Urodzone w 1989 :) cz. IV - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-15, 08:54   #1771
blaque
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Dziewczyny, możecie mi powiedzieć co dokładnie wpisałyście w CV?
Wszystkie 3 szkoły, języki obce na jakim poziomie i.. co jeszcze?

btw. http://wiadomosci.onet.pl/1749208,11,item.html

to już jest od dawna żałosne co się dzieje na tych maturach..:cool :
Stary 2008-05-15, 08:57   #1772
marta6704
Zakorzenienie

Krasulka:współczuje pieska. Ja mam swojego od jakiegoś miesiąca, a jestem w nim zakochana, na serio. Od pierwszego wejrzenia. Ja ogólnie bardzo przywiązuje się do zwierząt.

Kiedyś jakiś debil otruł mi pięknego pieska, którego baardzo kochałam.
A wiele z nich zdychalo ( nie mam pojęcia dlaczego ) zawsze chrowały na coś.
Przezywałam takie rzeczy mocno.

Dlatego o tego bardzo dbamy z mamą o nią ( bo to suczka)
A tż się śmieje, że bardziej rozpieszczam psa niż jego ( mimo, ze na początku mówił na nią rzeźnik i powiedzial, że jej nie lubi to teraz uwielbia )

Ojj rozpisałam się o tych psach

A ty dasz rade z tą maturą.
Zawsze jest okres kiedy jest nie tak.

Blaque:
Sukienka bardzo ładna w moim stylu, ale cena duża chociaz pewnie też bym ją kupiła

Heh odchudzam się a wczoraj zjadłam pół dużej pizzy
Ale jakoś sobie wybaczam bo bardzo rzadko jem takie tuczące paskudztwa, które są smaczne

Powinnam już siedzieć z prezentacją
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 09:10   #1773
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
fuksjaa wiem, że dużo.. Dla mnie to masa pieniędzy i normalnie nie daję tyle na ciuchy, ale ostatnio miałam przypływ gotówki, więc pomyślałam, że raz w życiu mogę zaszaleć
oj znam to.
też jak miałam taki nagły przypływ gotówki to pozowliłam sobie na małe szaleństwa
Cytat:
ja wpisywałam dane (wiadomo ), wykształcenie, ale babka w szkole powiedziała, żeby wpisywać tylko od liceum, języki obce, obsługę komputera i zainteresowania
Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Heh odchudzam się a wczoraj zjadłam pół dużej pizzy
Ale jakoś sobie wybaczam bo bardzo rzadko jem takie tuczące paskudztwa, które są smaczne
hehh, też czasem porywam się z motyką na słońce od kilku dni mam ochotę na tortillę..

ale jeszcze się trzymam
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 09:12   #1774
laylaaa
Zakorzenienie

blaque ja wpisalam jedna szkole, liceum, wydaje mi sie, ze wystarczy, babka na PP nam mowila, ze podstawowki i gimnazjum sie nie wpisuje. poza tym informacje osobiste, 3 jezyki, atuty dodalam je, zeby CV nie bylo strasznie puste.. i zdjecie.

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 09:31   #1775
krasulka7399
Zakorzenienie

Marta, to ten co masz zdjęcia na nk?? Śliczna jest!

A co do jedzenia to z nerwów wpieprz**** prawie pół tabliczki czekolady..

Dziewczyn, prawie wszystkie staracie się o pracę, zarobicie sobie pieniądze Jak powiedziałam kiedyś mamie, że chciałabym pójść gdzieś na staż to powiedziała, że nie... Argumentowałam, że chciałabym zarobić sobie trochę pieniędzy ale ona powiedziała, że będę pomagać w czasie żniw (bo mamy gospodarstwo) a jak będę na coś chciała to i tak mi da. Fajnie, że tak mówi ale chciałabym sama zarobić te pieniądze, żeby mieć satysfakcję właśnie z tego, że sobie na nie zapracowałam...

No nić trzeba się zabrać za tą chemię ale nie wiem czy będę w stanie się skupić.

3majcie się!
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 09:40   #1776
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Fuksjaa ja mam prezentacje 20 maja a jeszcz ejejnawet nie napisalam Jeśli ja się nauczę w 3 dni (odliczając te 2 na napisanie jej) to Ty spokojnie nauczysz sie w tydzien
O, super, mamy tego samego dnia
Teraz prezentacji sie już w ogóle nie boję, bo u mnie ludzie pisali(nie mówiac o uczeniu się) na dzień, dwa przed i tak jak pisałam-same 20 i 18 dostali
Więc ja wyluzowałam.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Znalazłam. Były w tym sklepie, na szczęście o nim pomyślałam, a to najbliższy spożywczak, więc mogłam wyjść w dresie.
I wszytko dobrze się skończyło

Cytat:
Prosze trzymajcie za mnie kciuki jutro na historii sztuki
mooocno!

Laylaaa, bardzo Ci współczuje, bo sama nie lubię zmian, a takich to już w ogóle. Ale jestem też pewna, że napewno wszytko sie Wam tam ułozy i nie bedzie tak żle Na pewno szybciej poznasz życie i usamodzielnisz sie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
blaque ja wpisalam jedna szkole, liceum, wydaje mi sie, ze wystarczy, babka na PP nam mowila, ze podstawowki i gimnazjum sie nie wpisuje. poza tym informacje osobiste, 3 jezyki, atuty dodalam je, zeby CV nie bylo strasznie puste.. i zdjecie.
3 języki? Ja...zazdroszczę! A jakie

Mi na szczęście CV jeszcze nie potrzebne, ale chyba bym mogła tylko angielski wpisać, bo z tym moim niemieckim nie powinnam się ośmieszać

EDIT: I za Uhahaną, też oczywiście trzymam mocno kciuki!
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 09:48   #1777
laylaaa
Zakorzenienie

krowka angielski, francuski i niemiecki. niemieckiego uczylam sie 6 lat, francuskiego 3, w CV wpisalam "poziom sredni" a angielski "bardzo dobry". chociaz wlasciwie ten niemiecki powinnam wywalic, ale co tam :P marne to moje CV, bo wlasciwie "pracowalam" tylko jako statysta, ale przeciez tego sobie tam nie wpisze

krasulka dziwnie, ze mama nie pozwala Ci szukac pracy.. ale z tym tez nie jest tak kolorowo, ja juz zlozylam CV do kilku sklepow i cisza wola ludzi z doswiadczeniem, starszych, ciezko znalezc cos samemu

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 09:56   #1778
201707171556
Konto usunięte

Narazie nie dziękuję Wam za te kciuki (na wszelki wypadek) Zeby nie zapeszyc Zeszłoroczna amtura z historii sztuki była niepokojąco prosta ale w tym roku pewnie zaszaleją jak to bylo widać na arkuszach z Wosu np

Ja jako jezyk iwpisze tylko angielski bo francuskim nie bede moich przyszłych pracodawców czarować
I ten szczegół z mojego życia dotyczący pozowania do aktów tez chyba pominę jako doświadczenie Ale myślę czy nie wpisac telefonicznych ankiet....

Pamelija jeśli mozesz to prześlij mi swoje Pazaj@vp.pl

Krasulka przykro mi z powodu pieska, nawet jesli nie byłaś do niego prywiazana to jednak to Wasze zwierze Ja bym chyba umarła z żalu gdyby moj piesek umarł
A co do pracy t rozumiem Ciebie, pomoc przy żniwach raczej nie jest tym na co liczyłaś.... A mieszkacie w wiosce czy jakims małym miasteczku? Bo moze zatrudniłabyś sie gdzieś blisko domu, niekoniecnzie na staż,, ale np w jakimś sklepie? Bo zniwa sa w sierpniu tak? Wiec cały czerwiec i lipiec mogłabys zarabiać pieniądze dla siebie

Laylaaa ja Ci powiem szczerze że troche się dziwie że nie chciesz sama mieszkac Ja bym sie bardzo cieszyła gdybym mogla sie w ten sposob usamodzielnic, ale z drugiej strony to rozumiem bo skoro jesteś sama z mamą to musi Was łączyć silna więz (nawet jesli czesto nie jest idealnie)... a jesli martwisz sie ze mama nie da rady utrzymac 2 mieszkan ze swojej pensji to moze tak jak dziewczyny radzą pomyśl o studiach w Krakowie? Wiem ,ze masz u siebie znajomych i Tż ale jesli rzeczywiscie nie dacie rady z mama żyć osobno i utrzymywac dwóch mieszkan to to jest najrozsądniejsze rozwiazanie chyba..Albo może tata Wam (Tobie) pomoze? .Ale moze jeszcze wszystko sie zmieni i wymyślicie cos lepszego

Krowka no własnie ja tez sie przestalam przejmowac tak prezentacją, co prawda u mnie wszyscy juz mają napisane oprocz mnie ale co tam
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 09:57   #1779
blaque
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

A jak miałam łacinę to ją wpisać? Tylko nie umiem ani 1 słowa z niej

laylaaa
Ty mówisz, że u Ciebie trudno znaleźć a co dopiero u mnie..
Stary 2008-05-15, 10:08   #1780
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:

Ej czemu z naszą maturą są takie problemy? Ich chyba pop***liło

layla z jednaj strony, to może fajnie, że przeprowadzisz się do tego krk z mamą i zaczniesz tam studia... a z drugiej strony współczuję Ci strasznie. Jakby mi teraz rodzice powiedzieli, że przeprowadzamy się za 2 tyg to chyba bym padła z rozpaczy. Przecież tu są wszyscy znajomi, TŻ... jakbyś mogła przyjeżdżać do Rz co weekend to może by było jeszcze ok, ale to zależy od tego jak Twoja mama poradzi sobie finansowo. Cóż mam nadzieję że będzie dobrze i jakoś się ułoży

Cytat:
http://photos03.allegro.pl/photos/or...1/22/363812270
Jest co prawda trochę inna niż tamta, ale i tak śliczna
śliczna

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Przejechali mi psa... Zdechł
Współczuję
Mi ostatnio też zdechł pies

Cytat:
Dziękuję Wam wszystkim To nie puszczajcie ich do 17 bo okazalo się ze zaczynam maturę o 14 a nie o 9 Nie ma to jak być mną

Teraz trzeba trzymac za Uhahaną i jej fizykę (zapomniałam, ze fizycy piszą przed nami rano )
Hehe to trzymamy cały dzień za Ciebie i Uhahaną
Swoją drogą to Uhahana już skończyła pewnie.

Ja dopiero wstałam. Idę coś porobić

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 10:08   #1781
Nija_
Zakorzenienie

blaque ja do CV wpisałam tylko LO i profil, bo babka nam na pp powiedziała, że można się pochwalić, a że teraz ścisłowcy w cenie, to pochwaliłam się, że skończyłam mat-fiza

Potem angielski - poziom średnio zaawansowany,
umiejętności - obsługa pakietu MS Office
i zainteresowania

Nie umiem otworzyć tej sukienki, nie wiem dlaczego, a chciałam zobaczyć

krasulka przykro mi nie wiem co bym zrobiła gdyby coś się stało z moim psem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 10:13   #1782
fuksjaa

Cytat:
Dzięki dziewczyny

A jak miałam łacinę to ją wpisać? Tylko nie umiem ani 1 słowa z niej

laylaaa Ty mówisz, że u Ciebie trudno znaleźć a co dopiero u mnie..
ja bym łaciny nie wpisywała, bo to język martwy jakby nie było..
Stary 2008-05-15, 10:15   #1783
krasulka7399
Zakorzenienie

Mieszkam w wiosce i jak są żniwa to zawsze pomagamy rodzicom. Tyle tylko, że w tym roku pracownik od nas odszedł i nie wiadomo czy znajdziemy kogoś na żniwa, moja siostra chodzi do pracy, mama czasem musi gdzieś wyjechać a w domu zawsze ktoś musi być bo jeszcze sprzedajemy pasze dla zwierząt. W tamtym roku to babcia czasem poszła i coś sprzedała a teraz jest po operacji bo po świętach miała usuwanego guza z mózgu i nie chcemy jej męczyć za bardzo. Z resztą w następny wtorek idzie do szpitala na ok. miesiąc na radioterapie to mama czasem będzie jeszcze musiała jechać tam do niej to prawie cały dzień zleci bo nie jest tak blisko. I mama pewnie nie dałaby rady sama wszystkiemu zaradzić bo jak tylko zaczyna się wiosna to taty praktycznie nie ma w domu bo ma pełno pracy. Jakoś przeżyję to, że nie zarobię tej kasy. A od rodziców nie chcę tak bardzo prosić bo tyle wydatków jest na tej wsi

Ywonula, trzeba znać naturalne szeregi promieniotwórcze - od czego się zaczynają, na czym się kończą i ilu przemianom alfa i beta minus podlegają??
Stary 2008-05-15, 10:28   #1784
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
A inna, czyli jaka? (wiem, wiem, dociekliwa jestem )
A nieważne. To już przeszłość.

Cytat:
Przejechali mi psa... Zdechł
Nie wiem co czujesz, bo ja nie przepadam za moim psem, ale mimo wszystko..

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
ja wpisywałam dane (wiadomo ), wykształcenie, ale babka w szkole powiedziała, żeby wpisywać tylko od liceum, języki obce, obsługę komputera i zainteresowania
Mi babka w szkole mówiła, żeby wpisywać od gimnazjum, i ja tak zawsze robiłam, bo moje dwujęzyczne gim. fajnie wygląda.
Stary 2008-05-15, 11:12   #1785
uhahana
Zakorzenienie

Ja już po fizyce

Nawet fajnie było, większość zadań prostsza, niż robiliśmy na kółkach. Nie mówię, że będę miała jakieś 80 czy 90 procent, ale myślę, że poszło mi lepiej, niż matematyka No.

Zaraz się biorę za nadrabianie.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 11:24   #1786
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Nawet fajnie było, większość zadań prostsza, niż robiliśmy na kółkach. Nie mówię, że będę miała jakieś 80 czy 90 procent, ale myślę, że poszło mi lepiej, niż matematyka No.
To cieszę sie

Właśnie sie dowiedziałam, że moja koleżanka nie zdała ustnego angielskiego...Miała 3 pkt. Strasznie mi jej żal, bo ona jest jakimś nieukiem, tylko zwykłą, starająca się uczennicą I rok w plecy..
A wczoraj miała 100% na polskim..
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 11:32   #1787
uhahana
Zakorzenienie

No to jedziem z tym koksem Od razu przepraszam za ewentualne usunięcie emotów, bo pewnie będzie za dużo

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
w takim razie teraz kciukam za Uhahaną, potem za Ciebie
Cytat:

Teraz trzeba trzymac za Uhahaną i jej fizykę (zapomniałam, ze fizycy piszą przed nami rano )
Cytat:
f
Trzymamy, trzymamy za uhahaną i za Durgę później
Dziękuję Wam wszystkim bardzo bardzo bardzo chyba się przydały.

Cytat:

Jeszcze w CV możesz wpisać swoje mocne strony, zainteresowania itp.

a co do matury, to jednoznacznie stwierdzam, że CKE schodzi na psy. O.

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
O, super, mamy tego samego dnia
Teraz prezentacji sie już w ogóle nie boję, bo u mnie ludzie pisali(nie mówiac o uczeniu się) na dzień, dwa przed i tak jak pisałam-same 20 i 18 dostali
Więc ja wyluzowałam.

EDIT: I za Uhahaną, też oczywiście trzymam mocno kciuki!
No ja na przykład prezentację napisałam na 2 dni przed egzaminem, a i tak w efekcie na nic mi się nie przydała, bo leciałam konspektem

I dzięki CI

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Hehe to trzymamy cały dzień za Ciebie i Uhahaną
I Tobie też

Krówka Ty nas tu angielskim nie strasz hehe.

Kurde, nie mogę sobie uzmysłowić tego, że już mam praktycznie wakacje. Co tam wakacje. O Jezu...!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2008-05-15, 12:11   #1788
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Marta, to ten co masz zdjęcia na nk?? Śliczna jest!
Tak Uwielbiam ja

A co do pracy to wiem jak to jest mieszkać na wsi ( sama mieszkam w małym miasteczku, ale mam całą rodzine na wsi i tak jeździmy z rodzicami pomagać).
Moja siostra cioteczna właśnie tam mieszka.
Teraz zdała mature i dzięki temu, że dostała się już na UW ( na konserwatora zabytków) to nie może jechac do Warszawy (gdzie ma już mieszkanie) i znaleść sobie pracy tylko musi zostać i pomagać.

Pracy jest na wsi niestety bardzo dużo i wiem jak ciężko jest tam mieszkać, ale jak będziesz studiować to może po pierwszym roku pójdziesz do pracy?

Ja jeszcze nigdzie CV nie składałam
Nawet nie zarejestrowałam sie jako bezrobotna bo nie mam świadectwa.
Musze iść jutro do szkoły i poprosić wyche o wydanie mi go...

A później chyba złoże do kilku firm w moim mieście, a jak się nie uda to we wrześniu wyjade na miesiąc zagranice.
Tylko jakos nie widzi mi sie miesiac rozłąki z tż...

Laylaa: Ja tak samo jak Durga uważam, że fajnie by było mieszkać samej i sie usamodzielnić. No, ale wiem że ciężko jest utrzymać dwa mieszkania to może spróbuj studiować w Krakowie...
Trudna to sprawa, eh wogle nie nadaje sie do doradzania...

Ogólnie to i ja mam problem.
Chcemy na studiowach razem mieszkać z tż ( jak sie dostaniemy do tego samego miasta) no i z tym mieszkaniem problem.
Moi rodzice to zaakceptują, ale nie jego mama, która jest bardzo religijna. I chyba będzie przeciwna naszemu mieszkaniu razem bez ślubu. No a mi i TŻ do ślubu nie spieszno.
Stary 2008-05-15, 12:22   #1789
blaque
Zakorzenienie

fuksjaa e tam, łacina podwórkowa nadal jak żywa..

uhanana
gratuluję w takim razie

Krówka to teraz mnie dobiłaś tą koleżanką i tym niezdanym polskim..
Połowa klasy zdawała dzisiaj i z tego co gadałam z nimi wysokie mieli oceny- 20, 19, 18 czasami 13...
A ja mam schizę przed jutrem.
Przedstawiałam przed mamą i zacinałam się to nie wiem co będzie przed komisją..
Ech, żeby już być po jutrze i zdać..

marta to żeby ubiegać się o pracę, trzeba koniecznie zarejestrować się w urzędzie?
A co do tej sytuacji czy naprawdę musicie mieszkać razem?
Jeśli mielibyście innych lokatorów to na początek mieszkalibyście osobno.
Przecież to nie jest taki zły pomysł. A nawet dużo plusów tego. Nie żylibyście jeszcze jak małżeństwo, a wiadomo, że życie pod jednym dachem nie jest już takie kolorowe jak spotykanie się nawet codziennie.
Zawsze to nowe kłótnie o skarpetki, jedzenie itp.
Tzn. może ja Ci nie będę doradzała bo akurat mam konserwatywne poglądy a i moi rodzice nie wyobrażają sobie, żeby mój brat mieszkał z dziewczyną.
Ale to już Wasza decyzja i kwestia mamy tżta : );*

A tak Wam powiem co do odchudzania. Robię tak, że nie będę jadła słodyczy ale lodów nie odmawiam sobie No nie wyobrażam sobie lata bez lodów
Stary 2008-05-15, 12:29   #1790
Ywonula
Zadomowienie

marta rozumiem Cię doskonale W prawdzie nie mam TŻ ale mój ojciec też jest strasznie konserwatywny.. Na mojej ulicy dużo par tak mieszka na tzw kocią łapę, dopiero po jakimś czsie biorą ślub. Ale myśle ze rodzice nie maja wyjścia. Bo jakbyście mieszkali razem to i koszta mniejsze i pomoc wzajemna... Myśle ze powolutku małymi kroczkami rozmawiać i sytuacja się polepszy

laylaaa ja też bym sie zastanowiła nad studiami w krk,a jeśli na 100% nie chcesz to możesz poprosić tate o pomoc. Ale też możesz sama pracować. To zawsze jakiś grosz..

uhahana no to moje gratulacje fajnie ze Ci dobrze poszło
A jak bedziesz miała więcej % niż z maty to stawiam Ci browara bo jesteś dla mnie miszcz

A ja byłam dziś z ojcem w Żywcu pozałatwiać wszystkie formalnośći z tym autem. A właściwie to nie wszystkie no ale cóż... I miałam troche nieprzyjemną sytuacje..przelało mnie w biurze na siedzeniu i w dodatku tam był tylko facet. Musiałam go prosić o chusteczki I ścierać krew z siedzenia

Głowa mnie boli a musze jeszcze metale cięzkie powtórzyć.

krasulka zaraz wyśle PW
Stary 2008-05-15, 12:34   #1791
uhahana
Zakorzenienie

Ywonula hehe no wszystko się okaże za jakieś półtora godziny Tzn. może nie wszystko, ale mniej więcej.

A z 'sytuacji' i tak wyszłaś obronną ręką, ja bym chyba uciekła

Marta nie będzie źle, zobaczysz Albo w końcu będziecie mieszkać razem, albo teoretycznie osobno, a w praktyce będziecie ze sobą większość czasu spędzać. Wiesz, każde rozwiązanie ma swoje dobre i złe strony. Ale ciesz się, że myślisz już o mieszkaniu, bo to jest dość przyjemny temat, a nie o jakiś trudnych życiowych problemach =)
Tak, pozytywne myślenie to moja cecha Haha.
Choose life.
'

Stary 2008-05-15, 12:58   #1792
blaque
Zakorzenienie

Oglądam właśnie Sylwusie z rozmów w toku i jestem załamana..
Widziałyście?
Stary 2008-05-15, 13:10   #1793
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałyście?

o co chodzi?

Cytat:
Krówka to teraz mnie dobiłaś tą koleżanką i tym niezdanym polskim..
Połowa klasy zdawała dzisiaj i z tego co gadałam z nimi wysokie mieli oceny- 20, 19, 18 czasami 13...
A ja mam schizę przed jutrem.
Przedstawiałam przed mamą i zacinałam się to nie wiem co będzie przed komisją..
Ech, żeby już być po jutrze i zdać..

marta to żeby ubiegać się o pracę, trzeba koniecznie zarejestrować się w urzędzie?

A tak Wam powiem co do odchudzania. Robię tak, że nie będę jadła słodyczy ale lodów nie odmawiam sobie No nie wyobrażam sobie lata bez lodów
Ja się naprawdę boję polskiego...

To może zamiast tu siedzieć zacznę się wreszcie uczyć prezentacji? Wczoraj w nocy napisałam, tylko muszę jeszcze uzupełnić o jednej lekturze, rozpoczynam długim cytatem i muszę coś od siebie jeszcze tam wcisnąć

Ja się nie rejestrowałam i mi przedstawili oferty pracy

A ja sobie robię takie koktajle () ostatnio - truskawki (mrożone ), banan i jogurt naturalny bez cukru, miksuję i mam pyszny koktajl w kilka minut
Wydaje mi się, że nie jest to za bardzo kaloryczne, bo nie dodaję do tego cukru

Czemu ja się jeszcze nie zapisałam na prawo jazdy muszę tam jak najszybciej iść
Stary 2008-05-15, 13:19   #1794
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałyście?
Widziałam w tv a później na youtube. Okropna ta laska ale pośmiać się można.

Wczoraj kolega przesłał mi na poprawę humoru:
http://pl.youtube.com/watch?v=gWdC-ELzfYE

Kocham! piosenkę, nie kolegę...
Stary 2008-05-15, 13:33   #1795
milkNhoney
Rozeznanie

hej Dziewczynki
wrociłam jakis czas temu z ustnego ang... taki banał miałam, napisalam na kartce elegancko a co do czego to gapisałam się w komisje i ''yyyyy,yyyyy'' ze stresu prosiłam kobite o powtórzenie pytania 3 razy nie zostałam nawet na wyniki, chyba nie chcę wiedziec

idę teraz do kuchni, macie jakiś fajny pomysl na dania z tuńczykiem?bo mam go nadmiar.

krasulko fajna ta piosenka taka spokojna.

mnie kupel rozgadał na gg i już mi lepiej. Co będzie to będzie

http://pl.youtube.com/watch?v=MGchN0...eature=related

'to co się dzieje , naprawdę nie istnieje.Więc nie warto mieć niczego tylko karmić zmysły, będzie co ma być'' tararara

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 13:39   #1796
krasulka7399
Zakorzenienie

Marta to jesteście super rodzina! Mój tata ma trzech braci ale żaden z nich nawet się nie spyta czy by nie pomóc, wszystko sami robimy.

Dobra koniec użalania się nad sobą. Muszę się wziąć w garść!!!

Zacytuję słowa z piosenki od milkNhoney: Mam wszystko w tyle!!

O już mi lepiej
Stary 2008-05-15, 13:45   #1797
milkNhoney
Rozeznanie

Proponuje porozmawiac o czyms przyjemnym

moze o zblizajacym sie weekendzie? juwenalia?imprezy?
a mi się chce lasu zieleni spokoju i swiezego powietrza...
usiasc w srodku lasu i siedziec

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 13:53   #1798
fuksjaa

Cytat:
Widziałyście?
ja widziałam już jakiś czas temu, myślałam, że tacy ludzie nie istnieją.. siedziałam z taką miną
Stary 2008-05-15, 13:57   #1799
uhahana
Zakorzenienie

Ja też potrzebuję kontaktu z naturą

Poza tym może zabiorę się ze znajomymi na jakiś wyjazd, za 2 tyg. juwenalia u nas i świetne zespoły są, mam zamiar się odchudzić i powrócić do dawnego, tzn. sprzed klasy maturalnej, pojmowania świata Hehe.
Bo wiecie, w pewnym sensie ta matura bardzo negatywnie na mnie działała, pewnie podobnie na większość. Trochę za dużo o tym myślałam, o sobie, na rzecz niby ważnych rzeczy rezygnowałam z tych naprawdę ważnych... No, ale to już przeszłość

Jak by nie było, mam mega negatywne nastawienie do tego całego wyścigu szczurów.

Nija ja koktajle to średnio, ale uwielbiam same mrożone truskawki zmiksowane, sorbet taki, no niebo w gębie I nie mam wyrzutów sumienia, że skonsumowałam całą miskę

EDIT: Jaką Sylwusię? Szukam na Youtube
EDIT2: Aaaa już wiem Moja idolka
Stary 2008-05-15, 14:05   #1800
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]
Nie koniecznie, ale z urzędem pracy łatwiej znaleść prace i pracodawcy wolą wziąć kogoś bezrobotnego i zarejestrowanego bo wtedy dostają kase za przyjęcie takiej osoby.
Dlatego musze to jak najszybcie załatwić

Wczoraj odmówiłam sobie loda i byłam z siebie taaaka dumna ( za to dzisiaj wsunełam pół kawałka bajaderki )
Z tż nie będziemy mieszkali razem jeśli będziemy studiować w innych miastch, ale jak w tym samym to razem, albo ze znajomymi bo to też wchodzi w gre. Ja,on i jeszcze ktoś. Niestety nie mam zbyt wielu dobrych znajomych z którymi bym mogła zamieszkać, a jak się mieszka w kilka osób to jest taniej. Sama to ja bym nie chciała. I rozumiem twoje poglady, ja mam bardzo liberalne moi rodzice raczej też i mam z nimi dobry kontakt, tż lubią. Tylko boje się mamy tż...

Ywonula: Współzuje tej nieprzyjemnej sytuacji, ja bym chyba zapadła się pod ziemie ze wstydu

Właśnie mam takie same podejście jak ty

Uhahana: Aaa jesteś cudowna uwielbiam ten twój optymizm
I przechodzi on na mnie, bo zawsze z każdej sytuacji jest rozwiązanie.

Cytat:
Widziałyście?
Oglądałam.
O maj gad, ja nie wiem jak bede wychowywać dzieci, żeby takiego czegoś nie wyszło przypadkiem
Współczuje jej chłopakowi i siostrze brrr ja bym taką małą różową mende zakarupiła chyba
Cytat:
Marta to jesteście super rodzina! Mój tata ma trzech braci ale żaden z nich nawet się nie spyta czy by nie pomóc, wszystko sami robimy.
Ajj nie zawsze jest kolorowo, ale zwykle wszyscy u nas sobie pomagają.
Mama ma 4 braci, tata jednego i siostre więc rodzine mam baardzo duża:P
Tekst piosenki bardzo dobry

Cytat:
Napisane przez milkNhoney Pokaż wiadomość
Proponuje porozmawiac o czyms przyjemnym
moze o zblizajacym sie weekendzie? juwenalia?imprezy?
a mi się chce lasu zieleni spokoju i swiezego powietrza...
usiasc w srodku lasu i siedziec
Może wcale nie było tak źle na tym angielskim, przecież rozumieją, że to ogromny stres przed taką wypowiedzią i to jeszcze w obcym języku.

Mój weekend to prezentacja i tż
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości