Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka! - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-07-14, 21:57   #1411
Carolles
Zadomowienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!

Pestycyda ja tez nie mam stanika. Do szpitala zapakowalam dwa sportowe. Mam nadzieje ze sie sprawdza na poczatek.

Jon sos czosnkowy sie liczy tylko taki domowy a nie kupny 😛

Minini Twoja tesciowa tez widze dobre ma zagrywki 😃 przy takiej ekipie remont skończycie raz dwa 😉

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-14, 21:58   #1412
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Może musi się zagoić ? Maltan podobno nie polecamy bo w składzie ma cukier co jest dobra pożywką dla bakterri i grzybów

Maltan położna kazała odstawić i ziajke używać to też tak robię ale chciałabym już efekty bo jak mała chwyta cyca to aż gwiazdki widzę tak boli
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-14, 21:59   #1413
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość

Sos czosnkowy się liczy do naturalnych sposobów?

W dużej ilości

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Mamy mleko!!! Tylko cycki bolą a szczególnie jeden i nie wiem czy to nie zastój - ale tak szybko?. Mała od wczoraj nie spadła z wagi. Teraz się opala skubana na solarium wczasy sobie urządziła. Po 23 ja budzę na karmienie.

Kobiety jakie Wy macie figury!! 😍😍

Macica mi się obkurcza i jak to boli... Dziś chyba nie pospie znów..
Super, że jest mleko
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-14, 22:00   #1414
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Minini, Carolles kocyk tym razem pachnie OWCĄ, a nie kozą
Nie żebym rozróżniała niuanse w zwierzęcych aromatach, ale kozą raczej nie ma w nim co pachnieć

edit: chyba że koza kaszmirska

Carolles mam ten: http://effiki.com/pl/w-domu-effii/ko...100-Srebrzysty
Są też inne kolory. Fajny jest i śliczny Do zapachu się przyzwyczaję Mąż nie czuje, może ja mam jakiś przeczulony węch teraz

Samantha trzymaj się dzielnie, dużo sił dla Ciebie! Goń tam TŻ do pomocy!

KociaMatka witaj z powrotem

Anusia1990 powodzenia!

Morelle dajesz z siebie wszystko, nie możesz sobie nic zarzucić Niejedna osoba już dawno poddałaby się, a Ty walczysz do końca Szacun!

Darietta pleśniawkami taki maluch zaraża się zwykle w trakcie porodu, powodują je grzyby. Moja córka też miała, tylko później. Nie pomagały żadne metody położnej typu aphtin itd., dopiero pediatra przypisała syrop (nie do picia, tylko do przemywania języka gazikiem) i zeszły od razu i już nie wróciły. Niestety nie pamiętam nazwy, wydaje mi się, że to był Flumycon, ale nie dam głowy. Musiałabyś spytać pediatrę/położną czy Flumycon mógłby być stosowany na pleśniawki, bo ja nie jestem pewna na 100% czy to było to.0]
Mi polozna zaleciła cebion i przemywać gazikiem te miejsca.
Stary 2017-07-14, 22:00   #1415
Carolles
Zadomowienie

Emilia super ze jest mleko oby tak dalej! 😉

Ciekawe co u Emmos?? Odezwij sie jak nas czytasz 😊

Stary 2017-07-14, 22:01   #1416
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Emilia, gratulacje za mleko opalajcie się i spokojnej nocy!

Fajny artykuł: https://issuu.com/splotbliskosci/doc...nr_1_-_2017/32

Dzięki świetny artykuł

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-14, 22:10   #1417
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Ja kupiłam na allegro bo chciałam usztywniany.
Motelle i jak sie sprawdzają te staniki. Bo tez musze kupić a z młodą raczej nie wyjde na zakupy bo ona non stop cyc.
Podaj link bo ja przegladam i nie mogę się zdecydować bo nie wiem jaki rozmiar.
Do tego musze cos kupić rozpinanego do karmienia bo niestety u mnie wyjscie na miasto bedzie wiazało się z cycami na wierzchu. Chyba że kluska troszkę się ogarnie.
Nie wyobrażam sobie jak mąż wyjedzie w delegacje isc po chleb. Chyba bedzie musiał robić mi zapasy na cały tydzień.

