|
|
#1081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Zizuś, wszystkiego najcudowniejszego
) dużo zdrowia (tego nigdy za wiele) boskich kosmetyków i w ogóle wszystkiego naj naj naj![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
jeszcze to bolące podbrzusze ekhem.Cytat:
te musy
|
|
#1082 |
|
Wtajemniczenie
|
Odkryłam cos takiego jak kolory i styl profilu w edytorze profilu.
Więc się nie przestraszcie, jak mój profil będzie regularnie zmieniał barwy i mienił się kolorami tęczy, bo ja mam tendencję to silnego personalizowania wszystkiego co się da hehe |
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Zizou - wszystkiego najlepszego z okazji imienin: dużo zdrówka, radości i szczęścia.
Marta - ucz się pilnie do tego egzaminu i pokaż temu facetowi na co Cię stać. A co. Tru - cieszę się Twoim szczęściem. Będziesz wyglądała w tej sukni jak prawdziwa Królowa. Fajny ten depilator która pokazałaś Evitko.
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1085 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Tru
Cytat:
Zizek najlepszego
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie jest pokazana fryzurka jaką będzie miała Tru? Chętnie zobaczę.
![]() Dziewczyny, czy ten depilator byłby ok? http://www.allegro.pl/item365156051_...eversoft_.html Lub ten: http://www.allegro.pl/item361451244_...62zl_k_ow.html Wolałabym kupić jakiś tańszy model ponieważ obawiam się czy będę w stanie go używać?
|
|
|
|
#1087 |
|
Wtajemniczenie
|
Asik, Ja mam Brauna bardzo podobnego to tych z aukcji, i jestem bardzo zadowolona. Wcześniej miałam phillipsa i był gorszy - wolniej depilował przede wszystkim.
Ogólnie polecam depilatory z pęsetami zamiast dysków, sa dokładniejsze |
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
AsikS ja też myślę nad jakimś Braunem
|
|
#1089 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Ola pokazała nam ją podczas naszego spotkania. Takie antyczne upiecie Co do depilatorów-mam zwykłego prostego Philipsa od 7 lat |
|
|
|
|
#1090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czy depilacja boli bardziej niż wosk czy mniej? |
||
|
|
|
#1091 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Wróciłam, żyję, nie bolało.
I po strachu. Za dwa tygodnie następny ząb.
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Oj tak. Pan doktor za moją szczękę pojedzie na wakacje, a ja nie będę kupować zbędnych kosmetyków.
|
|
#1094 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Gdybym tylko miała warunki, to już trzy lata temu spokojnie mogłabym być dzieciata. ![]() I czuję się już trochę staro. Koleżanka z klasy mnie ostatnio zaprosiła na swój ślub.. true, sukienka boska!!
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My musimy jeszcze trochę poczekać, bo mam nadzieję że Tru pokaże nam fotki z uroczystości.
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
doszla moja peach bronze. jest bardzo ladna, efekt brzoskwiniowo-zloty. jutro pierwsze testy na twarzy
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1098 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co to za glinka? Możecie mi dać jakiegoś linka? Gdzie ją można kupić? Cytat:
Ja też mam Brauna, juz 8 lat. Bardzo szybko można przyzwyczaić się do bólu podczas depilacji i nie odczuwać go. Niestety, wcale tak nie jest, że nogi są gładkie przez 2 tygodnie. Ja właściwie depiluję je co 2 dni, bo denerwuje mnie choćby najmniejszy włosek. Wszystkiego dobrego Gratuluję!Cytat:
Ja też nigdy nie wiem, ile mam lat Zawsze mówię rok mniej![]() ![]() Cytat:
To jeszcze baaardzo młoda jesteś Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asieńko, przede wszystkim polecam zdecydowac się na brauna- raz że dobre, a dwa że oni mają permanentną "promocję" że jak nie będziesz zadowolona możesz w ciągu 30 dni odesłać do producenta i dostaniesz jase spowrotem. Ja własnie dlatego wybrałam ten. Zresztą od kilku lat zabierałam się do kupna depliatora jak pies do jeża, bo bałam się że nie wytrzymam bólu. A się okazało że ból był absolutnie minimalny i to tylko za pierwszym razem. No i jest przestawka golarkowa, bardzo się przydaje np. do pach albo bikini I ma takie fajne podświetlanie które bardzo ułatwia depilację, bo naprawdę widać więcej włosków, rękawicę lodową (używałam kilka razy, bo potem już była zbędna, bo nie bolało). No i ładny jest ![]() tamtych tańszych nie znam, ale wybierając swój kierowałam się ilością pęset- mój ma 40 par, a tamte 20, a ponoć im więcej tym szybciej i mniej boleśnie depiluje Ja bardzo polecam. Szczególnie że w razie co można oddać
