|
|
#361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
ja tez uwielbiam wszystkoe odcienie niebieskiego hehe ale nie az tak zebym miala bzika aczkolwiek duzo mam niebieskich rzeczy
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj koleżanka mi napisała, że była na naszej sali (ona ma ślub we wrześniu w tym roku) i jest bosko... ja pojadę dopiero po otwarciu i może zrobię jakieś zdjęcia
|
|
|
|
#363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super.. odpoczniecie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja tez bylam na sali jescze jak jej niewykonczyli a potem juz jak byla zrobiona w trakcie wesela zobaczyc jak to jest wykonczone i teraz niedawno jescze raz.. i widzialam ogromne zmiany.. a ty pojedziesz i pewnie tez powiesz wow... wogole to jest urok nowo budowanych sal ze wsyztko jest swierze i takie na czasie![]() dzis podpisalalm umowe w przedszkolu.. ale sie ciesze... myslalam ze pisanie w dziennieku +plany beda gorzej wygladac ale nijest zle.. ale jakos nie mam casu zeby tu wejsc.. siedze caly dzien z tz i sie przytulamy ![]() wogole to bylamz kolezanka dzis w orsay i znalazlam przecudna sukienke na grubych ramiaczkach biala w czarne kwaity z czarnym paskiem - lamowka - sukienka do kolon i sie zakochalam chce ja na orobne do tego czarna marynarka;D i git.. na pocztaku chcialam spodnice z podwyzszonym stanem i bluske ale doszlaam do wniosku ze 90% dziewczy ntak bedzie wygladac wiec musze mysmyslec cos innego i juz mam jak ja kupie to wysle wam fotki
|
|
|
#364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Martucha ratulacje podpisania umowy
|
||
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a je nielubie niebieskiego. .wygladam w nim blado i nijako.. ale za to wszystkie odcienie pomaranczowego zoltego zielonego i czerwonego sa moje
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to licze tych najblizszych bo pewnie jeszcze z 5 sie znajdzie w dalszej rodzinie TZa![]() ale co mi tam , zapraszam z dziecmi. wiekszosc jest z okolicy, jak sie dziecko zmeczy to rodzice moga je odwiezc do domu a sami wrocic
|
|
#367 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie no, robi wrażenie A co jeśli większość zostanie? Ba, na pewno zostanie i co później to zabieracie dla siebie, czy jakoś dogadujecie się z właścicielem sali?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj idziemy do naszej sali, gdzie będzie też nasza obsługa. Dzisiaj jest wesele syna naszej kucharki i nas zapraszała, zobaczymy jak są ustawione stoły, może zobaczymy jakieś jedzonko. Interesuje mnie jakie ciasta też będą. Jednym słowem, wszystko obczaimy, porobimy fotki. Jedziemy przed 14, jeszcze przed całą imprezą, z rodzicami. |
|||||||
|
|
|
#368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
u nas jest tak, że cały stół mamy udostępniony ale sami go sobie zapelniamy, ja mam dziadków jednych na wsi i powiedzieli, że na tą okazję jedna świnia pójdzie pod nóż
resztę kupimy u rzeźnika, pewnie zostanie tylko taka wielka szynka z kością bo wszystko inne będzie zrobione
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
oj myślę, że u mnie jak na wesele na 45-50 osób to taki wiejski stół to za dużo bo jest przeważnie dużo dań i jeszcze to
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
no u nas będzie 140-150 więc stół wiejski obowiązkowo
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
no tak jak jest dużo osób to na pewno ktoś się skusi
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
jescze na stole planujemy jakis bimber
kiedys mój dziadek też robił i był super ale nie wiem czy mu się będzie chciało robić prawie hurtowe ilości
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale na 150 osób to będzie dużo pracy
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
no i wlasnie o to mi chodzi
To już będzie produkcja na wiekszą skalę![]() no a za tydzień świadkuję na ślubie, do świadka wogóle brak słów... Wymyślił, żebyśmy podjechali po niego po błogosławieństwie do domu, jak będziemy jechać do kościoła... |
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bym na jakies weselicho poszła, ale najprędzej to chyba moje będzie
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#378 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki witam po dluzszej nieobecnosci
sas mysle ze blekitna sukienka bedzie idealna na cywilny Rosette ja tez tak chcem pozycz mi tescia moze mi tez zorganizuje takiiiiiiiiii weekend ![]() Martucha gratuluje podpisania umowy i oczywiscia przytulania Ja to niestety wydaje mi sie ze niedlugo strace prace bo mi pewnie umowy nie przedluza bo caly czas prawie na l4 jestem ![]()
|
#379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja raczej nie będę mieć takiego stołu, nie zrobił by furory, bo część moich gości i większość gości Tż pochodzi ze wsi i większość takich specjałów właśnie mają na co dzień, nie dla nich ta rewelacja typu chleb ze smalcem i ogórkiem małosolnym Cytat:
![]() A jak się czuje Tż po wypadku? Doszedł już do siebie? Martucha gratulacje z okazji podpisania umowy
|
||
|
|
|
#380 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie Panny Młode 2009
Przyjmiecie mnie do swojego grona? Ja jestem Panna Młodą na 2009 rok od niedawna, od lutego br i chyba szybko nie znajdziemy, bo mój TŻ wymyslił sobie, że chce cos oryginalnego i niezwykłego zamiast standardowego filmu z wesela, macie może jakieś namiary na kamerzystów i fotografów z Gliwic i okolic? Chciałam też zapytać czy któraś z Was ma może wesele na zamku w Toszku i kiedy
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy ten ważny dzień? Niestety co do kamerzysty nie pomogę, bo to nie moje rejony.
|
|
|
|
|
#382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a moj tz juz super tylko czasami go nos boli najbardziej jak ma sie wysmarkac wczoraj nawet popil na urodzinach tz strippi i to zdrowo bo mi usnal na narozniku a ja spalam sama w naszej "sypialni"
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że z Tż lepiej, hehe to faktycznie Tż musiał być "zmęczony" po tej imprezce, że zasnął na kanapie ![]() Wieczorkiem jedziemy na działkę do znajomych, a jutro na komunię, więc nie będzie mnie przez wekkend, mam nadzieje, że nie zasypiecie mnie niezliczoną ilością postów ![]() Teraz zmykam, bo się nie wyrobię, mam cały dom do posprzątania, bo mamuśka w pracy i mi nie pomoże. Ech to są "uroki" mieszkania w dużym domu |
|
|
|
|
#384 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a kiey jest ten twoj wyjatkowy dzien?Cytat:
i milego sprzatania ja niestety nie lubie sprzatac ogolnie jestem leniem ale mam mojego kochanego tz ktory lubi sprzatac a mi wkoncu junkers zrobili i dziala!!! normalnie zaraz jak zrobie napad na lazienke to chyba zaplace miliard zl za wode bo bede trzy godziny pod prysznicem siedziec aaaaaa i w srode wroci moje autko od mechanika juz bedzie zrobione ![]() ![]() ![]()
|
|
#385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to fajny kamerzysta z okoli c tychow, niestety kamerzysty ci niepodam ale wiem ze wlasnie u tego fotografa mozesz zamowic.. http://www.art-mayo.com/
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem z Rybnika, więc i kamerzystę mamy stąd Annfas, świadek baaardzo zaangażowany w swoja rolę... ![]() Martuś, gratuluję kochana
|
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
ach i pomysleć, ze juz klejny dzien bliżej slubu. ja to nie wiem co to bedzie tak ze 2-3 miesiące przed. toz ja juz teraz sie denerwuje
|
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze no włąsnie, te 2 miesiące i 15 dni
tak szbko zlecą, ze juz niedługo bedzie mnie niż rok,a wtedy to juz wogóle |
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zaczniemy wybierać suknie ślubne, zaproszenia, obrączki, to tego czasu zacznie nam brakować na to wszystko
. Ale ja już bym chciała, żeby go zaczęło brakować
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

a błękitny bardzo będzie pasował, ja uwielbiam ten kolor
ale wydaje mi się, że za 1 dzień bez poprawin to tak 100zł? ile Wy płącicie średnio dziewczyny?
nawet odczulismy to kiedys na wlasnej skorze bo piorun walnal gdzies niedaleko i koledze mojego brata, ktory mieszka w sasiednim bloku spalilo calego kompa, no a nam padl na szczescie tylko zasilacz
i to licze tych najblizszych bo pewnie jeszcze z 5 sie znajdzie w dalszej rodzinie TZa
Nie no, robi wrażenie