![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Dziewczyny, możecie mi powiedzieć co dokładnie wpisałyście w CV?
Wszystkie 3 szkoły, języki obce na jakim poziomie i.. co jeszcze? btw. http://wiadomosci.onet.pl/1749208,11,item.html to już jest od dawna żałosne co się dzieje na tych maturach.. ![]()
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Krasulka:współczuje pieska. Ja mam swojego od jakiegoś miesiąca, a jestem w nim zakochana, na serio. Od pierwszego wejrzenia. Ja ogólnie bardzo przywiązuje się do zwierząt.
Kiedyś jakiś debil otruł mi pięknego pieska, którego baardzo kochałam. A wiele z nich zdychalo ( nie mam pojęcia dlaczego ![]() Przezywałam takie rzeczy mocno. Dlatego o tego bardzo dbamy z mamą o nią ( bo to suczka) A tż się śmieje, że bardziej rozpieszczam psa niż jego ![]() ![]() Ojj rozpisałam się o tych psach ![]() A ty dasz rade z tą maturą. Zawsze jest okres kiedy jest nie tak. Blaque: Sukienka bardzo ładna ![]() ![]() Heh odchudzam się a wczoraj zjadłam pół dużej pizzy ![]() Ale jakoś sobie wybaczam bo bardzo rzadko jem takie tuczące paskudztwa, które są smaczne ![]() Powinnam już siedzieć z prezentacją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() też jak miałam taki nagły przypływ gotówki to pozowliłam sobie na małe szaleństwa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale jeszcze się trzymam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
blaque ja wpisalam jedna szkole, liceum, wydaje mi sie, ze wystarczy, babka na PP nam mowila, ze podstawowki i gimnazjum sie nie wpisuje. poza tym informacje osobiste, 3 jezyki, atuty
![]()
#1775 |
Zakorzenienie
|
Marta, to ten co masz zdjęcia na nk?? Śliczna jest!
A co do jedzenia to z nerwów wpieprz**** prawie pół tabliczki czekolady.. Dziewczyn, prawie wszystkie staracie się o pracę, zarobicie sobie pieniądze ![]() No nić trzeba się zabrać za tą chemię ale nie wiem czy będę w stanie się skupić. 3majcie się! |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz prezentacji sie już w ogóle nie boję, bo u mnie ludzie pisali(nie mówiac o uczeniu się) na dzień, dwa przed i tak jak pisałam-same 20 i 18 dostali ![]() Więc ja wyluzowałam. Cytat:
![]() ![]() ![]() Laylaaa, bardzo Ci współczuje, bo sama nie lubię zmian, a takich to już w ogóle. Ale jestem też pewna, że napewno wszytko sie Wam tam ułozy i nie bedzie tak żle ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi na szczęście CV jeszcze nie potrzebne, ale chyba bym mogła tylko angielski wpisać, bo z tym moim niemieckim nie powinnam się ośmieszać ![]() EDIT: I za Uhahaną, też oczywiście trzymam mocno kciuki! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
krowka angielski, francuski i niemiecki. niemieckiego uczylam sie 6 lat, francuskiego 3, w CV wpisalam "poziom sredni" a angielski "bardzo dobry". chociaz wlasciwie ten niemiecki powinnam wywalic, ale co tam :P marne to moje CV, bo wlasciwie "pracowalam" tylko jako statysta, ale przeciez tego sobie tam nie wpisze
![]() krasulka dziwnie, ze mama nie pozwala Ci szukac pracy.. ale z tym tez nie jest tak kolorowo, ja juz zlozylam CV do kilku sklepow i cisza ![]() ![]()
![]() |
#1778 |
Konto usunięte
|
Narazie nie dziękuję Wam za te kciuki (na wszelki wypadek)
![]() ![]() ![]() Ja jako jezyk iwpisze tylko angielski bo francuskim nie bede moich przyszłych pracodawców czarować ![]() I ten szczegół z mojego życia dotyczący pozowania do aktów tez chyba pominę jako doświadczenie ![]() Pamelija jeśli mozesz to prześlij mi swoje Pazaj@vp.pl Krasulka przykro mi z powodu pieska, nawet jesli nie byłaś do niego prywiazana to jednak to Wasze zwierze ![]() ![]() A co do pracy t rozumiem Ciebie, pomoc przy żniwach raczej nie jest tym na co liczyłaś.... A mieszkacie w wiosce czy jakims małym miasteczku? Bo moze zatrudniłabyś sie gdzieś blisko domu, niekoniecnzie na staż,, ale np w jakimś sklepie? Bo zniwa sa w sierpniu tak? Wiec cały czerwiec i lipiec mogłabys zarabiać pieniądze dla siebie ![]() Laylaaa ja Ci powiem szczerze że troche się dziwie że nie chciesz sama mieszkac ![]() ![]() ![]() Krowka no własnie ja tez sie przestalam przejmowac tak prezentacją, co prawda u mnie wszyscy juz mają napisane oprocz mnie ale co tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() A jak miałam łacinę to ją wpisać? ![]() ![]() laylaaa Ty mówisz, że u Ciebie trudno znaleźć a co dopiero u mnie.. ![]() ![]()
![]() |
#1780 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() layla z jednaj strony, to może fajnie, że przeprowadzisz się do tego krk z mamą i zaczniesz tam studia... a z drugiej strony współczuję Ci strasznie. Jakby mi teraz rodzice powiedzieli, że przeprowadzamy się za 2 tyg to chyba bym padła z rozpaczy. Przecież tu są wszyscy znajomi, TŻ... jakbyś mogła przyjeżdżać do Rz co weekend to może by było jeszcze ok, ale to zależy od tego jak Twoja mama poradzi sobie finansowo. Cóż mam nadzieję że będzie dobrze i jakoś się ułoży ![]() Cytat:
![]() Współczuję ![]() Mi ostatnio też zdechł pies ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą to Uhahana już skończyła pewnie. Ja dopiero wstałam. Idę coś porobić ![]()
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
blaque ja do CV wpisałam tylko LO i profil, bo babka nam na pp powiedziała, że można się pochwalić, a że teraz ścisłowcy w cenie, to pochwaliłam się, że skończyłam mat-fiza
![]() Potem angielski - poziom średnio zaawansowany, umiejętności - obsługa pakietu MS Office i zainteresowania Nie umiem otworzyć tej sukienki, nie wiem dlaczego, a chciałam zobaczyć ![]() krasulka ![]() ![]() ![]()
#1782 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
Mieszkam w wiosce i jak są żniwa to zawsze pomagamy rodzicom. Tyle tylko, że w tym roku pracownik od nas odszedł i nie wiadomo czy znajdziemy kogoś na żniwa, moja siostra chodzi do pracy, mama czasem musi gdzieś wyjechać a w domu zawsze ktoś musi być bo jeszcze sprzedajemy pasze dla zwierząt. W tamtym roku to babcia czasem poszła i coś sprzedała a teraz jest po operacji bo po świętach miała usuwanego guza z mózgu i nie chcemy jej męczyć za bardzo. Z resztą w następny wtorek idzie do szpitala na ok. miesiąc na radioterapie to mama czasem będzie jeszcze musiała jechać tam do niej to prawie cały dzień zleci bo nie jest tak blisko. I mama pewnie nie dałaby rady sama wszystkiemu zaradzić bo jak tylko zaczyna się wiosna to taty praktycznie nie ma w domu bo ma pełno pracy. Jakoś przeżyję to, że nie zarobię tej kasy. A od rodziców nie chcę tak bardzo prosić bo tyle wydatków jest na tej wsi
![]() Ywonula, trzeba znać naturalne szeregi promieniotwórcze - od czego się zaczynają, na czym się kończą i ilu przemianom alfa i beta minus podlegają?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
po prostu Em :)
|
A nieważne.
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
Ja już po fizyce
![]() Nawet fajnie było, większość zadań prostsza, niż robiliśmy na kółkach. Nie mówię, że będę miała jakieś 80 czy 90 procent, ale myślę, że poszło mi lepiej, niż matematyka ![]() Zaraz się biorę za nadrabianie. ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie sie dowiedziałam, że moja koleżanka nie zdała ustnego angielskiego...Miała 3 pkt. Strasznie mi jej żal, bo ona jest jakimś nieukiem, tylko zwykłą, starająca się uczennicą ![]() A wczoraj miała 100% na polskim..
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |||
Zakorzenienie
|
No to jedziem z tym koksem
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do matury, to jednoznacznie stwierdzam, że CKE schodzi na psy. O. Cytat:
![]() I dzięki CI ![]() I Tobie też ![]() ![]() Krówka Ty nas tu angielskim nie strasz ![]() Kurde, nie mogę sobie uzmysłowić tego, że już mam praktycznie wakacje. Co tam wakacje. O Jezu...!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() ![]() A co do pracy to wiem jak to jest mieszkać na wsi ( sama mieszkam w małym miasteczku, ale mam całą rodzine na wsi i tak jeździmy z rodzicami pomagać). Moja siostra cioteczna właśnie tam mieszka. Teraz zdała mature i dzięki temu, że dostała się już na UW ( na konserwatora zabytków) to nie może jechac do Warszawy (gdzie ma już mieszkanie) i znaleść sobie pracy tylko musi zostać i pomagać. Pracy jest na wsi niestety bardzo dużo i wiem jak ciężko jest tam mieszkać, ale jak będziesz studiować to może po pierwszym roku pójdziesz do pracy? Ja jeszcze nigdzie CV nie składałam ![]() Nawet nie zarejestrowałam sie jako bezrobotna bo nie mam świadectwa. Musze iść jutro do szkoły i poprosić wyche o wydanie mi go... A później chyba złoże do kilku firm w moim mieście, a jak się nie uda to we wrześniu wyjade na miesiąc zagranice. Tylko jakos nie widzi mi sie miesiac rozłąki z tż... Laylaa: Ja tak samo jak Durga uważam, że fajnie by było mieszkać samej i sie usamodzielnić. No, ale wiem że ciężko jest utrzymać dwa mieszkania to może spróbuj studiować w Krakowie... Trudna to sprawa, eh wogle nie nadaje sie do doradzania... Ogólnie to i ja mam problem. Chcemy na studiowach razem mieszkać z tż ( jak sie dostaniemy do tego samego miasta) no i z tym mieszkaniem problem. Moi rodzice to zaakceptują, ale nie jego mama, która jest bardzo religijna. I chyba będzie przeciwna naszemu mieszkaniu razem bez ślubu. No a mi i TŻ do ślubu nie spieszno. |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa e tam, łacina podwórkowa nadal jak żywa..
![]() uhanana gratuluję w takim razie ![]() ![]() Krówka to teraz mnie dobiłaś tą koleżanką i tym niezdanym polskim.. ![]() Połowa klasy zdawała dzisiaj i z tego co gadałam z nimi wysokie mieli oceny- 20, 19, 18 czasami 13... A ja mam schizę przed jutrem. Przedstawiałam przed mamą i zacinałam się to nie wiem co będzie przed komisją.. ![]() Ech, żeby już być po jutrze i zdać.. ![]() marta to żeby ubiegać się o pracę, trzeba koniecznie zarejestrować się w urzędzie? A co do tej sytuacji czy naprawdę musicie mieszkać razem? Jeśli mielibyście innych lokatorów to na początek mieszkalibyście osobno. Przecież to nie jest taki zły pomysł. A nawet dużo plusów tego. Nie żylibyście jeszcze jak małżeństwo, a wiadomo, że życie pod jednym dachem nie jest już takie kolorowe jak spotykanie się nawet codziennie. Zawsze to nowe kłótnie o skarpetki, jedzenie itp. Tzn. może ja Ci nie będę doradzała bo akurat mam konserwatywne poglądy a i moi rodzice nie wyobrażają sobie, żeby mój brat mieszkał z dziewczyną. Ale to już Wasza decyzja i kwestia mamy tżta : );* A tak Wam powiem co do odchudzania. Robię tak, że nie będę jadła słodyczy ale lodów nie odmawiam sobie ![]() ![]()
![]() |
#1790 |
Zadomowienie
|
marta rozumiem Cię doskonale
![]() ![]() laylaaa ja też bym sie zastanowiła nad studiami w krk,a jeśli na 100% nie chcesz to możesz poprosić tate o pomoc. Ale też możesz sama pracować. To zawsze jakiś grosz.. uhahana no to moje gratulacje ![]() ![]() A jak bedziesz miała więcej % niż z maty to stawiam Ci browara bo jesteś dla mnie miszcz ![]() A ja byłam dziś z ojcem w Żywcu pozałatwiać wszystkie formalnośći z tym autem. A właściwie to nie wszystkie no ale cóż... ![]() ![]() ![]() Głowa mnie boli a musze jeszcze metale cięzkie powtórzyć. krasulka zaraz wyśle PW ![]()
#1791 |
Zakorzenienie
|
Ywonula hehe no wszystko się okaże za jakieś półtora godziny
![]() A z 'sytuacji' i tak wyszłaś obronną ręką, ja bym chyba uciekła ![]() ![]() Marta nie będzie źle, zobaczysz ![]() Tak, pozytywne myślenie to moja cecha ![]() ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
Oglądam właśnie Sylwusie z rozmów w toku i jestem załamana..
![]() Widziałyście?
![]() |
#1793 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o co chodzi? Cytat:
![]() To może zamiast tu siedzieć zacznę się wreszcie uczyć prezentacji? Wczoraj w nocy napisałam, tylko muszę jeszcze uzupełnić o jednej lekturze, rozpoczynam długim cytatem i muszę coś od siebie jeszcze tam wcisnąć ![]() Ja się nie rejestrowałam i mi przedstawili oferty pracy ![]() A ja sobie robię takie koktajle ( ![]() ![]() ![]() Wydaje mi się, że nie jest to za bardzo kaloryczne, bo nie dodaję do tego cukru ![]() Czemu ja się jeszcze nie zapisałam na prawo jazdy ![]() ![]()
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj kolega przesłał mi na poprawę humoru: http://pl.youtube.com/watch?v=gWdC-ELzfYE Kocham! piosenkę, nie kolegę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Rozeznanie
|
hej Dziewczynki
![]() wrociłam jakis czas temu z ustnego ang... taki banał miałam, napisalam na kartce elegancko a co do czego to gapisałam się w komisje i ''yyyyy,yyyyy'' ![]() ![]() ![]() idę teraz do kuchni, macie jakiś fajny pomysl na dania z tuńczykiem?bo mam go nadmiar. krasulko fajna ta piosenka taka spokojna. mnie kupel rozgadał na gg i już mi lepiej. Co będzie to będzie http://pl.youtube.com/watch?v=MGchN0...eature=related 'to co się dzieje , naprawdę nie istnieje.Więc nie warto mieć niczego tylko karmić zmysły, będzie co ma być'' tararara ![]()
#1796 |
Zakorzenienie
|
Marta to jesteście super rodzina! Mój tata ma trzech braci ale żaden z nich nawet się nie spyta czy by nie pomóc, wszystko sami robimy.
Dobra koniec użalania się nad sobą. Muszę się wziąć w garść!!! Zacytuję słowa z piosenki od milkNhoney: Mam wszystko w tyle!! O już mi lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Rozeznanie
|
Proponuje porozmawiac o czyms przyjemnym
![]() moze o zblizajacym sie weekendzie? juwenalia?imprezy? a mi się chce lasu ![]() usiasc w srodku lasu i siedziec ![]()
![]() |
#1798 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
Ja też potrzebuję kontaktu z naturą
![]() Poza tym może zabiorę się ze znajomymi na jakiś wyjazd, za 2 tyg. juwenalia u nas i świetne zespoły są, mam zamiar się odchudzić i powrócić do dawnego, tzn. sprzed klasy maturalnej, pojmowania świata ![]() Bo wiecie, w pewnym sensie ta matura bardzo negatywnie na mnie działała, pewnie podobnie na większość. Trochę za dużo o tym myślałam, o sobie, na rzecz niby ważnych rzeczy rezygnowałam z tych naprawdę ważnych... No, ale to już przeszłość ![]() Jak by nie było, mam mega negatywne nastawienie do tego całego wyścigu szczurów. Nija ja koktajle to średnio, ale uwielbiam same mrożone truskawki zmiksowane, sorbet taki, no niebo w gębie ![]() ![]() ![]() EDIT: Jaką Sylwusię? ![]() ![]() EDIT2: Aaaa już wiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego musze to jak najszybcie załatwić ![]() Wczoraj odmówiłam sobie loda ![]() ![]() Z tż nie będziemy mieszkali razem jeśli będziemy studiować w innych miastch, ale jak w tym samym to razem, albo ze znajomymi bo to też wchodzi w gre. Ja,on i jeszcze ktoś. Niestety nie mam zbyt wielu dobrych znajomych z którymi bym mogła zamieszkać, a jak się mieszka w kilka osób to jest taniej. Sama to ja bym nie chciała. I rozumiem twoje poglady, ja mam bardzo liberalne moi rodzice raczej też i mam z nimi dobry kontakt, tż lubią. Tylko boje się mamy tż... Ywonula: Współzuje tej nieprzyjemnej sytuacji, ja bym chyba zapadła się pod ziemie ze wstydu ![]() Właśnie mam takie same podejście jak ty ![]() Uhahana: Aaa jesteś cudowna ![]() ![]() I przechodzi on na mnie, bo zawsze z każdej sytuacji jest rozwiązanie. Cytat:
O maj gad, ja nie wiem jak bede wychowywać dzieci, żeby takiego czegoś nie wyszło przypadkiem ![]() Współczuje jej chłopakowi i siostrze brrr ja bym taką małą różową mende zakarupiła chyba ![]() Cytat:
Mama ma 4 braci, tata jednego i siostre więc rodzine mam baardzo duża:P Tekst piosenki bardzo dobry ![]() Cytat:
![]() Mój weekend to prezentacja i tż ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.