Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-15, 11:53   #1051
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
zizou - Zosiu - nie masz dzisiaj przypadkiem imienin? Tam na górze strony tak napisali
Wszystkiego najcudniejszego Mnóstwo kosmetycznych błyskotek
no mam dziekuje
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 12:30   #1052
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
ziz dobrze prawisz

Ja moich nakładek praktycznie nie używam, dostałam całość, więc nie narzekam ale sama bym kupiła raczej bez bajerów, ew. z golarką, bo używam jej do ud. Zresztą, co do nich, to w lecie się zmuszam do depilatora, ale booooli.

Moja dieta poszła w kąt Mam od rana kiepski humor, poszłam do sklepu kupić sobie śniadanie i zamiast czegoś zdrowego kupiłam dwie paczuszki herbatników BeBe, dwie słodkie bułki, kawę waniliową i Kubusia
Właśnie wcinam jedną bułkę, a właściwie bułę, bo jest ogromna - pychota, ale ile to musi mieć kalorii...

zizou - Zosiu - nie masz dzisiaj przypadkiem imienin? Tam na górze strony tak napisali
Wszystkiego najcudniejszego Mnóstwo kosmetycznych błyskotek
O Ziz! wszystkiego najsłodszego i najcudowniejszego
Ja też mam zwykłego Brauna, ma chyba z 6 lat, ale działa bez zarzutu
Snow, jeden dzień dziecka z kaloriami nic złego Ci nie zrobi

A ja byłam dziś rano na przymiarce sukni...ale fajnie tak w niej stać
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 12:44   #1053
zizou
Zakorzenienie

tru dzieki

a kiedy te wazny dzien?
Stary 2008-05-15, 12:48   #1054
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
tru dzieki

a kiedy te wazny dzien?
Za 9 dni!
Stary 2008-05-15, 12:56   #1055
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Za 9 dni!
wow zazdroszcze
Stary 2008-05-15, 13:05   #1056
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Za 9 dni!
O mamo, fajnie tak
Ciekawe czy ja kiedyś dożyję takiego momentu

ziz dołączam się do życzeń

Ale dziś upał A jutro muszę jechać na uczelnię, kipnę w tym skwarze.
Wogóle to mi się cały czas wydaje, że dziś piątek jest, nie wiem czemu
Stary 2008-05-15, 13:15   #1057
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
O Ziz! wszystkiego najsłodszego i najcudowniejszego
Ja też mam zwykłego Brauna, ma chyba z 6 lat, ale działa bez zarzutu
Snow, jeden dzień dziecka z kaloriami nic złego Ci nie zrobi

A ja byłam dziś rano na przymiarce sukni...ale fajnie tak w niej stać
No jakoś przeżyję - w weekend najwyżej zakatuję się na siłowni i aerobiku

Na pewno wyglądasz w sukni pięknie i olśniewająco, mam nadzieję, że się podzielisz tu z nami choćby jednym zdjęciem już po wszystkim!

Cytat:
Za 9 dni!
Jejku jak blisko...

isa czemu miałabyś nie dozyć Mnie tam do takich decyzji niespieszno... Gdyby mi się teraz chłopak oświadczył to chyba bym padła z zaskoczenia i przerażenia Jeżeli miałabym brać ślub, to na pewno po studiach itp.

A zresztą, ja się zatrzymałam wiekowo chyba na poziomie 20-stki. Normalnie muszę się doliczać ile mam lat - wczoraj byłam na prześwietleniu zatok, kobieta pyta o wiek a ja "yyy, eeeee, 23" Wciąż mi się wydaje, że mam 20, a moje siostry 18 (są między nami dwa lata różnicy)
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 13:17   #1058
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
A zresztą, ja się zatrzymałam wiekowo chyba na poziomie 20-stki. Normalnie muszę się doliczać ile mam lat - wczoraj byłam na prześwietleniu zatok, kobieta pyta o wiek a ja "yyy, eeeee, 23" Wciąż mi się wydaje, że mam 20, a moje siostry 18 (są między nami dwa lata różnicy)
Ja też czuję jakbym zatrzymała sie na tym wieku a mam już znacznie, znacznie więcej latek Jeszcze dwa lata temu przy zakupie alkoholu panie w sklepie życzyły sobie zobaczyć mój dowód
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 13:20   #1059
isa666
Zakorzenienie

snow wiesz, ja bym może i chciała dożyć tylko kandydatów jakoś niestety brak
Prawie wszystkie moje koleżanki wyszły za mąż już, niektóre jeszcze w liceum i się czuję jakoś tak staro A tu nawet ani chłopaka, ani męża tymbardziej nie mam.

Ja się czuję wiekowo na jakieś kurka 16-18, no góra 20(a mam prawie 22); ciągle mi sie zdaje, że ja jeszcze takie duże dziecko jestem Ciągle z nostalgią wspominam czasu liceum a tu już studia prawie lada moment skończę, bo ileż to jest rok
Stary 2008-05-15, 13:22   #1060
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Ja też czuję jakbym zatrzymała sie na tym wieku a mam już znacznie, znacznie więcej latek Jeszcze dwa lata temu przy zakupie alkoholu panie w sklepie życzyły sobie zobaczyć mój dowód
A to ja miałam odwrotnie - jak poszłam robić zdjęcie do świadectwa z ósmej klasy (czy coś takiego, w każdym razie na koneic podstawówki), to pani fotograf zapytala, czy to na maturalne Poczułam się staro Chociaż faktem jest, że wyglądałam jak na swój wiek poważnie. Nawet w czasach liceum osoby nie znające mnie ze szkoły itp. myslały, że studiuję

Ale najstarzej czułam się wybierając fundusz emerytalny w wieku 19 lat

isa ja bym nie chciała w tak młodym wieku podejmować tak powaznych decyzji. Wszyscy w mojej rodzinie - rodzice, siostry mamy - brali ślub w przedziale 25-28 lat i mnie się to wydaje odpowiednim wiekiem Nie byłabym wczesniej gotowa na taką poważną życiową decyzję. Oczywiście absolutnie nie krytykuję osób, które biorą ślub wcześniej - po prostu ja bym nie chciała.
Stary 2008-05-15, 13:25   #1061
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
wow zazdroszcze
Ja Ci będę za rok zazdrościć tych wszystkich przygotowań, fajne to jest, mimo, że czasem trochę nerwów po drodze bywa
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
O mamo, fajnie tak
Ciekawe czy ja kiedyś dożyję takiego momentu

ziz dołączam się do życzeń

Ale dziś upał A jutro muszę jechać na uczelnię, kipnę w tym skwarze.
Wogóle to mi się cały czas wydaje, że dziś piątek jest, nie wiem czemu
W Łodzi tez gorąco, muszę pozasłaniać żaluzje w pracy żeby było chłodniej
Cytat:
No jakoś przeżyję - w weekend najwyżej zakatuję się na siłowni i aerobiku

Na pewno wyglądasz w sukni pięknie i olśniewająco, mam nadzieję, że się podzielisz tu z nami choćby jednym zdjęciem już po wszystkim!

Jejku jak blisko...

isa czemu miałabyś nie dozyć Mnie tam do takich decyzji niespieszno... Gdyby mi się teraz chłopak oświadczył to chyba bym padła z zaskoczenia i przerażenia Jeżeli miałabym brać ślub, to na pewno po studiach itp.

Pewnie, że pokażę narazie załączam zdjęcie modelki w mojej sukni
Ja też jakoś się dziwnie czuję z upływającymi latami..Snow ja się broniłam 3 lata temu, a wciąż mam wrażenie jakbym była studentką tym bardziej, że podobno wyglądam młodo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brandon_2.JPG (45,4 KB, 64 załadowań)
Stary 2008-05-15, 13:28   #1062
snowqueen
Zakorzenienie

tru jaka przepiękna suknia Będziesz wyglądać bosko!!
Bardzo dobrze się czuć mlodym duchem
Stary 2008-05-15, 13:28   #1063
joanaros
Zakorzenienie

truheart bardzo ładna sukienka
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 13:31   #1064
isa666
Zakorzenienie

snow u mnie w rodzinie też jest jakaś "tradycja" późnego żenienia się, ale z 2 strony dziwnie się czasem czuję wśród koleżanek-rówieśniczek narzekających na swoich mężów i opowiadających o dziecięcych kupkach(bo prawie wszystkie te co już mężate mają dzieci)
Jeśli się mi kiedyś jakiś kandydat na męża trafi to na pewno się spieszyć nie będę do ołtarza(no chyba, że mi już wtedy 40 stuknie ).

tru bardzo ładna ta suknia

Idę na łąkę, nazbieram sobie jakichś kwiotków polnych na bukiet do pokoju
Stary 2008-05-15, 13:37   #1065
snowqueen
Zakorzenienie

isa ja jak w zeszłym roku, kiedy wyjście za mąż planowało jakieś 4 czy 5 koleżanek z roku, i słyszałam komentarze "no w końcu Ci się oświadczył, ilez można czekać" to przecierałam tylko oczy ze zdumienia

A dzieci to przed 30-stką nie wchodzą w grę
Dzisiaj koleżanka z pracy przyszła na chwilkę ze swoim 10-dniowym synkiem - przesłodki, ale ja nie mam żadnego instynktu macierzyńskiego, nie budzą się we mnie uczucia w stylu "też chcę takiego bobaska"

Też chcę na łąkę!!! Fajnie masz... Ja mogę sobie wyjść najwyżej na stoisko ogrodnicze niedaleko miejsca mojej pracy
Stary 2008-05-15, 13:38   #1066
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
tru jaka przepiękna suknia Będziesz wyglądać bosko!!
Bardzo dobrze się czuć mlodym duchem
Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
truheart bardzo ładna sukienka
Cytat:
tru bardzo ładna ta suknia
Dzięki dziewczyny
najśmieszniejsze, że zanim ją wybrałam to chciałam białą i koronkową-a wybrałam gładką, złotą i jedwabną. Nie ma jak kobiece zdecydowanie
Stary 2008-05-15, 13:40   #1067
evitka21
Zakorzenienie

jeśli chodzi o depilator to ja mam taki: BRAUN 5585 klik
i jestem z niego mega zadowolona. I powiem wam że są ogromne różnice cenowe między np. allegro czy sklepami netowymi , a np .mediamarktem.
Kupowałam w grudniu i zapłaciłam 269zł , podczas gdy w "normalnym" sklpeie kosztował 499zł (nie wiem jak teraz)

i nawet bikini nim traktuję (ale tylko tzw. boczki) i parę razy zdarzyło mi się wąsik pojechać (on ma specjalną nakładkę), no ale to już bolało

______

zamówiłam na tru kompakt diora forever i (skuszona przez pakostę) incanto shine 50 ml , mam już shipment ststus i czekam na dostawę (tzn. płaci mężuś jako prezent na zbliżające się urodzinki)

zizou, wszystkiego najcudowniejszego z okazji imienin

truehart, Tobie (wam) życzę wszystkiego najkochańszego na nowej drodze życia

________
a jeśli chodzi o młody wygląd to ja mam 24 lata i mówią że wyglądam na 15 (czasem), jestem mała i drobna.....
a mój mąż ma 35 lat(niektórzy mówią że wygląda nawet na więcej- w zeszłym roku sąsiadka informowała mnie że teraz gdzieś tam są bezpłatne badania dla 40-latków i żebym mężowi powiedziała..... ), no i jak razem idziemy, to nas nas patrzą jak na idiotów, a jak idziemy za rękę to na TŻ patrzą jak na pedofila..... a jakby tego było mało to ja mam 160 cm wzrostu , a on ma 198cm.....
no i juz nie mówię o tym że wszędzie mi walą na "ty", a jak widzą obrączkę na palcu, to sobie pozwalają na komentarze w stylu, "taka młoda jesteś dziewczyna i mężatka"

A kolejna wkur.... rzecz to że muszę się wszystkim opowiadać (tzn. nie muszę i tego nie robię, ale mnie same te poytania denerwują), dla czego tak (niby) wcześnie wyszłam za mąż (21 lat). Po prostu ja się wtedy ich pytam: dlaczego ludzie się pobierają? i czy jak bym pocekała rok to by też byczy dwa, to by tez było za szybko, czy może akurat i już wtedy by mnie nie gnębili głupimi pytaniami.....

A jeszcze w sprawie zbytniej pouchwałości....
Moja koleżanka miała fajny sposób na takich co jej na ty mówili. Pracuje jak kasjerka i jak jej babka coś tam zaczęła "tykać" to ona od razu do babki "ok., możemy być na <<ty>>, czemu nie " i kontynuuje rozmowę, no babeczka jednak wolała być " na pani"......

______

tru, sukienka piękna! mam nadzieję że uraczysz nas jakimiś fotkami po ślubie.....

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 13:51   #1068
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny
najśmieszniejsze, że zanim ją wybrałam to chciałam białą i koronkową-a wybrałam gładką, złotą i jedwabną. Nie ma jak kobiece zdecydowanie
Jest piękna, naprawdę, sama bym mogła taką mieć za lat ileśtam

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość

A kolejna wkur.... rzecz to że muszę się wszystkim opowiadać (tzn. nie muszę i tego nie robię, ale mnie same te poytania denerwują), dla czego tak (niby) wcześnie wyszłam za mąż (21 lat). Po prostu ja się wtedy ich pytam: dlaczego ludzie się pobierają? i czy jak bym pocekała rok to by też byczy dwa, to by tez było za szybko, czy może akurat i już wtedy by mnie nie gnębili głupimi pytaniami.....
Nie dziwię się, że Cię to denerwuje. Skoro ktoś decyduje się na ślub, oznacza, że jest na to gotowy. Ja wiem, że nie byłabym np. w tej chwili, po prostu nie dojrzałam chyba do tego... Każdy jest przecież inny Dziwię się takim pytaniom.

Zresztą ja ogólnie nie lubię wtrącać się w życie innych, nigdy nie pytam o rzeczy, które zupełnie nie są moją sprawą itp. Uważam to za niegrzeczne Co innego, jeśli ktoś sam o czymś mówi czy opowiada...
Moja przyjaciółka brała ślub w wieku 22 lat i wiem, że była na to w 100% gotowa i pewna swojej decyzji, zresztą jej obecny mąż również, sa bardzo szczęśliwi. Wiek nie ma nic do rzeczy.
Stary 2008-05-15, 13:52   #1069
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Też chcę na łąkę!!! Fajnie masz... Ja mogę sobie wyjść najwyżej na stoisko ogrodnicze niedaleko miejsca mojej pracy
Już wróciłam, bo burza idzie(już grzmi ). Nazrywałam szybko takich żółtych kwiatuszków tuż za domem.
Poszłabym dalej, ale się boję kleszczy i innych stworzeń, które w trawie siedzą a mam króką spódniczę i jeszcze bym coś przytargała do domu na nogach
Stary 2008-05-15, 14:00   #1070
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
rzyrafko boje sie troche tego hoola - on dosyc ciemny jest chyba a ja potrzebuje czegos w odcieniu lekko wypieczonego herbatnika a nie murzynka aczkolwiek mat ma hoola piekny

a bambusa ukradla mi albo mama albo przyjciolka. no tak z nimi mam - co lesze to zabieraja. ja w sumie dluzna nie pozostaje bo tez pare rzeczy mamci zakosilam
Hoola jest na pewno ciemniejszy od Bambusa i bardziej żółty.

Cytat:
Pewnie, że pokażę narazie załączam zdjęcie modelki w mojej sukni
Ja też jakoś się dziwnie czuję z upływającymi latami..Snow ja się broniłam 3 lata temu, a wciąż mam wrażenie jakbym była studentką tym bardziej, że podobno wyglądam młodo
Przepiękna sukienka.

Ziz, wszystkiego najlepszego!

Dziewczęta trzymajcie za mnie kciuki - idę do dentysty!
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 14:11   #1071
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez mam-Castoramę i Praktikera, jakieś kwiatki tam też sprzedają
Cytat:
truehart, Tobie (wam) życzę wszystkiego najkochańszego na nowej drodze życia

________
a jeśli chodzi o młody wygląd to ja mam 24 lata i mówią że wyglądam na 15 (czasem), jestem mała i drobna.....
a mój mąż ma 35 lat(niektórzy mówią że wygląda nawet na więcej- w zeszłym roku sąsiadka informowała mnie że teraz gdzieś tam są bezpłatne badania dla 40-latków i żebym mężowi powiedziała..... ), no i jak razem idziemy, to nas nas patrzą jak na idiotów, a jak idziemy za rękę to na TŻ patrzą jak na pedofila..... a jakby tego było mało to ja mam 160 cm wzrostu , a on ma 198cm.....
no i juz nie mówię o tym że wszędzie mi walą na "ty", a jak widzą obrączkę na palcu, to sobie pozwalają na komentarze w stylu, "taka młoda jesteś dziewczyna i mężatka"

A jeszcze w sprawie zbytniej pouchwałości....
Moja koleżanka miała fajny sposób na takich co jej na ty mówili. Pracuje jak kasjerka i jak jej babka coś tam zaczęła "tykać" to ona od razu do babki "ok., możemy być na <<ty>>, czemu nie " i kontynuuje rozmowę, no babeczka jednak wolała być " na pani"......

______

tru, sukienka piękna! mam nadzieję że uraczysz nas jakimiś fotkami po ślubie.....
Dzięki Evitko za życzenia
Pewnie, że każdy podejmuje tę decyzję kiedy sam czuje, że przychodzi czas, a to czy człowiek ma wtedy 20 czy 30 czy 40 lat to kwestia drugoplanowa, bo i tak najważniejsze jest uczucie, które przeciez jest w związku najważniejsze
Cytat:
Już wróciłam, bo burza idzie(już grzmi ). Nazrywałam szybko takich żółtych kwiatuszków tuż za domem.
Poszłabym dalej, ale się boję kleszczy i innych stworzeń, które w trawie siedzą a mam króką spódniczę i jeszcze bym coś przytargała do domu na nogach
Ach, też Ci zazdroszczę, że wychodzisz za dom, a tam łąka...
W niedzielę jadę do rodziców się zrelaksować, napaliłam się na opalanie na tarasie, a tu akurat burze zapowiadają

Ice dziękuję nie bój się, nie będzie tak źle u dentystki
Stary 2008-05-15, 14:20   #1072
isa666
Zakorzenienie

tru nie ma co zazdrościć, z jednej strony niby łąka a z drugiej główna droga krajowa i śmigające tiry + remonty Choć jak na łąkę wyjdę to przynajmniej tam spokój
No, ale ostatnio przez te kleszcze i inne żyjątka(bo ludzie nie wypalają ani nie koszą trawska i rosną 2-metrowe chaszcze) boję się zapuszczać dalej a są tam niezłe hektary łąk do zwiedzania Nawet sarenki można spotkać. I bezpański sad jest a w nim jabłka, gruszki, jeżyny, porzeczki itp Tylko latem tam zarośnięte wszystko i trzeba z jakąś maczetą wręcz chodzić
Poszłyśmy rok temu z mamą na jeżyny tam to wróciłyśmy jak z wojny jakiejś - podrapane, brudne, z pajęczynami we włosach; ale jeżyny były pycha

ice
Stary 2008-05-15, 14:22   #1073
iceflower
Przyjaciółka KWC

Właśnie robię wszystko, żeby się spóźnić.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 14:37   #1074
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Pakosto, a ten mus to mus, czy raczej lejące się mleczko?
Mus mus, żadne mleczko

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Właśnie, ja też nabyłam białą Logonę i strasznie mnie piecze a paczula nic a nic, tylko ślicznie czyści. Mam nadzieję że się skóra przyzwyczai, choć na razie muszę się zmuszać do nakładania białej
Daj znać koniecznie jak efekty w porównaniu do paczuli. A co w jej składzie powoduje to pieczenie?

Cytat:

Zerknę w Calzedonii
Z góry dzięki

Cytat:
Nie martw się szkoła, będzie dobrze, pewnie facet chciał sobie tylko tak pogadać i pokazać, jaki jest super wazny, dziewczyny dobrze piszą.
Tak na szczęście się okazało

Cytat:
Chyba pisała o nim też Hosenka Coś czuję, że się skuszę!
Jest super, polecam - limonka z herbatą jest orzeźwiająca, truskawka słodziutka i mango takie egzotycznie

Cytat:
Mnie bardzo piecze biała glinka. Paczuli nei stosowałam. Ale skóra pięknie po niej wyglądała, użyłam więc parę razy, ale obecnie jest w tak dramatycznym stanie, że boję się cokolwiek stosować
A ja naprawdę widzę zmiany, i to na plus - fakt, że nałozyło się wiele czynników: zmieniłam żel do mycia, kompletnie nie dotykam buzi, nie oczyszczam się własnoręcznie no i teraz glinkuję.

Cytat:
jesli juz mowa o depilatorach - dzis sie potraktuje. znaczy nogi, do kolan wyzej nie dam rady, probowalam juz tyle razy i nic z tego nie wychodzilo.
Mam tak samo, do kolan mogę robić wszystko a powyżej - masakra. Ale znów samą górę, czyli linię bikini też depilatorem

Ale czy Wy faktycznie macie gładkie nogi przez 4 tygodnie? Ja już po 5 dniach trace gładkość, i włoski zaczynaja odrastać.
Cytat:

Snow ja się broniłam 3 lata temu, a wciąż mam wrażenie jakbym była studentką tym bardziej, że podobno wyglądam młodo
Wyglądasz, wyglądasz Masz gładka cerę i jesteś szczuplutka, wyglądasz zdecydowanie na studentkę.

Cytat:

zamówiłam na tru kompakt diora forever i (skuszona przez pakostę) incanto shine 50 ml , mam już shipment ststus i czekam na dostawę (tzn. płaci mężuś jako prezent na zbliżające się urodzinki)
Hihi trochę mam wpływ na Was
Mam nadzieję, że będzie Ci się używało z przyjemnością Ja się jeszcze na Heaven nie zdecydowałam...
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Dziewczęta trzymajcie za mnie kciuki - idę do dentysty!
Dzielna Ice

---

Pan doktor z MSRów (toto na co nie chodziłam) zlitował się (jasne ) i pisze egzamin 10 czerwca, fuj...

---- Zosieńko wszystkiego naj naj naj ----

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 14:44   #1075
snowqueen
Zakorzenienie

pakosta chcę te musy kusicielko! Tylko nie wiem gdzie je kupie, heheh - w SP chyba nie mają kolastyny, ani w Ross.?
Chciałabym limonkowy i mango.

Ja nie mam gładkich nóg 4 tygodnie - przede wszystkim włoski nierówno odrastają, i np. jak depiluję, to akurat kilka ma ochotę wyjść za 4 dni Ale ok. 2 tygodnie mam zupełny spokój. A odrastają tak partiami

Chce Incanto Shine, ale musze odłożyć na wakacje
Stary 2008-05-15, 14:58   #1076
zizou
Zakorzenienie

dzieki Dziewczynki za zyczenia

tru cudna sukienka ja mam w planach [] gladki spod i koronkowy, nakladany wierzch. ciekawe co wyjdzie w praniu

wrocilam wlasnie z ch i widzialam tyle cudnych rzeczy a ja nie mam kasy gdybym miala to pewnie nic by mi sie nie podobalo
Stary 2008-05-15, 15:05   #1077
pakosta
Wtajemniczenie

Snow, w Rossmanie mają

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 15:19   #1078
isa666
Zakorzenienie

Nie kuście tu Kolastyną Bo ja już mam w planach inne smarowidła kupić jak wykończę co nieco z moich zbiorów a tu kolejne pokusy Limonkowy bym chciała, na lato w sam raz.
A w Naturze też czasem Kolastyny nie mają? Bo mi się wydaje, że widziałam w gazetce N. kosmetyki K. do opalania, więc moze te musy też są.

Kurka, znalazłam fajną ofertę pracy, to se wymyślili w wymaganiach wiek powyżej 24 lat No niech ich.....
Stary 2008-05-15, 15:20   #1079
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Mus mus, żadne mleczko

Jest super, polecam - limonka z herbatą jest orzeźwiająca, truskawka słodziutka i mango takie egzotycznie

Ale czy Wy faktycznie macie gładkie nogi przez 4 tygodnie? Ja już po 5 dniach trace gładkość, i włoski zaczynaja odrastać.
Cytat:
pakosta chcę te musy kusicielko! Tylko nie wiem gdzie je kupie, heheh - w SP chyba nie mają kolastyny, ani w Ross.?
Chciałabym limonkowy i mango.

Ja nie mam gładkich nóg 4 tygodnie - przede wszystkim włoski nierówno odrastają, i np. jak depiluję, to akurat kilka ma ochotę wyjść za 4 dni Ale ok. 2 tygodnie mam zupełny spokój. A odrastają tak partiami
Ja się dziś dowiedziałam w osiedlowej drogerii, że jutro będą musy Kolastyny chcę albo mango albo limonkę, ale bardziej ten pierwszy. Poza tym kupiłam mały szampon Joanny grapefruitowy i kremik kiwi - bo grapefruita już nie było:/
Byłam na manikiurze i pedikiurze a za tydzień idę do kosmetyczki.

Powiem Wam, że chodzenie na siłownię i dodatkowe ćwiczenia dużo mi dały, mam twardy brzuch, część tkanki tłuszczowej już spaliłam muszę pogadać z instruktorem, żeby dołożył mi jeszcze coś na wewnętrzną stronę ud.

Ziz wszystkiego dobrego, żebyś była szczęśliwa
Tru dużo szczęścia na nowej drodze życia, pokaż nam później jakieś fotki ze ślubu

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 15:25   #1080
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Zdasz,zdasz Ooo,też prowadziłam AC, ale za nikim do WC nie chodziłam za to jedna dziewczyna wyzwala mojego kolegę, że skrzywił jej psychikę, bo jednym z zadań był stress interview przed kamerą
u mnie jednym z elementów był właśnie SI, ale przed sporym audytorium, ta część poszła mi gładko, ale "po" psycholog w raporcie napisał, że niezawsze dostosowuję język do poziomu słuchaczy , chodziło o szafowanie fachową terminologią- oczywiście nie omieszkałam zwrócić temu psychologowi uwagi, że mówiłam do ludzi, dlaktórych ta terminologia była oczywista (więc nie musiałam tłumaczyć "jak krowie na rowie"), a jego zadaniem była jedynie ocena moich reakcji na stres związany z publicznym wystąpieniem . Na takie dictum usłyszałam, że jestem strasznie dociekliwa i pewna swoich racji
Do toalety za mną chodzili chyba w obawie, bym przypadkiem z jakiegoś ukrytego np. w staniku telefonu nie skorzystała z koła ratunkowego "telefon do przyjaciela" .
Ale dobrze wiedzieć, że prowadzisz AC, będę miała w takim razie prywatę do Ciebie ... Będę w czerwcu przechodzić test psychologiczny multiselect. Wiesz coś na temat tego, na co psycholog prowadzący zwraca uwagę poza odpowiedziami na pytania? Tzn. czy prócz takich bajerów jak postawa otwarta, swoboda odpowiedzi, utrzymywanie kontaktu wzrokowego, szukanie odpowiedzi "po lewej stronie" jeszcze na coś powinnam uważać?
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

To trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Aga 0306 będzie dobrze

W ogóle, chyba wszystkim nam musi być dobrze, zasługujemy przecież!!!
Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Aga, w takim razie w niedzielę od 8-mej będę mocno ściskać kciukasy za Ciebie. Wierzę w Ciebie.
Cytat:

Aguś, trzymam mocno kciuki, na pewno się uda
Dziewczyny jak zdam, na pewno się przyznam jak poszło .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości