PM 2018 cz. 6 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-07-19, 23:31   #3961
MrsSeductive
Żona

Dot.: PM 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez poziomkowa91 Pokaż wiadomość
Nie, mierzyłam tylko tą "listeczkową" w którą się nie zapiełam, ale czułam wtedy to coś Była 100 razy piękniejsza niż na zdjeciach.
W tym tygodniu miałam mierzyć drugą w tym stylu, może jutro zadzwonie do tej babeczki bo już miała wrócić z wakacji.

A ta z rękawkiem kupie tak czy siak. Jak mi nie spasuje to sprzedam bo i tak ma być za śmieszną kasę. A może będzie idealna a moze będzie jako druga na przebranie
Oby to była ta!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
MrsSeductive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-19, 23:33   #3962
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MrsSeductive Pokaż wiadomość
Oby to była ta!

Niecierpliwie czekam!!

"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno.
Odtąd jedno, choć nadal dwoje"
A&P
poziomkowa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-19, 23:44   #3963
Aveen
Rozeznanie

Madz88 ty sie moja droga tak nie przemeczaj biedactwo. Ja przyznam, ze nawet sciany bym sama nie pomalowala nie mowiac o gipsowaniu.

Adie94 u mnie nie bedzie oczepin, przyspiewek weselnych typu gorzka wodka, blogoslawienstwa w domu, magikow, cyrkowcow, disco polo, itp itd.

Poziomkowa91 bardzo ladna sukienka ale dol zupenie nie moj styl. Ja tez chce na gorze koronke, ale nie chce dolu typu ksiezniczka czy za bardzo rozkloszowanego.
Aveen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-19, 23:48   #3964
adie94
Zadomowienie

Piankowa, przypomniałaś mi: u mnie też nie będzie zawieszek na alko i przyozdabiania auta

Na na moim zaproszeniu nie będzie tekstów typu "nie dawajcie nam głupot, chcemy piniondze". Dadzą co będą chcieli

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-19, 23:51   #3965
piankowa
Wtajemniczenie

Dla mnie to, że nie bedzie wierszyków na zaproszeniach to oczywistość. Nawet o tym nie pomyślałam ale też nie będzie.
Macie czasami tak, że zdaje wam się że to cale planowanie na nic bo wyjdzie niewypał?

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
piankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-20, 00:07   #3966
Aveen
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez piankowa Pokaż wiadomość
Dla mnie to, że nie bedzie wierszyków na zaproszeniach to oczywistość. Nawet o tym nie pomyślałam ale też nie będzie.
Macie czasami tak, że zdaje wam się że to cale planowanie na nic bo wyjdzie niewypał?

Mi sie wydaje, ze to cale wesele bedzie niewypalem plus ze moja I mojego TZa rodziny beda na siebie patrzec jak ufoludki I wogole sie nie polubia. I ze mi sie wasne wesele nie bedzie podobac. Koszmar
Aveen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-20, 00:16   #3967
piankowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aveen Pokaż wiadomość
Mi sie wydaje, ze to cale wesele bedzie niewypalem plus ze moja I mojego TZa rodziny beda na siebie patrzec jak ufoludki I wogole sie nie polubia. I ze mi sie wasne wesele nie bedzie podobac. Koszmar
Bo ja dzisiaj mam tako humor, że jestem na wszystko na nie. Też się trochę boję zestawienia naszych rodzin. Szczególnie, że cała moja rodzina jest niewierząca, a rodzina TŻ bardzo. I podoba im się zupelnie co innego.
Ogólnie to TŻ chce też zorganizować spotkanie naszych rodziców. Nie wiem po co, bo oni się już znają. Nawet spotykali się już bez nas..

piankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-20, 06:42   #3968
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo ja dzisiaj mam tako humor, że jestem na wszystko na nie. Też się trochę boję zestawienia naszych rodzin. Szczególnie, że cała moja rodzina jest niewierząca, a rodzina TŻ bardzo. I podoba im się zupelnie co innego.
Ogólnie to TŻ chce też zorganizować spotkanie naszych rodziców. Nie wiem po co, bo oni się już znają. Nawet spotykali się już bez nas..