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak patrzę na Wasze brzuszki to mi tęskno za moim wszystkie ślicznie wyglądacie

DARIETTA a może próbuj swoim mlekiem smarować? I dużo wietrzyć. Czym by nie smarować, musi minąć trochę czasu zanim się zagoją.

ANULKA a mocno Cię bolą skurcze?
Ja dzisiaj też do mojej powiedziałam że na tydzień zapakowałabym ją do brzucha zeby cycki mi się zagoiły.

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Morelle cod o tego lezaczka to on jest na starsze dziecko bo nie jest zupełnie płaskie. Ja kupiłam podobny na plozach ma regulowane oparcie ale dla takiego maluszka nie używam chociaż opinie słyszałam różne że wkładają takie maluszki.
Stary 2017-07-14, 22:18   #1418
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Darietta jeszcze pare dni i bedzie lepiej.a na cyce smaruj swoim pokarmem i jak wyschna ziajka i wietrz ja chodzilam 3 dni z golymi cycami i tak robilam i pieknie sie zagoilo.

Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-14, 22:25   #1419
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Motelle i jak sie sprawdzają te staniki. Bo tez musze kupić a z młodą raczej nie wyjde na zakupy bo ona non stop cyc.
Podaj link bo ja przegladam i nie mogę się zdecydować bo nie wiem jaki rozmiar.
Do tego musze cos kupić rozpinanego do karmienia bo niestety u mnie wyjscie na miasto bedzie wiazało się z cycami na wierzchu. Chyba że kluska troszkę się ogarnie.
Nie wyobrażam sobie jak mąż wyjedzie w delegacje isc po chleb. Chyba bedzie musiał robić mi zapasy na cały tydzień.

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Ja dzisiaj też do mojej powiedziałam że na tydzień zapakowałabym ją do brzucha zeby cycki mi się zagoiły.

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Morelle cod o tego lezaczka to on jest na starsze dziecko bo nie jest zupełnie płaskie. Ja kupiłam podobny na plozach ma regulowane oparcie ale dla takiego maluszka nie używam chociaż opinie słyszałam różne że wkładają takie maluszki.
Ja lkliknęłam na allegro dwa rozmiary. Jeszcze nie przyszły.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-14, 22:26   #1420
minini
Zadomowienie

cytowalam i wszystko zniknelo

darietta w pierwszej ciązy mialam gotową tą maść, ale teraz nie udalo mi sie jej kupic bo jest dostepna tylko w usa.
ale na jej podstawie zmieszalam swoją - glowne skladniki zachowane wiec powinna dzialas podobnie.
smarowalam na poczatku co chwile. potem po kazdym karmieniu. nigdy nie mialam ich poranionych ani bolących.
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-14, 22:26   #1421
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy mleko!!! Tylko cycki bolą a szczególnie jeden i nie wiem czy to nie zastój - ale tak szybko?. Mała od wczoraj nie spadła z wagi. Teraz się opala skubana na solarium wczasy sobie urządziła. Po 23 ja budzę na karmienie.

Super! Może to nawał? Zastój teoretycznie
tez może być. Kontroluj to.

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Jon wybaczę jak podzielisz sie pizzunią

Carolles następna laska
Łącze sie w bólu! Moja co prawda nie przyjedzie na porodówkę do poniedziałku ale jak zacznę rodzic pózniej to... z reszta nawet jak my jej nie damy znać od razu to nie wiem czy ktoś jej tam nie poinformuje bo ona ma wszędzie wtyki
Może Twoja chce poród odebrać

Morelle ja czaje sie na te staniki do karmienia i wiecznie nie ma żadnego koloru, żadnego rozmiaru

Anusia

Pestycyda ja tez bez stanika do karmienia

Emilia super!

Ja mam coraz cześciej lekko bolesne skurcze ale coraz bardziej i mocniej czuje kłucie w szyjce. Mam nadzieje, że jak juz bede miała regularne skurcze albo odejdą mi wody to na porodówkę przyjadę z jakimkolwiek rozwarciem

uuu czyżby nadszedł Twój moment? Przyjmą.

Cytat:
Maltan położna kazała odstawić i ziajke używać to też tak robię ale chciałabym już efekty bo jak mała chwyta cyca to aż gwiazdki widzę tak boli
Też tak miałam, rozumiem Cię. Ale niedługo na pewno będzie lepiej!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-14, 22:31   #1422
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:

brawo dla Was!

Cytat:

Carolles następna laska
Łącze sie w bólu! Moja co prawda nie przyjedzie na porodówkę do poniedziałku ale jak zacznę rodzic pózniej to... z reszta nawet jak my jej nie damy znać od razu to nie wiem czy ktoś jej tam nie poinformuje bo ona ma wszędzie wtyki

Morelle ja czaje sie na te staniki do karmienia i wiecznie nie ma żadnego koloru, żadnego rozmiaru

Anusia

Emilia super!

Ja mam coraz cześciej lekko bolesne skurcze ale coraz bardziej i mocniej czuje kłucie w szyjce. Mam nadzieje, że jak juz bede miała regularne skurcze albo odejdą mi wody to na porodówkę przyjadę z jakimkolwiek rozwarciem

Kawałek został, zapraszam!
Z tym rozwarciem to ja dzisiaj czytałam że te skurcze przepowiadające je powiększają do 3cm, to kłucie w szyjce u mnie się już nie sprawdziło na ostatniej wizycie, bo miałam czesto w ciągu tych dwóch tygodni a rozwarcie ani o mm nie ruszyło. A te skurcze u Ciebie to może być dobry znak, może na dniach się rozkręcą, dzisiaj się zagłębiałam w internetową wiedzę na ten temat i tak właśnie wyczytałam

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość
Pestycyda ja tez nie mam stanika. Do szpitala zapakowalam dwa sportowe. Mam nadzieje ze sie sprawdza na poczatek.

Minini Twoja tesciowa tez widze dobre ma zagrywki 😃 przy takiej ekipie remont skończycie raz dwa 😉

Oczywiście że domowy! Kupnych nie jadam, nie lubię

Stary 2017-07-14, 22:49   #1423
Carolles
Zadomowienie

Cytat:

Carolles następna laska

Anusia

Emilia super!

Moja od poniedzialku ma urlop mam przesrane jednyn slowem 😧
Kłucie w szyjce tez mam .. Chociaz nie ja nie mam szyjki 😂 w kazdym razie cos tam mnie kluje. Ale moje dziecko bardzo grzeczne dzis chyba tatusia posluchala i czeka na niego. Wczoraj mialam caly dzien skurcze a dzis nic.

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Placuszki były pyszne!

Nie zawstydzaj mnie!!!trochę gramów poszło w pupę i uda, może nie widać ale widzę po spodniach w końcu te 12kg na plusie gdzieś musi się ukrywać nie dobijajcie mnie ze to synuś-koksuś

Brawo dla TŻ

A Twój to w ogóle nie wyglada jak doklejony! Pfffale faktycznie masz go bardzo wysoko u mnie zdecydowanie kilkudniowy arbuz a u Ciebie taki świeżo wyłożony na ladę

Brawo zazdroszcze Młodej, tez bym się pogrzała i nabrała rumieńców

Dzięki za wszystkie miłe słowa

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
Hahahahahahaha świeżo wyłożony 😂 9 miesiecy hoduje dziada 😛
Skończy sie tak moja historia ze Wy sie wszystkie do 25 rozpakujecie a ja bede sie jeszcze bujac z brzuchem bo tak wysoko siedzi 😞

Juz mnie electric zawstydzila z mega szyjka, brakiem rozwarcia urodziła dzis no a ja co 😂

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Z tym rozwarciem to ja dzisiaj czytałam że te skurcze przepowiadające je powiększają do 3cm, to kłucie w szyjce u mnie się już nie sprawdziło na ostatniej wizycie, bo miałam czesto w ciągu tych dwóch tygodni a rozwarcie ani o mm nie ruszyło. A te skurcze u Ciebie to może być dobry znak, może na dniach się rozkręcą, dzisiaj się zagłębiałam w internetową wiedzę na ten temat i tak właśnie wyczytałam

Oczywiście że domowy! Kupnych nie jadam, nie lubię

Jon widze ze masz napad poglebiania wiedzy jak ja wczoraj kiedy tz uswiadomil mi ze jedzie w delegacje😂 przeczytalam kilkanascie artykulow o skurczach,czopie, wodach plodowych itd przez całą ciążę tyle nie przeczytalam co w ciagu jednego dnia 😎

Stary 2017-07-14, 22:54   #1424
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Carolles to mówisz że to przez ten wyjazd? no dzisiaj włśnie zaczęłam czytać a przez całą ciążę nic Twój Tż już pewnie niedaleko jest i odetchniesz

Stary 2017-07-14, 22:59   #1425
pestycyda
Zakorzenienie

Kurde no wykończę się. Jak chodzę cały dzień po domu to nie jest źle. Kładę się spać i co 5-10 minut muszę siku jak spać? Jak żyć?

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-14, 22:59   #1426
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Pierwszy raz dziś użyłam laktator. Przemkowi podawałam ta boląca pierś trzy razy z rzędu i musiałam ściągnąć trochę z tej drugiej. W 2minuty wyszło mi 80ml, więcej już się bałam żeby nie zrobić sobie i z nią krzywdy.

Jejku dużo ! Mi może zeszło osttanio 20 ml. Rano miałam problem z prawa a teraz widzę że twarda robi się lewa więc znów muszę spróbować troszkę odciągnąć

Stary 2017-07-14, 23:03   #1427
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość

Ja w szitalu osobiscie lezalam bez stanika. Sama koszula i tylko rozponalam guziczki. Duzo wygodniej. Teraz w domu smigam w staniku do karmienia

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Ja kupilam oslonki. Od 2 dni karmie tylko w oslonkach i jest o niebo lepiej. Brodawki sie zagoily. Mam troche wieksze i mleko jak mala ssie ciagle oblewa brodawke i tak samo sie leczy. Kupilam tez masci ale oslonki wygodniejsze

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-14, 23:19   #1428
Carolles
Zadomowienie

Cytat:
Carolles to mówisz że to przez ten wyjazd? no dzisiaj włśnie zaczęłam czytać a przez całą ciążę nic Twój Tż już pewnie niedaleko jest i odetchniesz

Tak to przez ten wyjazd 😉 że też nasi faceci tak późno te delegacje sobie wymyślili. Chociaż moze lepiej późno niz wcale przynajmniej czlowiek jakąkolwiek lekturę zgłębił 😃
Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Kurde no wykończę się. Jak chodzę cały dzień po domu to nie jest źle. Kładę się spać i co 5-10 minut muszę siku jak spać? Jak żyć?

A łazienkę masz na tym samym poziomie co sypialnię? Bo ja mam kurcze na dole i gdybym musiala co 10 minut latac to chyba bym sie do salonu przeprowadziła 😉

Cytat:
Napisane przez myszowata1313 Pokaż wiadomość
Ja w szitalu osobiscie lezalam bez stanika. Sama koszula i tylko rozponalam guziczki. Duzo wygodniej. Teraz w domu smigam w staniku do karmieni

Może tak byc ze w szpitalu w ogole sie te staniki nie przydadzą dlatego tez od razu nie kupilam.

Stary 2017-07-14, 23:32   #1429
pestycyda
Zakorzenienie

Carolles, na szczęście mieszkam w bloku więc łazienka tuż tuż ale i tak już nie mam siły. Młody się trzepie i aż czuje jak mi po pecherzu skacze:/

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-14, 23:39   #1430
meja_ml
Raczkowanie

Samantha wracaj szybko do sprawności. Jak potrzebujesz to znikaj, ale wróć ☺

Kociamama brzuszek zgrabny ☺

Anusia kciuki👍

Electric GRATULACJE szybka akcja. A jak tan z nacieciem udali się bez?

Morelle jak dla mnie jesteś teraz pod kontrolą doradczyni laktacyjnej i jej słuchaj. Widziała jak przykladasz, dała zalecenia. Robisz wszystko co możesz, nie uda się trudno, ale nie stresuj się (chociaż wiem, że łatwo się mówi, a trudniej zrobic)

Xzora super, ze już w domu jesteście.

Sill jednak ten strój kozy musisz kupić hehe

Aggs mi się wydaje czy twój brzuch opadł?

Poprostu jak to jest możliwe, że Ty masz taki malutki brzuszek😀

Carolles no Wiesz co żeby takie szczegóły mężowi mówić o szyjce i czopie.😀
Mój się na czytał ostatnio w Internecie o przepowiadaczach i teraz mnie wypytuje heh

Carolles śliczny brzuszek

Dobrze, ze wy też macie takie uniesione jeszcze brzuszki bo mój nic nie chce opasc.

meja_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 01:17   #1431
morelle_
Zakorzenienie

Meja

Wieczorem podczas ściągania przestał ssać wyposażyczony laktator. .. nie wiem co teraz. ...
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 04:05   #1432
nonie_
Zadomowienie

Ja spać nie mogę. Po przytulankach wieczornych z mężem mam cały czas skurcze, dosyć bolesne nawet. W pewnym momencie były nawet co 3 minuty ale udało mi się zasnąć. Teraz są co 7 i trwają około minuty. Ciekawe czy coś z tego wyniknie czy się wyciszy

nonie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 04:15   #1433
poprostu
Zakorzenienie

Morelle aż mi Ciebie szkoda jak czytam jak pojawiają się ten przeciwności trzymam kciuki żeby z tych wszystkich starań cos w końcu wyszło!!!

Nonie ja już bym chyba stała jedna noga na IP w każdym razie w razie co !!!

Od 23 wstałam trzy razy siku
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 04:59   #1434
nonie_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Morelle aż mi Ciebie szkoda jak czytam jak pojawiają się ten przeciwności trzymam kciuki żeby z tych wszystkich starań cos w końcu wyszło!!!

Nonie ja już bym chyba stała jedna noga na IP w każdym razie w razie co !!!

Od 23 wstałam trzy razy siku

Dzięki. Ja to się czuje jak pierworódka z takim rozpoczęciem porodu wiec tez nie wiem co i jak

Zaraz wstanę, pójdę umyć włosy i do wanny na chwilkę, akurat pewnie córa się obudzi i jak będą skurcze cały czas to podjedziemy ją odstawić do moich rodziców i do szpitala sprawdzić czy to to

nonie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 05:52   #1435
Samantha7
Zakorzenienie

Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!

Na szybko Was poczytałam .

Electric - brawa wielkie i gratulacje! 🏻

Anusia mam nadzieje ze się rozkręciło coś 🏻

Fajne brzuszki macie dziewczyny

Morelle - ja to Cię podziwiam za Twoje starania o kp 🏻 Ja mimo iż jestem uparta to chyba bym już na Twoim miejscu zwątpiła i poszła strzeliła browara

Ja mam dziewczyny giga baby boomer. Rycze non stop odkąd wróciliśmy do domu. Nie może na siebie patrzeć .
Czuje się obrzydliwie jak chodzę w tych majtach poporodowych z tym workiem z przodu . Stopy mam 3 razy takie niż normalnie . Jestem cała spuchnięta. Mam spuchnięte oczy .
Cycki non stop na wierzchu. Zaczęłam odciągać bo mam cycki jak kamienie.
Jeden sutek zrobił mi się tak wielki ze nie mieści się w buzie małego wiec nie mogę go przystawiać do tej piersi . Poprostu jest masakra z tymi cyckami i tym całym kp.
Byłam już rano tak załamana ze chciałam zadzwonić do gina żeby mi wysłał receptę do apteki na tabletki na zabicie mleka. Tz mi kupił inne obwódki i udało mi się odciągnąć mleko w końcu.

Laktator medela uwazam za przereklamowany gowniany szajs i nie polecam w zyciu
Nie dałabym za niego dolara nawet gdybym miała kupić .

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423

Edytowane przez Samantha7
Czas edycji: 2017-07-15 o 06:08
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 05:59   #1436
anusia1990
Zakorzenienie

Dzis pol godziny po polnocy przyszla na swiat sn Amelia wazy 2950 i mierzy 53 cm. Bylo cieeeezkooo.

anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 06:14   #1437
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
Dzis pol godziny po polnocy przyszla na swiat sn Amelia wazy 2950 i mierzy 53 cm. Bylo cieeeezkooo.

Witamy! Gratulacje! 🏻

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

My dołączamy do Pestki z krztuszeniem się .
Mały się tak mi już drugi raz zadławił jak mu dałam moje mleko z butelki
Trudno będę go karmić jednym cycem a z drugiego będę odciągać i mrozić poprostu .

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Ale sprawidziłam przynajmniej ze żeby się najadł wystarczy mu 20-30ml maksymalnie mojego mleka .

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 06:41   #1438
baby2
Rozeznanie

dziewczyny nie nadorabiam bo czasu brak , na szybkiego dziś chyba idziemy do domu , potwierdza jeszcze na obchodzie
To był ciężki okres, straszny ból po cesarce, w dodatku nie miałam krwawienia i musieli mnie łyzeczkowac pod narkozą, ile łez wylałam w tym szpitalu to moje.
Mała ok jest na cycku cały czas, pokarmu coraz więcej z dnia na dzień, daje czadu, dziś w nocy walczyliśmy od 20 do 1.30 a teraz jeszcze odsypia poza tym jest słodziutka i kochana ciekawa jestem reakcji starszaka dziś bo jeszcze jej nie widział.

Gratuluję wszystkim nowym mamusiom nie wiem kto tam urodził i co u was ale postaram się nadrobić w domu
baby2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 06:58   #1439
vadi
*sportaddict*

Cytat:

gratulacje!

Morelle, Samantha, szczerze Wam współczuję przebojów oby było coraz lepiej...
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 07:14   #1440
meja_ml
Raczkowanie

Cytat:

GRATULACJE 😊
Cytat:
Napisane przez baby2 Pokaż wiadomość
dziewczyny nie nadorabiam bo czasu brak , na szybkiego dziś chyba idziemy do domu , potwierdza jeszcze na obchodzie
To był ciężki okres, straszny ból po cesarce, w dodatku nie miałam krwawienia i musieli mnie łyzeczkowac pod narkozą, ile łez wylałam w tym szpitalu to moje.
Mała ok jest na cycku cały czas, pokarmu coraz więcej z dnia na dzień, daje czadu, dziś w nocy walczyliśmy od 20 do 1.30 a teraz jeszcze odsypia poza tym jest słodziutka i kochana ciekawa jestem reakcji starszaka dziś bo jeszcze jej nie widział.

Gratuluję wszystkim nowym mamusiom nie wiem kto tam urodził i co u was ale postaram się nadrobić w domu
Kciuki za wyjście do domu. Oby teraz spokojnie już było.

Samantha Ty to twarda babka jesteś dasz radę.👍👍👍👍👍 żeby U Ciebie się spokojnie zrobiło.

Jejciu lista w dwupaku coraz krótsza 😀, ale to już połowa lipca.

meja_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości