Panny Młode 2009 cz. III - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-16, 21:00   #361
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Na pewno znajdziecie coś super a błękitny bardzo będzie pasował, ja uwielbiam ten kolor w ogólę lubię wszystkie odcienie niebieskiego, turkusy itp
trzymaj wogole trzymajcie kciuki zeby sie cos znalazlo ja tez uwielbiam wszystkoe odcienie niebieskiego hehe ale nie az tak zebym miala bzikaaczkolwiek duzo mam niebieskich rzeczy
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 22:23   #362
annfas
Zakorzenienie

dzisiaj koleżanka mi napisała, że była na naszej sali (ona ma ślub we wrześniu w tym roku) i jest bosko... ja pojadę dopiero po otwarciu i może zrobię jakieś zdjęcia

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 22:46   #363
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no właśnie nie bo ja ma takie ruchy ale wydaje mi się, że za 1 dzień bez poprawin to tak 100zł? ile Wy płącicie średnio dziewczyny?
na mojej sali jest 80 zl za dzien 110 za 2 ale wszytko zalezy od miasta...

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
super.. odpoczniecie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
hmm to może ich zaproście? Dzieci, jak pisała kaska pojedzą troszkę i pójdą się bawić więc nie będzie ciasno...Sama nie wiem co doradzić...
ja zapraaszam z dziecmi i siedziec beda normalnie kolo rodzicow.. ale na sali jest w takim stylowym przedsionku taki stolik z kanapami i tam sa kredki kardki owoce i slodycze wiec sie pewnie tam zabunkruja

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
heheh nie no nie komp mi grzmial tylko burza nadchodzila i strasznie grzmialo na dworze a niedobrze jest miec wlaczonego kompa w czasie burzy bo jak piorun walnie w blok czy domek to moze nawet spalic kompa nawet odczulismy to kiedys na wlasnej skorze bo piorun walnal gdzies niedaleko i koledze mojego brata, ktory mieszka w sasiednim bloku spalilo calego kompa, no a nam padl na szczescie tylko zasilacz A tak to moj komp ma sie bardzo dobrze mimo ze chodzi praktycznie non stop bo jak nie wizaz to magisterka
ja tez wylanczam na burze.. wole nieryzykowac

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
dzisiaj koleżanka mi napisała, że była na naszej sali (ona ma ślub we wrześniu w tym roku) i jest bosko... ja pojadę dopiero po otwarciu i może zrobię jakieś zdjęcia
zrob zrob i sie pochwal ja tez bylam na sali jescze jak jej niewykonczyli a potem juz jak byla zrobiona w trakcie wesela zobaczyc jak to jest wykonczone i teraz niedawno jescze raz.. i widzialam ogromne zmiany.. a ty pojedziesz i pewnie tez powiesz wow... wogole to jest urok nowo budowanych sal ze wsyztko jest swierze i takie na czasie

dzis podpisalalm umowe w przedszkolu.. ale sie ciesze... myslalam ze pisanie w dziennieku +plany beda gorzej wygladac ale nijest zle.. ale jakos nie mam casu zeby tu wejsc.. siedze caly dzien z tz i sie przytulamy

wogole to bylamz kolezanka dzis w orsay i znalazlam przecudna sukienke na grubych ramiaczkach biala w czarne kwaity z czarnym paskiem - lamowka - sukienka do kolon i sie zakochalam chce ja na orobne do tego czarna marynarka;D i git.. na pocztaku chcialam spodnice z podwyzszonym stanem i bluske ale doszlaam do wniosku ze 90% dziewczy ntak bedzie wygladac wiec musze mysmyslec cos innego i juz mam jak ja kupie to wysle wam fotki
Stary 2008-05-17, 08:37   #364
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
J
Ja pisze pracę magoisterską z literatury dla dzieci i młodzieży. Tylko, że interesuje mnie jedna postać- Walery Przyborowski i jego powieści historyczne przeznaczone dla młodego czytelnika. W ogóle, to ten przedmiot miałam na trzecim roku bardzo miło go wspominam Z fajną kobietką go mieliśmy
tez miałam ten przedmio ale na 4 roku
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
trzymaj wogole trzymajcie kciuki zeby sie cos znalazlo ja tez uwielbiam wszystkoe odcienie niebieskiego hehe ale nie az tak zebym miala bzikaaczkolwiek duzo mam niebieskich rzeczy
to tak samo jak ja

Martucha ratulacje podpisania umowy

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 08:46   #365
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
tez miałam ten przedmio ale na 4 roku

to tak samo jak ja

Martucha ratulacje podpisania umowy
dziekuje a je nielubie niebieskiego. .wygladam w nim blado i nijako.. ale za to wszystkie odcienie pomaranczowego zoltego zielonego i czerwonego sa moje
Stary 2008-05-17, 09:11   #366
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
u TZ jest 2 dzieci a u mnie w rodzinie 3 więc ja mam problem z głowy 5 dzieci to w sumie mało
jeśli nie jest dużo tych dzieci to zaproś
a co ja mam powiedziec. dzieci do wieku 7 lat mamy w rodzinie w sumie 12 i to licze tych najblizszych bo pewnie jeszcze z 5 sie znajdzie w dalszej rodzinie TZa

ale co mi tam , zapraszam z dziecmi. wiekszosc jest z okolicy, jak sie dziecko zmeczy to rodzice moga je odwiezc do domu a sami wrocic

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 09:24   #367
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
u jest mnie więcej sklad i wygląd jak u nas przewaznie to wygląda
http://www.mariage.net.pl/wesela/wie...ria/index.html
wiem, ze ludzie szczególnie oblegają taka szynkę z koscią (jakby noga wędzona czy cos takiego) i smalec, chlebek własnej roboty i do tego ogórki
Kto zje tyle kiełbachy? Nie no, robi wrażenie A co jeśli większość zostanie? Ba, na pewno zostanie i co później to zabieracie dla siebie, czy jakoś dogadujecie się z właścicielem sali?

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
matko, ja to będę się bała cały czas, że cos bedzie nie tak.....chyba z miesiac przed to spac nie bede
To tak jak ja, dzień wcześniej nie będę mogła zasnąć

Cytat:
ja to sie wogóle zastanawiam, czy nie wziąć jakis tabletek na uspokojenie w dniu slubu choc nigdy nie bralam i w sumie nawet nie wiem jak zareaguje
Pod żadnym pozorem nie bierz żadnych uspokajających tabletek, bo nie jesteś w stanie przewidzieć jak one działają. Możesz być ospała albo nic nie będziesz później pamiętać. Pamiętam jak moja ciotka była na tabletach, bo tak przeżywała,a później nie pamiętała błogosławieństwa swojej córki, widziała tylko na filmie.

Cytat:
a ja sie troche wkurzyłam. awno temu robiłam liste gosci razem z rodzicami i nie zapraszałam niektórych dzis (takie do 3 latek) a moja mama ostatnio stwierdziła ze rzeba a to bedzie conajmiej 10 osób wiecej wtedy , co wy o tym sądzicie??
Myślę, że nie wypada zapraszać bez dzieci, szczególnie w rodzinie My zapraszamy.

Cytat:
no własnie tych z co zapraszam to maja juz z 6 lat conajmniej wiec problemu nie ma i dobrze sie z nimi zznma. za to reszta to dzieci siostry lub brata ciotecznego moich rodziców. jedni sa z czech a dziecko ma 2 latka teraz, a drudzy są z wawy jedno ma ponad roczek a jedno jest jeszcze w brzuchu i kilka jeszcze ale to tez małe.

i teraz problem: albo nie zaprosić, albo zaprosic i liczyc na to ze sie kapną i zostwia dzieci z tesciami (bo ich nie znamy)
U nas będzie trójka takich malutkich dzieciaczków: roczne, 3,5 latka i 3 latka. To będą dzieci mojego rodzeństwa i kuzyna TŻ, reszta dzieci będzie takich komunijnych. To czy wziąć dziecko czy nie, powinni zadecydować rodzice. Wy nie będziecie za to dziecko płacić, przecież nie dasz dla takiego malucha krzesła nawet, poza tym ile ono zje? Sale mamy w naszym mieście, z którego są moi siostra i brat, więc po dzieci może ktoś przyjechać ok godz 22, albo sami je odwiozą do drugiej babci. A kuzyn albo dziecka nie weźmie, albo położy je na górze w pokojach. Z resztą nie ma się co martwić, jak rodzice wezmą dziecko, to oni będą się z nim uganiać.

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Jasne, że pamiętam Wybitnie zapadłaś mi w pamięć Mam nadzieję, że sukienki dojdą szybko i będziesz zadowolona
Sukienki na szczęście przyszły wczoraj i są piękne

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dzis podpisalalm umowe w przedszkolu.. ale sie ciesze... myslalam ze pisanie w dziennieku +plany beda gorzej wygladac ale nijest zle.. ale jakos nie mam casu zeby tu wejsc.. siedze caly dzien z tz i sie przytulamy
No to gratulejszyn

Dzisiaj idziemy do naszej sali, gdzie będzie też nasza obsługa. Dzisiaj jest wesele syna naszej kucharki i nas zapraszała, zobaczymy jak są ustawione stoły, może zobaczymy jakieś jedzonko. Interesuje mnie jakie ciasta też będą. Jednym słowem, wszystko obczaimy, porobimy fotki. Jedziemy przed 14, jeszcze przed całą imprezą, z rodzicami.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 09:53   #368
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Kto zje tyle kiełbachy? Nie no, robi wrażenie A co jeśli większość zostanie? Ba, na pewno zostanie i co później to zabieracie dla siebie, czy jakoś dogadujecie się z właścicielem sali?
Ja będę miała wiejski stół i tak samo jak w przypadku innnych przystawek i dań,ktore zostaną będziemy je zabierac dla siebie,włascicielka od razu o tym wspomniała
Stary 2008-05-17, 10:03   #369
annfas
Zakorzenienie

u nas jest tak, że cały stół mamy udostępniony ale sami go sobie zapelniamy, ja mam dziadków jednych na wsi i powiedzieli, że na tą okazję jedna świnia pójdzie pod nóż resztę kupimy u rzeźnika, pewnie zostanie tylko taka wielka szynka z kością bo wszystko inne będzie zrobione

Stary 2008-05-17, 10:07   #370
kaska87
Zakorzenienie

oj myślę, że u mnie jak na wesele na 45-50 osób to taki wiejski stół to za dużo bo jest przeważnie dużo dań i jeszcze to

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 10:14   #371
annfas
Zakorzenienie

no u nas będzie 140-150 więc stół wiejski obowiązkowo

Stary 2008-05-17, 10:15   #372
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no u nas będzie 140-150 więc stół wiejski obowiązkowo
no tak jak jest dużo osób to na pewno ktoś się skusi

Stary 2008-05-17, 10:23   #373
annfas
Zakorzenienie

jescze na stole planujemy jakis bimber kiedys mój dziadek też robił i był super ale nie wiem czy mu się będzie chciało robić prawie hurtowe ilości

Stary 2008-05-17, 10:25   #374
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
jescze na stole planujemy jakis bimber kiedys mój dziadek też robił i był super ale nie wiem czy mu się będzie chciało robić prawie hurtowe ilości
wiesz jak jest z dziadkami kochanej wnuczce wszystko no ale na 150 osób to będzie dużo pracy

Stary 2008-05-17, 10:37   #375
annfas
Zakorzenienie

no i wlasnie o to mi chodzi To już będzie produkcja na wiekszą skalę

no a za tydzień świadkuję na ślubie, do świadka wogóle brak słów... Wymyślił, żebyśmy podjechali po niego po błogosławieństwie do domu, jak będziemy jechać do kościoła...

Stary 2008-05-17, 10:40   #376
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

no a za tydzień świadkuję na ślubie, do świadka wogóle brak słów... Wymyślił, żebyśmy podjechali po niego po błogosławieństwie do domu, jak będziemy jechać do kościoła...
no to się wybawicie ja też bym na jakies weselicho poszła, ale najprędzej to chyba moje będzie

Stary 2008-05-17, 10:43   #377
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
hehe tez o tym myslałam

Stary 2008-05-17, 12:05   #378
mala2241
Raczkowanie

czesc dziewczynki witam po dluzszej nieobecnosci normalnie nie bylo mnie pare dni a tu prawie 10 stron!!! piszecie w takim tempie ze za miesiac pewnie juz czwarta czesc bedzie!!!!

sas mysle ze blekitna sukienka bedzie idealna na cywilny

Rosette ja tez tak chcem pozycz mi tescia moze mi tez zorganizuje takiiiiiiiiii weekend

Martucha gratuluje podpisania umowy i oczywiscia przytulania

Ja to niestety wydaje mi sie ze niedlugo strace prace bo mi pewnie umowy nie przedluza bo caly czas prawie na l4 jestem

31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 12:27   #379
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
u nas jest tak, że cały stół mamy udostępniony ale sami go sobie zapelniamy, ja mam dziadków jednych na wsi i powiedzieli, że na tą okazję jedna świnia pójdzie pod nóż resztę kupimy u rzeźnika, pewnie zostanie tylko taka wielka szynka z kością bo wszystko inne będzie zrobione
No to jest bardzo dobry pomysł, na pewno taniej was to wyjdzie i będziecie mieć takie specjały jakie chcecie.
Ja raczej nie będę mieć takiego stołu, nie zrobił by furory, bo część moich gości i większość gości Tż pochodzi ze wsi i większość takich specjałów właśnie mają na co dzień, nie dla nich ta rewelacja typu chleb ze smalcem i ogórkiem małosolnym

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość

Ja to niestety wydaje mi sie ze niedlugo strace prace bo mi pewnie umowy nie przedluza bo caly czas prawie na l4 jestem
Może jednak nie będzie tak źle, kurcze co masz zrobić jak chorujesz, przecież to naturalne, że specjalnie tego nie robisz. Poza tym nawet gdyby Twoje przypuszczenia się sprawdziły to przecież nie będzie chyba czego żałować, mówiłaś, że Twoja szefowa jest straszną zołzą. W innej pracy może być więc tylko lepiej
A jak się czuje Tż po wypadku? Doszedł już do siebie?

Martucha gratulacje z okazji podpisania umowy
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 12:38   #380
MiliVanili
Wtajemniczenie

Witam wszystkie Panny Młode 2009
Przyjmiecie mnie do swojego grona? Ja jestem Panna Młodą na 2009 rok od niedawna, od lutego br Mamy już sale i orkiestre, nie mamy tylko kamerzysty i chyba szybko nie znajdziemy, bo mój TŻ wymyslił sobie, że chce cos oryginalnego i niezwykłego zamiast standardowego filmu z wesela, macie może jakieś namiary na kamerzystów i fotografów z Gliwic i okolic? Chciałam też zapytać czy któraś z Was ma może wesele na zamku w Toszku i kiedy
MiliVanili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 12:43   #381
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiliVanili Pokaż wiadomość
Przyjmiecie mnie do swojego grona? Ja jestem Panna Młodą na 2009 rok od niedawna, od lutego br Mamy już sale i orkiestre, nie mamy tylko kamerzysty i chyba szybko nie znajdziemy, bo mój TŻ wymyslił sobie, że chce cos oryginalnego i niezwykłego zamiast standardowego filmu z wesela, macie może jakieś namiary na kamerzystów i fotografów z Gliwic i okolic? Chciałam też zapytać czy któraś z Was ma może wesele na zamku w Toszku i kiedy
Witaj w naszym gronie Kiedy ten ważny dzień? Niestety co do kamerzysty nie pomogę, bo to nie moje rejony.
Stary 2008-05-17, 12:45   #382
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Może jednak nie będzie tak źle, kurcze co masz zrobić jak chorujesz, przecież to naturalne, że specjalnie tego nie robisz. Poza tym nawet gdyby Twoje przypuszczenia się sprawdziły to przecież nie będzie chyba czego żałować, mówiłaś, że Twoja szefowa jest straszną zołzą. W innej pracy może być więc tylko lepiej
A jak się czuje Tż po wypadku? Doszedł już do siebie?
mam nadzieje ze nie bedzie tak zle u mnie jest troche inaczej pracuje w markecie i u mnie jest tak mam kierowniczke- edytke jest spoko, kierownika stazyste-agnieszka jest taka w miare, zastepca kierownika-iwona tez jest taka spoko,zastepca kierownika-elwira tez jest spoko, zastepca kierownika- magda i to jest wlasnie ta pani co mnie nioe lubi. wiesz ogolnie to edyta zwalnia przyjmuje itd ale ona tez liczy sie ze zdaniem swoich zastepczyn wiesz szkoda bedzie mi tej pracy bo ogolnie nie jest zle i nawet dobrze zarabiam noi w pazdzierniku jakby co bym miala umowe na stale i bysmy brali kredyt juz na mieszkanie a tak to wszystko od nowa a moj tz juz super tylko czasami go nos boli najbardziej jak ma sie wysmarkac wczoraj nawet popil na urodzinach tz strippi i to zdrowo bo mi usnal na narozniku a ja spalam sama w naszej "sypialni"
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-05-17, 13:02   #383
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
mam nadzieje ze nie bedzie tak zle u mnie jest troche inaczej pracuje w markecie i u mnie jest tak mam kierowniczke- edytke jest spoko, kierownika stazyste-agnieszka jest taka w miare, zastepca kierownika-iwona tez jest taka spoko,zastepca kierownika-elwira tez jest spoko, zastepca kierownika- magda i to jest wlasnie ta pani co mnie nioe lubi. wiesz ogolnie to edyta zwalnia przyjmuje itd ale ona tez liczy sie ze zdaniem swoich zastepczyn wiesz szkoda bedzie mi tej pracy bo ogolnie nie jest zle i nawet dobrze zarabiam noi w pazdzierniku jakby co bym miala umowe na stale i bysmy brali kredyt juz na mieszkanie a tak to wszystko od nowa a moj tz juz super tylko czasami go nos boli najbardziej jak ma sie wysmarkac wczoraj nawet popil na urodzinach tz strippi i to zdrowo bo mi usnal na narozniku a ja spalam sama w naszej "sypialni"
No fakt jeśli zależy wam na kredycie to lepiej żebyś została w tej pracy, no myślę że będzie dobrze, nie ma się co na zapas martwić.
Dobrze, że z Tż lepiej, hehe to faktycznie Tż musiał być "zmęczony" po tej imprezce, że zasnął na kanapie

Wieczorkiem jedziemy na działkę do znajomych, a jutro na komunię, więc nie będzie mnie przez wekkend, mam nadzieje, że nie zasypiecie mnie niezliczoną ilością postów
Teraz zmykam, bo się nie wyrobię, mam cały dom do posprzątania, bo mamuśka w pracy i mi nie pomoże. Ech to są "uroki" mieszkania w dużym domu
Stary 2008-05-17, 13:18   #384
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
witam nowa PM przykro mi ale nie mieszkam w tych okolicach i nie mam jak ci doradzic moze cos w internecie poszukaj a kiey jest ten twoj wyjatkowy dzien?

Cytat:
No fakt jeśli zależy wam na kredycie to lepiej żebyś została w tej pracy, no myślę że będzie dobrze, nie ma się co na zapas martwić.
Dobrze, że z Tż lepiej, hehe to faktycznie Tż musiał być "zmęczony" po tej imprezce, że zasnął na kanapie

Wieczorkiem jedziemy na działkę do znajomych, a jutro na komunię, więc nie będzie mnie przez wekkend, mam nadzieje, że nie zasypiecie mnie niezliczoną ilością postów
Teraz zmykam, bo się nie wyrobię, mam cały dom do posprzątania, bo mamuśka w pracy i mi nie pomoże. Ech to są "uroki" mieszkania w dużym domu
niom byl barzdzo "zmeczony" no ale rano zanim poszedl do pracy to mnie 15 razy przeprosil i dal tysiac buziakow na przeproszenie a co do pracy to bardzo bym chciala ja zatrzymac i dziekuje za slowa otuchy
i milego sprzatania ja niestety nie lubie sprzatac ogolnie jestem leniem ale mam mojego kochanego tz ktory lubi sprzatac

a mi wkoncu junkers zrobili i dziala!!! normalnie zaraz jak zrobie napad na lazienke to chyba zaplace miliard zl za wode bo bede trzy godziny pod prysznicem siedziec aaaaaa i w srode wroci moje autko od mechanika juz bedzie zrobione
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-05-17, 13:49   #385
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

oo ale zarabisty swiadek nie ma co... :P oczywiscie mam nadzieje ze zdasz relacje

Cytat:
jasne ze tak witaj to fajny kamerzysta z okoli c tychow, niestety kamerzysty ci niepodam ale wiem ze wlasnie u tego fotografa mozesz zamowic..
http://www.art-mayo.com/
Stary 2008-05-17, 14:08   #386
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj w naszym gronie.
Ja jestem z Rybnika, więc i kamerzystę mamy stąd: www.fotovideo.net.pl

Annfas, świadek baaardzo zaangażowany w swoja rolę...

Martuś, gratuluję kochana Oj, marzenia się spełniają
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 14:09   #387
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ach i pomysleć, ze juz klejny dzien bliżej slubu. ja to nie wiem co to bedzie tak ze 2-3 miesiące przed. toz ja juz teraz sie denerwuje

Stary 2008-05-17, 14:12   #388
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
ach i pomysleć, ze juz klejny dzien bliżej slubu. ja to nie wiem co to bedzie tak ze 2-3 miesiące przed. toz ja juz teraz sie denerwuje
Ja wczoraj, wracając pociągiem z uczelni mówiłam mojej koleżance, że ten czas tak bardzo przyspiesza i wszystko staje się coraz bardziej realne. Ona też mi przynała, że rzeczywiście, jeszcze niedawno mówiłam, że biorę ślub za niecałe 2 lata, a zaraz będę mogła mówić, że to już za rok
Stary 2008-05-17, 14:15   #389
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kurcze no włąsnie, te 2 miesiące i 15 dni tak szbko zlecą, ze juz niedługo bedzie mnie niż rok,a wtedy to juz wogóle

Stary 2008-05-17, 14:16   #390
Rybulka
Zakorzenienie

Jak zaczniemy wybierać suknie ślubne, zaproszenia, obrączki, to tego czasu zacznie nam brakować na to wszystko. Ale ja już bym chciała, żeby go zaczęło brakować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości