic jakas ksiazke zabym zglebila temat i nie zawracala Wam głowy jakimis podstawami. chodzi mi o cos w rodzaju kompedium wiedzy na temat SB z przepisami zasadami i tabelami.

2) przeczytalam ze ta dieta nie dostarcza wszystkich potrzebnych substancji potrzebnych organizmowi np. wapn . Zastanawiam sie czy to dotyczy pierwszej fazy czy wszystkich i co zatem z suplementow powinnam spozywac? czy ktos sie jeszcze moze orientuje jak dieta wplywa na poziom zelaza (tego mam wlasnie ciut malo i nie chcialabym sie dodatkowo z niego wyplukac).

3) przeczytalam gdzies ze sa dwie wersje SB. jedna jest stara a druga unowoczesniona i zmodyfikowana, poniekad lepsza. ktos cos wie moze na ten temat?

bede wdzieczna za wszystkie podpowiedzi

70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60

Edytowane przez cukier
Czas edycji: 2008-05-14 o 15:18 Powód: uzupelnienie zapytania
cukier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 14:32   #2366
Domi22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cukier Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
troszke poczytalam o tej diecie i jestem nia zachwycona zwlaszcza ze mam b. wysoki poziom cholesterolu a zdaje sie ze ta dieta troszke go obniza
chcialabym sie do Was przyłaczyc i korzystac z waszej przeogromnej wiedzy i doswiadczenia, jesli mozna.

a na wstepie mam pytanka dwa:

1) macie moze jakis link do jakiegos ebooka albo mozecie mi polecic jakas ksiazke zabym zglebila temat i nie zawracala Wam głowy jakimis podstawami. chodzi mi o cos w rodzaju kompedium wiedzy na temat SB z przepisami zasadami i tabelami.

2) przeczytalam ze ta dieta nie dostarcza wszystkich potrzebnych substancji potrzebnych organizmowi np. wapn . Zastanawiam sie czy to dotyczy pierwszej fazy czy wszystkich i co zatem z suplementow powinnam spozywac? czy ktos sie jeszcze moze orientuje jak dieta wplywa na poziom zelaza (tego mam wlasnie ciut malo i nie chcialabym sie dodatkowo z niego wyplukac).

bede wdzieczna za wszystkie podpowiedzi
Witamy, witamy Co do ksiązki to ja opieram sie na "Dieta South Beach" Arthura Agatstona (ok. 25-30zl). Dieta jest bardzo przyjemna, co z reszta wiesz po wypowiedzach na forum, więc z nami na pewno bedzie latwiej Nie orinetuje sie za bardzo jak SB wplywa na dostarczanie substancji, ale ja biore MGB6 i vitamine B i C, a teraz jeszcze capivit hydrocontrol.

Lolly_girl ja używałam juz roznych kremow z Dove, Nivei (goodbye cellulite) teraz zamiennie Nivea My Silhouette i Eveline 3D koncentrat antycelulitowy (ten chlodzacy). Efekty widac, bo cellulit mialam naprawde spory, a teraz praktycznie go nie ma, ale obawiam sie, ze to nie zasluga samych kremow, a cwiczen i przed wszystkim dzieki plywaniu aha, stroje kapielowe boskie

Dzisiaj bylo
S. koktajl truskawkowy
O. ryz brazowy, ryba i warzywka - boskie to bylo! ryz brazowy jadlam pierwszy raz i jest nawet lepszy niz ten normalny.

A, i mam problem! Juz 3 dni @ sie spoznia (pierwszy raz od 4 lat!) i zastanawiam sie czy to nie przez TLII. Czy ktoras z was miala podobne problemy podczas zazywania TLII?

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010

Edytowane przez Domi22
Czas edycji: 2008-05-14 o 15:42
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 15:50   #2367
Wiolka525
Rozeznanie

Witajcie, jak ja lubię taką słoneczną aurę. Szkoda tylko, że nie wchodzę w ubiegłoroczne ulubione spodnie. U mnie drugi dzień Ifazy, idąc przez ryneczek pochłaniałam wzrokiem wszystkie owoce.
Dzis na moim talerzyku:
śn. tuńczyk w sosie wlasnym + świeży ogórek
2śn. pół kostki chudego twarogu białego ze szczypiorkiem i naturalnym jogurtem light
o. cukinia uduszona na oliwce z oliwek z cebulką, pieczarkami i papryczką + 1jajo sadzone
Teraz robie ricore bo coś w głowie mi szumi, potem cos wymyślę do jedzonka.

Wczoraj rozpoczęłam body sculpt loreal, już po pierwszym zastosowaniu skóra wydaje sie gładsza, bardziej napięta, aksamitna w dotyku. Fajna, lekka konsystencja, ma drobniutkie drobinki rozświetlające. Gorzej będzie z wydajnością... Dalsze wrażenia po zużyciu tubki.
Buziaki

Cukier miłego i skutecznego plażowania życzę.

Cytat:
Nedduś Pięknoto przykryj się kocykiem. Mama do mnie dzwonila i mowila, ze lezy pod kocykiem i zastanawia się, czy w centralnym rozpalić, a to tylko 80 km od Ciebie. Dziwny ten wschod.

edit: To nic, ze jestes obzarta. Tylko nie myśl o jakichś głupotach! Jeśli Ci to poprawi humorek, to ja przebijam wszystkich, bo jadlam 2 ryżowe szyszki (ryż preparowany i mleko skondensowane slodzone )
Siostro sama robisz te szyszki czy kupujesz gotowe. Ja dawno nigdzie ich nie widziałam.
Stary 2008-05-14, 16:01   #2368
carmelova
Zakorzenienie

Jej kochane Wlasnie spalam 1,5 h. Koszmarnie sie czuje. Boli mnie glowa, brzuch po lewej stronie z boku i łydki. Wzielam no-spe, zobaczymy czy pomoze. Ale za to snila mi sie lolly Przyszla do mnie w bialej krotkiej spodniczce falbaniastej i krotkiej rozowej bluzeczce. Wygladala jak Shanda Panda Chociaz lolly mi sie bardziej podoba bo nie jest tak wulgarna. I chciala mi dac polizać takiego wielkiego kolorowego lizaka, mowiac, ze to jest zgodne z SB

Cytat:
Napisane przez Domi22 Pokaż wiadomość
Witamy, witamy Co do ksiązki to ja opieram sie na "Dieta South Beach" Arthura Agatstona (ok. 25-30zl). Dieta jest bardzo przyjemna, co z reszta wiesz po wypowiedzach na forum, więc z nami na pewno bedzie latwiej Nie orinetuje sie za bardzo jak SB wplywa na dostarczanie substancji, ale ja biore MGB6 i vitamine B i C, a teraz jeszcze capivit hydrocontrol.

Lolly_girl ja używałam juz roznych kremow z Dove, Nivei (goodbye cellulite) teraz zamiennie Nivea My Silhouette i Eveline 3D koncentrat antycelulitowy (ten chlodzacy). Efekty widac, bo cellulit mialam naprawde spory, a teraz praktycznie go nie ma, ale obawiam sie, ze to nie zasluga samych kremow, a cwiczen i przed wszystkim dzieki plywaniu aha, stroje kapielowe boskie

Dzisiaj bylo
S. koktajl truskawkowy
O. ryz brazowy, ryba i warzywka - boskie to bylo! ryz brazowy jadlam pierwszy raz i jest nawet lepszy niz ten normalny.

A, i mam problem! Juz 3 dni @ sie spoznia (pierwszy raz od 4 lat!) i zastanawiam sie czy to nie przez TLII. Czy ktoras z was miala podobne problemy podczas zazywania TLII?
Ja zazywa,, ale jednoczesnie biore inne tabsy Ale i tak okres mi się waha w granicach błedu 5 dniowego .

Cytat:
Napisane przez Wiolka525 Pokaż wiadomość
Witajcie, jak ja lubię taką słoneczną aurę. Szkoda tylko, że nie wchodzę w ubiegłoroczne ulubione spodnie. U mnie drugi dzień Ifazy, idąc przez ryneczek pochłaniałam wzrokiem wszystkie owoce.
Dzis na moim talerzyku:
śn. tuńczyk w sosie wlasnym + świeży ogórek
2śn. pół kostki chudego twarogu białego ze szczypiorkiem i naturalnym jogurtem light
o. cukinia uduszona na oliwce z oliwek z cebulką, pieczarkami i papryczką + 1jajo sadzone
Teraz robie ricore bo coś w głowie mi szumi, potem cos wymyślę do jedzonka.

Wczoraj rozpoczęłam body sculpt loreal, już po pierwszym zastosowaniu skóra wydaje sie gładsza, bardziej napięta, aksamitna w dotyku. Fajna, lekka konsystencja, ma drobniutkie drobinki rozświetlające. Gorzej będzie z wydajnością... Dalsze wrażenia po zużyciu tubki.
Buziaki

Cukier miłego i skutecznego plażowania życzę.

Siostro sama robisz te szyszki czy kupujesz gotowe. Ja dawno nigdzie ich nie widziałam.
Sama robilam 2 dni temu, ale wczoraj im uległam

edit: cukier witamy, ale masz nick , taki dietkowy ;-)
Stary 2008-05-14, 16:23   #2369
cukier
Raczkowanie

Cytat:

edit: cukier witamy, ale masz nick , taki dietkowy ;-)
to ja sie chyba wytlumacze z tego nika
wiec zawsze pochlanialam duze ilosci cukru w kazdej postaci: czekoladki, cukierki , lizaki, wafelki itd.
dochodzilo do tego ze jadlam ok 1,5 kg (TAK DOBRZE WIDZICIE) slodyczy na dzien (kremy czekoladowe, czekoladki itd). oczywiscie do 19 roku zycia nie bylo tego widac i wazylam 61 kg przy wzroscie 176cm no ale oprocz slodyczy zywilam sie tzw niskokalorycznymi daniami mojej mamy. moi znajomi smiali sie ze kiedykolwiek mnie widza mam jakas slodkosc w reku, i stad ta ksywka. a teraz wyprowadzilam sie na studia i od 3,5 roku oprocz slodyczy w moim menu sa jeszcze kebeby, pizze, hamburgery i zupki z paczki itd. totez przybylo mi 7kg. i tak uwazam ze malo utylam jako ze moja kolezanka (bardzo podobna historia) przybrala na wadze 40kg.
co nie zmienia faktu ze chyba juz doroslam do tego by zadbac o moje cialo, nie chodzi tylko o wage (choc niewatpliwie to sie przyda) ale tez o regularne posilki i zdrowe posilki i o sport tez chodzi. a poniewaz w sprawach dietetyki jestem jak dziecko we mgle wiec chcialam wybrac sobie diete ktora wyznaczy pewne granice, ktorych mam sie trzymac. a SB wydaje mi sie najlatwiejsza, jedna ze zdrowszych i najprzyjemniejsza dieta bo nie musze nic liczyc ani wazyc.
dodam jeszcze ze wazac te 61kg mialam sporo miesni poniewaz codziennie chodzilam na treningi na basen, a teraz wazac 68 kg mam sam tluszcz i miesnie w fazie zanikowej a poniewaz tluszcz jest lzejszy od miesni wiec wygladam jakbym przytyla 15kg.

ot i cala moja historia mam nadzieje ze nikogo nie zanudzilam

70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
cukier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 16:27   #2370
Wiolka525
Rozeznanie

Wypiłam ricore i jest lepiej, widocznie ciśnienie leciało mi w dół.
Carmelova życzę szybkiej poprawy samopoczucia. 3maj sie kochana. Jeszcze prośba, zdradź proszę jak robisz te szyszki. Kurcze jestem na pierwszej fazie a sama sie nakręcam takimi pysznościami.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości