|
|
#1411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Pestycyda ja tez nie mam stanika. Do szpitala zapakowalam dwa sportowe. Mam nadzieje ze sie sprawdza na poczatek.
Jon sos czosnkowy sie liczy tylko taki domowy a nie kupny 😛 Minini Twoja tesciowa tez widze dobre ma zagrywki 😃 przy takiej ekipie remont skończycie raz dwa 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1413 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1415 |
|
Zadomowienie
|
Emilia super ze jest mleko oby tak dalej! 😉
Ciekawe co u Emmos?? Odezwij sie jak nas czytasz 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1416 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
świetny artykuł
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Motelle i jak sie sprawdzają te staniki. Bo tez musze kupić a z młodą raczej nie wyjde na zakupy bo ona non stop cyc.
Podaj link bo ja przegladam i nie mogę się zdecydować bo nie wiem jaki rozmiar. Do tego musze cos kupić rozpinanego do karmienia bo niestety u mnie wyjscie na miasto bedzie wiazało się z cycami na wierzchu. Chyba że kluska troszkę się ogarnie. Nie wyobrażam sobie jak mąż wyjedzie w delegacje isc po chleb. Chyba bedzie musiał robić mi zapasy na cały tydzień. ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Morelle cod o tego lezaczka to on jest na starsze dziecko bo nie jest zupełnie płaskie. Ja kupiłam podobny na plozach ma regulowane oparcie ale dla takiego maluszka nie używam chociaż opinie słyszałam różne że wkładają takie maluszki. |
|
|
|
|
#1418 |
|
Wtajemniczenie
|
Darietta jeszcze pare dni i bedzie lepiej.a na cyce smaruj swoim pokarmem i jak wyschna ziajka i wietrz ja chodzilam 3 dni z golymi cycami i tak robilam i pieknie sie zagoilo.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1420 |
|
Zadomowienie
|
cytowalam i wszystko zniknelo
![]() darietta w pierwszej ciązy mialam gotową tą maść, ale teraz nie udalo mi sie jej kupic bo jest dostepna tylko w usa. ale na jej podstawie zmieszalam swoją - glowne skladniki zachowane wiec powinna dzialas podobnie. smarowalam na poczatku co chwile. potem po kazdym karmieniu. nigdy nie mialam ich poranionych ani bolących.
|
|
#1421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez może być. Kontroluj to. Cytat:
uuu czyżby nadszedł Twój moment? Przyjmą. Też tak miałam, rozumiem Cię. Ale niedługo na pewno będzie lepiej!
|
|
#1422 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brawo dla Was! Cytat:
Z tym rozwarciem to ja dzisiaj czytałam że te skurcze przepowiadające je powiększają do 3cm, to kłucie w szyjce u mnie się już nie sprawdziło na ostatniej wizycie, bo miałam czesto w ciągu tych dwóch tygodni a rozwarcie ani o mm nie ruszyło. A te skurcze u Ciebie to może być dobry znak, może na dniach się rozkręcą, dzisiaj się zagłębiałam w internetową wiedzę na ten temat i tak właśnie wyczytałam ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1423 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kłucie w szyjce tez mam .. Chociaz nie ja nie mam szyjki 😂 w kazdym razie cos tam mnie kluje. Ale moje dziecko bardzo grzeczne dzis chyba tatusia posluchala i czeka na niego. Wczoraj mialam caly dzien skurcze a dzis nic. Cytat:
Skończy sie tak moja historia ze Wy sie wszystkie do 25 rozpakujecie a ja bede sie jeszcze bujac z brzuchem bo tak wysoko siedzi 😞 Juz mnie electric zawstydzila z mega szyjka, brakiem rozwarcia urodziła dzis no a ja co 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1424 |
|
Wtajemniczenie
|
Carolles to mówisz że to przez ten wyjazd?
no dzisiaj włśnie zaczęłam czytać a przez całą ciążę nic Twój Tż już pewnie niedaleko jest i odetchniesz![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde no wykończę się. Jak chodzę cały dzień po domu to nie jest źle. Kładę się spać i co 5-10 minut muszę siku
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku dużo ! Mi może zeszło osttanio 20 ml. Rano miałam problem z prawa a teraz widzę że twarda robi się lewa więc znów muszę spróbować troszkę odciągnąć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1427 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1428 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
Carolles, na szczęście mieszkam w bloku więc łazienka tuż tuż ale i tak już nie mam siły. Młody się trzepie i aż czuje jak mi po pecherzu skacze:/
|
|
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
Samantha wracaj szybko do sprawności. Jak potrzebujesz to znikaj, ale wróć ☺
Kociamama brzuszek zgrabny ☺ Anusia kciuki👍 Electric GRATULACJE szybka akcja. A jak tan z nacieciem udali się bez? Morelle jak dla mnie jesteś teraz pod kontrolą doradczyni laktacyjnej i jej słuchaj. Widziała jak przykladasz, dała zalecenia. Robisz wszystko co możesz, nie uda się trudno, ale nie stresuj się (chociaż wiem, że łatwo się mówi, a trudniej zrobic) Xzora super, ze już w domu jesteście. Sill jednak ten strój kozy musisz kupić hehe Aggs mi się wydaje czy twój brzuch opadł? Poprostu jak to jest możliwe, że Ty masz taki malutki brzuszek😀 Carolles no Wiesz co żeby takie szczegóły mężowi mówić o szyjce i czopie.😀 Mój się na czytał ostatnio w Internecie o przepowiadaczach i teraz mnie wypytuje heh Carolles śliczny brzuszek Dobrze, ze wy też macie takie uniesione jeszcze brzuszki bo mój nic nie chce opasc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Meja
Wieczorem podczas ściągania przestał ssać wyposażyczony laktator. .. nie wiem co teraz. ...
|
#1432 |
|
Zadomowienie
|
Ja spać nie mogę. Po przytulankach wieczornych z mężem mam cały czas skurcze, dosyć bolesne nawet. W pewnym momencie były nawet co 3 minuty ale udało mi się zasnąć. Teraz są co 7 i trwają około minuty. Ciekawe czy coś z tego wyniknie czy się wyciszy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle aż mi Ciebie szkoda jak czytam jak pojawiają się ten przeciwności
trzymam kciuki żeby z tych wszystkich starań cos w końcu wyszło!!! ![]() Nonie ja już bym chyba stała jedna noga na IP !!!Od 23 wstałam trzy razy siku |
|
|
|
#1434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki. Ja to się czuje jak pierworódka z takim rozpoczęciem porodu wiec tez nie wiem co i jak Zaraz wstanę, pójdę umyć włosy i do wanny na chwilkę, akurat pewnie córa się obudzi i jak będą skurcze cały czas to podjedziemy ją odstawić do moich rodziców i do szpitala sprawdzić czy to to Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Na szybko Was poczytałam .
Electric - brawa wielkie i gratulacje! ![]() 🏻![]() Anusia mam nadzieje ze się rozkręciło coś 🏻Fajne brzuszki macie dziewczyny ![]() Morelle - ja to Cię podziwiam za Twoje starania o kp 🏻 Ja mimo iż jestem uparta to chyba bym już na Twoim miejscu zwątpiła i poszła strzeliła browara ![]() ![]() Ja mam dziewczyny giga baby boomer. Rycze non stop odkąd wróciliśmy do domu. Nie może na siebie patrzeć . Czuje się obrzydliwie jak chodzę w tych majtach poporodowych z tym workiem z przodu . Stopy mam 3 razy takie niż normalnie . Jestem cała spuchnięta. Mam spuchnięte oczy . Cycki non stop na wierzchu. Zaczęłam odciągać bo mam cycki jak kamienie. Jeden sutek zrobił mi się tak wielki ze nie mieści się w buzie małego wiec nie mogę go przystawiać do tej piersi . Poprostu jest masakra z tymi cyckami i tym całym kp. Byłam już rano tak załamana ze chciałam zadzwonić do gina żeby mi wysłał receptę do apteki na tabletki na zabicie mleka. Tz mi kupił inne obwódki i udało mi się odciągnąć mleko w końcu. Laktator medela uwazam za przereklamowany gowniany szajs i nie polecam w zyciu ![]() ![]() Nie dałabym za niego dolara nawet gdybym miała kupić . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Samantha7 Czas edycji: 2017-07-15 o 06:08 |
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis pol godziny po polnocy przyszla na swiat sn Amelia wazy 2950 i mierzy 53 cm. Bylo cieeeezkooo.
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy! Gratulacje! 🏻![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- My dołączamy do Pestki z krztuszeniem się . Mały się tak mi już drugi raz zadławił jak mu dałam moje mleko z butelki ![]() ![]() Trudno będę go karmić jednym cycem a z drugiego będę odciągać i mrozić poprostu . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Ale sprawidziłam przynajmniej ze żeby się najadł wystarczy mu 20-30ml maksymalnie mojego mleka . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1438 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny nie nadorabiam bo czasu brak , na szybkiego dziś chyba idziemy do domu , potwierdza jeszcze na obchodzie
To był ciężki okres, straszny ból po cesarce, w dodatku nie miałam krwawienia i musieli mnie łyzeczkowac pod narkozą, ile łez wylałam w tym szpitalu to moje. Mała ok jest na cycku cały czas, pokarmu coraz więcej z dnia na dzień, daje czadu, dziś w nocy walczyliśmy od 20 do 1.30 a teraz jeszcze odsypia poza tym jest słodziutka i kochanaGratuluję wszystkim nowym mamusiom nie wiem kto tam urodził i co u was ale postaram się nadrobić w domu
|
|
|
|
#1439 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Morelle, Samantha, szczerze Wam współczuję przebojów |
|
|
|
|
#1440 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Samantha Ty to twarda babka jesteś dasz radę.👍👍👍👍👍 żeby U Ciebie się spokojnie zrobiło. Jejciu lista w dwupaku coraz krótsza 😀, ale to już połowa lipca. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

Do zapachu się przyzwyczaję
Niejedna osoba już dawno poddałaby się, a Ty walczysz do końca
Szacun!
wszystkie ślicznie wyglądacie 

Przyjmą. 

trochę gramów poszło w pupę i uda, może nie widać ale widzę po spodniach 
Twój Tż już pewnie niedaleko jest i odetchniesz

ja już bym chyba stała jedna noga na IP