|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Cytat:
Nie pozwalaj zeby brali na ręce bez powodu. Moja tez była marudna po.tym jak teściowa ja nosila. Ciągle mi dogadywala ze jak będzie płakała.to czy też nie wezmę na ręce.. taka wyrodna matkę ze mnie zrobiła 😀Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2642 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jakby co czekam w kolejce... Trochę tu posiedzę chyba
Pewnie nie będą mnie kładli bez powodu, bo podobno tłumy i ciężko z miejscami Ciekawe czy jak przyjeżdża się rodzić ze skurczami też się tyle czeka z przyjęciem ![]() Taedio kciuki za wyjście dzisiaj!
|
|
|
|
#2643 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie takiego grzeczniaka urodzić! też chcę!Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
no i nie trzeba czekać w kolejce Obyś długo nie czekała Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja z wodami czekałam najpierw jakies 20min az położna poprosiła mnie do wypełnienia dokumentacji, potem jakies 20min na badanie gin i kolejne 20min na usg. Usg robił moj lekarz i potem przyszedł z wynikiem i powiedział położnej zeby wzięli mnie na porodówkę. A w terminie porodu byłam umówiona na tel do lekarza i wtedy nie czekałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2645 |
|
MerDer 4ever
|
Karolinusia mi nie chodzi o przyzwyczajanie do noszenia tylko przyszło o wiele za dużo osob i takie przekazywanie z rak do rak :/
W domu juz bedzie inaczej. A niech mi ktoś obudzi młodego zeby wziąć na ręce to zagryze. Agg, Sill Jon ja tez o Was myślałam! Czy kolega Nikodem zdecydował sie na wyjście ![]() Dzięki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio - znaczy sie odwiedziny miałaś?
U mnie mama i teściowa chciały przyjechac, ale TZ je musiał przystopować. Powiedziałam ze szpital to absolutnie nie jest miejsce na odwiedziny. Do innych kobiet raczej tez przychodziły jedynie mamy i mężowie. Dwa razy miałam sytuacje ze pojawiło sie w jednym czasie 3os do kogoś i mimo ze generalnie nie zwracałam uwagi na otoczenie to wtedy nerw we mnie wstąpił. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2647 |
|
MerDer 4ever
|
Xzora tak. W pierwszy dzień nikt, wczoraj kilka osob przyszło, większość niezapowiedziana :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2648 |
|
Wtajemniczenie
|
Vadi wspolczuje biedny Tymek ,kciuki za wyjscie.
Pestycyda kciuki kochana oby poszlo szybko i bezbolesnie! Sill kciuki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Taedio kciuki za wyjscie.fajnie ze Nikos taki aniolek zazdrooo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2649 |
|
MerDer 4ever
|
Chilli dzięki
zobaczymy jak bedzie w domu :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2650 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wspolczuje odwiedzin. ja sobie nie życze zadnych procz męza i ewentualnie mojej mamy. Cytat:
rodzimy po wekendzie! nie ma odwrotu!! w nocy zasnelam ok.3. o 7 obudzil mnie budzik męża i znow siku. teraz u nas pada. od razu jest czym oddychac! mąz zrobil nam rano nalesniki ![]() myslalam ze jeszcze pośpie ale syn wstał po 8 i po spaniu. licze na drzemke w dzień..
|
|
|
#2651 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry! Jestem dziś najszczesliwsza na świecie! O 7.32 postanowila wyjść na świat nasza córeczka Nela ❤ sn 3130 g 52 cm szczęścia! Bolało jak cholera, momentami myślałam ze nie dam rady, mialam ochote się poddać ale polozne bardzo mi pomogły a teraz widok tej kruszyny wynagradza wszystko!
I tż byl ze mną caly czas! Był bardzo dzielny 😍 Orangemisia a Ty jak tam? Pestycyda kciuki! Nie wiem co jeszcze mialam pisac 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2652 |
|
*sportaddict*
|
Carolles gratulacje!
|
|
|
|
#2653 |
|
MerDer 4ever
|
Minini dzięki
Ja tez sobie nie życzyłam ![]() Carolles co za niespodzianka! Super! Gratulacje! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czekala na twoj wpis w klubie odpiczywaj i wracaj do sił!!! jednak idziemy w kolejności. Jon - jak u Ciebie??
|
|
|
#2655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ogromne gratulacje! Widzisz, bałaś sie ze TZ nie da rady, a był bardzo dzielny! Współczuje bólu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2656 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Taka niespodzianka. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Silli, kciuki!
Taedio, oby Was wypuścili ![]() Carolles, ogromne gratulacje !Powiem Wam że położna sceptycznie podeszła do tematu. Mówi że może się nie sączy jednak bo ona nic nie widzi itp. Skurcze się nie piszą ale brzuch boli. Lekarka młoda fajna mnie zbadała, nawet bardzo nie bolało stwierdziła że pewnie że się sączą i rozwarcie na 2 cm bo już myślałam że falstart:p czekamy na skurcze;DWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2658 |
|
Wtajemniczenie
|
Carolles gratulacje😚
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super. Kciuki zeby skurcze jak najszybciej sie pojawiły Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2660 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Przestańcie rodzić poza kolejnością Cytat:
trzymam kciuki żeby nie musieli wywoływać skurczy no i żeby szybko poszło Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2661 |
|
MerDer 4ever
|
Xzora nie wiem szczerze mówiąc. Pewnie i jedno i drugie po trochu.
Pestycyda oby sie szybko rozkręciło Eh nie wychodzimy mam za wysokie leukocyty leżę na 4 os sali, sama patola. Mam dość Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2662 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to powodzenia! jakoś powiedzili Ci jak sobie pomóc? jakas piłka czy co? masz siedzoec i czekac? Cytat:
moja tesciowa wychodzi z zalozenia że skoro jej bylo źle i nikt sie tym wtedy nie przejmowal to dlaczego ona ma sie tym przejmowac. natychmiast zostala skreslona z listy odwiedzajacych nawet w domu! obrazila sie. no ale mi bylo przykro...
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuje a wiadomo skąd te wysokie leukocyty?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2664 |
|
Zadomowienie
|
Taedio a od czego te leukocyty? powiedzieli? jeden dzien dluzej wystarczy czy co sie dzieje?
haha patola u nas w szpitalu fajnie dobierają pod tym wzgledem wlasnie kobiety na sali.Jon Snow - nie smuć sie
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2666 |
|
MerDer 4ever
|
Xzora nie. Może byc reakcja organizmu na poród. Ogólnie mam antybiotyk bo miałam żółte wody.
4 osobowa sala i u dwóch kobiet 7 osob odwiedzających.. w tym 4 dzieci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2668 |
|
MerDer 4ever
|
Minini nie wiadomo od czego
Jak jutro spadną to wyjdziemy. Karolinusia wycieczki krajoznawcze kurde :/ ja dzisiaj oprócz męża nie chce nikogo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2669 |
|
Zadomowienie
|
Sill - przyjęli Cie wkoncu? wiesz że Twoja Łucja jest ostatnia dziewczyną na ktora czekamy?
buziaki!!!
Bycie mamą jest najlepiej opłacaną pracą na świecie - wynagrodzenie otrzymuje się w postaci czystej miłości _________________________ __ Edytowane przez minini Czas edycji: 2017-07-21 o 11:23 |
|
|
|
#2670 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wytrzymać weekend?! jak żyć?! ![]() naleśniczki ![]() Cytat:
![]() Gratulacje!!! Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

dzisiejsza noc była co prawda trudniejsza ale to przez pielgrzymów i przekładanie z rak do rak 
Nie pozwalaj zeby brali na ręce bez powodu. Moja tez była marudna po.tym jak teściowa ja nosila. Ciągle mi dogadywala ze jak będzie płakała.to czy też nie wezmę na ręce.. taka wyrodna matkę ze mnie zrobiła 😀
Pewnie nie będą mnie kładli bez powodu, bo podobno tłumy i ciężko z miejscami 
dajesz dajesz! Ja 7 h po odejściu wód tuliłam synka 
chociaż czasami cieżko jak sie zasiedze a potem chce wstać.
jak młody je to czasami mam taki ból w podbrzuszu jak na okres i tyle
fajnie takiego grzeczniaka urodzić!
śmiałam się wczoraj ze może ja jestem w ciazy urojonej i nigdy nie urodzę tak naprawdę
Ehh desperacja
Końcowe sztuki - dawać znać jak u Was 

już pół godziny z nim walczę 
A myślałam że będzie jak u Nonie 

sn 3130 g 52 cm szczęścia! Bolało jak cholera, momentami myślałam ze nie dam rady, mialam ochote się poddać ale polozne bardzo mi pomogły a teraz widok tej kruszyny wynagradza wszystko! 
u nas w szpitalu fajnie dobierają pod tym wzgledem wlasnie kobiety na sali.