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Serenite chodzi nam o ta glinke
http://apmp.natura.xip.pl/product_in...roducts_id/309nie wytrzymalam i maznelam sie peach bronze pieknie podkresla policzki, ma sie wrazenie lekkiego musniecia sloncem wiec chyba zrezygnuje z zakupu bronzera, szachownica mimo ze lekko polyskujaca wystarczy mi w zupelnosci, zwlaszcza ze efekt piekny ![]() zrobilam torcik serowy na zimno, wlasnie sie chlodzi Hexx jutro wrzuce zdjecia porownawcze pudrow, obiecuje
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
zizou
![]() Czy można ją kupić tylko przez internet? |
|
|
|
#1102 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za komplement ![]() Cieszę się, że facet się zlitował-musiał sobie pogadac i tyle ![]() Cytat:
![]() Ja też tak mam, że akurat jak nie mam kasy to milion rzeczy mnie kusi, teraz np. nie moge w ogóle wchdzić na truskawkę ani na wątek truskawkowy... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Teraz nie pracuję w zawodzie. Jakbyś miała uważac na wszystko to chyba byś się jeszcze bardziej rozkojarzyła, te testy i tak są skonstruowane tak, że po jakimś czasie człowiek przestaje udawać. Niektóre np. MMPI mają opracowane wykresy odpowiedzi-jak odpowiada kłamca, jak ktoś kto chce pokazac się w lepszym świetle, jak ktoś na chybił trafił. Można patrzec na oczy-ale to Snow będzie pewniej lepeij pamiętać - gdzie idą oczy jak ktoś zmyśla, kłamie, przypomina sobie ![]() Kontaktem wzrokowym tez za bardzo nie męcz żeby ktoś nie odebrał twojego wzroku jako "wyzwanie", uśmiechaj się i pamiętaj, że najwazniejsze jest pierwsze wrażenie. No i bądź sobą, może to nie jakieś bardzo odkrywcze rady, ale na prawdę nakwazniejsze ![]() Cytat:
Wiesz co, chyba szlag trafi tę fryzurę BO okazało się, że welon należy upiąć wysoko, nad kokiem. A ten mój był dość nisko-no OK, Inga go zamota wyżej, ale wtedy nie będzie miejsca na tę plecionkę, bo zamiast iść w dół wyszłaby poziomo i dość krótka.. musze do niej iść, może coś poradzi..Pokazałam dziewczynom z aparatu, kiedy wybrałyśmy się na Skarby Urody. To były głownie 2 filmiki więc nawet nie mam ich tu jak umieścić Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tym staro to nie przesadzaj co, bo poczułam się jak dionozaur nagle
|
|||||||
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
mozna szukac w sklepikach ze zdrowa zywnoscia
ja kupowalam przez internet.
|
#1104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu muszę się zdecydować bo kto nie ryzykuje, ten nie żyje. A może się okazać że wcale nie taki diabeł straszny. ![]() Cytat:
Oby jeszcze pogoda Wam dopisała. Dziewczęta - studentki, nie mówcie tak o swoim wieku, bo co mamy powiedzieć my - już starsze babki pracujące i dawno mające ukończoną edukację? Haha.
|
||
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabyś podać przepis? Bo od kilku dni mam ochotę na sernik na zimno
![]() Cytat:
![]() Tru znasz może jakąś fajną stronkę, żeby poczytać o AC? Bo mnie zaciekawiłaś
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Estello to przepis nigelli z express
z moimi modyfikacjami na tortownice o srednicy 24/26 cm ![]() spod: 300g herbatnikow/ciastek typu digestive trzy lyzki masla herbatniki zmielic na pyl, dodac stopione maslo, wymieszac, wylozyc do tortownicy i ugniesc. wsadzic do lodowki. masa: 500g serka kremowego [ja dalam doktora etkera ]sok z polowki cytryny to razem wymieszac i dodac 500ml smietany kremowki ubitej na sztywno, wymieszac delikatnie i doslodzic cukrem pudrem do smaku [ja dalam calkiem sporo cukru pudru, bo sok z cytryny skutecznie skwasil mase ]mase wylac na spod, wlozyc do lodowki na jakies trzy, cztery godziny. podawac z konfitura wisniowa/truskawkowa.
