|
|
#2101 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Cytat:
Cytat:
Ile odcinków Wam zostało? Carolles rodzisz?! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O, zapomniałam o bólu okresowym, tez mam coś w tym stylu, nie wiem dokładnie czy to na pewno to bo nie miewałam wcześniej ale wyglada jak ten z opowiadań i miałam z rana rozwolnienie ![]() Tez bym chciała żeby nasza kózka wątkowa się odezwała już Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Mniam mniam mniam jaki pyszny goferrrrrrrr ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#2103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie też to stresuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Aggs a teraz też masz skurcze? Może jednak coś z tego będzie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2104 |
|
MerDer 4ever
|
Calineczka zaraz zrobię fotkę
generalnie ja znalazłam grafiki na pinterescie, Tz ściągnął i poprzerabiał trochę i wywołaliśmy w Empik foto Agg u Ciebie niedługo zacznie ske na dobre! Jon mm pycha! Gdyby nie 3 gałki lodów z grycana robiłabym znowu gofery ![]() Jesteśmy w trakcie 4 odcinka ![]() Vadi odezwij sie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2105 |
|
Wtajemniczenie
|
Taedio na lody też miałam ochotę ale wygrało lenistwo, bo na loda musiałabym wyjść z domu a na gofery nie
Jak skończycie 6 sezon i obejrzycie wczorajszy odcinek to daj znać, bo jak będziesz na bieżąco to może mi odpowiesz na pytanie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Pestycyda - psotnik z tego twojego kota
Morelle - super, ze u pediatry wszystko ok. Samantha - tez mam problem z zasypianiem małej przy piersi i tez coraz mniej optymistycznie podchodzę do KP. Wcześniej myślałam o karmieniu 11 miesięcy, teraz zeby do tych 6 miesięcy dociągnąć. Super, ze starszy brat tak fajnie przyjął Maxa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2107 |
|
MerDer 4ever
|
Jon No my akurat w galerii przechodziliśmy obok stoiska wiec żal było nie skorzystać :p
Ok Takie grafiki IMG_1500395291.770835.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Z dnia na dzien Klaudia coraz bardziej aktywna i coraz mniej spi. Odpuściłam w ciagu dnia minimalizowanie porcji MM, bo fizycznie wysiadałam. Dostaje 60ml po KP.
Teraz długo spała, a ja zrobiłam dobie drzemkę razem z nią. Bardzo głęboko usypiać i potrzebuje czasu zeby sie wybudzić. No, ale po drzemce miałam przypływ energii, posprzątałam łazienkę i w koncu pierwszy raz wykąpalismy Klaudię (juz 2 razy odkładaliśmy). Trochę nam nie wyszło - nalalismy za mało wody i brzuszek nie był zanurzony, do tego Klaudii sie nie podobało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2109 |
|
Wtajemniczenie
|
Leżę teraz i czytam książkę wiec jest lepiej, widzę ze brzuch sobie twardnieje co jakiś czas ale to już w miarę bezbolesnie, kręgosłup mnie tylko boli i kość nad dupa (?) :P te mocniejsze skurcze to głównie w pozycji stojącej były wiec tłumacze sobie ze pewnie mój Koksu uciska mnie gdzieś i dlatego boli :P
Nie mogę się przecież wpychać w kolejkę ![]() A wy to musicie tak kusić tymi goferami i lodami?!?!?! Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#2110 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to masz rodziców w razie czego do pomocy. super! Cytat:
a olejem smaruj brzuszek teraz! elastyczna skora szybciej sie ściągnie po porodzie Cytat:
a tych drobnych skurczy nie licze. zaczne jak zaczną być uciążliwe i często. Cytat:
mniam. znow gofry u was! no i wiecie że jeszcze jeden gofr na wątku i tez bede musiala zrobic? Cytat:
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny te spacery, mycie okien i ogólne sprzątanie to ściema ja tak od dwóch tygodni spędzam czas i nic a ponoc szyjka miękka, główka wyczuwalna i niby miałam rodzić szybciej :P
Morelle gratuluje takich dobrych informacji ![]() Sam to smutne, ze dalej tak Ci ciezko oby kazdy dzień był coraz lepszy ![]() Vadi Minini za ogarnięcie sytuacji remontowej!
|
|
|
|
#2112 |
|
Wtajemniczenie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Taedio, śliczne te obrazki
![]() Mini, tez planuje liczyć te uciążliwe ale obawiam się ze nadal będę na to zbyt leniwa ![]() jestem okropna!Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
Mój Eden jest tam gdzie Twój rytm bicia serca, Jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. ❤ Edytowane przez Agg_s Czas edycji: 2017-07-18 o 18:39 |
|
|
|
#2113 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no remont postępuje
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora
za ogarnięcie Klaudii jeszcze trochę i na pewno się zgracie w jakiś rytm
|
|
|
|
#2115 |
|
Zadomowienie
|
Podczytuje Was caly dzien i kurcze żadnych wiesci od
Vadi 😒 Vadi przywolujemy Cie! Ania fajnie ze juz jesteście w domku 😉 i gratki za laktacje! Jonn to mnie zlapalas na gorącym 😂 jeszcze nie nadrobilam wszystkiego w klubie bo jak siadam do laptopa to mnie miliona rzeczy naraz interesuje, mam otwartych zakladek ile sie da i w sumie i tak jestem zielona i nic pozytecznego nie wynosze 😂 postaram sie nadrobic zaleglosci PRZED porodem 😛 I nie nie nie rooooodze jeszczeeeeee! 😞 Aggs juz mówiłam ze 3s nie dziala! Na mnie to nawet 6s nie działa Morelle widzisz takie masz grzeczne dziecko a Ty sie tak martwisz. Wyluzuj sie bo Pestka czuje Twoje emocje. Bedzie coraz lepiej! 😙 Sam jak mi Ciebie szkoda 😞 Sweet dacie sobie radr ze starsza corka. Widocznie tak reaguje na nową sytuację. Przejdzie jej 😙 Wy znowu o gofrach Taedio fajne grafiki 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2116 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Goferki muszą być! Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2120 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hahaha podejrzewam ze i u mnie podobnie by się to skończyło ![]() ![]() ![]() Cytat:
Tez tak myśle, dlatego nie podnosiłam alarmu ![]() Taka jesteś?! Takimi pysznościami chcesz nas tu kusić?! A karę odbebnilas?!?!? Niewykonanie kary spowoduje ze urodzisz w sierpniu!!!!! ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny proszę dajcie mi siły na moją teściową!!!!!!!
Bo ja juz nie mogę w sobote jak przyjedzie i zwroci mi uwagę to ją pogryze w najlepszym wypadku. |
|
|
|
#2122 |
|
MerDer 4ever
|
Agg, Carolles dzięki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Akada dzieki za link jutro przedzwonie do tej przychodni bo to niedaleko mnie i kuszące do tego przyjmuje tam lekarz ze szpitala ortopedycznego na wildzie wiec już w ogóle byłoby super tam sie dostać. Za pozno przeczytałam bo do 18 rejestracja.
|
|
|
|
#2125 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zjadlam za to ciastko w czekoladzie. a teraz arbuza jemy Cytat:
walcz jak niedzwiedzica o swoje młode i nie daj sie teściowej! jak kazda matka w naturze atakuj obcych narażających waszą przestrzeń życiową!
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
SAMANTHA współczuję takich ciężkich początków... Wierzę że niedługo wszystko się jakoś unormuje! Trzymaj się Kochana!
VADI umieramy z ciekawości jak u Ciebie! Mam nadzieję że już po i się tulicie teraz! ![]() NULKA ja dziś ubrałam małego jak Ty: body z długim i polspiochy. Przykrylam go jeszcze cienkim bawełnianym kocykiem. MORELLE cieszę się że po wizycie u lekarza ok Jesteś mega dzielna że tak walczysz o laktację! Też chcę gofra!!!!
|
#2127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2128 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i widzę że jednak ogarniać IE coraz bardziejCytat:
a wiesz że poród może się zacząć właśnie bólami krzyżowymi? Często masz te bóle czy tylko przy twardnieniu?Cytat:
|||||||||
|
|
|
#2129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pestycyda a wiesz kim byli ci ludzie których znalazł Clegane w tej chacie? Bo ja nie pamiętam tego wątku, a on ich pogrzebał i mówił że ich zna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do teściowej, musisz przeżyć i olać. Moja po wizycie zadzwoniła, że może złych płatków kosmetycznych używam... W tym tygodniu podziękuje jej za wizytę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

potrzebny Ci trzeci? ale że już?
jak sie czujesz?
nudzi sie jej jak nic. łazi i szuka kto z nia pogada. jakos brak chętnych

i miałam z rana rozwolnienie 

niedługo mam wizytę u ortodnty i mam w planie wtedy wybyć na dłuższą chwile z domu odrazu a niech tata sobie radzi
super ze TŻ pomaga - razem na pewno w końcu ogarniecie nowa sytuacje i wszystko się ustabilizuje
potrzeba czasu i dużo sił których życzę Ci z całego serca 
gratuluje takich dobrych informacji 

Ok