Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-07-24, 22:02   #1081
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Dot.: Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2

Dziękuję wam dziewczyny
tylko nie wiem czemu zdjęcie odwrócone się wstawiło

Maluchna ja 12 kg przytyłam i też wcale dobrze się z tym nie czuję, nigdy nie miałam takich grubych ramion, nóg, tyłka bleee

Marta super z tym projektorem

Kornelia ja zamawiałam tetrowe więc nie wiem jak wypadają w stosunku do bawełnianych
Sukienka to h&m mama i cieszę się, że ją mam, bo jako jedyna chyba nie jest zbyt krótka

Kasia gratuluję kupy jaka figura
Mamy pieprzyk w tym samym miejscu na brzuchu, tylko ja mam mniejszy

Śliczne te nasze wątkowe brzuszki, każda ma taki zgrabniutki później będziemy się motywować w zrzucaniu kilogramów!

A ja kupiłam dzisiaj laktator byliśmy w galerii handlowej i w Superpharm była promocja -50% na jeden produkt więc kupiłam medelę ręczną
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-24, 22:05   #1082
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Madziek bardzo zgrabny brzuszek. Co kupiliście w Ikea? Co ciekawego było w sr?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-24, 22:13   #1083
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Ahh musiałam.... zamówiłam pizzę

Madziek co w Ikei kupiliście?
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-24, 22:36   #1084
madzieeek
Wtajemniczenie

Jutro Wam wszystko ikeowe pokażę jeśli jesteście zainteresowane - bo dziś już nie chce mi się kompa włączać a z telefonu trudniej.

W sr było o przygotowaniu do porodu, co zabrać, kiedy jechać itd. Najlepsza była anegdota o tym, że jeden pan tak był zestresowany, że jadąc w nocy do szpitala zabrał wszystko - poza rodzącą żoną

byłam kiedyś "aparatką"!
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1168
madzieeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-24, 22:41   #1085
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Madziek ślicznie wyglądasz, super fryzura 😍

U mnie została na szkole rodzenia tylko kąpiel i jakaś gimnastyka, a chodzę tam od 21 tc, zlecialo jak nie wiem. I mamy juz pierwszego bobasa z naszej grupy 😀

Stary 2017-07-25, 00:52   #1086
89Otojestkasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzieeek Pokaż wiadomość
Jutro Wam wszystko ikeowe pokażę jeśli jesteście zainteresowane - bo dziś już nie chce mi się kompa włączać a z telefonu trudniej.

W sr było o przygotowaniu do porodu, co zabrać, kiedy jechać itd. Najlepsza była anegdota o tym, że jeden pan tak był zestresowany, że jadąc w nocy do szpitala zabrał wszystko - poza rodzącą żoną

Oczywiście ze jesteśmy zainteresowane czekamy na zdjęcia

89Otojestkasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-25, 06:37   #1087
poli230
Zadomowienie

Ale piękne brzuszki

To o zapomnianej żonie słyszałam

poli230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-25, 06:53   #1088
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Hej

Jakie plany na dziś?

My po obiedzie jedziemy dalej malować łóżeczko - 2 warstwa.

Stary 2017-07-25, 07:52   #1089
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Ja idę rano na rzęsy, a chłopaki na kryty basen (deszcz...). Potem sprzatanie i pakowanie,bo jedziemy na kilka dni na wies do moich rodziców.

Madziek niezła roznica! Ty tez szybko wrocisz do swojej wagi.

lilka_vanilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-25, 08:22   #1090
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez lilka_vanilka Pokaż wiadomość
Ja idę rano na rzęsy, a chłopaki na kryty basen (deszcz...). Potem sprzatanie i pakowanie,bo jedziemy na kilka dni na wies do moich rodziców.

Madziek niezła roznica! Ty tez szybko wrocisz do swojej wagi.

Podziwiam Cię, że jesteś w stanie isc na rzesy 😉 ja bym nie wylezala juz teraz tyle czasu na plecach. Chociaż ostatnio widzę modę na lifting rzęs i moja kosmetyczka pisała, że trwa to max 40 minut wiec może się skuszę 😁

U mnie dzisiaj deszcz leje wiec oprócz szkoły rodzenia żadnych większych planów brak 😊

Stary 2017-07-25, 08:29   #1091
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Mam mało do uzupełnienia, więc myślę, że to bedzie 1,5 h max. Poduszka pod plecami i częste przerwy. Mam nadzieję, że przed porodem tez mi się ida pojsc A po karmieniu wyprobuję serum.

lilka_vanilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-25, 08:36   #1092
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja nigdy sobie nie robiłam jeszcze rzęs.

Jejku, obudziłam się w jakimś parszywym humorze, wściekła na cały świat. Do tego patrzę, że pogoda na wyjazd ma być Kijowa. Ech... Dziś lepiej do mnie nie podchodzić.

Stary 2017-07-25, 08:48   #1093
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hej!
Witam się ponownie w 31 tc.
Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Ja kupiłam ta lanoline z ziaji 😊[/URL]
Ja w pierwszej ciąży kupiłam medela PureLan1000, ale to drogie i w sumie dokładnie to samo co z Ziaji. Po co przepłacać.
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Juka a te majtki się jeszcze rozciągają. Dlatego ja kupię s/m.[/URL]
Co do majtek to polecam siateczki, wielorazowe Hartmana. Nawet w domu na początku wygodniej mi się chodziło niż w normalnych.
89Otojestkasia, jakby co, to ja polecam kawę na takie problemy.

Cytat:
Wiecie co, ja wczoraj ubrałam kołderkę, poduszkę, ochraniacz, zawiesiłam organizer na łóżku i jak to zobaczyłam to się załamałam kupiłam jakąś ogromną kołdrę 135x100, która nijak mi nie pasuje do noworodka, udusić tym dziecko można.
Ściągnęłam to wszystko i już nie wiem co będę miała w tym łóżeczku. Prześcieradło i na to rożek/śpiworek?
Czy kupić jakiś komplecik 75x100? Będziecie kładły te płaskie podusie czy kompletnie na płasko?
Moja pierworodna przez pierwszy miesiąc ukochała sobie rożek. Bardzo lubiła być mocno opatulona. Potem używałam już kolderki właśnie 100x130 i jest ok. Marta ma teraz 4,5 roku i nadal pod nią śpi.
A tak przy okazji. Jaki mały brzusio
Cytat:

U nas też dopiero po 5 dniach wywołują. Na bank nie szybciej.
z[/URL]
Ja dostałam skierowanie do szpitala w dzień terminu, ale dzień wcześniej byłam u gina prowadzącego, miałam już jakieś rozwarcie, a wieczorem odpadł mi czop. Zgłosiłem się na IP. Ok. 10 podpieli mnie pod oxy, a o 15.20 już Marta była z nami. W miarę szybko poszło jak na pierwiastkę

A ja dalej nie mam NIC. Łóżeczko znalazłam świetne, ale aukcja się skończyła i póki co nie wystawia po raz kolejny. Ubranka u szwagierki jeszcze, miałam wziąć w sobotę, ale się nie złożyło. Fotelik też jeszcze w zawieszeniu. Czekam na wypłatę. Komoda to samo. Jak sobie pomyślę o tych zakupach, to mi się słabo robi. Z pierwszym dzieckiem to jakoś wszystko wcześniej się zaczyna planować, a teraz to ma się myślenie, że jakoś to będzie.
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-25, 08:54   #1094
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Aniołek bo z drugim dzieckiem to jakoś tak na luzie, bez pośpiechu. W pierwszej ciąży do 30 tygodnia miałam już wszystko. A teraz? Na spokojnie.

Stary 2017-07-25, 09:04   #1095
poli230
Zadomowienie

Ja tez nigdy nie robiłam rzęs, wpadł mi do głowy pomysł, żeby zrobić przed porodem i potem pięknie wyglądać 😀 ale koleżanka szybko sprowadziła mnie do pionu, że nie wytrzymam, bo to 2-3 godziny. Więc zostaje tusz.

