|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
no mam dziekuje
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam zwykłego Brauna, ma chyba z 6 lat, ale działa bez zarzutu Snow, jeden dzień dziecka z kaloriami nic złego Ci nie zrobi ![]() A ja byłam dziś rano na przymiarce sukni...ale fajnie tak w niej stać
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
tru dzieki
a kiedy te wazny dzien?
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
O mamo, fajnie tak
Ciekawe czy ja kiedyś dożyję takiego momentu ziz dołączam się do życzeń Ale dziś upał A jutro muszę jechać na uczelnię, kipnę w tym skwarze.Wogóle to mi się cały czas wydaje, że dziś piątek jest, nie wiem czemu
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno wyglądasz w sukni pięknie i olśniewająco, mam nadzieję, że się podzielisz tu z nami choćby jednym zdjęciem już po wszystkim! Jejku jak blisko... isa czemu miałabyś nie dozyć Mnie tam do takich decyzji niespieszno... Gdyby mi się teraz chłopak oświadczył to chyba bym padła z zaskoczenia i przerażenia A zresztą, ja się zatrzymałam wiekowo chyba na poziomie 20-stki. Normalnie muszę się doliczać ile mam lat - wczoraj byłam na prześwietleniu zatok, kobieta pyta o wiek a ja "yyy, eeeee, 23" |
|
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mam już znacznie, znacznie więcej latek Jeszcze dwa lata temu przy zakupie alkoholu panie w sklepie życzyły sobie zobaczyć mój dowód
|
|
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
snow wiesz, ja bym może i chciała dożyć tylko kandydatów jakoś niestety brak
Prawie wszystkie moje koleżanki wyszły za mąż już, niektóre jeszcze w liceum i się czuję jakoś tak staro A tu nawet ani chłopaka, ani męża tymbardziej nie mam.Ja się czuję wiekowo na jakieś kurka 16-18, no góra 20(a mam prawie 22); ciągle mi sie zdaje, że ja jeszcze takie duże dziecko jestem Ciągle z nostalgią wspominam czasu liceum a tu już studia prawie lada moment skończę, bo ileż to jest rok
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczułam się staro Chociaż faktem jest, że wyglądałam jak na swój wiek poważnie. Nawet w czasach liceum osoby nie znające mnie ze szkoły itp. myslały, że studiuję ![]() Ale najstarzej czułam się wybierając fundusz emerytalny w wieku 19 lat isa ja bym nie chciała w tak młodym wieku podejmować tak powaznych decyzji. Wszyscy w mojej rodzinie - rodzice, siostry mamy - brali ślub w przedziale 25-28 lat i mnie się to wydaje odpowiednim wiekiem
|
|
|
|
|
#1061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja Ci będę za rok zazdrościć tych wszystkich przygotowań
, fajne to jest, mimo, że czasem trochę nerwów po drodze bywaCytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też jakoś się dziwnie czuję z upływającymi latami..Snow ja się broniłam 3 lata temu, a wciąż mam wrażenie jakbym była studentką tym bardziej, że podobno wyglądam młodo
|
||
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
tru jaka przepiękna suknia
Bardzo dobrze się czuć mlodym duchem
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
truheart bardzo ładna sukienka
|
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
snow u mnie w rodzinie też jest jakaś "tradycja" późnego żenienia się, ale z 2 strony dziwnie się czasem czuję wśród koleżanek-rówieśniczek narzekających na swoich mężów i opowiadających o dziecięcych kupkach(bo prawie wszystkie te co już mężate mają dzieci)
Jeśli się mi kiedyś jakiś kandydat na męża trafi to na pewno się spieszyć nie będę do ołtarza(no chyba, że mi już wtedy 40 stuknie tru bardzo ładna ta suknia Idę na łąkę, nazbieram sobie jakichś kwiotków polnych na bukiet do pokoju
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
isa ja jak w zeszłym roku, kiedy wyjście za mąż planowało jakieś 4 czy 5 koleżanek z roku, i słyszałam komentarze "no w końcu Ci się oświadczył, ilez można czekać" to przecierałam tylko oczy ze zdumienia
A dzieci to przed 30-stką nie wchodzą w grę ![]() Dzisiaj koleżanka z pracy przyszła na chwilkę ze swoim 10-dniowym synkiem - przesłodki, ale ja nie mam żadnego instynktu macierzyńskiego, nie budzą się we mnie uczucia w stylu "też chcę takiego bobaska" Też chcę na łąkę!!! Fajnie masz... Ja mogę sobie wyjść najwyżej na stoisko ogrodnicze niedaleko miejsca mojej pracy
|
|
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najśmieszniejsze, że zanim ją wybrałam to chciałam białą i koronkową-a wybrałam gładką, złotą i jedwabną. Nie ma jak kobiece zdecydowanie |
|
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o depilator to ja mam taki: BRAUN 5585 klik
i jestem z niego mega zadowolona. I powiem wam że są ogromne różnice cenowe między np. allegro czy sklepami netowymi , a np .mediamarktem. Kupowałam w grudniu i zapłaciłam 269zł , podczas gdy w "normalnym" sklpeie kosztował 499zł (nie wiem jak teraz) i nawet bikini nim traktuję (ale tylko tzw. boczki) i parę razy zdarzyło mi się wąsik pojechać (on ma specjalną nakładkę), no ale to już bolało ______ zamówiłam na tru kompakt diora forever i (skuszona przez pakostę) incanto shine 50 ml , mam już shipment ststus i czekam na dostawę (tzn. płaci mężuś jako prezent na zbliżające się urodzinki)zizou, wszystkiego najcudowniejszego z okazji imienin truehart, Tobie (wam) życzę wszystkiego najkochańszego na nowej drodze życia ________ a jeśli chodzi o młody wygląd to ja mam 24 lata i mówią że wyglądam na 15 (czasem), jestem mała i drobna..... a mój mąż ma 35 lat(niektórzy mówią że wygląda nawet na więcej- w zeszłym roku sąsiadka informowała mnie że teraz gdzieś tam są bezpłatne badania dla 40-latków i żebym mężowi powiedziała..... ), no i jak razem idziemy, to nas nas patrzą jak na idiotów, a jak idziemy za rękę to na TŻ patrzą jak na pedofila..... a jakby tego było mało to ja mam 160 cm wzrostu , a on ma 198cm.....no i juz nie mówię o tym że wszędzie mi walą na "ty", a jak widzą obrączkę na palcu, to sobie pozwalają na komentarze w stylu, "taka młoda jesteś dziewczyna i mężatka" A kolejna wkur.... rzecz to że muszę się wszystkim opowiadać (tzn. nie muszę i tego nie robię, ale mnie same te poytania denerwują), dla czego tak (niby) wcześnie wyszłam za mąż (21 lat). Po prostu ja się wtedy ich pytam: dlaczego ludzie się pobierają? i czy jak bym pocekała rok to by też byczy dwa, to by tez było za szybko, czy może akurat i już wtedy by mnie nie gnębili głupimi pytaniami..... A jeszcze w sprawie zbytniej pouchwałości.... Moja koleżanka miała fajny sposób na takich co jej na ty mówili. Pracuje jak kasjerka i jak jej babka coś tam zaczęła "tykać" to ona od razu do babki "ok., możemy być na <<ty>>, czemu nie " i kontynuuje rozmowę, no babeczka jednak wolała być " na pani"...... ______ tru, sukienka piękna! mam nadzieję że uraczysz nas jakimiś fotkami po ślubie.....
|
|
#1068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziwię się takim pytaniom. Zresztą ja ogólnie nie lubię wtrącać się w życie innych, nigdy nie pytam o rzeczy, które zupełnie nie są moją sprawą itp. Uważam to za niegrzeczne Co innego, jeśli ktoś sam o czymś mówi czy opowiada... Moja przyjaciółka brała ślub w wieku 22 lat i wiem, że była na to w 100% gotowa i pewna swojej decyzji, zresztą jej obecny mąż również, sa bardzo szczęśliwi. Wiek nie ma nic do rzeczy. |
||
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Nazrywałam szybko takich żółtych kwiatuszków tuż za domem.Poszłabym dalej, ale się boję kleszczy i innych stworzeń, które w trawie siedzą a mam króką spódniczę i jeszcze bym coś przytargała do domu na nogach
|
|
#1070 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
Ziz, wszystkiego najlepszego! Dziewczęta trzymajcie za mnie kciuki - idę do dentysty!
|
|
|
#1071 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie, że każdy podejmuje tę decyzję kiedy sam czuje, że przychodzi czas, a to czy człowiek ma wtedy 20 czy 30 czy 40 lat to kwestia drugoplanowa, bo i tak najważniejsze jest uczucie, które przeciez jest w związku najważniejsze Cytat:
![]() W niedzielę jadę do rodziców się zrelaksować, napaliłam się na opalanie na tarasie, a tu akurat burze zapowiadają ![]() Ice dziękuję
|
|||
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
tru nie ma co zazdrościć, z jednej strony niby łąka a z drugiej główna droga krajowa i śmigające tiry + remonty
Choć jak na łąkę wyjdę to przynajmniej tam spokój No, ale ostatnio przez te kleszcze i inne żyjątka(bo ludzie nie wypalają ani nie koszą trawska i rosną 2-metrowe chaszcze) boję się zapuszczać dalej a są tam niezłe hektary łąk do zwiedzania Tylko latem tam zarośnięte wszystko i trzeba z jakąś maczetą wręcz chodzić Poszłyśmy rok temu z mamą na jeżyny tam to wróciłyśmy jak z wojny jakiejś - podrapane, brudne, z pajęczynami we włosach; ale jeżyny były pycha ![]() ice
|
#1073 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Właśnie robię wszystko, żeby się spóźnić.
|
|
#1074 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Mus mus, żadne mleczko
Cytat:
Z góry dzięki ![]() Cytat:
![]() Jest super, polecam - limonka z herbatą jest orzeźwiająca, truskawka słodziutka i mango takie egzotycznie Cytat:
Cytat:
Ale czy Wy faktycznie macie gładkie nogi przez 4 tygodnie? Ja już po 5 dniach trace gładkość, i włoski zaczynaja odrastać. Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że będzie Ci się używało z przyjemnością Ja się jeszcze na Heaven nie zdecydowałam...Dzielna Ice ![]() --- Pan doktor z MSRów (toto na co nie chodziłam) zlitował się (jasne ) i pisze egzamin 10 czerwca, fuj... |
||||||
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
pakosta chcę te musy kusicielko!
Tylko nie wiem gdzie je kupie, heheh - w SP chyba nie mają kolastyny, ani w Ross.? Chciałabym limonkowy i mango. Ja nie mam gładkich nóg 4 tygodnie - przede wszystkim włoski nierówno odrastają, i np. jak depiluję, to akurat kilka ma ochotę wyjść za 4 dni Ale ok. 2 tygodnie mam zupełny spokój. A odrastają tak partiami ![]() Chce Incanto Shine, ale musze odłożyć na wakacje |
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Dziewczynki za zyczenia
tru cudna sukienka ja mam w planach [wrocilam wlasnie z ch i widzialam tyle cudnych rzeczy gdybym miala to pewnie nic by mi sie nie podobalo
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kuście tu Kolastyną
Bo ja już mam w planach inne smarowidła kupić jak wykończę co nieco z moich zbiorów a tu kolejne pokusy Limonkowy bym chciała, na lato w sam raz.A w Naturze też czasem Kolastyny nie mają? Bo mi się wydaje, że widziałam w gazetce N. kosmetyki K. do opalania, więc moze te musy też są. Kurka, znalazłam fajną ofertę pracy, to se wymyślili w wymaganiach wiek powyżej 24 lat No niech ich.....
|
#1079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Byłam na manikiurze i pedikiurze Powiem Wam, że chodzenie na siłownię i dodatkowe ćwiczenia dużo mi dały, mam twardy brzuch, część tkanki tłuszczowej już spaliłam Ziz wszystkiego dobrego, żebyś była szczęśliwa Tru dużo szczęścia na nowej drodze życia, pokaż nam później jakieś fotki ze ślubu
|
|
|
#1080 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, chodziło o szafowanie fachową terminologią- oczywiście nie omieszkałam zwrócić temu psychologowi uwagi, że mówiłam do ludzi, dlaktórych ta terminologia była oczywista (więc nie musiałam tłumaczyć "jak krowie na rowie"), a jego zadaniem była jedynie ocena moich reakcji na stres związany z publicznym wystąpieniem . Na takie dictum usłyszałam, że jestem strasznie dociekliwa i pewna swoich racji ![]() Do toalety za mną chodzili chyba w obawie, bym przypadkiem z jakiegoś ukrytego np. w staniku telefonu nie skorzystała z koła ratunkowego "telefon do przyjaciela" .Ale dobrze wiedzieć, że prowadzisz AC, będę miała w takim razie prywatę do Ciebie ... Będę w czerwcu przechodzić test psychologiczny multiselect. Wiesz coś na temat tego, na co psycholog prowadzący zwraca uwagę poza odpowiedziami na pytania? Tzn. czy prócz takich bajerów jak postawa otwarta, swoboda odpowiedzi, utrzymywanie kontaktu wzrokowego, szukanie odpowiedzi "po lewej stronie" jeszcze na coś powinnam uważać?Cytat:
Cytat:
.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

- nie masz dzisiaj przypadkiem imienin? Tam na górze strony tak napisali 
no mam 
ale sama bym kupiła raczej bez bajerów, ew. z golarką, bo używam jej do ud. Zresztą, co do nich, to w lecie się zmuszam do depilatora, ale booooli.
Mam od rana kiepski humor, poszłam do sklepu kupić sobie śniadanie i zamiast czegoś zdrowego kupiłam dwie paczuszki herbatników BeBe, dwie słodkie bułki, kawę waniliową i Kubusia

A jutro muszę jechać na uczelnię, kipnę w tym skwarze.

a ja potrzebuje czegos w odcieniu lekko wypieczonego herbatnika

Tylko latem tam zarośnięte wszystko i trzeba z jakąś maczetą wręcz chodzić

gdybym miala to pewnie nic by mi sie nie podobalo
No niech ich.....