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, że w relacji "na żywo" trudno jest to kontrolować-no chyba, że sobie atropinę wkroplimy, ale to byłaby chyba przesada mnie chodziło bardziej o to, że np. jak sobie coś przypominamy to patrzymy (strzelam, bo nie pamiętam) w górę w prawo, a jak zmyślamy to w bok, w lewo itp.Co do stron to powiem Ci, że zawsze miałam tyle materiałow z uczelni, biura karier, w którym pracowałam i ze szkoleń, że nigdy nie szperałam w necie. Ćwiczenia stosowane do AC często specjalnie nie są ujawniane żeby nie można się było przygotować, ale niektóre standardowe podaje się już jako przykłady powszechnie. Generalnie ważne jest żeby współpracować, a nie dyrygowac w zadaniach grupowych ![]() Tutaj jest wszystko opisane od a do z: http://www.pracuj.pl/kariera-studium-przypadku.htm
|
|
|
|
|
#1108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje jeszcze raz za wytyczne ![]() Mleczko kupione i juz przetestowane,efekt bajeczny czyli taki jakiego oczekiwalam,poza tym przyjemna konsystencja mleczka-dosc szybko sie wchlania,nie jest lepiace i mozna spokojnie narzucic cos z ciuchow na siebie![]() Zapach ok-poki co ![]() Cytat:
Dzisiaj tylko przelotem,milej nocy
|
|
#1109 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, ż enie ma ciemnej chciałam tez poniuchać zapachy BS ale ta sprzedawczyni tak się we mnei wgapiała jak otworzyłam jedną szminkę, ż euciekłam natychmiast :/Myślałam o bezpośrenim zamówieni u Benefita ![]() Cytat:
Cytat:
To i ja życzę czego Dusza zapragnie Cytat:
)ten żółty odcień trzyma mnie przy nim ![]() Cytat:
![]() Zdenerwowałam się rocznym brakiem swetra rozpinanego, powiedziałam sobie że nie wyjdę ze sklepu póki nie kupię czegokolwiek- łaziłam po G.Kazimierz prawie 3 godziny i wreszcie kupiłam- oczywiście w HM (to jednak jest porządny sklep )W SP dpstałam kilka filtrowych próbek od miłej konsultantki ![]() Odłaczyłam się od wątku "akcjowego" dodatkowo od poniedziałku zuzyłam 7 próbek saszetkowych ![]() Nabyłam nowego TS i JOYa ale ostatnio mam taki kocioł, ze nie wiem kiedy to czytać (te notatki co miałam przepisac 3 dni temu to jednak skserowałam )I jeszcze zaczął nam się eksperyment na uczelni- pilnuję szczurki podczas pływania w duzym akwarium
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

) dużo zdrowia (tego nigdy za wiele) boskich kosmetyków i w ogóle wszystkiego naj naj naj

ekhem.
Po 3 dniach już mam mniejsze pory :szok:

a paczula nic a nic, tylko ślicznie czyści. Mam nadzieję że się skóra przyzwyczai, choć na razie muszę się zmuszać do nakładania białej
no mam 
... Będę w czerwcu przechodzić test psychologiczny multiselect. Wiesz coś na temat tego, na co psycholog prowadzący zwraca uwagę poza odpowiedziami na pytania? Tzn. czy prócz takich bajerów jak postawa otwarta, swoboda odpowiedzi, utrzymywanie kontaktu wzrokowego, szukanie odpowiedzi "po lewej stronie" jeszcze na coś powinnam uważać?
a ja potrzebuje czegos w odcieniu lekko wypieczonego herbatnika