Stary 2017-07-25, 09:06   #1096
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Pamiętam, jak miałam mega skurcze i na chwilę przed jazdą do szpitala o 3 nad ranem myłam i prostowalam sobie włosy, aby ładnie wyglądać hehe

Stary 2017-07-25, 09:24   #1097
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Co do majtek to polecam siateczki, wielorazowe Hartmana. Nawet w domu na początku wygodniej mi się chodziło niż w normalnych.
89Otojestkasia, jakby co, to ja polecam kawę na takie problemy.

Moja pierworodna przez pierwszy miesiąc ukochała sobie rożek. Bardzo lubiła być mocno opatulona. Potem używałam już kolderki właśnie 100x130 i jest ok. Marta ma teraz 4,5 roku i nadal pod nią śpi.
A tak przy okazji. Jaki mały brzusio

Ja dostałam skierowanie do szpitala w dzień terminu, ale dzień wcześniej byłam u gina prowadzącego, miałam już jakieś rozwarcie, a wieczorem odpadł mi czop. Zgłosiłem się na IP. Ok. 10 podpieli mnie pod oxy, a o 15.20 już Marta była z nami. W miarę szybko poszło jak na pierwiastkę

A ja dalej nie mam NIC. Łóżeczko znalazłam świetne, ale aukcja się skończyła i póki co nie wystawia po raz kolejny. Ubranka u szwagierki jeszcze, miałam wziąć w sobotę, ale się nie złożyło. Fotelik też jeszcze w zawieszeniu. Czekam na wypłatę. Komoda to samo. Jak sobie pomyślę o tych zakupach, to mi się słabo robi. Z pierwszym dzieckiem to jakoś wszystko wcześniej się zaczyna planować, a teraz to ma się myślenie, że jakoś to będzie.
Muszę zerknąć na te majtki
Brzuszek mały? Mi się wydaje, że jest ogromny

Wiadomo, że przy pierwszym dziecku jest inaczej, ale ja wolałam sobie koszty rozłożyć i kupowałam rzeczy co jakiś czas, jakbym miała wydać to wszystko na raz to chyba byśmy nie mieli co jeść
Cytat:
Napisane przez poli230 Pokaż wiadomość
Ja tez nigdy nie robiłam rzęs, wpadł mi do głowy pomysł, żeby zrobić przed porodem i potem pięknie wyglądać 😀 ale koleżanka szybko sprowadziła mnie do pionu, że nie wytrzymam, bo to 2-3 godziny. Więc zostaje tusz.

no właśnie, ja ostatni raz byłam w marcu i już mi było ciężko wyleżeć i tylko się kręciłam
Cytat:
Pamiętam, jak miałam mega skurcze i na chwilę przed jazdą do szpitala o 3 nad ranem myłam i prostowalam sobie włosy, aby ładnie wyglądać hehe

widzę w tym siebie
Stary 2017-07-25, 09:27   #1098
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blond grunt, to dobrze wyglądać

Maja wyciąga mnie do babci. Chyba się skusze, może spacer mi jakoś nastrój poprawi.

Stary 2017-07-25, 09:46   #1099
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Muszę zerknąć na te majtki
Brzuszek mały? Mi się wydaje, że jest ogromny

Wiadomo, że przy pierwszym dziecku jest inaczej, ale ja wolałam sobie koszty rozłożyć i kupowałam rzeczy co jakiś czas, jakbym miała wydać to wszystko na raz to chyba byśmy nie mieli co jeść
U nas na szczęście aż tak źle nie jest, bo z większych wydatków jedynie łóżeczko, materac i fotelik/nosidełko. Ubranka po starszej siostrze i kuzynce, wózek jest, kosmetyki córka dalej używa te od najmłodszych lat, (przy okazji polecam Babydream z Rossmanna) pościele itd też mam, podgrzewacz, laktator, leżaczek po siostrze. Tylko dokupić nowe butelki, pieluchy, smoczki i inne pierdoły i będzie ok. Tylko muszę się w końcu za to wziąć, bo czas leci jak szalony.
Cytat:
A na porodówce najpierw się człowiek wszystkim przejmuje i wstydzi byle czym, a potem to już wszystko jedno jak Ci wszyscy pomiędzy nogi patrzą 😉
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-25, 09:48   #1100
agnieszka_kak
Zadomowienie

40 minut na plecach nie dalabym rady. Teraz trudno mi wytrzymac na USG, ktore przeciez trwa 10 minut, poprosilam ostatnio o przerwe bo zrobilo mi sie niedobrze. Zamiast tego pojde na pedicure :P

Dla mnie najgorszy dzien tygodnia to poniedzialek- zawsze zle sie czuje w pracy po weekendzie, slabo mi sie robi, mam trudne spotkania wlasnie w poniedzialek. Ale jak juz przezyje to zleci z gorki.

Bardzo sie denerwuje, bo chcialabym w pracy wszystko zostawic zrobione, dokonczone, zaplanowane i ustalone, a widze, ze sie tak nie da. Jest sezon urlopowy i po prostu z braku ludzi nie jestem w stanie ustalic wielu rzeczy. Boje sie, ze jak wroce po macierzynskim, to nie bedzie dla mnie miejsca. Wtedy chyba zostanie nam wrocic do Polski i szukac pracy tutaj. Zamiast sie relaksowac to sttresuje sie takimi myslami. I oczywiscie wczoraj sie przez to wszystko rozplakalam.

No ale dzis jest juz wtorek, wiec bedzie lepiej.
agnieszka_kak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-25, 09:56   #1101
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Aniołek hehe dokładnie.

Agnieszka ty mieszkasz w Holandii?

Stary 2017-07-25, 10:00   #1102
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:

Maja wyciąga mnie do babci. Chyba się skusze, może spacer mi jakoś nastrój poprawi.

hahah podczas porodu na pewno każda pięknie wygląda
Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
U nas na szczęście aż tak źle nie jest, bo z większych wydatków jedynie łóżeczko, materac i fotelik/nosidełko. Ubranka po starszej siostrze i kuzynce, wózek jest, kosmetyki córka dalej używa te od najmłodszych lat, (przy okazji polecam Babydream z Rossmanna) pościele itd też mam, podgrzewacz, laktator, leżaczek po siostrze. Tylko dokupić nowe butelki, pieluchy, smoczki i inne pierdoły i będzie ok. Tylko muszę się w końcu za to wziąć, bo czas leci jak szalony.

A na porodówce najpierw się człowiek wszystkim przejmuje i wstydzi byle czym, a potem to już wszystko jedno jak Ci wszyscy pomiędzy nogi patrzą 😉
Rozumiem im mniej trzeba załatwić, tym bardziej się to odkłada. W sumie w razie czego możesz zrobić zamówienie ze szpitala na allegro

Przeraża mnie wizja porodu i staram się o tym nie myśleć, nie wyobrażam sobie tego
Cytat:
Napisane przez agnieszka_kak Pokaż wiadomość
40 minut na plecach nie dalabym rady. Teraz trudno mi wytrzymac na USG, ktore przeciez trwa 10 minut, poprosilam ostatnio o przerwe bo zrobilo mi sie niedobrze. Zamiast tego pojde na pedicure :P

Dla mnie najgorszy dzien tygodnia to poniedzialek- zawsze zle sie czuje w pracy po weekendzie, slabo mi sie robi, mam trudne spotkania wlasnie w poniedzialek. Ale jak juz przezyje to zleci z gorki.

Bardzo sie denerwuje, bo chcialabym w pracy wszystko zostawic zrobione, dokonczone, zaplanowane i ustalone, a widze, ze sie tak nie da. Jest sezon urlopowy i po prostu z braku ludzi nie jestem w stanie ustalic wielu rzeczy. Boje sie, ze jak wroce po macierzynskim, to nie bedzie dla mnie miejsca. Wtedy chyba zostanie nam wrocic do Polski i szukac pracy tutaj. Zamiast sie relaksowac to sttresuje sie takimi myslami. I oczywiscie wczoraj sie przez to wszystko rozplakalam.

Współczuję Ci tej pracy, ja bym już nie dała rady
Stary 2017-07-25, 10:26   #1103
madzieeek
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja to w ogóle Cię podziwiam, że ciągle pracujesz. Bo np. ja osobiście czuję się całkiem fajnie, ćwiczę itd. Ale w pracy bym nie dała rady.
Trzymam kciuki, żeby i po macierzyńskim Ci się ułożyło - bo to by było świństwo normalnie, gdyby nie było dla Ciebie miejsca!

No to lecimy z zakupami - generalnie najprostszy zestaw z serii "stuva". Początkowo chciałam z serii "stuva folja" - czyli takie z kolorowymi uchwytami (takie jak wkleiłam ten pierwszy przewijak), ale potem przez dłuższą chwilę nie było ich w ofercie, więc awaryjnie wybrałam te same meble, tylko z podstawowej wersji frontów. I potem stwierdziłam, że jednak wolę te "awaryjne" właśnie. Dają większe pole do popisu z dodatkami - pościelami, kocykami, pojemnikami, dywanikami itd. Bo na razie to jest biało jak w szpitaluDo tego regał Kallax - który będzie pełnił rolę ścianki działowej, dywan - póki co szary, fotel - który sobie wymarzyłam dawno temu no i lampki ścienne w kształcie chmurek - sztuk dwie. Część ściany ma być niebieska i tam zawisną chmurki - taką mam wizję przynajmniej
Łóżeczko też będzie białe, najprostsze z możliwych.
No i w sumie tyle Dziecięcą część mamy załatwioną, teraz tatuś będzie miał zabawę przy składaniu Niestety ekipa remontowa ma opóźnienie - mieli zacząć już wczoraj, nie ma ich do dzisiaj, zaczynam się stresować, że nie zdążymy ze wszystkim. Ze składaniem tych mebli też trzeba poczekać, bo nie ma sensu przed malowaniem i stawianiem ściany robić to. A ja bym chciała, żeby wszystko było gotowe JUŻ TERAZ NATYCHMIAST! I chciałabym już sobie w półeczkach układać...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg przewijak.JPG (16,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg regał z szufladami.JPG (11,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szafa.JPG (8,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg regał.JPG (25,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fotel.JPG (15,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dywan.JPG (31,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lampa.JPG (6,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg przewijak1.JPG (18,1 KB, 22 załadowań)

byłam kiedyś "aparatką"!
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1168

Edytowane przez madzieeek
Czas edycji: 2017-07-25 o 10:58
madzieeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-25, 10:58   #1104
poli230
Zadomowienie

Cytat:
Boje sie, ze jak wroce po macierzynskim, to nie bedzie dla mnie miejsca. Wtedy chyba zostanie nam wrocic do Polski i szukac pracy tutaj. Zamiast sie relaksowac to sttresuje sie takimi myslami. I oczywiscie wczoraj sie przez to wszystko rozplakalam.

Nawet tak nie myśl! Podziwiam Cię za ten zapał i energię, oby w pracy też to docenili.

Cytat:

Przeraża mnie wizja porodu i staram się o tym nie myśleć, nie wyobrażam sobie tego

Współczuję Ci tej pracy, ja bym już nie dała rady
Mnie tezw. A jeszcze bardziej to, ze nie rozpoznam skurczy i akcja szybko się potoczy a ja nie zdążę do szpitala. Ostatnio na sr dziewczyna opowiadala, że nie miala skurczy i urodziła w godzinę pierwsze dziecko.

Cytat:
Napisane przez madzieeek Pokaż wiadomość
Ja to w ogóle Cię podziwiam, że ciągle pracujesz. Bo np. ja osobiście czuję się całkiem fajnie, ćwiczę itd. Ale w pracy bym nie dała rady.
Trzymam kciuki, żeby i po macierzyńskim Ci się ułożyło - bo to by było świństwo normalnie, gdyby nie było dla Ciebie miejsca!

No to lecimy z zakupami - generalnie najprostszy zestaw z serii "stuva". Początkowo chciałam z serii "stuva folja" - czyli takie z kolorowymi uchwytami (takie jak wkleiłam ten pierwszy przewijak), ale potem przez dłuższą chwilę nie było ich w ofercie, więc awaryjnie wybrałam te same meble, tylko z podstawowej wersji frontów. I potem stwierdziłam, że jednak wolę te "awaryjne" właśnie. Dają większe pole do popisu z dodatkami - pościelami, kocykami, pojemnikami, dywanikami itd. Bo na razie to jest biało jak w szpitaluDo tego regał Kallax - który będzie pełnił rolę ścianki działowej, dywan - póki co szary, fotel - który sobie wymarzyłam dawno temu no i lampki ścienne w kształcie chmurek - sztuk dwie. Część ściany ma być niebieska i tam zawisną chmurki - taką mam wizję przynajmniej
Łóżeczko też będzie białe, najprostsze z możliwych.
No i w sumie tyle Dziecięcą część mamy załatwioną, teraz tatuś będzie miał zabawę przy składaniu Niestety ekipa remontowa ma opóźnienie - mieli zacząć już wczoraj, nie ma ich do dzisiaj, zaczynam się stresować, że nie zdążymy ze wszystkim. Ze składaniem tych mebli też trzeba poczekać, bo nie ma sensu przed malowaniem i stawianiem ściany robić to.
Fajnie fajnie, kolorem ścian i dodatkami sobie trochę ożywisz pokoik

Ja dziś jestem jakaś bez energii...

Stary 2017-07-25, 12:02   #1105
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Jednak się wybrałam do babci. Zdążyłam tuż przed deszczem.

Blond mnie też poród przeraża i staram się o tym nie myśleć.

Madziek super, uwielbiam meble z ikea.

Poli na bank rozpoznasz skurcze. A jak wejdziesz pod pod prysznic i nie będą mijały, to znaczy, że to te właściwe.

Stary 2017-07-25, 12:13   #1106
juka_juka
Wtajemniczenie

Madziek super mebelki
Agnieszka podziwiam że jeszcze pracujesz..Dla mnie zrobienie obiadu to wyczyn...
Madzialenka ja też się boję..Nie boję się bólu bo nie wiem co mnie czeka.Boje się żeby nie było żadnych komplikacji i żeby córcia urodziła się cała i zdrowa..I żebyśmy szczęśliwie wróciły do domu..
Nie chce zapeszać ale tfu tfu dobrze się dzisiaj czuję.Nawet twardnień nie mam.I dobrze śpię ostatnio.Fakt budze się nawet co godz na siku ale śpię od północy do 9,10
juka_juka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-25, 12:17   #1107
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Juka też się tego boje. Ech... A im bliżej porodu, tym te obawy będą większe. To normalne.
Super, że dziś się lepiej czujesz. Oby tak pozostało.

Stary 2017-07-25, 12:28   #1108
marttb
Zakorzenienie

madziek - zakupy super, szykuje się śliczny pokoik. No i dobrze zrobiłaś z wyborem frontów, lepiej z dodatkami poszaleć

blond - a ja ostatnio jakoś mam moment że nie boję się porodu tak jakby czekam już na niego i nawet liczę żeby urodzić sn, a nie cc. Ze przecież nie może to być takie straszne, oszalałam chyba

(...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam,
spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś,
choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤
marttb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-25, 12:39   #1109
juka_juka
Wtajemniczenie

Mam taką nadzieję..Mąż wczoraj do mnie ze łzami w oczach że boi się że mam depresje i nie wie jak mi pomóc..A ten wczorajszy ból to chyba mała mi coś ucisnęła.Dzisiaj jak robiła fikołki to mi czymś gmernęła i zabolało dokładnie w tym samym miejscu.Powoli zbliżamy się do końca remontu.NareszcieJe szcze pomalować.Jak myślicie jak wybędę z domu na dwa dni to wystarczy żeby jako tako się wywietrzyło?Farbę bierzemy tikkurilę która ponoć mało śmierdzi i szybko wietrzeje.
juka_juka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-25, 12:47   #1110
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta super nastawienie.

Juka myślę, że wystarczy. A całe mieszkanie malujcie, czy jeden pokoj.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości