|
|
#4081 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz.VIII
Cytat:
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
czyli potem i tak bedziesz musiała przepisac te prace?? bo chyba nie masz jej nigdzie zapisanej tak??
|
|
|
|
#4083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że Ci dobrze idzie Będę trzymać kciuki!Cytat:
![]() Czytając Twoje perypetie z teściową w roli głównej, podnosi mi się ciśnienie, ale ciii
|
||
|
|
|
#4084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe kiedy TZ skonczy prace, bo kolacja juz gototwa tylko do piekarnika trzeba wstawić
![]() ja sie juz głodna robie, bo rano o 9 tylko tosty zjadłam i jakoś zapomniałam potem
|
|
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
yy to znaczy jakos zapomniałam, nie byłam głodna i jakos się zajełam pisaniem z wami,ze nie zjadłam nic od sniadania. a teraz jak jzu jestem głodna to dupa bo TZ bedzie niedługo (mam nadzieje) a zrobiłam dobrą obiado-kolacje i potem deser ma byc i ja juz nie bede miała siły
|
|
|
|
#4088 |
|
Raczkowanie
|
Ewentualnie zeskanowac te strony co mam.
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
aha.. ja nie mam takiego programu ze od razu do worda ci te skany wrzuca
|
|
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha. Ja też czekam na TŻa aż wróci, żeby zjeść... a głodna jestem, że ![]() W wodzie jest taka opcja 'wstaw obraz ze skanera' i wtedy od razu wrzuca Ci do Worda coś... tylko w formie zdjęcia a do tego, żeby przetworzyło to na tekst są podobno programy,
|
|
#4091 |
|
Raczkowanie
|
Taak trzeba sie troche pobawic zebym miala to w wordzie.
Edytowane przez Piorunka Czas edycji: 2008-05-15 o 19:42 |
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ty weź mnie to juz skręca. a twój o której wraca?? |
|
|
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie te skręca nie wiem kiedy wróci. Nie chce mi Paskuda powiedzieć tylko się drażni smsami![]() Muszę Wam powiedzieć o mojej współlokatorce. Jest mega dziwna. Pierze cienkie rajstopy w pralce do tego jeszcze wrzuca razem rajstopy, staniki, majtki, jeansy, skarpety, koszulki we wszystkich kolorach. Nie muszę Wam mówić jak wygląda jej "biały" stanik.... Dziewczyna ma skończone 26 lat.... w dodatku mamy starą pralkę, do której trzeba bardzo dużo naładować, aby wypełnić bęben a ona 3 razy w tygodniu robi pranie... para majtek, stanik, rajstopy... pralka skacze po całej łazience a ona zadowolona, że w ręku nie musi prać. Zraża mnie to do niej:/
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: mam dzis jakies złe przeczucie, jakby miało se cos stac
|
|
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam czasem takie przeczucia i okazują się niepotrzebne ![]() Przypomniało mi się, że parę miesięcy temu, zepsuł się dysk moim rodzicom w stacjonarnym kompie. Tata pojechał do serwisu i powiedzieli, ze za odzyskanie danych musiałby zapłacić między 1500 a 200tyś. Stwierdzili, że szkoda kasy na dokumenty wordowskie,a ważne rzeczy i tak były na laptopie, na całe szczęście.
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ile kasy
![]() mam nadzieje, ze te przeczucie jest mylne edit: dzwonił TZ juz wyjeżdza z pracy tylko jeszcze do bankomatu zajedzie wiec za jakies 15 min powienien byc![]() wstwiłam piekarnik niech sie rozgrzeje i wstwiam zapiekanke do piekarnika kurcze jeszcze 40 minu i zjem hehe![]() akurat TZ przyjedzie i się wykąpie
|
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój właśnie napisał smsa, ze wyjeżdża więc pewnie za 40 min będzie
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
mój dzis na moim rowerze jeździ
hehe
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie narzekam na moje współlokatorki, choć jedna nie za bardzo lubi sprzątać
Wszystkie jesteśmy z architektury, N. jest z mojej grupy, a A. z czwartego roku. Mieszkamy ze sobą już trzeci rok i jest ok ![]() Otrzymałam odpowiedź od mojego prowadzącego fakultet (czyli jednocześnie mojego promotora) Znowu dał mi 99 punktów na 100 za esej o poezji. Rozmarzył się i jakieś poetyckie komentarze mi powypisywał pod pracą Ciekawe, czy da mi kiedyś 100/100 Jeszcze pozostało mi "tylko" 5 prac do napisania ![]() Teraz coś sobie skrobię w CAD'zie. Przede mną duuuuużo roboty
|
|
|
|
#4101 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciągle cos przeżuwam, a potem się dziwię, że w rzadne spodnie nie wchodzę. Przez tą zime przytyłam... 8kg!!!! Wiem, wiem, wstyd mi jak chol.... Jeśli mój TŻ mówi mi, że się bardzo styłam to już dla mnie coś oznacza Choć w sumie nic mówić nie musi, teraz przed latem cała gareroba do wymiany, w nic nie wchodzę Jeszcze w życiu tyle nie przytyłam przez kilka miesięcy.Cytat:
Jak ja mieszkałam na stancji trzy lata temu to jedna z moich współlokatorek w ogóle się nie myła, nie wspominając o tym, żeby wiedziałą co to jest pralka! Fuj!! Wiecznie okna otwarte i wietrzenie po niej. Długo z nia jak sie domyślacie nie wytrzymałyśmy
|
|
#4102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dla mnie wystarczy ![]() Cytat:
Dobre pytanie... Sama chciałabym wiedzieć. Oglądaliśmy "sierociniec". Nasze wnioski po... ja: świetny film... TŻ: ta, wszyscy umarli ja: [płaczliwie] nie prawda, wszyscy żyją... TŻ: |
|||
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Diane i podglądających i zapraszam do dyskusji
|
|
|
|
#4104 |
|
Wtajemniczenie
|
L_V, dziękuję raz jeszcze
Piorunko - . Na szczęście w USA nie musiałam pisać magisterki, bo znający życie pewnie też by coś się stało.Jeden z programów do rozpoznawania tekstu ze skanu nazywa się RECOGNITA. Wiem, że są też inne. Tego używałam z 7-8 lat temu , ale działał.Twin - Wierzę, że się uda!Diana - ech, masz przejścia z teściową. Ja mam fajną rodzinę, choć ostatnio przypomniało mi się, że dziadkowie Tżta ze strony jego mamy, jak byliśmy w Polsce przed weselem, co chwilę coś komentowali, głównie jeśli chodzi o jedzenie. Mój Tż jest szczupły, ma to po ojcu, ojciec po dziadku. Szczupły, ale nie chudy, do tego ładnie ma wyrzeźbione ciało. Takie w sam raz (co ja tam mówię, idealne - ja przy nim mam kompleksy - on ma 0 tłuszczu na brzuchu). Więc dziadkowie - za mało mu jeść dajesz! Więc mówię im, że jedzenia przed nim nie chowam, że przecież jak ma ochotę, to sobie może zrobić żarcie. Innym razem dali nam worek fasolki szparagowej z ogródka, a że widzieliśmy się później codziennie, pytali się mnie: Ugotowałaś mu już fasolkę? , i tak w kółko codziennie... Jak mnie oni wkurzali.Co do stancjowych współlokatorów, też mieliśmy przypadek niemyjącego się kolesia... Taki przykład mamisynka, co jak mama nie powie, nie pokaże jak, to nie zrobi nic. Ręcznik prał 2 razy w roku (mama przy okazji odwiedzin wymieniała na nowy). A że ręcznik był jasnoróżowy, to domyślacie się jak wyglądał po miesiącu. Dwa - on się "mył" raz w tygodniu. Nie wiem jak, ale spędzał w łazience nie dłużej niż 10 min. Za to jak był tam w celach "innych" to potrafił się z gazetką na 3h zamykać ... Synek stomatologów.Przedwczoraj Tż kupił nam bilety na koncert Madonny. Nie jesteśmy fanami, ale jak jest okazja zobaczyć lasię, to pomyśleliśmy, że skorzystamy. Koncert w październiku...
|
#4105 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczynki
Dzis jestesm w taaakim humorze ![]() A to dlatego, ze wczoraj bylam u dentysty Tz mi swoja polecil poszlam do niej pierwszy raz i jestem naprawde zadowolona Okazalo sie ze musze tylko kilka wypelnien zrobic, ale takich malutkich Wszystko mi pokazala na ekranie, ktore zabki trzeba wypelnic. Tlumaczyla po kolei co robi, jakich materialow uzywa itp.. Naprawde bylam pozytywnie zaskoczona, mila delikatna i z poczuciem humoru![]() A wczoraj sie baaardzo balam isc Az mnie w pracy glowa boala i zimno mi bylo .. i napisalam Tztowi, ze sie boje A on powiedzial mi ze to najbardziej delikatny dentysta u jakiego byl.No i moj skarb mial racje Ciesze sie ze mu zaufalamEdit: Wczoraj zostalam niespodziewanie chrzestna .Tz kuzynki corka idzie do komuni i musi byc ochrzczona.. Jak byla mala to rodzice nie ochrzcili jej ![]() No i okazalo sie ze jutro chrzest a w niedziele komunia ![]() Powiedzialam o tym Tztowi a on: Widzisz moja narzeczona juz teraz tak latwo sie nie wymigasz z mojej rodzinki Jak wchodzic to na calego, bo wkrotce bedziesz moja zona i sie bardzo ciesze![]() A ta dziewczynka jak sie cieszyla, ze chce byc jej chrzestna Ciocia naprawde chcesz?? / By the way: To ta co mi pomagala pizze robic / Ona taka przylepa jest ale nie do wszystkich, tak jak moja bratanica![]() A teraz poki mam chwile nadrobie wczorjasze zaleglosci
|
|
|
|
#4106 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
By the way: przed otrowrzeniem zalacznika myslalam ze do zdjecie misia ktory wsadzil glowe do pralki/tam od gory/ Cytat:
Powiedz kiedy puscic![]() A moj Tz tez byl o tej samej porze na skype i sobie pogadalismy W tym miesiacu kupuje laptopa swojego I bedziemy mogli swobodnie rozmawiacRav: Ja tez nie uwielbiam madonny Ale koncert na zywo, swiatl itp.. Moze byc fajna zabawa i Najwazniejsze ze z Tz |
||
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() kurcze ja codziennie powinnam zasypiac obok TZ bo wtedy humor o taki jest ![]() wiecie co TZ powiedział wczoraj po powrocie z pracy" twoje kanapeczki były za***iste" wiec dzis tez mu je zrobiłam ![]() kolacja bardzo nam sie udala ![]() zrobiłam porcję zapiekanki, jaką robie na nasza 4 osobową rodzine i TZ zjadł wszytsko (to znaczy ja kwałek tez ) juz odchodził od stołu ale sie wracał i nie mógł pozwolić aby cos zostało niestety na deserek juz nie mial miejsca.a ja przez przez ten wczorajszy dzien z TZ schudłam pół kilo heheach a dzis juz rodzice wracają (nie wiem jeszcze o której) i brat ale on to o 22 dopiero
|
|
|
|
#4108 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
Ja dziś mam trochę nauki, której zapewne i tak nic nie wyjdzie. I jak wyjdę dziś wieczorem to wrócę dopiero w niedziele wieczorem mimo, że mam zjazd w szkole w ten weekend. Dziś idziemy z TŻ jednak na tą noc kina w multikinie, mam nadzieję że dotrę w sobotę na zajęcia. A w sobotę wieczorem grill u mojej koleżanki z liceum.
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
oo a jakie filmy będa grac??
na grilla to i ja bym sie przeszła
|
|
|
|
#4110 |
|
Zadomowienie
|
Filmy do wyboru to:
Zgon na pogrzebie Lejdis Jestem legendą Piła 4 Skarb narodów 2 Jumper Butelki zwrotne Fałszerze Ostrożnie, pożądanie Tajemnica Brokeback Moutain Hooligans Można wybrać sobie 3 filmy. My z racji tego, że idę do szkoły w sobotę idziemy na 2 żebym mogła się przespać. Pewnie i tak w końcu zasną podczas jakiegoś filmu
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

...masz Ty kobieto fantazję.
Wierzę, że się uda!
.