|
|
#1021 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Test od 8:00, ale na miejscu muszę być o 7:00
Cytat:
, a za kciuki nie dziękuję, ale jak przejdę te testy to będę gościówa . Wtedy przy każdym zadaniu pilnowały mnie min. 3 osoby (2 psychologów i specjalista od HR), wszystko ze stoperem w ręku. Nawet do tolaety ze mną chodzili . Wtedy pojechałam totalnie nieprzygotowana i niewyspana, ale udało mi się zaliczyć z niezłym wynikiem, więc może i tym razem szczęście się uśmiechnie .
|
|
#1022 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
idę spac, dostałam dziś okres (prawie 2 tygodnie spóźniony) i umieram
Dobranoc |
|
|
|
#1023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też lubię klasykę w ubraniu i to się tyczy także biustonoszy. Jutro ubiorę, przetestuję ale widzę że fajnie skrojony i bardzo dobrze leży. Cytat:
Zizou, szkoda że zgubiłaś. ![]() Wypróbuję sama też ten przepis, bo narobiłaś mi smaka na bułeczki Aguś. ![]() Odwłok wybalsamowany, idę spać. Dobrej nocy Dziewczęta. Pięknych, kolorkowych snów. ![]() Aguś, trzymaj się.
|
||
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1025 |
|
Zadomowienie
|
Też już zmykam, dobranoc
|
#1026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to jedna dziewczyna wyzwala mojego kolegę, że skrzywił jej psychikę, bo jednym z zadań był stress interview przed kamerą![]() Cytat:
To szczęście ma ten, kto po Tobie wszystko znajduje ![]() Hej, no laski, wszystkie spać idziecie...a ja dopiero za prasowanie się wzięłam ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1027 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kto ma to ma Ja mam 3-miesięcznego brązowego HI Clinique i nietkniętego jeszcze czarnego Hypnose Onyx Lancome. HI co prawda, o dziwo, dobrze sobie jeszcze radzi, ale kiedyś w końcu nadejdzie jego kres i zastąpi go brązowy CG.A próbkę Sephorowego Lash Plumper chyba dam Ci w spadku, przyuważyłam, że mi się kruszy, a skoro się i kruszy i jest średni, to nie mam cierpliwości testować go dalej. Nooo, może za jakiś tydzień sprawdzę raz jeszcze, a nuż ciut zgęstnieje i się poprawi. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie kuś, nie kuś Mam wielką ochotę go kliknąć, ale póki co wmawiam sobie, że na razie wielkich upałów nie ma i Nivejka mi wystarcza. Zresztą musi, bo funduszy brak. Za bardzo nadszarpnęłam mój budżet ostatnio to raz, a dwa dochody też ostatnio dużo mniejsze ![]() Cytat:
i czekamy na dobre wieści Cytat:
A ten lód dobry Bo brzmi pysznie ![]() Cytat:
tak jak dziś właśnie. Kiedyś to było raz dwa, jednego dnia pobolewało, drugiego już od rana była powódź Teraz jest zabawa w podchody Mógłby się w końcu zdecydować czy to już czy to jeszcze, bo nie wiem czy iść w piątek pierwszy raz na nowe zajęcia fitness czy nie. Tak się składa, że prowadzi je znielubiona przeze mnie babka od wuefu z podstawówki, ta sadystka ale powiedzmy, że zapomnę o dawnych dziejach i pójdę, bo wybór klubów mam tu tak wielki, że aż 2 są trzeci mógłby już być.
|
|||||||||||
|
|
|
#1028 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczątka za ciepłe słowa
![]() Swoją drogą muffinki z kielichem wyszły mi przepyszne Obżarłam się wprost nieprzyzwoicie i idę spać.Piękne butki sportowe na allegro Ogólnie chyba sobie kupię białe sportowe buciki Aga 0306 będzie dobrze ![]() Aga BJ też będzie dobrze ![]() W ogóle, chyba wszystkim nam musi być dobrze, zasługujemy przecież!!! |
|
|
|
#1029 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale w sumie to ja sie nie znam, u mnie za brązer robi na razie mieszanka kulek Vollare i w lecie na policzkahc dobrze się spisuje ![]() Cytat:
![]() Dumam nad stanikami i dalej nic nie wydumałam, znaczy już wiem skąd zamówię, ale nadal nie mam pomysłu jakie wziąć rozmiary do ewentualnego odesłania Im więcej czytam lobby tym mniej wiem
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko boje sie troche tego hoola - on dosyc ciemny jest chyba
a ja potrzebuje czegos w odcieniu lekko wypieczonego herbatnika aczkolwiek mat ma hoola piekny a bambusa ukradla mi albo mama albo przyjciolka. no tak z nimi mam - co lesze to zabieraja. ja w sumie dluzna nie pozostaje bo tez pare rzeczy mamci zakosilam
|
#1031 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc powinnaś się zmieścić Cytat:
![]() A plumpera mogę wypróbować ![]() Cytat:
Ale już się psychicznie nastawiłam, że odeślę a i tatuś jako sponsor nie zawiedzie więc muszę tylko wstrzelić się w 2 najlepsze rozmiary moich wybrańców (3 to niestety za dużo na raz- przynajmniej dla taty )Oj jutro a lbo i pojutrze, bo od poniedziałku jakoś wieczory schodzą mi na piwkowaniu z TŻ i jego kolegą :piwko: i nei wiem cyz poradze sobie z aparatem ![]() Cytat:
Cytat:
Ja na szczęście zadowalam się Dovem 'na głowie' ![]() Też chyba dostałam okresu. Chyba, bo on mi się ostatnio dziwnie skrada, parę dni wcześniej boli mnie podbrzusze tak, że codziennie myślę, że to już, aż w końcu powoli zaczyna się coś sączyć tak jak dziś właśnie. Kiedyś to było raz dwa, jednego dnia pobolewało, drugiego już od rana była powódź Teraz jest zabawa w podchody Mógłby się w końcu zdecydować czy to już czy to jeszcze, bo nie wiem czy iść w piątek pierwszy raz na nowe zajęcia fitness czy nie. Tak się składa, że prowadzi je znielubiona przeze mnie babka od wuefu z podstawówki, ta sadystka ale powiedzmy, że zapomnę o dawnych dziejach i pójdę, bo wybór klubów mam tu tak wielki, że aż 2 są trzeci mógłby już być.[/quote]Miałam teraz identycznie to chyab ten Ostrowiec tak z nami porobił, 5 dni zpóxnienia to u mnie rekord )Przepraszam z alitreówki oraz posta pod postem, ale jestem już wycięta tym piwkiem bo jeszcze sobei popijam resztkę
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
A jednak teraz będzie post pod postem
![]() Cytat:
a o 10 czytałam dużo niepochlebnych opinii bo sama też byłam napalona i teraz już nie chcę go.Ale Benefita chcę zamówić bezpośrednio z USA a ponieważ kilka innych rzeczy tez mamna oku to minie naprawdę sporo czasu zanim uzbieram stosowną sumkę
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostane z kraju za zachodnia granica. kuzyn mi przywiezie. o 10 zas naczytalam sie sporo pochlebnych opinii, ze cudnie podkresla kosci policzkowe... najchetniej wzielabym i 10 i hoola ale chyba mnie nei stac [na koncie mam cale 1,47 - nie ma to jak byc bogaczem
|
#1034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Swoją droga pierwsze mini wrażenia z: Białej Glinki Logony - użyłam 3 razy, piecze strasznie, fajnie pachnie, super zastyga, idealnie się zmywa, zostawia totalnie gładką cerę i wręcz białą - tzn. zaraz jak się pokremuję odzyskuję kolor, ale mam wrażenie że od glinki cała krew z twarzy mi odpływa Po 3 dniach już mam mniejsze pory :szok:Musu Kolastyny (mango i figa) http://www.snobka.pl/artykul/3265/mu..._spa_kolastyna Delikatny, lekki, cudnie pachnący - głównie podczas aplikacji, potem nie jest tak wyczuwalny. Ala zapach Świetnie się rozsmarowuje, dobrze wchłania, fajnie nawilża. Polecam, bo niedrogi, a naprawdę przyjemny.
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
pakosto moje pory zniknely w sumie po tej glince, teraz uzywam jej sporadycznie, jak mi sie przypomni a porow dalej brak, wiec efekt jest dlugotrwaly a nie dorazny
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, ja też nabyłam białą Logonę i strasznie mnie piecze
a paczula nic a nic, tylko ślicznie czyści. Mam nadzieję że się skóra przyzwyczai, choć na razie muszę się zmuszać do nakładania białej
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
AsikS odchudzam się, bo mam straszną oponę na brzuchu a poza tym tak ze 2-3 kg schudnięcia by mi dobrze zrobiło, bo ja widzę po tych moich grubaśnych ramionach kiedy jest mnie "za dużo" A idzie lato i jak tu wyjść w bluzeczce na ramiączkach jak takie balerony mi wiszą u ramion Właśnie w ramionach m.in. najszybciej tracę kg. Dalej jest tyłek i uda a na końcu niestety ubywa mi dopiero na brzuchu ![]() Hosenko ja też wzięłam w końcu tą brązującą mozaikę a piankę z Ori polecam(mam jeszcze resztkę, ale świetna jest Też ją miałam brać za 19.90, ale mam ochotę na jedną z pianek Lirene, bo mają dobre opinie na KWC.
|
#1039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cześć Dziewczęta w czwartek. C.d. mojego lenia pracowego. A mam tyle papierów. Ledwo dzisiaj wstałam z łóżka, kiedy to budzik niemiłosiernie mnie nawoływał.
|
||
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Pakosto, a ten mus to mus, czy raczej lejące się mleczko?
|
|
#1041 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W Calzedonii faktycznie są chyba tylko zapinane. Ja z moim małym biustem nie narzekam, ich stroje są świetnej jakości, ale masz rację, to trochę bez sensu od razu wiązać większy biust z szeroką klatą Nigdy się nie odważyłam na użycie depilatora pod pachami - za bardzo się boję. A bikini mniej mnie boli woskiem, no i jest wygodniej. Zastanawiams ię nad zastosowaniem wosku pod pachami przed wyjazdem, ale w moim salonie kosztuje to 50 zł i wydaje mi się, że to sporo ![]() Cytat:
Ale ostatnio, po porażce w poszukiwaniu cielistego, bo takowy z Intimissimi tak się rozciągnał po roku, przy sporadycznym noszeniu, że nie nadaje się do niczego, kupiłam po raz pierwszy od chyba 10 lat biały stanik Nie miałam czego nosić pod jasnymi ciuchami... Ogólnie strasznie nie lubię białej bielizny, ale jakoś się przemogłam, zwłaszcza, że w La Senza znalazłam po prostu sliczny. Cytat:
Nie martw się szkoła, będzie dobrze, pewnie facet chciał sobie tylko tak pogadać i pokazać, jaki jest super wazny, dziewczyny dobrze piszą. ![]() [QUOTE=agabil1;7554650] Cytat:
![]() Dzięki za przepis zamieszczony później ![]() Aguś, trzymam mocno kciuki, na pewno się uda Ja zgubiłam HI, nie wiem gdzie go wcięło. Wczoraj rano się pomalowałam i odłożyłam na miejsce, a dzisiaj rano go tam nie było, nie wiem, poszedł sobie czy o co chodzi? ![]() Cytat:
Coś czuję, że się skuszę!Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Snow - dziękuję za zaproszenie do "zaprzyjaźnienia".
![]() Biustonosze są super, dzisiaj ubrałam ten czarny. Leży idealnie, nic mnie nie gniecie, mimo że "zeszłam" z rozmiaru 70B. Co do pęcherzy na stopach, to łączę się bólu. Całe życie z tym walczę i niemal każde buty mnie obcierają. Dziewczyny, a jak już jesteśmy przy depilatorach - to jaki polecacie? Może skuszę się i kupię sobie jakiś w końcu. |
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu
![]() Biustonosze są bardzo kuszące. Czarnych nigdy nie za wiele A teraz myślę, że nie mam żadnego czarnego, który miałby odpinane ramiączka. Może na próbę wziełabym właśnie 65B ? Przy takiej cenie warto spróbować... Ja mam depilator Phillipsa Satin Ice, dostałam go te lata temu, kiedy zaczełam używać. Teraz jest chyba jakiś "ulepszony" Nigdy mi się nie zepsuł, ma też nasadkę golącą, której używałam sporadycznie i nasadkę peelingującą, którą użyłam raz A nasadki mrożącej używałam też tylko kilkanaście razy, potem po prostu przestało mnie boleć.Ogólnie jestem z niego zadowolona
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała ten depilator, co teraz reklamują w TV z takimi masującymi gumowaymi wypustkami czy coś w tym stylu, ale on pewnie będzie drogi
![]() Muszę się wybrać w któryś dzień do MM albo Euro RTV AGD itp. i popatrzeć co tam mają do zaoferowania. snow ja z woskiem jeszcze nie próbowałam, ale jakoś nie zamierzam Już wolę depilator niż zrywanie plastrów ![]() A wczoraj akurat się zgadałyśmy z koleżanką też o depilatorach i ona mi też poleciła żebym spróbowała, tylko że domyślam się, że pierwsze kilka razy będzie bardzo bolało Choć z 2 strony ja mam na nogach jasne i cienkie włoski i nawet po tygodniu od golenia nie widać że mi coś odrasta, dopiero jak się wpatrzyć dokładnie to widać sterczące włoski.
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamiętam, że na imprezie wszyscy na nią dziwnie patrzyli jak podawałam, bo kolor i wygląd generalnie miała średni a jak już spróbowali to byli bardzo zaskoczeni ![]() --- a ja lece na basen potem rodzice przyjeżdżają, dostanę ochrzan za bałagan (a tak prosiłam TŻta wczoraj żeby po sobie od razu sprzątał, a teraz wszystko się rano wszędzie walało, nie dałam rady wszystkiego ogarnąć ), a potem wracam do domu
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamie kupiłam ten w rozmiarze 70B: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/wyprzedaze/inde...ukt=1526#start Jest śliczny Satin Ice..., idę poczytać recenzje o nim. Raz kozie śmierć. Mam dość golenia maszynką, zrywania plastrów (ałć...).
|
|
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pocieszenie powiem Ci, że ja miałam grube włoski, bardzo dużo i w dodatku ciemne i bardzo sztywne po kilkuletnim goleniu. bolało, ale da się przeżyć, a potem efekty z roku na rok coraz lepsze U mnie po goleniu było widać już czarne kropki wieczorem, jeżeli goliłam się rano, a na następny dzien, czyli po upływnie doby, noga była już szorstka. Także na pewno mam (miałam? ) dużo mocniejsze włoski niż Ty Asiu jeszcze się zastanowię, ale nie wykluczam zakupu ![]() Ja to w ogóle każdym miejscu depiluję się inaczej - pod pachami się gole, bikini traktuję woskiem, a nogi dręczę depilatorem
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
jesli juz mowa o depilatorach - dzis sie potraktuje. znaczy nogi, do kolan
wyzej nie dam rady, probowalam juz tyle razy i nic z tego nie wychodzilo.ja mam zwyklego, najzwyklejeszgo brauna. moim zdaniem nie ma co wydawac fortuny na depilatora, bo tak jak pisze snow po jakims czasie czlek sie do bolu przyzwyczaja i te wszelkie nakladki za ktore sie slono placi ida w kat. ja na mojego brauna nie narzekam, sprawuje sie dobrze juz chyba z siedem lat. w lecie zazwyczaj depiluje nogi [bo jak juz sie za to wezme to nie jest takie straszne] a w zimie gole
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
ziz dobrze prawisz
![]() Ja moich nakładek praktycznie nie używam, dostałam całość, więc nie narzekam ale sama bym kupiła raczej bez bajerów, ew. z golarką, bo używam jej do ud. Zresztą, co do nich, to w lecie się zmuszam do depilatora, ale booooli. Moja dieta poszła w kąt Mam od rana kiepski humor, poszłam do sklepu kupić sobie śniadanie i zamiast czegoś zdrowego kupiłam dwie paczuszki herbatników BeBe, dwie słodkie bułki, kawę waniliową i Kubusia Właśnie wcinam jedną bułkę, a właściwie bułę, bo jest ogromna - pychota, ale ile to musi mieć kalorii... zizou - Zosiu - nie masz dzisiaj przypadkiem imienin? Tam na górze strony tak napisali ![]() Wszystkiego najcudniejszego
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba posłucham Waszych rad snow i ziz i kupię jakiegoś taniego depilatora, w sumie chyba najważniejsze żeby go można było pod wodą ewentualnie umyć no i wolałabym raczej bezprzewodowy, ale to się jeszcze zobaczy
Obaczę w sklepach co mają ![]() Ja umieram z głodu właśnie; mam w lodówce od wczoraj kotlety, ale jakos na ten upał mnie do mięsa nie ciągnie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.

jak wszystkie tu zbiorowo będziemy za Ciebie trzymać kciuki to nie ma bata, żeby się nie udało
, a za kciuki nie dziękuję, ale jak przejdę te testy to będę gościówa
. Wtedy przy każdym zadaniu pilnowały mnie min. 3 osoby (2 psychologów i specjalista od HR), wszystko ze stoperem w ręku. Nawet do tolaety ze mną chodzili
. Wtedy pojechałam totalnie nieprzygotowana i niewyspana, ale udało mi się zaliczyć z niezłym wynikiem, więc może i tym razem szczęście się uśmiechnie
.

ale w eskulapie maja go na pewno 

pojde potestowac i poprosze kuzyna zeby cos mi przywiozl z zachodu. 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Właśnie w ramionach m.in. najszybciej tracę kg. Dalej jest tyłek i uda a na końcu niestety ubywa mi dopiero na brzuchu