Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-14, 21:49   #1021
0306
Zadomowienie

GG do 0306
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
A w jakich godzinach?
Test od 8:00, ale na miejscu muszę być o 7:00

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość

Naleśniki były przepyszne! TZ jak zjadł to nawet przestał narzekać, że musiał godzinę siedzieć pod zlewem żeby filtr zmienić
Ja sie do depilowania zbieram za chwilkę.
A egzamin masz w moje imieniny jak wszystkie tu zbiorowo będziemy za Ciebie trzymać kciuki to nie ma bata, żeby się nie udało
Cieszę się, że smakowały , a za kciuki nie dziękuję, ale jak przejdę te testy to będę gościówa . Zapowiada się gorzej, niż assessment centre, który zaliczałam 2 lata temu . Wtedy przy każdym zadaniu pilnowały mnie min. 3 osoby (2 psychologów i specjalista od HR), wszystko ze stoperem w ręku. Nawet do tolaety ze mną chodzili . Wtedy pojechałam totalnie nieprzygotowana i niewyspana, ale udało mi się zaliczyć z niezłym wynikiem, więc może i tym razem szczęście się uśmiechnie .

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Aga

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 22:05   #1022
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

idę spac, dostałam dziś okres (prawie 2 tygodnie spóźniony) i umieram

Dobranoc

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 22:13   #1023
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:

lacki to też moja miłość takie ze śmietaną i cukrem..mmm
Staniczki fajne, klasyczne. Wolę gładkie właśnie, bo koronki odznaczają się pod ubraniem, nie lubię tego. Alles produkuje się pod Łodzią, kiedyś u nich byłam, bo szyli dla nas staniki dla kobitek w ciąży
Mmmm...
Też lubię klasykę w ubraniu i to się tyczy także biustonoszy. Jutro ubiorę, przetestuję ale widzę że fajnie skrojony i bardzo dobrze leży.

Cytat:
No tak robią takie maciupkie opakowania i potem człowiek gubi je na każdym kroku

Zizou, szkoda że zgubiłaś.

Cytat:
smacznego
Wypróbuję sama też ten przepis, bo narobiłaś mi smaka na bułeczki Aguś.

Odwłok wybalsamowany, idę spać. Dobrej nocy Dziewczęta. Do juterka. Pięknych, kolorkowych snów.

Aguś, trzymaj się.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 22:14   #1024
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
No tak robią takie maciupkie opakowania i potem człowiek gubi je na każdym kroku
a bo ja jestem taki zgubiciel. wszystko gubie, w hurtowych ilosciach
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 22:42   #1025
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Też już zmykam, dobranoc

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 22:58   #1026
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość

Cieszę się, że smakowały , a za kciuki nie dziękuję, ale jak przejdę te testy to będę gościówa . Zapowiada się gorzej, niż assessment centre, który zaliczałam 2 lata temu . Wtedy przy każdym zadaniu pilnowały mnie min. 3 osoby (2 psychologów i specjalista od HR), wszystko ze stoperem w ręku. Nawet do tolaety ze mną chodzili . Wtedy pojechałam totalnie nieprzygotowana i niewyspana, ale udało mi się zaliczyć z niezłym wynikiem, więc może i tym razem szczęście się uśmiechnie .

Zdasz,zdasz Ooo,też prowadziłam AC, ale za nikim do WC nie chodziłam za to jedna dziewczyna wyzwala mojego kolegę, że skrzywił jej psychikę, bo jednym z zadań był stress interview przed kamerą
Cytat:

Dobranoc
Spij dobrze
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
To szczęście ma ten, kto po Tobie wszystko znajduje
Cytat:
Też już zmykam, dobranoc

Hej, no laski, wszystkie spać idziecie...a ja dopiero za prasowanie się wzięłam
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 23:08   #1027
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Mag ja swoj sztyfcik dostalam kiedys gratis do zakupow w eskulapie. a wczesniej kupilam jakos w drodze - bylam na miescie, akurat compeed wchodzil do aptek i gdzies go dorwalam, nie pamietam gdzie ale w eskulapie maja go na pewno
Dzięki.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja dokupiłam dziś dół w HM (wczoraj górę obie części po 19,90 własnie z myślą o opalaniu wzięłam. w RE nei było tego z reklamy Fajne mstroje ma Protest al eniestety w 40 się w biuście nei mieszczę a 42 chyba nie robią
A ta Twoja góra to takie klasyczne bikini? I czy sądzisz, że i na mnie by się tam cuś znalazło czy raczej nawet roli zasłaniacza do paradowania po ogródku nie spełni?

Cytat:
Tia, czekamy, a do zużycia całe 2 mamy
Kto ma to ma Ja mam 3-miesięcznego brązowego HI Clinique i nietkniętego jeszcze czarnego Hypnose Onyx Lancome. HI co prawda, o dziwo, dobrze sobie jeszcze radzi, ale kiedyś w końcu nadejdzie jego kres i zastąpi go brązowy CG.
A próbkę Sephorowego Lash Plumper chyba dam Ci w spadku, przyuważyłam, że mi się kruszy, a skoro się i kruszy i jest średni, to nie mam cierpliwości testować go dalej. Nooo, może za jakiś tydzień sprawdzę raz jeszcze, a nuż ciut zgęstnieje i się poprawi.

Cytat:
Staniki już niedługo kliknę, ale boję się nietrafienia rozmiaru, po przeczytaniu stosownych wątków mam swoje typy, ale nei mam pojęcia w którą stronę iść z obwodem lub miską żeby zobaczyć jaki będzie lepiej pasował
Z tym to ciężko pomóc, trzeba mierzyć samemu. Sama czekam z niecierpliwością na swoje zamówienie, bo nie wiem, który stanik będzie dobry. Wolałabym, żeby czerwony, choć czarnego i tak żal będzie odesłać, jakby się okazał równie dobry. A jeszcze dziś Hexx podesłała mi linka do nowego turkusowego modelu i z miejsca się w nim zakochałam Także jak czerwony będzie niedobry i nie będzie na co wymienić, od razu biorę turkusik.

Cytat:
Znów miałam dzien udany zakupowo- dół bikini w HM, bokserka obszyta koronką i w granatowe kwiatki z terranowy za19,90 oraz bluzeczka czarna z cookiemonsterem z Sezamowej z Pull&Bear za 49 zł (zdzierstwo ale jewts boska).
Obie koszulki brzmią ciekawie, poproszę o foty

Cytat:
Przyjrzałam się białym balerinkow Marishy ale chyab jednak je sobie podaruje, wolałabym bardziej matowe, ew z licowej skórki a nei coś co połyskuje jak lateks jakiś
No lateks do Twojego paseczka będzie pasował Prawie tak samo dobrze, jak biały kożuszek i kozaczki na szpilce

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ooo, dobrze wiedzieć. W takim razie siostra już nie musi szukać go w Krakowie, kupi sobie na miejscu w Londynie

Cytat:
Co do vaculine to wiem, bo w zeszłym roku miałam okazję pouzywać tego cuda przed 6 dni z rzędu i widziałam, że nogi były znacznie jędrniejsze i smuklejsze. Wtedy nie mierzyłam się centymetrem.
Teraz kiedy trafiłam na ten salon w Łodzi to pani na początku nas zważyła i zmierzyła, następne pomiary po 5 (czyli u mnie w czwartek) i 10 sesji. Dam Ci znać czy cyferki się zredukowały
To i ja czekam na relację, bo w klubie fitness, do którego się zapisuję mają to cudo i przyznam się, że mnie zaintrygowało.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja tam się panicznie boję depilatorów. Kiedyś chciałam mieć i co jakiś czas ochota powraca, ale jak raz przyszło co do czego i miałam go użyć testowo u przyjaciółki, to stchórzyłam.
Ja chciałam, dostałam od rodziców, użyłam ze 2 razy i po 2 latach leżakowania depilatora w kącie szafy sprzedałam za bezcen

Cytat:
Deo Biothermu męskie - świetne!
Nie kuś, nie kuś Mam wielką ochotę go kliknąć, ale póki co wmawiam sobie, że na razie wielkich upałów nie ma i Nivejka mi wystarcza. Zresztą musi, bo funduszy brak. Za bardzo nadszarpnęłam mój budżet ostatnio to raz, a dwa dochody też ostatnio dużo mniejsze

Cytat:
A propos nauki, pisałam Wam kiedyś byście trzymały za mnie kciuki 18.05 - mam wtedy test, do którego się jeszcze nie zaczęłam przygotowywać (chociaż po to siedzę w domu), a do przerobienia mam kilkaset zagadnień . Czarno to widzę . Jeśli jakimś cudem mi się uda zaliczyć, pochwalę się na co się porwałam, ale na razie cisza co by nie zapeszać.
To trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zjadłam dziś pyszną WZ - pani w pracy przyniosła więc nie wypadało odmówić a potem wybrałam się z mamą na zakupy (chciałam buty, a za to kupiłyśmy buty tacie, który sobie zaczył na wyjazd do Włoch - sam se jedzie ) i skusiłams ię na loda bananowego w czekoladzie Korala.
Ty to ostatnio w kółko buty kupujesz. Butomaniaczką się stałaś
A ten lód dobry Bo brzmi pysznie

Cytat:

Dobranoc
Też chyba dostałam okresu. Chyba, bo on mi się ostatnio dziwnie skrada, parę dni wcześniej boli mnie podbrzusze tak, że codziennie myślę, że to już, aż w końcu powoli zaczyna się coś sączyć tak jak dziś właśnie. Kiedyś to było raz dwa, jednego dnia pobolewało, drugiego już od rana była powódź Teraz jest zabawa w podchody
Mógłby się w końcu zdecydować czy to już czy to jeszcze, bo nie wiem czy iść w piątek pierwszy raz na nowe zajęcia fitness czy nie. Tak się składa, że prowadzi je znielubiona przeze mnie babka od wuefu z podstawówki, ta sadystka ale powiedzmy, że zapomnę o dawnych dziejach i pójdę, bo wybór klubów mam tu tak wielki, że aż 2 są Z czego ten akurat nowocześniejszy i ciekawszy. No a jak mi wypadnie drugi dzień okresu w piątek, to będzie ciężko trzeci mógłby już być.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 23:35   #1028
pakosta
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczątka za ciepłe słowa
Swoją drogą muffinki z kielichem wyszły mi przepyszne Obżarłam się wprost nieprzyzwoicie i idę spać.

Piękne butki sportowe na allegro
Ogólnie chyba sobie kupię białe sportowe buciki

Aga 0306 będzie dobrze
Aga BJ też będzie dobrze

W ogóle, chyba wszystkim nam musi być dobrze, zasługujemy przecież!!!

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 23:48   #1029
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
tak, leki jednak to samo mało przy naszych wspólnych problemach, musimy celowac dokładnie w samą owulację.

A na Tru czekam i owszem zestaw Fatale Lancome oraz dwa błyszczyki JT i męski antyperspirant Biotherm
Że tak powiem- osobiście mam widoczne oznaki kiedy owulacja, więc jeśli nie daj Boże będę miała podobne problemy to przynajmniej przyoszczędze parę groszy

Cytat:
Dziefczenta poszukuje brazera, dosc jasnego, raczej matowego. polecicie cos? myslalam nad benefitem - albo 10 [podwojny ale brazujaca czesc ma chyba jakies drobiny], albo hoola, albo dallas. no i nie wiem pojde potestowac i poprosze kuzyna zeby cos mi przywiozl z zachodu.

poratujcie kulezanke
tylko Hoola

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Mi się podoba Hoola, ale mam obawy, czy nie za ciemna troszkę by dla mnie była (no i mam 40g bambusa).
To najjaśniejszy brązer jaki widziałam, chociaz w puderniczce wcale na taki nei wygląda
Ale w sumie to ja sie nie znam, u mnie za brązer robi na razie mieszanka kulek Vollare i w lecie na policzkahc dobrze się spisuje

Cytat:
Hej, no laski, wszystkie spać idziecie...a ja dopiero za prasowanie się wzięłam
Ja jeszcze nie śpię
Dumam nad stanikami i dalej nic nie wydumałam, znaczy już wiem skąd zamówię, ale nadal nie mam pomysłu jakie wziąć rozmiary do ewentualnego odesłania Im więcej czytam lobby tym mniej wiem
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 23:50   #1030
zizou
Zakorzenienie

rzyrafko boje sie troche tego hoola - on dosyc ciemny jest chyba a ja potrzebuje czegos w odcieniu lekko wypieczonego herbatnika a nie murzynka aczkolwiek mat ma hoola piekny

a bambusa ukradla mi albo mama albo przyjciolka. no tak z nimi mam - co lesze to zabieraja. ja w sumie dluzna nie pozostaje bo tez pare rzeczy mamci zakosilam
Stary 2008-05-15, 00:04   #1031
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A ta Twoja góra to takie klasyczne bikini? I czy sądzisz, że i na mnie by się tam cuś znalazło czy raczej nawet roli zasłaniacza do paradowania po ogródku nie spełni?
Mój Zdzisio jest w nim na granizy przyzwoitości więc powinnaś się zmieścić
Cytat:
Kto ma to ma Ja mam 3-miesięcznego brązowego HI Clinique i nietkniętego jeszcze czarnego Hypnose Onyx Lancome. HI co prawda, o dziwo, dobrze sobie jeszcze radzi, ale kiedyś w końcu nadejdzie jego kres i zastąpi go brązowy CG.
A próbkę Sephorowego Lash Plumper chyba dam Ci w spadku, przyuważyłam, że mi się kruszy, a skoro się i kruszy i jest średni, to nie mam cierpliwości testować go dalej. Nooo, może za jakiś tydzień sprawdzę raz jeszcze, a nuż ciut zgęstnieje i się poprawi.
Fajowsko, widzę, że tylko ja z tutaj zebranych nie tykam wysokopółkowców jeszcze
A plumpera mogę wypróbować
Cytat:
Z tym to ciężko pomóc, trzeba mierzyć samemu. Sama czekam z niecierpliwością na swoje zamówienie, bo nie wiem, który stanik będzie dobry. Wolałabym, żeby czerwony, choć czarnego i tak żal będzie odesłać, jakby się okazał równie dobry. A jeszcze dziś Hexx podesłała mi linka do nowego turkusowego modelu i z miejsca się w nim zakochałam Także jak czerwony będzie niedobry i nie będzie na co wymienić, od razu biorę turkusik.
No wiem, ż etu się nie da pomóc Ale już się psychicznie nastawiłam, że odeślę a i tatuś jako sponsor nie zawiedzie więc muszę tylko wstrzelić się w 2 najlepsze rozmiary moich wybrańców (3 to niestety za dużo na raz- przynajmniej dla taty )
Cytat:
Obie koszulki brzmią ciekawie, poproszę o foty
Oj jutro a lbo i pojutrze, bo od poniedziałku jakoś wieczory schodzą mi na piwkowaniu z TŻ i jego kolegą :piwko: i nei wiem cyz poradze sobie z aparatem
Cytat:
No lateks do Twojego paseczka będzie pasował Prawie tak samo dobrze, jak biały kożuszek i kozaczki na szpilce
wypraszam sobie <foch>
Cytat:
Nie kuś, nie kuś Mam wielką ochotę go kliknąć, ale póki co wmawiam sobie, że na razie wielkich upałów nie ma i Nivejka mi wystarcza. Zresztą musi, bo funduszy brak. Za bardzo nadszarpnęłam mój budżet ostatnio to raz, a dwa dochody też ostatnio dużo mniejsze
wy serio o tym męskim? Myślałam, ż eto dla TŻ ale skoro i Ty o nim piszesz Ja na szczęście zadowalam się Dovem 'na głowie'
Też chyba dostałam okresu. Chyba, bo on mi się ostatnio dziwnie skrada, parę dni wcześniej boli mnie podbrzusze tak, że codziennie myślę, że to już, aż w końcu powoli zaczyna się coś sączyć tak jak dziś właśnie. Kiedyś to było raz dwa, jednego dnia pobolewało, drugiego już od rana była powódź Teraz jest zabawa w podchody
Mógłby się w końcu zdecydować czy to już czy to jeszcze, bo nie wiem czy iść w piątek pierwszy raz na nowe zajęcia fitness czy nie. Tak się składa, że prowadzi je znielubiona przeze mnie babka od wuefu z podstawówki, ta sadystka ale powiedzmy, że zapomnę o dawnych dziejach i pójdę, bo wybór klubów mam tu tak wielki, że aż 2 są Z czego ten akurat nowocześniejszy i ciekawszy. No a jak mi wypadnie drugi dzień okresu w piątek, to będzie ciężko trzeci mógłby już być.[/quote]Miałam teraz identycznie to chyab ten Ostrowiec tak z nami porobił, 5 dni zpóxnienia to u mnie rekord i też kilka dni pobolewało nim się polało a zwykle najbardziej boli na drugi dzień (który wypadł dzisiaj- tymczasem nic nei czułam i omal nei zapomniałam zmienić t. przed wyjściem na stepa )

Przepraszam z alitreówki oraz posta pod postem, ale jestem już wycięta tym piwkiem bo jeszcze sobei popijam resztkę
Stary 2008-05-15, 00:08   #1032
rzyrafka
Zakorzenienie

A jednak teraz będzie post pod postem
Cytat:
rzyrafko boje sie troche tego hoola - on dosyc ciemny jest chyba a ja potrzebuje czegos w odcieniu lekko wypieczonego herbatnika a nie murzynka aczkolwiek mat ma hoola piekny
No to dl amnie najjaśniejsze zwykle były Deborah, Rimmel i ewentualnie Loreal Blond i Hoola bije je na głowę- przynajmniej na ręce a o 10 czytałam dużo niepochlebnych opinii bo sama też byłam napalona i teraz już nie chcę go.
Ale Benefita chcę zamówić bezpośrednio z USA a ponieważ kilka innych rzeczy tez mamna oku to minie naprawdę sporo czasu zanim uzbieram stosowną sumkę
Stary 2008-05-15, 00:13   #1033
zizou
Zakorzenienie

ja dostane z kraju za zachodnia granica. kuzyn mi przywiezie. o 10 zas naczytalam sie sporo pochlebnych opinii, ze cudnie podkresla kosci policzkowe... najchetniej wzielabym i 10 i hoola ale chyba mnie nei stac [na koncie mam cale 1,47 - nie ma to jak byc bogaczem ]
Stary 2008-05-15, 00:23   #1034
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
ja dostane z kraju za zachodnia granica. kuzyn mi przywiezie. o 10 zas naczytalam sie sporo pochlebnych opinii, ze cudnie podkresla kosci policzkowe... najchetniej wzielabym i 10 i hoola ale chyba mnie nei stac [na koncie mam cale 1,47 - nie ma to jak byc bogaczem ]
A u mnie odwrotnie - koniec pracowego miesiąca a ja nawet debetu nie ruszyłam

Swoją droga pierwsze mini wrażenia z:
Białej Glinki Logony - użyłam 3 razy, piecze strasznie, fajnie pachnie, super zastyga, idealnie się zmywa, zostawia totalnie gładką cerę i wręcz białą - tzn. zaraz jak się pokremuję odzyskuję kolor, ale mam wrażenie że od glinki cała krew z twarzy mi odpływa Po 3 dniach już mam mniejsze pory :szok:

Musu Kolastyny (mango i figa)
http://www.snobka.pl/artykul/3265/mu..._spa_kolastyna
Delikatny, lekki, cudnie pachnący - głównie podczas aplikacji, potem nie jest tak wyczuwalny. Ala zapach Coś jak sezonowa escada zmieszana z incanto heaven Świetnie się rozsmarowuje, dobrze wchłania, fajnie nawilża. Polecam, bo niedrogi, a naprawdę przyjemny.

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 00:28   #1035
zizou
Zakorzenienie

pakosto moje pory zniknely w sumie po tej glince, teraz uzywam jej sporadycznie, jak mi sie przypomni a porow dalej brak, wiec efekt jest dlugotrwaly a nie dorazny
Stary 2008-05-15, 00:35   #1036
agnieska
Zakorzenienie

Właśnie, ja też nabyłam białą Logonę i strasznie mnie piecze a paczula nic a nic, tylko ślicznie czyści. Mam nadzieję że się skóra przyzwyczai, choć na razie muszę się zmuszać do nakładania białej
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 07:19   #1037
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Ale Benefita chcę zamówić bezpośrednio z USA a ponieważ kilka innych rzeczy tez mamna oku to minie naprawdę sporo czasu zanim uzbieram stosowną sumkę
Rzyrafko, a skąd dokladnie chcesz zamowic tego Befefita ?
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 08:06   #1038
isa666
Zakorzenienie

Witam z rana

AsikS odchudzam się, bo mam straszną oponę na brzuchu a poza tym tak ze 2-3 kg schudnięcia by mi dobrze zrobiło, bo ja widzę po tych moich grubaśnych ramionach kiedy jest mnie "za dużo" A idzie lato i jak tu wyjść w bluzeczce na ramiączkach jak takie balerony mi wiszą u ramion Właśnie w ramionach m.in. najszybciej tracę kg. Dalej jest tyłek i uda a na końcu niestety ubywa mi dopiero na brzuchu

Hosenko ja też wzięłam w końcu tą brązującą mozaikę a piankę z Ori polecam(mam jeszcze resztkę, ale świetna jest ), tylko pod koniec nieco mi się pompka zaczęła zacinać, ale idzie sobie z tym poradzić Też ją miałam brać za 19.90, ale mam ochotę na jedną z pianek Lirene, bo mają dobre opinie na KWC.
Stary 2008-05-15, 08:14   #1039
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:

Aga, w takim razie w niedzielę od 8-mej będę mocno ściskać kciukasy za Ciebie. Wierzę w Ciebie.

Cytat:
Dzięki.

Nic już nie mówię.

Cześć Dziewczęta w czwartek. C.d. mojego lenia pracowego. A mam tyle papierów. Ledwo dzisiaj wstałam z łóżka, kiedy to budzik niemiłosiernie mnie nawoływał.
Stary 2008-05-15, 08:33   #1040
Estella
Zakorzenienie

Pakosto, a ten mus to mus, czy raczej lejące się mleczko?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 09:02   #1041
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Ja się na zakup depilatora czaję od kilku miesięcy, ale ciągle to odkładam, bo się boję, że jednak to boli i wogóle Choć nie jestem jakaś bardzo wrażliwa na ból to jednak wizja wyrywania na raz tylu włosków mnie przeraża
Nie ma co się przerażać. Ja używam wyłącznie depilatora na nogi od 6 lat i wydaje mi się niezastąpiony. Wosku stosować nie mogę, bo pękają mi naczynka. Pierwsze razy mnie bolały, nie powiem, że nie, ale skóra szybko się przywyczaja i w tej chwili naprawdę nic nie czuję. Nigdy też nie miałam podrażnień. Polecam, bo włosków odrasta o wiele, wiele mniej, słabsze i jaśniejsze (co w przypadku mojego ciemnego owłosienia, którego w dodatku na nogach odziedziczyłam sporo po tatusiu, jest po prostu wybawieniem).

Cytat:
Ja sie mimo wszystko nie boję wkładać na bose stopy butów, lubię wiedzieć gdzie mam się spodziewać niespodzianek

Ja nie przepadam za Calzedonią, mierzyłam dawno temu i wkurzało mnie to, że obwód nei jest wiązany tylko zapinany i jak sie chce większe miski to wiąże się to automatycznie ze zwiększeniem obwodu. Nie wszystkie wielkobiuste to otyłe grubasy.

Ja tak robię, wcale nie boli bardzo i skóra pach jest niepodrażniona jak po maszynce i innych cudach. Bikini też próbowałam, jednak zaczęło mi wyrastać więcej małych włosków i dałam sobie spokój.
Ja niespodzianek moge spodziewać się wszędzie, naprawdę, chyba nie mam miejsca na stopie, które nie byłoby obtarte albo nie zagościł na nim pecherzyk
W Calzedonii faktycznie są chyba tylko zapinane. Ja z moim małym biustem nie narzekam, ich stroje są świetnej jakości, ale masz rację, to trochę bez sensu od razu wiązać większy biust z szeroką klatą

Nigdy się nie odważyłam na użycie depilatora pod pachami - za bardzo się boję. A bikini mniej mnie boli woskiem, no i jest wygodniej. Zastanawiams ię nad zastosowaniem wosku pod pachami przed wyjazdem, ale w moim salonie kosztuje to 50 zł i wydaje mi się, że to sporo

Cytat:
Ja dzisiaj dostałam dwa zamówione w poniedziałek biustonosze ze sklepu:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/index.php?SID=f...5b5adbd3de5f1d

Biały i czarny:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/wyprzedaze/inde...ukt=1770#start
w rozmiarze 65B.
Bardzo ładne zakupy, no i jakie niedrogie! Fajnie, że są gładkie. Ja nie mam żadnego gładkiego na stanie i trochę mi to przeszkadza...

Ale ostatnio, po porażce w poszukiwaniu cielistego, bo takowy z Intimissimi tak się rozciągnał po roku, przy sporadycznym noszeniu, że nie nadaje się do niczego, kupiłam po raz pierwszy od chyba 10 lat biały stanik Nie miałam czego nosić pod jasnymi ciuchami... Ogólnie strasznie nie lubię białej bielizny, ale jakoś się przemogłam, zwłaszcza, że w La Senza znalazłam po prostu sliczny.

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Kochana mam wieeeelką prośbę! W zeszłym roku był taki czerwony kostium, piękna, głęboka czerwień. Góra wyglądała bardziej jak mini top niż kostium. Więcej nie pamiętam, a nie mogę w necie znaleźć... Błagam, zobacz czy nie ma, ile kosztuje itp..

---

A mnie dzisiaj dobito - troszkę olałam szkołę, i nie łaziłam na jedne ćw. wychodząc z założenia, że sobie jakoś zaliczę ustnie czy innym referatem... A Pan Dr powiedział, że mogę sobie semestr powtórzyć, bo bez obecności on mi nic nie zaliczy.

Ja wiem, że zazwyczaj to jest takie gadanie - ale to było baaaardzo poważne gadanie Jutro się dowiem więcej, miał uzgodnić decyzję ze swoimi przełożonymi...
Zerknę w Calzedonii

Nie martw się szkoła, będzie dobrze, pewnie facet chciał sobie tylko tak pogadać i pokazać, jaki jest super wazny, dziewczyny dobrze piszą.

[QUOTE=agabil1;7554650]
Cytat:
Aguś, jakie apetyczne, mniam!
Dzięki za przepis zamieszczony później

Cytat:
Aguś, trzymam mocno kciuki, na pewno się uda

Cytat:
Ja zgubiłam HI, nie wiem gdzie go wcięło. Wczoraj rano się pomalowałam i odłożyłam na miejsce, a dzisiaj rano go tam nie było, nie wiem, poszedł sobie czy o co chodzi?

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Musu Kolastyny (mango i figa)
http://www.snobka.pl/artykul/3265/mu..._spa_kolastyna
Delikatny, lekki, cudnie pachnący - głównie podczas aplikacji, potem nie jest tak wyczuwalny. Ala zapach. Coś jak sezonowa escada zmieszana z incanto heaven. Świetnie się rozsmarowuje, dobrze wchłania, fajnie nawilża. Polecam, bo niedrogi, a naprawdę przyjemny.
Chyba pisała o nim też Hosenka Coś czuję, że się skuszę!

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Właśnie, ja też nabyłam białą Logonę i strasznie mnie piecze a paczula nic a nic, tylko ślicznie czyści. Mam nadzieję że się skóra przyzwyczai, choć na razie muszę się zmuszać do nakładania białej
Mnie bardzo piecze biała glinka. Paczuli nei stosowałam. Ale skóra pięknie po niej wyglądała, użyłam więc parę razy, ale obecnie jest w tak dramatycznym stanie, że boję się cokolwiek stosować
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 09:12   #1042
AsikS
Zakorzenienie

Snow - dziękuję za zaproszenie do "zaprzyjaźnienia".

Biustonosze są super, dzisiaj ubrałam ten czarny. Leży idealnie, nic mnie nie gniecie, mimo że "zeszłam" z rozmiaru 70B.

Co do pęcherzy na stopach, to łączę się bólu. Całe życie z tym walczę i niemal każde buty mnie obcierają.

Dziewczyny, a jak już jesteśmy przy depilatorach - to jaki polecacie? Może skuszę się i kupię sobie jakiś w końcu.
Stary 2008-05-15, 09:21   #1043
snowqueen
Zakorzenienie

Asiu

Biustonosze są bardzo kuszące. Czarnych nigdy nie za wiele A teraz myślę, że nie mam żadnego czarnego, który miałby odpinane ramiączka. Może na próbę wziełabym właśnie 65B ? Przy takiej cenie warto spróbować...

Ja mam depilator Phillipsa Satin Ice, dostałam go te lata temu, kiedy zaczełam używać. Teraz jest chyba jakiś "ulepszony" Nigdy mi się nie zepsuł, ma też nasadkę golącą, której używałam sporadycznie i nasadkę peelingującą, którą użyłam raz A nasadki mrożącej używałam też tylko kilkanaście razy, potem po prostu przestało mnie boleć.
Ogólnie jestem z niego zadowolona
Stary 2008-05-15, 09:28   #1044
isa666
Zakorzenienie

Ja bym chciała ten depilator, co teraz reklamują w TV z takimi masującymi gumowaymi wypustkami czy coś w tym stylu, ale on pewnie będzie drogi
Muszę się wybrać w któryś dzień do MM albo Euro RTV AGD itp. i popatrzeć co tam mają do zaoferowania.

snow ja z woskiem jeszcze nie próbowałam, ale jakoś nie zamierzam Już wolę depilator niż zrywanie plastrów
A wczoraj akurat się zgadałyśmy z koleżanką też o depilatorach i ona mi też poleciła żebym spróbowała, tylko że domyślam się, że pierwsze kilka razy będzie bardzo bolało Choć z 2 strony ja mam na nogach jasne i cienkie włoski i nawet po tygodniu od golenia nie widać że mi coś odrasta, dopiero jak się wpatrzyć dokładnie to widać sterczące włoski.
Stary 2008-05-15, 09:32   #1045
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Mnie bardzo przypasowała Twoja zupa z porów z serkami topionymi, mniam!
oo jak miło
pamiętam, że na imprezie wszyscy na nią dziwnie patrzyli jak podawałam, bo kolor i wygląd generalnie miała średni a jak już spróbowali to byli bardzo zaskoczeni

---

a ja lece na basen potem rodzice przyjeżdżają, dostanę ochrzan za bałagan (a tak prosiłam TŻta wczoraj żeby po sobie od razu sprzątał, a teraz wszystko się rano wszędzie walało, nie dałam rady wszystkiego ogarnąć ), a potem wracam do domu
Stary 2008-05-15, 09:39   #1046
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Asiu

Biustonosze są bardzo kuszące. Czarnych nigdy nie za wiele A teraz myślę, że nie mam żadnego czarnego, który miałby odpinane ramiączka. Może na próbę wziełabym właśnie 65B ? Przy takiej cenie warto spróbować...

Ja mam depilator Phillipsa Satin Ice, dostałam go te lata temu, kiedy zaczełam używać. Teraz jest chyba jakiś "ulepszony" Nigdy mi się nie zepsuł, ma też nasadkę golącą, której używałam sporadycznie i nasadkę peelingującą, którą użyłam raz A nasadki mrożącej używałam też tylko kilkanaście razy, potem po prostu przestało mnie boleć.
Ogólnie jestem z niego zadowolona
Snow, warto a cena niewielka. Solidna jakość wykonania.

Mamie kupiłam ten w rozmiarze 70B:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/wyprzedaze/inde...ukt=1526#start

Jest śliczny Nie ma wprawdzie odpinanych ramiączek ale jest delikatniejszy i cieńszy od mojej bardotki.

Satin Ice..., idę poczytać recenzje o nim. Raz kozie śmierć. Mam dość golenia maszynką, zrywania plastrów (ałć...).
Stary 2008-05-15, 09:40   #1047
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja bym chciała ten depilator, co teraz reklamują w TV z takimi masującymi gumowaymi wypustkami czy coś w tym stylu, ale on pewnie będzie drogi
Muszę się wybrać w któryś dzień do MM albo Euro RTV AGD itp. i popatrzeć co tam mają do zaoferowania.

snow ja z woskiem jeszcze nie próbowałam, ale jakoś nie zamierzam Już wolę depilator niż zrywanie plastrów
A wczoraj akurat się zgadałyśmy z koleżanką też o depilatorach i ona mi też poleciła żebym spróbowała, tylko że domyślam się, że pierwsze kilka razy będzie bardzo bolało Choć z 2 strony ja mam na nogach jasne i cienkie włoski i nawet po tygodniu od golenia nie widać że mi coś odrasta, dopiero jak się wpatrzyć dokładnie to widać sterczące włoski.
Właściwie nie oglądam telewizji i niestety nie wiem, o jaki depilator chodzi

Na pocieszenie powiem Ci, że ja miałam grube włoski, bardzo dużo i w dodatku ciemne i bardzo sztywne po kilkuletnim goleniu. bolało, ale da się przeżyć, a potem efekty z roku na rok coraz lepsze
U mnie po goleniu było widać już czarne kropki wieczorem, jeżeli goliłam się rano, a na następny dzien, czyli po upływnie doby, noga była już szorstka. Także na pewno mam (miałam? ) dużo mocniejsze włoski niż Ty

Asiu jeszcze się zastanowię, ale nie wykluczam zakupu

Ja to w ogóle każdym miejscu depiluję się inaczej - pod pachami się gole, bikini traktuję woskiem, a nogi dręczę depilatorem
Stary 2008-05-15, 10:29   #1048
zizou
Zakorzenienie

jesli juz mowa o depilatorach - dzis sie potraktuje. znaczy nogi, do kolan wyzej nie dam rady, probowalam juz tyle razy i nic z tego nie wychodzilo.

ja mam zwyklego, najzwyklejeszgo brauna. moim zdaniem nie ma co wydawac fortuny na depilatora, bo tak jak pisze snow po jakims czasie czlek sie do bolu przyzwyczaja i te wszelkie nakladki za ktore sie slono placi ida w kat. ja na mojego brauna nie narzekam, sprawuje sie dobrze juz chyba z siedem lat. w lecie zazwyczaj depiluje nogi [bo jak juz sie za to wezme to nie jest takie straszne] a w zimie gole
Stary 2008-05-15, 10:40   #1049
snowqueen
Zakorzenienie

ziz dobrze prawisz

Ja moich nakładek praktycznie nie używam, dostałam całość, więc nie narzekam ale sama bym kupiła raczej bez bajerów, ew. z golarką, bo używam jej do ud. Zresztą, co do nich, to w lecie się zmuszam do depilatora, ale booooli.

Moja dieta poszła w kąt Mam od rana kiepski humor, poszłam do sklepu kupić sobie śniadanie i zamiast czegoś zdrowego kupiłam dwie paczuszki herbatników BeBe, dwie słodkie bułki, kawę waniliową i Kubusia
Właśnie wcinam jedną bułkę, a właściwie bułę, bo jest ogromna - pychota, ale ile to musi mieć kalorii...

zizou - Zosiu - nie masz dzisiaj przypadkiem imienin? Tam na górze strony tak napisali
Wszystkiego najcudniejszego Mnóstwo kosmetycznych błyskotek
Stary 2008-05-15, 11:52   #1050
isa666
Zakorzenienie

Chyba posłucham Waszych rad snow i ziz i kupię jakiegoś taniego depilatora, w sumie chyba najważniejsze żeby go można było pod wodą ewentualnie umyć no i wolałabym raczej bezprzewodowy, ale to się jeszcze zobaczy Obaczę w sklepach co mają

Ja umieram z głodu właśnie; mam w lodówce od wczoraj kotlety, ale jakos na ten upał mnie do mięsa nie ciągnie Zjadłabym coś lekkiego

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości