|
|
#3751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
Cze mamusie. Właśnie wróciliśmy z popołudniowego spacerku. Jakoś się w końcu zmusiłam i w końcu wyszliśmy.
Mała była bardzo grzeczna i wypiła cały soczek z kubeczka i potem zasnęła. Teraz będę ją kąpać i karmić a potem zobaczymy.
|
#3752 |
|
Rozeznanie
|
ja przepraszam że nic nie piszę ale mam mega doła
nie bede wam tu smecila.. milego wieczorka |
|
|
|
#3753 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Demoniniczko co z naszym spotkaniem w Kiermusach? Czy zdołamy się jakoś w czerwcu spotkać? Zarażaj Cytat:
Cytat:
![]() Murmelius jak tylko dojedziesz, to zacznij szukać kabelka ![]() Też będziemy za Tobą tęsknić Cytat:
Na pewno Blanka szybko przejdzie przez rehabilitację, tego Wam życzę
|
||||
|
|
|
#3754 |
|
Rozeznanie
|
A Michał spał dziś w ciągu dnia 3 godziny ciurkiem
w tym czasie umyłam okna i parapet, zrobiłam porządek w kwiatach posprzątałam balkon, zrobiłam 3 prania i ogólnie posprzątałam. Potem poszliśmy po Kaca i wracając po zakupy. Po południu uciął sobie kolejną drzemkę ok 30 minutową.Zapisaliśmy Kaca na aikido, dzisiaj był pierwszy raz i jest zachwycony. Ciekawe jak długo utrzyma się jego entuzjazm... |
|
|
|
#3755 |
|
Rozeznanie
|
Ale dużo naprodukowałyście!
Super że Łucja zdrowa! Lea okład z młodych jąder i rano bedziesz zdrowa! ![]() Klaudia w przodownictwie goni Majusię! ![]() Jest tak cieplutko że całe dnie spędzamy na zewnątrz! tylko teraz nie chce mi się zabierać butelachy tylko swoj bufet wystawiam i cześć! Ciekawe ile osób uważ to za złe że w miejscu publicznym się karmi? Bianka bedzie dobrze, zrelaksujesz się dziś w kinie i jutro już się uśmiechniesz Murmelius czekamy na wieści! Motylku trudno Ci bardzo napewno ale ja jestem zdania że Maxio poprostu przeżywa te emocje które gromadzą się w ciągu dnia! Jak ochłonie on i wszyscy to zapewne się unormuje i bedzie sypiał! a póki co Wszystkim mamusią i dzieciakom kolorowych snów! |
|
|
|
#3756 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jeśli Ci to poprawi humor, to napiszę, że też mam doła od dłuższego czasu, ale staram się sama siebie przekonywać, że nie jest źle... Udaję przed innymi, udaję przed sobą. Całkiem nieźle mi to wychodzi. Trzymam się jednak do czasu, często puszczają mi nerwy i płaczę.Jaś sprawia, że się uśmiecham i moje życie nabiera sensu. Z mężem ostatnio dość często się kłócę, on też chodzi podminowany, jest przepracowany, przygnieciony natłokiem myśli, totalnie rozkojarzony. Przykro mi, że nie rejestruje tego, co do niego mówię. Czuję się ignorowana... Właśnie wkurzyłam się na niego, bo jego znajomy napisał beznadziejny tekst reklamowy, każdy wyraz z wielkiej litery, brak znaków przestankowych i błąd ortograficzny. Koleś jest tak pewny siebie, że wmawia, że to celowo, by przykuć uwagę. OK, ja miałam zajęcia z marketingu na studiach, przed nimi skończyłam studium marketingu i reklamy i wiem, że czasem robi się zamierzone błędy ortograficzne, ale na zasadzie gry słów. Poza tym kulawa ortografia, interpunkcja i gramatyka w jednym tekście to dużo za dużo. Po przeczytaniu tej notki pomyślałam o jej autorze: jemioł, a nie poważny przedsiębiorca . A mój mąż próbował bronić kolegę, choć trudno mu było znaleźć jakiekolwiek rozsądne argumenty. Popłakałam się, powiedziałam, żeby nie pytał mnie więcej o zdanie, skoro się z nim nie liczy i zamnkęłam się w pokoju. Dobija się do drzwi od 10 minut...Cytat:
czy 7 czerwca mu pasuje. Odpisał, że tak .Więc może wstępnie 7.06.2008 ? Cytat:
. Jaś wczoraj spał 3,5 godziny, a ja czekałam na pobudkę i spacer .Od kiedy przestawił się na dwie drzemki dziennie, sypia dłużej, tzn. każda drzemka jest dłuższa. Pierwsza trwa ok. 2 godz., druga 1,5 godz. Cytat:
Cytat:
.Jutro będziemy cały dzień na wsi u Michała babci. Ma imieniny, poza tym mija miesiąc od śmierci dziadka. Dobrej nocy! |
|||||
|
|
|
#3757 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To wspaniała wiadomość, bardzo się cieszę, że Łusi nic nie jest. Taka jej uroda, nigdy nie będzie należała do tych „grubszych” dzieciaków, ale przecież nie ma się czym martwić, najważniejsze, że jest zdrowa, rozwija się prawidłowo i jest radosna. Cytat:
Całkiem możliwe że to skok, ale i też mogą być zęby, trudno tu wróżyć. Czasem chyba każde dziecko ma gorsze noce, aby jak najmniej. Miejmy nadzieję, że dziś grzecznie będzie spać. Cytat:
Dobrze kombinujesz, niech się trochę pogłowi może się wystraszył i zapamięta to na całe życie, a Ty będziesz mieć idealnego męża , który na pierwszym miejscu będzie miał zadowoleni twoje i dziecka na uwadze ![]() Cytat:
Biedy Jasio bardzo go męczą te dziąsełka, oj niełatwo przechodzi to ząbkowanie. Uściskaj go od ciotki Cytat:
Podziel się z nami dołem, może będzie Ci lepiej jak się wyżalisz Cytat:
Kurcze Myshia a Ty dziś spida dostałaś, zamiast odpoczywać to Ty tyle rzeczy zrobiłaś, ja do okien nie mogę się zabrać, choć już się proszą o umycie ![]() Dobrze, dobrze niech goni ![]() Cytat:
Demoniku Cytat:
Zdjęcia Mai: 1. Moja zachłanna córka, na raz 3 ciacha wcina ![]() 2,3,4. Ja chodzę jeszcze z pomocą, ale jednak ![]() 5,6. U babci i dziadka bawię się na kocyku |
||||||||
|
|
|
#3758 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Demoniku My tez jesteśmy przemęczone. Niezależnie jak bardzo kochamy swoje dzieciaczki to jednak tyle miesięcy w pełnej dyspozycyjności daje we znaki. Przydałby mam sie urlop ![]() Dobranoc |
|||
|
|
|
#3759 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wykopki robicie, czy co? Wszystkim zdołowanym, wkurzonym i ogólnie przygnębionym, przesyłam trochę pozytywnych fluidków Cytat:
Ponieważ my obecnie jesteśmy nad kreską, więc będę infekować Was dobrym humorkiem Cytat:
kochaną naszą koleżankę doprowadzić do łez...Troszkę bez sensu pytać się kogoś o zdanie, jak ma się je już wyrobione . Są takie typy, mój mąż też ma takiego kolegę ze studiów, którego ja najnormalniej w świecie nie lubię (no kurcze, chyba mam do tego prawo ), a on mi wmawia od dłuższego czasu, jaki on ach i och. Dodam, że kolega miał bardzo brzydki zwyczaj pożyczania od mojego kochania (na studiach kiedy byli) drobnych kwot (10,20zł), a potem dziwnym trafem dostawał zaćmienia umysłu i sklerozy, że pożyczał i że należało oddać. Nie lubię takich ludzi. Cytat:
To ja swojego spytam i napiszę co i jak, ale myślę, że termin będzie dla nas pasować. [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7558275]Jakos weny brak, chyba grypa sie szykuje, lykne tablety i spadam do lozeczka, pa kochane Jeżeli Cię to Lea pocieszy, to u mnie też jest fatalnie... mąż "sprzedał" mi wirusowe zapalenie gardła. Tyle razy to przechodziłam, że nawet do lekarza nie muszę iść w celu zdiagnozowania. Zresztą po co? Mój mąż poszedł tydzień temu, to mu zapisała antybiotyk z tekstem, że to wirusówka. Biedna lekarka nie wie, że antybiotyki nie zwalczają wirusów. Cytat:
------------------------------------- No teraz ja się pożalę na Olcię ![]() Dzisiaj już nas tak wkurzyła, że mamy ciche dni z córką i nie odzywamy się z mężem do niej ![]() Próbowałam już wszystkiego... butelka ze smoczkiem TT, ze smoczkiem Nuka (dzisiaj odebrała mi resztki nadziei ), kamienie w domu, na dworze... karmienie przez męża, karmienie przeze mnie, różne rodzaje mleka: Nan, Bebilon, Enfamil, moje...Już nie wiemy, co robić, każda próba podania mleka w butelce kończy się histerią, której dostaje, jak widzi butelkę. Chyba jutro poczytam co Tracy Hogg na ten temat napisała Z niepokojem myślę o tym, że jak jej wyrosną górne jedynki i może zacznie mnie gryźć, to co ja wtedy zrobię? |
|||||
|
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
Co jest dziewczyny
, ostatnia się położyłam spać i pierwsza wstaję?Byłam dzisiaj w nocy wyrodną matką, ile razy Olcia jęczała o cysia, tyle razy wsadzałam w ryjka smoczek... (wody nie dawałam, żeby jej nie wkurzyć )Pierwszy raz moje dziecko przespało calutką noc, bez jedzenia, z głodu nie umarła .Wrzask rozpoczął się dopiero o 5:30 i wtedy dostała pierś. Spała od 22 do 5:30, czyli 7,5h nawet po wciśnięciu mleka mod. to max przesypiała 4-5h. A dzisiaj próba, będę jej dawać jeść, jakby była w żłobku. Edit: Demoniczko nam pasuje termin, oczywiście na stan dzisiejszy. Edit2: Co jest Klaudii99 dostała bana stałego? Czy ja coś przegapiłam? Edytowane przez poissonivy Czas edycji: 2008-05-15 o 08:33 |
|
|
|
#3761 | ||||
|
Zadomowienie
|
w imieniu Mai, właśnie podśpiewuje w łóżeczku![]() Cytat:
Może odczekajcie kilka dni i znów zacznijcie. Teraz ona jest zestresowana tą butelką, na sam widok się złości, daj jej odpoczynku trochę, zapomni i pójdzie lepiej. Cytat:
Ja przed ostatnia i 2 wstałam, coś w tym jest ![]() Cytat:
Tam od razu wyrodną . Musze też taką metodę zastosować. Dziś wstawałam 4 razy, żeby to chociaż raz było, to nie, po co matka ma się wyspać.Cytat:
Ja nic nie wiem |
||||
|
|
|
#3762 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękujemy bardzo Cytat:
![]() Cytat:
, i super, jakieś postepy osiagacie. Fakt, że nie te najbardziej oczekiwane, ale zawsze cos U nas noc z dwoma pobudkami o 2 i 4. tez chciałam zatkać smoczkiem, ale nie przeszło. Pojadła i zasypiała. Na dobre wstała o 6 rano , o 7 jeszcze połozyłyśmy się na godzinkę. Z nos a jej cieknie woda, pewno dlatego taka maruda. Najlepszą zabawką jest gruszka do sciągania glutków, jest walka o oczyszczenie noska. Znowu cieplutko, szybko sie ogarnę i idziemy na długi spacer, żeby wrócic przed południem. Miłego dnia. pa |
|||
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7560309]
Ide polukac za co ten ban staly [/quote]detektyw lea w akcji ![]() buziolki dla Jesiennych, codziennie czytająca z ukrycia Kancia
|
|
|
|
#3764 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ależ mnie poćwiartowałyście
, ale boli ![]() Cytat:
Cytat:
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7560309]Ja jestem, ale w strzepkach ![]() Noc tragedia, ehhh... I ja i Oli smarkalismy na odleglosc, a w dodatku co mu sie udalo zasnac (na mojej klacie oczywiscie) to kichalam i sie budzil, alaaaaa [/quote]Współczuję Lea ![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7560309] Ale bedzie lepiej, musi byc I za to Cię lubię [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7560309] Ivy, Oli tez juz nie toleruje mleka z butelki, jedynie przed noca, ale wtedy wypija ok 30-50 ml i dopiero jak przysnie to mu reszte wciskam, czasem wypije, czasem nie [/quote]Moja nawet 1ml nie chce wypić A mleka ile dodajesz do zupki?Cytat:
, jak mnie pogryzie i mi się odechce raz na zawsze karmić piersią?Cytat:
Może i w końcu z mlekiem modyfikowanym ulegnie? Cytat:
Jakoś tak dziwnie sobie rozdziela czas z karmieniami, lepiej byłoby, gdyby budziła się o 3, a potem o 6 ![]() Dziękujemy Szpiegu z Krainy Dreszczowców |
|||||
|
|
|
#3765 | |
|
Rozeznanie
|
Witeczka! Jakieś dołeczki a proszę już je zakopać, zasypać i uśmieszki na mordeczki poprzyklejać!
![]() Cytat:
Demoniku z tej rozmowy na gg z mężem to ja ale przykro mi się zrobiło ja czytam że płaczesz! oj faceci są jak dzieci! po co pytają? wogóle te obrony kumpli...ale jesteście wspaniałą parą i już napewno jest lepiej i bedzie coraz lepiej!Jestem zachwycona Majusi postępami! śliczna jest poprostu a w różu jak ksężniczka dosłownie! Wczoraj na spacerze spotkałyśmy chłopca 9 miesięcy chodził i mówił mama luzarka taka ale jak mial 4 miesiące to raczkował! wczoraj na placu jadl paróweczkę!Dużo szczęścia i rodości z wychowywania dziecka dla Edyci! Lea trzymaj sie cieplutko |
|
|
|
|
#3766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja nie zamierzam dawać Olci parówek, kiedyś to sobie przyrzekłam ![]() Dołączam się do życzeń Fotki najnowsze: 1. Osobliwe nakrycie głowy 2. Chyba jednak mi się nie podoba 3. Tatuś chciał chłopca, muszę spełnić choć po części jego oczekiwania 4. Znów mnie sen dopadł podczas zabawy |
||
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
My niedawno wstaliśmy
![]() A tu tyle naskrobałyście, że musze iść po kawę ...na sucho nie da rady ![]() Oczywiście foteczki już oblukałam... Chodząca Maja ![]() Powinnam pokazać mojemu leniuchowi , ale z drugiej strony to przepraszam, że to piszę, ale nie mam pewności czy to dobre dla dziecka ostatnio nasluchalam sie jednej młodej mamy, która ma problemy ortopedyczne z synami wynikające właśnie z faktu że za wcześnie zaczeli chodzić ...Niechciałabym nikogo straszyć tak tylko dzielę siętym co mi do glowy przylazło... Olunia I ta jej pozycja do spania rozbrajająca...No dobra kawa i poczytam Was... jak Kuba pozwoli...
|
#3768 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
córuniaNie wiem jak Ola, ale dzięki zabawie z pampersem Agatka nauczyła sie ściagać czapki ![]() Barbea witanko. Jaka Ty radosna i pogodna z ranka Anusiu Lea wypocznij dzisiaj i wracajcie szybko do zdrówka . James Bond się chowa przy Tobie Ja miałam już dawno wychodzić, ale moja panna jest marudna, domaga się zainteresowania i teraz dopiero jem śniadanko ![]() Edyciu także życzymy Ci wszystkiego najlepszego |
|
|
|
|
#3769 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie,
my już zaprowadziliśmy Kaca do szkoły i byliśmy na zakupach. Teraz sprzątanie (boże jak szybko się u nas syfi, 4 osobowa rodzina=codzienne sprzątanie, wrrr). Tak sobie zerkam na umyte okna i jakoś lepiej się na duchu robi
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmmmm
1. czy klaudia nie miala kilku kont? 2. czy nie edytowala postow (usowanie zdjec)? najlepiej napisac do zlosia ![]() ja wlasnie wrocilam z pracy
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłyście może już,choćby zapobiegawczo coś na ukąszenia komarów dla małych brzdąców?Wczoraj spacerowałyśmy koło lasu i te przeklęte komarzyska już sie kręciły koło Duśki
|
#3772 |
|
Rozeznanie
|
Już po spacerku i zakupach. Upał wielki, a co dopiero latem bedzie . Wtedy faktycznie pobudka o 6 rano od 7-10 spacer do 17 siedzenie w domu a potem znowu spacer do wieczora ![]() Czekam, aż królewna zaśnie a ma z tym wielkie problemy . Potm idę gotować obiadek. Dzis żeberka, młoda kapusta i ziemniaczki . Spadam, bo w końcu panna moja zasnęła. Jaka głodna jestem pa |
|
|
|
#3773 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7561019]I Maja i Ola cudowne
Olcia super futbolistka Cytat:
Cytat:
pięknie za miłe komentarze pod jej adresem [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7561019]Ivy: zupki robie bardzo geste i wtedy dodaje 60 ml mleka , rano kaszka czyli 180 ml, ptem budyn lub kisiel lub ciasteczko z mlekiem ok 150 ml, i wieczorem ok 180 ml, czyli dziennie wychodzi od 400- 500 ml, wszedzie to mleko upycham No wlasnie, a jesli mam kaszke mleczna, do zrobienia tylko na wodzie to jak to liczyc [/quote]No to chyba i ja w zupkach będę upychać mleko, wprawdzie Olcia je moje, ale muszę wyeliminować część karmień. [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7561019]I Tak sie zajelam tropieniem, ze nie zaniepokoilo mnie milczenie ze strony Oliviera, a powinno bylo, jak zerknelam to juz bylo za pozno, wiadomo co zastalam, obsrane od stop po pachy dziecko, bez porannej kapieli sie nie obeszlo [/quote]![]() --------------------- No więc poszło chyba całkiem nieźle. Olcia zjadła o 9:30 pół porcji kaszki z owocami (zrobioną na 60ml mleka) i potem dopiero o 13 obiadek. O 14:30 serce zaczęło mi się krajać i podałam jej cyca (sama się ubiczuję |
||
|
|
|
#3774 |
|
Raczkowanie
|
witajcie po dluzszej przerwie! moze zamiast podejmowac kolejna probe (daremna
) przeczytania zaleglosci, to najpierw napisze co u nas:Macius zdrowiutki, rozwija sie wzorowo i rosnie jak na drozdzach (wazy juz 8.5kg a wzrostu ma 74cm), zebow na razie brak i nie zanosi sie na to by w najblizszej przyszlosci sie pojawily, turla sie na boczki jak wariat odkad sie nauczyl przewracac na brzuszek, ale siedziec jeszcze nie siedzi ani nie raczkuje. ja pracuje ostro i jeszcze w domu przesiaduje wiec ostatnio komputer mi sie tylko z praca kojarzy, fuj... stad tez moje wizazowe zaleglosci sie nagromadzily ![]() dalej karmie go piersia i odciagacz pracuje pelna para, ostatnio z tego wszystkiego mi sie popsul (jak mocniej nacisne dzwignie to ta biala uszczelka wpada mi do srodka - strasznie to wkurzajace ja nie wiem czy to normalne zeby tak szybko sie te uszczelki zuzywaly? az tak mocno nie naciskam znow... wiecie moze gdzie mozna dokupic takie uszczelki aventu? bo przeciez nie bede reklamowac calego laktatora...?a kupilam mu ostatnio bebilon pepti zeby go troche uniezaleznic od siebie - niedlugo jedziemy na 3 dni na wesele daleko wiec chcialam zeby mama moja mu dawala sztuczne. no ale cwaniak nawet slyszec nie chce o tym mleku - juz go chce oszukac i mu mieszam z moim, dodaje kleik kukurydziany i owoce i podaje jak juz prawie spi - nic z tego, konczy sie to zawsze awantura... ![]() ![]() Macko wprawdzie ma juz debiut bez rodzicow bo wyjechalismy na 2 dni w dlugi weekend bez niego na Slowacje (jakos nie mozemy mu tego paszportu wyrobic... wyrabiala ktoras z was moze?) no ale wtedy zgromadzilam zapas mleka a teraz z zepsutym odciagaczem to by mi wieki zajelo... a spisywal sie dziadkom bardzo dzielnie w ogole to ma przy nas niezla szkole biedaczek - ostatnio zmarl moj bliski wujek i pojechalismy wszyscy na pogrzeb do Warszawy, no a Maciek sila rzeczy ze mna bo tatus jak zwykle w delegacji, no i bylam w szoku jak dobrze zniosl dluga podroz, tylu nowych ludzi, nowe otoczenie... bylam z niego bardzo dumna jakby mi ktos 3 miesiace temu powedzial ze moje dizecko bedzie takie grzeczne to bym na pewno nie uwierzyla ![]() no i na koniec fotki Maciusia
|
#3775 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3776 |
|
Rozeznanie
|
Hej jestem, ale zaraz uciekam, bo "muszę spełnić małżeńskie obowiązki"
![]() Witaj Anulo, Maciuś uroczy, taki dorosły sie wydaje. Paszportu nie wyrabiałam, nie pomogę. Gratuluję stopniowego odcinania pepowiny. 24 maja mam spotkanie klasowe, nie wiem czy pójdę, bo Agatka jest cyckowa, poza tym wolę być z nią niż gdzieś wyjśc i martwić się czy wszystko ok |
|
|
|
#3777 |
|
Wtajemniczenie
|
przeczytalam,obejrzalam. wpadne w weekend, bo tez sie doluje. podobnie jak Was kolezanki boli mnie ignorancja i lekcewazenie
Bilety do Hiszpanii na 10 dni kupione. buziaki ps. dziewczynki powalajace. Olcia z pampresem i Majunia chodzaca
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7568992]Halooo, wszyscy w dolach siedza
[/quote]ja jestem - i tyż nie mam z kim gadać ![]() (małż się za projekty wziął i chyba z pół nocy mu zejdzie )
|
|
|
|
#3779 |
|
Rozeznanie
|
Z wieczora też mi humorek dopisuje (dziś)! Spędziłam dziś bardzo miły dzień u koleżanki! pojechałam tuż po tym jak rano się zameldowałam a wróciłam o 18:30 i było wery panu simpatik jak ja to mówię z jednym tylko meble nowe do siebie kupię jak dzieci odchowam do 4- 5 lat, bo to co zobaczyłam u koleżanki troszkę mnie zmartwiło. Oczywiście nie jest regułą że wszystkie niszczę ściany i meble ale na razie zostaję przy tych starych gratach!
![]() Ogólna cisza tu ale za to zdjęcia Oli a szczególnie to z piłą wynagradzają wszystko ![]() Pioss uspokoiłaś mnie na razie nic nie mam jak tu włażę ale nawet nigdy sę dokładnie z regulaminem nie zapoznałam a teraz jak to napisałam to już myślę czy skasować czy nie? bana za to też można dostać? dobra jajek sobie nie robię bo naprawdę wywołam wyrzucenie! och nie preżyłabym tego ![]() A u nas w Tesko nie dowieźli jeszcze tych namiotów! wogóle w Avansie poluje na radiobudzik Sony za 30 zł i też do pipidówka nie dowieźli! Och ten krem Nivea! |
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7569465]Czesc Prima
jak tam, sherlocku, wybadałaś o co chodzi z banem? A tak przy okazji - to w Auchanie teraz w promocji mnóstwo "dmuchańców" - baseników. Te dla maluszków mają dmuchane dna (więc są mięciutkie), dodatkowo daszki, pałąki i przyczepiane dmuchane zabawki Ceny ok (jako dobra mamuśka kupiłam ...trzy ![]() )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

Mała była bardzo grzeczna i wypiła cały soczek z kubeczka i potem zasnęła. Teraz będę ją kąpać i karmić a potem zobaczymy.

w tym czasie umyłam okna i parapet, zrobiłam porządek w kwiatach posprzątałam balkon, zrobiłam 3 prania i ogólnie posprzątałam. Potem poszliśmy po Kaca i wracając po zakupy. Po południu uciął sobie kolejną drzemkę ok 30 minutową.
. A mój mąż próbował bronić kolegę, choć trudno mu było znaleźć jakiekolwiek rozsądne argumenty. Popłakałam się, powiedziałam, żeby nie pytał mnie więcej o zdanie, skoro się z nim nie liczy i zamnkęłam się w pokoju. Dobija się do drzwi od 10 minut...
czy 7 czerwca mu pasuje. Odpisał, że tak
.
. Jaś wczoraj spał 3,5 godziny, a ja czekałam na pobudkę i spacer
No a teraz moja królewna ucięła sobie drzemkę. Taka ładna pogoda a mnie się tak nie chce iść na dwór
. Jestem zmęczona i nie do życia.

), a on mi wmawia od dłuższego czasu, jaki on ach i och. Dodam, że kolega miał bardzo brzydki zwyczaj pożyczania od mojego kochania (na studiach kiedy byli) drobnych kwot (10,20zł), a potem dziwnym trafem dostawał zaćmienia umysłu i sklerozy, że pożyczał i że należało oddać. Nie lubię takich ludzi. 
), kamienie w domu, na dworze... karmienie przez męża, karmienie przeze mnie, różne rodzaje mleka: Nan, Bebilon, Enfamil, moje...
w imieniu Mai, właśnie podśpiewuje w łóżeczku

[/quote]
ale przykro mi się zrobiło ja czytam że płaczesz! oj faceci są jak dzieci! po co pytają? wogóle te obrony kumpli...ale jesteście wspaniałą parą i już napewno jest lepiej i bedzie coraz lepiej!
rozbrajająca...
.