|
|
#1951 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja II
mam nadzieje ze tak bedzie...
|
|
#1952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przede mna jeszcze 4 egzaminy i obrona pracy licencjackiej plus zaliczenia
|
|
|
|
|
#1953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie ma co się przejmować jeszcze jej pokażesz Cytat:
gratulacje ja to bym chciała chociaż pierwszy rok skończyć dziś kolejna porcja ćwiczeń w postać ponad godzinnej jazdy na rowerze a zaraz zmykam z rodzinką na zakupy do centrum handlowego
|
|
#1954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1955 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieje, ze mi studia szybko nie zleca oj z matma to generalnie nigdy nic nie wiadomo, zadania to zadania i ciezko stwierdzic, czy sie w kluczu odpowiedzi lapiemy ale glowa do gory, bedzie dobrze, pamietam moja chemie z zeszlego roku, myslalam, ze gora 70 % bede miec przez te moje dziwne rozwiazania zadan, a potem byla niespodzianka ![]() witam ja dzis jakas klapnieta jestem, od kiedy wrocilam z pracy, siedze przy kompie i nie mam sily na nic. do tego dzis wieje i nie pojde biegac, bo warunki niekorzystne...a poza tym czuje jakies zmeczenie w nogach. ale pojezdze w zamian na rowerku, do tego pocwicze raczki i A6W tylko jeszcze troche odsapne i sil nabiore
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|||
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie machnęłam 30 min steperka i 15 twisterka
Pierwszy raz dzisiaj udało mi się ćwiczyć na twisterze nie trzymając się niczego Równowagę łapałam machając rękoma tak jak przy bieganiu
|
|
|
|
#1957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale zaczyna mi sie udawac ni ruszajac rekami ![]() poza tym najbardziej boli mnie brzuch i boczki kiedy mam glowe w gol... nie wiem czemu...
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio cwiczylam na twisterku trzymajac sie niskiego stolu- bylam takpochylona- potem mialam zakwasy na posladkach i udach wiec to chyba prawda co ktos pisal na watku o twisterze ze im bardziej sie cwiczy na ugietych nogach tym nizsze partie ciała pracują
|
|
|
|
#1959 |
|
Wtajemniczenie
|
no i duzo latwiej sie cwiczy z ugietymi nogami
chyba za chwile wlacze jakis film ugnw nogi i bedzie jazda na twisterku ![]() a ja mam ten z masazem stop, a ze mam je bardzo wrazliwe to mnie to wrecz boli... ale to pewnie przez moja wage ![]() wlasnie bylam u krawcowej, pierwsza przymiarka za 2 tyg ![]() moge taki maly off? dzis pow mojej mamie ze TŻ moglby pierscionek kupowac, a ona o dziwo nie powiedziala ze glupia jestem tylko ze TŻ powaznie do mnie podchodzi z tego co widzi:P hihi ale sie ciesze:P
|
|
#1960 |
|
Raczkowanie
|
Nie martwcie się Dziewczyny maturami, będzie dobrze
Poza tym zaraz będziecie miały najdłuższe w życiu wakacje, a to zdecydowanie jest powód do radości ![]() Mnie dieta idzie fatalnie, ciągle jem za dużo Ale albo jestem tak głodna, że muszę się gdzieś pożywić w mieście, albo mam potworną ochotę na słodycze No i mama TŻ wmusiła dzisiaj we mnie barszczyk z uszkami.. ale głupio mi było odmówić :/Eh, jutro koniec @ więc mam nadzieję, że wróci mi motywacja i kg zaczną spadać, bo teraz to się boje wchodzić na wagę..
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co to za przymiarka? zofen- spokojnie - kryzys minie i wszystko będzie ok
|
|
|
|
|
#1962 |
|
Wtajemniczenie
|
a bo mam w tym roku 2 prywatne wesela... jedno u mnie drugie u TŻta... no i trzeba uszyc suknie
mam nadzieje ze za 2 tygodnie trzeba bedzie duuuuuuzo zwezic![]() no nie wiem... bo ja z TŻtem jestem 4,5 miesiaca dopiero wczoraj mielismy mala rocznice- 7 miesiecy znajomosci ;P hihihihi :P
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
no to będziesz balować
![]() a my dzisiaj dostaliśmy 2 zaproszenia na śluby do znajomych DObrze ze nie na wesela bo kaskę trzeba oszczędzać
|
|
|
|
#1964 |
|
Wtajemniczenie
|
a wy ile byliscie ze soba przed oswiadczynami? :P
uuu ja wole wesele od slubu :P bo zabawy duuuzo ![]() a mloda i glupia jestem to moge:p
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Jak obiecałam wracam
Idę na stepper. Będzie 2 in 1 bo muszę jeszcze podszlifować w trakcie jutrzejszą moją przemowę na ustnym![]() Tylko nie wiem co powiedzieć jak zapytają dlaczego wybrałam akurat ten temat. A porównuję śmierć w literaturze i malarstwie średniowiecza i młodej polski.
|
#1966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc można powiedziec ze niedługo ale staż tutaj nie ma najmniejszego znaczenia bo wczoraj się dowiedziałam że moja kolezanka która jest 1,5 roku po slubie bierze rozwód...a przed slubem byli razem 8 lat....Cytat:
hihi ja to zawsze w takich sytuacjach mowie, że to bardzo intersujacy temat itp
|
||
|
|
|
#1967 |
|
Wtajemniczenie
|
a jaki masz temat??
o kurcze... to kicha... no w sumie... moi rodzice od dnia poznania do dnia slubu niecale 8 miesiecy a juz 24 lata razem chyba pojde w ich slady ![]() ja mam temat o ojcu i powiedzialm ze najwazniejsi w zyciu sa dla mnei rodzice bo mnie wychowali dali szczescie dziecinstwa i teraz wprowadzaja w doroslosc ![]() ![]() no i ze szczegolnie wazny jest dla mnie tata ktory jest dla mnie autorytetem i opiekunem bla bl bla
![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-05-16 o 09:10 Powód: post pod postem |
|
|
|
#1968 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiedzcie mi ile mniej więcej wam wychodzi kroków jak ćwiczycie na steperku ?
|
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
generalnie wychodzi mi ok jednen krok na sekunde
.. tzn moj steper (moze wszystkie tak maja) liczy tylko kroki np prawej nogi...czyli tak jakby co drugi...
|
|
|
|
#1970 |
|
Wtajemniczenie
|
ide do wanny
trzymajcie za mnie kciuki robie peeling kawowy napisze po jak wyglada moja skora
|
|
#1971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja po pól roku znajomości brałam już ślub i jesteśmy razem już 15 lat i jest super,nie ma reguły ile się chodzi wcześniej. Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-05-16 o 09:10 Powód: post pod postem |
|||
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
nno bo właśnie u nas niektórzy się dziwią że tak szybko ślub bierzemy...a jak będziemy brac slub to bedziemy razem juz 2,5 roku
|
|
|
|
#1973 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze to prawie tyle ile ja mam lat:PCytat:
![]() chyba zrobie troszke twisterka za chwilke
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1975 |
|
Wtajemniczenie
|
napalilam sie na to ze za 2 tyg u krawcowej chce zeby musiala przerobic sukienke i zeby TŻ mogl sie ze mna pokazac wsrod rodziny na weselu
|
|
#1976 |
|
Wtajemniczenie
|
zaliczylam wlasnie 24 dzien A6W, cwiczenia na rece z hantelkami i 45 min rowerka
a co do dlugosci zwiazku przed slubem, to chyba im krocej tym lepiej widac to na podanych przez Was przykladach, a i sama slyszalam o parach, ktore braly slub po 10 latach bycia razem i zaraz sie rozwodzily oraz o takich, ktore braly slub po kilku miesiacach znajomosci i sa razem od wielu lat
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, chwilowo mnie tutaj nie było,ale jestem jestem... a tak wogole to bylam dzisiaj u fryzjera
chcecie zobaczyc? a i tak wam pokaże... poszłam do Pani i powiedziałam, że ma robić co chce
|
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
no wkońcu nie wyglądam nijak... ale wiesz wcześniej tak bele jak,bo zapuszczałam z króciuteńkich... a teraz tak jak piszesz, wkońcu pazur jest
|
|
|
|
#1980 |
|
Wtajemniczenie
|
Basiu wygladasz super
bardzo mi sie podoba Twoja fryzurka ![]() ja to niestety w chwili obecnej wygladam jak nieszczescie, mam duze odrosty i fryzura nijaka...ale juz niedlugo bede w Polsce i od razu zaliczam fryzjera nowa fryzura potrafi jak nic poprawic humor kobiecie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

Ja dzisiaj miałam ostatni egzamin w moim życiu na studiach 
i tak mi dała motywacji że stwierdziłam że musze schudnąć i pokaże wszystkim że będę szczupła w sumie to itak sie cieszę bo jak do tej pory udało mi sie zrzucić pare kilo więc nie jest źle
gratulacje
Dwa dni na diecie strukturalnej