Ja myślę, że będzie spoko bo będą fajni ludzie, nawet albo pomimo że to nie będzie jakieś udziwnione wesele z mnóstwem atrakcji.
W sumie jedyną moja niepewnością jest DJ ale nie miałam jak go sprawdzić poza opiniami i filmikiem który mi wysłał, więc liczę że ogarnie to jak na filmie
P.S ledwo dziś wstalam i tak lecialam że jedzenie z domu zapomniałam. Jade trajtem do pracy i śpię
Stary 2017-07-20, 07:12   #3969
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Jak mogłam Ale nie pamiętam którą

Dziś zachwyciłam się tą co jedna dziewczyna wrzuciła na jednej ślubnej grupie.

O ta w załączniku
Trochę podobna do mojej

---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

Nie bedzie: księgi gości, podziękowań dla gości, pudełek na obrączki, podziękowania dla rodziców, "cudownych rodziców mam", pierwszego tańca, aniołów, barmana, magika, fotobudki, swiecacych napisów, kamerzysty, zdjęć z przygotowań, błogosławieństwa, ozdób na samochód czy wypożyczania samochodu i pewnie innych rzeczy by się jeszcze zebrało. Jak tak pisze to wychodzi na to że chyba nic nie będzie

---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Aveen Pokaż wiadomość
Madz88 ty sie moja droga tak nie przemeczaj biedactwo. Ja przyznam, ze nawet sciany bym sama nie pomalowala nie mowiac o gipsowaniu.

Adie94 u mnie nie bedzie oczepin, przyspiewek weselnych typu gorzka wodka, blogoslawienstwa w domu, magikow, cyrkowcow, disco polo, itp itd.

Poziomkowa91 bardzo ladna sukienka ale dol zupenie nie moj styl. Ja tez chce na gorze koronke, ale nie chce dolu typu ksiezniczka czy za bardzo rozkloszowanego.
Nie no trzeba to zrobić, nie mam kasy by ktoś to robił a że to nie trudne to damy rade

madz88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-20, 07:25   #3970
Manami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
Ja chyba muszę się zapisać już na mierzenie jak mówicie o takich terminach.

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Wracam do domu padnieta. Do końca lipca mam ciężkie dni w pracy :< prawie bez wolnego.

Spokojnie, jq dzwonilam do Madonny i fulary i spokojnie maja terminy, czekam 2 tygodnie tylko dlatego ze chcialam stricte na 17 zaraz po pracy

Ale wczoraj nastukalyscie, dopiero teraz nadrobilam i juz sama nie pamietam co mialam pisac, tyle tego

U nas nie bedzie:
Fotobudki, zadnych magikow itepe, rajstop ani ponczoch , poprawin, wypozyczonego auta bo szkoda mi na to kasy a znajomi jezdza super mercolem cls wiec styknie , podziekowan rodzicom na sali, blogoslawienstwa w dniu slubu) bedzie w piatek bo chce sie z tz zobaczyc dopiero przed oltarzem)

Zbieram na drogi zegarek dla tz, planuje go dac jego bratu z karteczka do zobaczenia o 14 i liscikiem ode mnie zeby mu dal przed wyjsciem do kosciola, bedzie piekna pamiatka i ladnie wygladal do garniaczka, kreca mnie max meskie zegarki i garnitur, razem i osobno 😍😍😍😍

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:
Napisane przez girlandzia Pokaż wiadomość
U nas nie będzie; dekoracji auta, disco polo, podziękowań na sali i piosenki cudownych rodziców mam.... , gorzko gorzko i pocalunkow na zawołanie, aniolow, magikow, płaczliwych pieśni w kościele, kiczowatych oczepin, tekstów w zaproszeniach odnośnie prezentów, zawieszek na alkohol.

U nas tez tego wszystkiego nie bedzie, oprocz discopolo jeszcze podziekowan dla gosci nie planujemy, mysle ze to zbedny wydatek i wole gosciom dobre alko albo jedno danie więcej za to zapewnic, na co komu magnes z naszym zdjęciem, co to my, para krolewska?

PM 2018

Manami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-20, 07:33   #3971
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, czego u Was na ślubie NIE BĘDZIE?
disco polo przede wszystkim
podziękowań dla rodziców
błogosławieństwa
Eye of the tiger na wjeżdżanie tortu
"wyprowadzania" mnie z domu rodzinnego (jak krowę na ubój )
podwiązki i nagrywania slow motion jak ją zakładam
nagrywania pseudo nocy poślubnej
fotobudki
tablic na samochód "ona nie jest w ciaży" "on nie jest bogaty"
naklejek na buty młodego "help me"
Cytat:
Napisane przez Manami Pokaż wiadomość
Zbieram na drogi zegarek dla tz, planuje go dac jego bratu z karteczka do zobaczenia o 14 i liscikiem ode mnie zeby mu dal przed wyjsciem do kosciola, bedzie piekna pamiatka i ladnie wygladal do garniaczka, kreca mnie max meskie zegarki i garnitur, razem i osobno 😍😍😍😍
z
Też chcę kupić zegarek jako prezent ślubny ode mnie Masz już upatrzony? Ja mam z tym problem i muszę z tym uderzyć do wspólnika tż, bo mój ma już tyle ładnych zegarków

Dziś muszę 2 torty upiec, moja dzidzia ma urodziny
KinderCountry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-20, 07:37   #3972
Manami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KinderCountry Pokaż wiadomość
disco polo przede wszystkim
podziękowań dla rodziców
błogosławieństwa
Eye of the tiger na wjeżdżanie tortu
"wyprowadzania" mnie z domu rodzinnego (jak krowę na ubój )
podwiązki i nagrywania slow motion jak ją zakładam
nagrywania pseudo nocy poślubnej
fotobudki
tablic na samochód "ona nie jest w ciaży" "on nie jest bogaty"
naklejek na buty młodego "help me"

Też chcę kupić zegarek jako prezent ślubny ode mnie Masz już upatrzony? Ja mam z tym problem i muszę z tym uderzyć do wspólnika tż, bo mój ma już tyle ładnych zegarków

Dziś muszę 2 torty upiec, moja dzidzia ma urodziny
Jeszcze nie, ale moja kuzynka pracuje w swiss i ma znizke pracownicza jedna na rok 50% takze naprawdę moge zaszalec

PM 2018

Stary 2017-07-20, 07:41   #3973
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie, ale moja kuzynka pracuje w swiss i ma znizke pracownicza jedna na rok 50% takze naprawdę moge zaszalec

Ale Ci fajnie
KinderCountry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-20, 07:45   #3974
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość
Kiedy najlepiej rezerwować wakacje za granicą? Jesteśmy z TŻ zieloni, nie byliśmy nigdy na żadnych wakacjach za granicą i stąd moje pytanie. Planujemy sierpień za rok jako podróż poślubną.
Jeśli planujecie wyjazd w sezonie, to najlepiej zgłosić się do biura juz tej jesieni i zapytać o first minute

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-20, 07:47   #3975
madz88
Zakorzenienie

Kinder u mnie też nie będzie tych głupich naklejek.
Eh muszę wstawać zaraz i ogarniać moeszkanie. Nasyfilo się przy tym gipsowaniu więc trzeba trochę posprzątać bo po pracy TŻa kolejne gipsowanie. Ale efekt przed i po będzie mega śmieje się że trzeba będzie robić parapetowke bo kto przyjdzie do nas to pewnie będzie się pytał czy to to samo mieszkanie wizję mam ambitną chyba

Stary 2017-07-20, 07:50   #3976
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Jeśli planujecie wyjazd w sezonie, to najlepiej zgłosić się do biura juz tej jesieni i zapytać o first minute
A First Minuty są tansze, czy normalne ceny? Pytam bo nigdy z biurem nie jezdzilam, zawsze na wlasna, ale tym razem chyba pojedziemy "na wygodnie"
Stary 2017-07-20, 07:56   #3977
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
A First Minuty są tansze, czy normalne ceny? Pytam bo nigdy z biurem nie jezdzilam, zawsze na wlasna, ale tym razem chyba pojedziemy "na wygodnie"
Tak, ceny są lepsze i jest pełen wybór.
My w tym roku zwlekalismy z wykupieniem wycieczki i trochę szkoda, bo już wszystko przebrane.
Na last minute można się nastawić w maju, czerwcu i wrześniu

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-20, 08:35   #3978
Manami
Wtajemniczenie

Ja co roku kupuje tak na miesiac przed i nie narzekam, zawsze mam duzy wybor a ceny z tego co obserwuje sa caly czas podobne, czy first minute czy last czy normalnie nie ma juz takich lastow jak dawniej ze 2 dni przed mozna bylo kupic wakacje za pol ceny

PM 2018

Stary 2017-07-20, 08:41   #3979
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak mogłam Ale nie pamiętam którą

Dziś zachwyciłam się tą co jedna dziewczyna wrzuciła na jednej ślubnej grupie.

O ta w załączniku
Mi coś nie gra z tą koronką

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-20, 08:45   #3980
kasia0912
Zakorzenienie

Witam się z pracy jeszcze dziś i do wtorku wolne

To my chcemy praktycznie wszystko to czego nie chcecie;p;p

Też jeszcze myślimy nad jakaś niespodzianką dla moich rodziców bo 25.08 mają 34 rocznicę ślubu i chcemy coś dla nich zrobić

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-20, 08:46   #3981
Manami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
Mi coś nie gra z tą koronką

No mi wlasnie tez, niby jest w moim stylu ale jednak cos nie tak przez Madz ciagle sie jaram ta Kasey, ale raczej nie bede jechala specjalnie do Wawy zeby ja zmierzyc

PM 2018

Stary 2017-07-20, 08:51   #3982
goplankowa
Zakorzenienie

Nie będzie
Podziękowań
Fotobudki
Podwiazki
Niebieskiego i pozyczonego
Księgi gości ani nic podobnego
Barmana
Magika
Zimnych ogni i swiatelek do nieba
Wierszyków w zaproszeniach

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Spokojnie, jq dzwonilam do Madonny i fulary i spokojnie maja terminy, czekam 2 tygodnie tylko dlatego ze chcialam stricte na 17 zaraz po pracy

Ale wczoraj nastukalyscie, dopiero teraz nadrobilam i juz sama nie pamietam co mialam pisac, tyle tego

U nas nie bedzie:
Fotobudki, zadnych magikow itepe, rajstop ani ponczoch , poprawin, wypozyczonego auta bo szkoda mi na to kasy a znajomi jezdza super mercolem cls wiec styknie , podziekowan rodzicom na sali, blogoslawienstwa w dniu slubu) bedzie w piatek bo chce sie z tz zobaczyc dopiero przed oltarzem)

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

U nas tez tego wszystkiego nie bedzie, oprocz discopolo jeszcze podziekowan dla gosci nie planujemy, mysle ze to zbedny wydatek i wole gosciom dobre alko albo jedno danie więcej za to zapewnic, na co komu magnes z naszym zdjęciem, co to my, para krolewska?

Ja chce w drugiej połowie sierpnia ale musze najpierw kogoś dorwać kto zr mną będzie jeździł
Oo świetny pomysł z tym zegarkiem my mamy upatrzone zegarki wymarzone Ale nie będzie nas stać przed ślubem

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
No mi wlasnie tez, niby jest w moim stylu ale jednak cos nie tak przez Madz ciagle sie jaram ta Kasey, ale raczej nie bede jechala specjalnie do Wawy zeby ja zmierzyc

Ja na razie mam tylko dwie w głowie ale nie oglądam nic oprócz tego co ktoś wrzuci na fb

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-20, 09:05   #3983
girlandzia
:)

Cytat:

Też mam taki plan od dawna

Sent from my ALE-L21 using Wizaz Forum mobile app
girlandzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-20, 09:08   #3984
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Witam się z pracy jeszcze dziś i do wtorku wolne

To my chcemy praktycznie wszystko to czego nie chcecie;p;p

Też jeszcze myślimy nad jakaś niespodzianką dla moich rodziców bo 25.08 mają 34 rocznicę ślubu i chcemy coś dla nich zrobić
Jak zobaczysz ceny u nas to może Wam się odechce tego wszystkiego co my nie chcemy No chyba że wesele nie ma budżetu.
Robiliście już listę gości? Ile wam wyszło?

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:

Nie warto, nie ma czym. Serio za te cenę to moim zdaniem byle co jest, materiał moim zdaniem jest koszmarny

Stary 2017-07-20, 09:26   #3985
Pola_1122
Raczkowanie

Cytat:
A o co poszło?
w sumie o jakąś bzdetę na polu zawodowym... liczyłam, że wczoraj jak wrócę z pracy jakoś mu przejdzie ale milczący nadal niczym skała... drugą noc spałam na kanapie...

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez KinderCountry Pokaż wiadomość
Coś poważnego?

Mnie by się to na bank podwinęło w 3 minuty i miałabym to na brzuchu
niby bzura ale zrobił z tego aferę jak nie wiem... najgorsze, że się nie odzywa i jest jak beton... wie, że nienawidzę jak się tak zachowuje... chociaż rano przed wyjściem do pracy wyrzucił z siebie "czesc"

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Dziewczyny nie macie wrażenia, że wszystkie wesela i śluby teraz są takie same. W sensie, oglądam zdjęcia na jednej z grup na fb i ciągle mam przeświadczenie, że już to widziałam. czasem mam wrażenie, że niektóre osoby mają wszystko co jest na pintreście na raz.
Tzn wiem inspiracje są spoko, ale w tym nie ma oryginalności w ogóle.

ja też tak mam, wszędzie widzę trend eko plus delikatny róż lub brzoskwiniowy, mech, drewno i wianki, no i sesje w lesie

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

O co poszło?[/QUOTE]

o sprawy zawodowe...

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość

Może jak ochloniecie to wszystko sobie wyjasnicie i będzie OK? :-*
ehhh... na to liczę. Bez sensu byłoby rzucanie tego wszystkiego z byle błahostki. Najgorsze w tym jest to, że my praktycznie się nie kłócimy, wręcz jest słodko i kolorowo przez 2,5 roku... Ale jak już o coś nam pójdzie to on się zamyka w sobie i nic nie gada albo jak już coś powie to tak, że zaboli. Mnie z kolei każda kłótnia mega niszczy i za każdym razem najchętniej bym się wyprowadzała... Sorry, że wprowadzam do forum taką dramę, ale nie mam się za bardzo komu nawet wygadać...
Pola_1122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-20, 09:31   #3986
kasia0912
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madz88 Pokaż wiadomość
Jak zobaczysz ceny u nas to może Wam się odechce tego wszystkiego co my nie chcemy No chyba że wesele nie ma budżetu.
Robiliście już listę gości? Ile wam wyszło?

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Nie warto, nie ma czym. Serio za te cenę to moim zdaniem byle co jest, materiał moim zdaniem jest koszmarny
Około 120/130 osób. Nie no wiadomo, że mamy ograniczenia Chodziło mi o pierwszy taniec, oczepiny, podziękowania itp.
Fotobudkę możemy wziąć za 600 zł na całą noc,ale jeszcze się zastanawiamy
Jakoś sztuczne ognie nigdy specjalnie mi się nie podobały

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2017-07-20, 09:33   #3987
MrsSeductive
Żona

Cytat:
Około 120/130 osób. Nie no wiadomo, że mamy ograniczenia Chodziło mi o pierwszy taniec, oczepiny, podziękowania itp.
Ja chcę mieć fotobudkę ale okazało się że nie ma jak jej postawić

MrsSeductive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-20, 09:37   #3988
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
na całą noc? ale z obsługą? To niezła cena

Stary 2017-07-20, 09:39   #3989
kasia0912
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madz88 Pokaż wiadomość
na całą noc? ale z obsługą? To niezła cena

Tak. Można też zamówić barmana też za 600 zł na całą noc i w tej cenie też załatwia alkohol taniej

zaczynam mieć sny ślubne- dziś mi się śniło,że byłam w białej sukieni i kupowałam pasztet w Biedronce

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2017-07-20, 09:41   #3990
girlandzia
:)

Cytat:
Tak. Można też zamówić barmana też za 600 zł na całą noc i w tej cenie też załatwia alkohol taniej

zaczynam mieć sny ślubne- dziś mi się śniło,że byłam w białej sukieni i kupowałam pasztet w Biedronce
600 zł za barmana to mega tanio, bym nawet powiedziała, że za tanio....

girlandzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości