Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-17, 08:16   #3391
tamonita
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

dzień dobry.

Ja zaraz lece z Babcią na zakupy
Nefruś słuchasz Dżemu ???

Miłego dnia

[p.s. jak wróce to Was podczytam dokładnie ]
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 09:07   #3392
gujana
Wtajemniczenie

Hej Laski

Ja juz pisze z domku. Wrocilam wczoraj wieczorkiem i jak TŻ odbieral mnie z dworca to niespodziewanie okazalo sie, ze jest spotkanie "po latach" ze znajomymi z pracy, w ktorej to sie poznalismy z TŻtem Wpadlismy na chwile, w sumie nie bylo to jakies dlugie spotkanie, ale zawsze to milo zobaczyc dawno niewidziane mordki

Ale mam bajzel w domu nie wiem skad

Ewusia
- gratuluje i ciesze sie, ze z CSK coraz lepiej, no i ze w rolach dobrze sie sprawdza

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 09:27   #3393
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Tamuś - owszem, słucham ^^ Rysiek Niemena też starsnzie lubię ^^ Ja to w ogole dziwny przypadek ejstem, bo z jednej storny takie o zespoły, a z drugiej hardcore i speedcore ;D Zalezy to od roznych czynnikow ^^

Byłam z mamcia i ojcem (mowilam juz ze miesiac nie pije? ) na zakupach spozywczych - yyyyh znowu ją [ponamawiałam an tyyyle rzeczy - za chwilę idę sobie machnac sałatkę jakąs tyryryryr ;D
W ogóle przytyłam strasnzie, ale.. jakoś sie nie przejmuję, bo o wiele lepiej się czuję niż wtedy, kiedy byłam wieszakiem (46 kg, Geez=='\ ). Ale ogolnie z TŻ-em stwierdziliśmy, ze razem na diete przrzechodzimy, ale dopiero.. w lipcu . Bo jzu arzme ebdizemy meiszkac i w ogole - mniej pieniedyz sie bedzie wydawało ;D

Lece coś tma mamie pomoc ;*
Miłego dnia kochane ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 09:55   #3394
agness51
Zakorzenienie

Hejka

Dzisiaj zapowiada się świetny dzień najpierw spędzę praktycznie cały dzień na działeczce,na grillku ( w tym z TŻ-tem ale nie tylko),no a potem nocuję u przyjaciółki .

No więc i Wy bawcie się super,co prawda pogoda niezbyt zadowalająca,ale na szczęście nie pada

Miłego dnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 10:21   #3395
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Tamuś - owszem, słucham ^^ Rysiek Niemena też starsnzie lubię ^^ Ja to w ogole dziwny przypadek ejstem, bo z jednej storny takie o zespoły, a z drugiej hardcore i speedcore ;D Zalezy to od roznych czynnikow ^^

Byłam z mamcia i ojcem (mowilam juz ze miesiac nie pije? ) na zakupach spozywczych - yyyyh znowu ją [ponamawiałam an tyyyle rzeczy - za chwilę idę sobie machnac sałatkę jakąs tyryryryr ;D
W ogóle przytyłam strasnzie, ale.. jakoś sie nie przejmuję, bo o wiele lepiej się czuję niż wtedy, kiedy byłam wieszakiem (46 kg, Geez=='\ ). Ale ogolnie z TŻ-em stwierdziliśmy, ze razem na diete przrzechodzimy, ale dopiero.. w lipcu . Bo jzu arzme ebdizemy meiszkac i w ogole - mniej pieniedyz sie bedzie wydawało ;D

Lece coś tma mamie pomoc ;*
Miłego dnia kochane ;*
eee, widziałam Twój brzuszek i widać mięśnie mimo tego, co mówisz a ile masz wzrostu?? jejku, ale tu dużo dziewczyn, które kiedyś miały ED... pamiętam jak ważyłam 40 kg i mniej... Boże

ja wczoraj miałam koszmarny dzień w szkole, pozmieniał się plan lekcji przez matury i zapomniałam, że mamy biologię (kiedyś nie mieliśmy w piątki). oczywiscie, żeby było śmieszniej, mrs Biologiczka zrobiła nam kartkówkę (40sto minutową) i jak się domyślacie, poszła mi tragicznie do tego wcześniej 2 h polskiego z panią "jestem straszna i dziś kogoś zgnoję" padło na mnie. dooobra, może przestałam się uczyć, ale to tylko miesiąc i żaden powód by mówić mi, że przeceniła moje możliwosci, pracowitość etc. Najgorsze, że myślałam, że wybuchnę śmiechem, wiecie jak to jest w takich chwilach acz nie mogę powiedzieć, bym po lekcji nie podłamała się - i to bardzo, może coś w tym jest i rzeczywiście jestem beztalenciem. Do tego dowiedzieliśmy się, że nie posiadamy żadnych zainteresowań i mamy 'zakute na przyjmowanie wiedzy głowę', czemu? bo nikt z nas nie przeczytał do końca I tomu 'chłopów' co to ma do zainteresowań? nie wiem, ale średnio mnie to interesuje ofc na koniec pani f. zapytała (poważnie zresztą), dlaczego wybraliśmy się do liceum a nie do zawodówki.

cała szkoła ją (panią f.) kocha :/

Ale dziś weekend, więc jest gut życzę Wam miłego dnia, Ślicznotki !

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 10:23   #3396
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewuś - nowu mężczyzna?;> Ekhm... czy ja o czymś nie wiem...?
teraz już wiesz

Cytat:
Dzisiaj do Katowic , po TŻ-a ^^ Ahhh Dzieki niemu coraz czesciej w Katowicach jestem ; D Srednio 2-3 razy w miesiącu
jja myślę że ten fakt można by jakoś jeszcze wykorzystać
Cytat:
Ostatnio zauważyłam, że tak mnie bierze na słuchaniu Dżemu, Comy, Cree, 30STM że oh ah Mam sentyment do tych zespołów, kiedyś \, ze tak powiem, byłam, dżemowata. Kurcze, miałam w tym roku na Paprocany jechać [dżemowisko ^^], ale.. w lipcu już jestem w Gdańsku A szkoda kurcze...
Idę coś zmajstrować do jedzenia i ponziej kąpiel i takie tam tyryryr
ja też lubię takie klimaty plus jeszcze Hey, Kult, Happysad

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Hej Laski

Ja juz pisze z domku. Wrocilam wczoraj wieczorkiem i jak TŻ odbieral mnie z dworca to niespodziewanie okazalo sie, ze jest spotkanie "po latach" ze znajomymi z pracy, w ktorej to sie poznalismy z TŻtem Wpadlismy na chwile, w sumie nie bylo to jakies dlugie spotkanie, ale zawsze to milo zobaczyc dawno niewidziane mordki
no to miłą niespodziankę miałaś, fajnie

Cytat:
Ewusia - gratuluje i ciesze sie, ze z CSK coraz lepiej, no i ze w rolach dobrze sie sprawdza

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Dzisiaj zapowiada się świetny dzień najpierw spędzę praktycznie cały dzień na działeczce,na grillku ( w tym z TŻ-tem ale nie tylko),no a potem nocuję u przyjaciółki .
baw się dobrze Kochana

wstałam niedawno ^^ jem śniadaniem i śmigam na zakupy, pocztę i jeszcze sama nie wiem gdzie a później zabawa uwielbiam studiować, szkoda ze nauka mi w tym trochę przeszkadza

miłego dnia Skarby

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 10:28   #3397
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

wstałam niedawno ^^ jem śniadaniem i śmigam na zakupy, pocztę i jeszcze sama nie wiem gdzie a później zabawa uwielbiam studiować, szkoda ze nauka mi w tym trochę przeszkadza

miłego dnia Skarby
studia muszą być fajne ^^ pomijając naukę właśnie

zazdroszczę zakupów, ja też chcę ale dziś wyjeżdżam i też nie narzekam, a co! jakieś ciuszki kupujesz czy jedzonko?

w ogóle, już zdążyłam się pokłócić z mamą i jestem jakaś roztrzęsiona, do tego wypiłam strasznie mocną kawę, co potęguje efekt 'rozedrgania' zdarza się.

aha, wprawdzie rzadko tu piszę, ale Was podczytuję, żeby nie było

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-17, 11:13   #3398
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

ja tez lubie taka wlasnie muzyczke

Stary 2008-05-17, 11:45   #3399
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ewuś - mi się już trochę poprawiło

Dziewczynki mam problem. Znacie jakieś dobre preparaty na ujędrnienie piersi? Co by je trochę podnieść żeby nie leżały zmęczone? (po odchudzaniu się znaczy)

PS. ja już sama nie wiem, ważyłam sie 2 dni temu i ważyłam 78, dzisiaj ważyłam się z rana-nadal jestem przed okresem a waże 76 czyli z wagi wyjściowej w tym ms zeszłam 0,6 kg. chyba się zważnę po okresie

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 12:05   #3400
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Malinko - na podniesienie i ujędrnienie biustu najlepiej ćwiczenia z ciężarkami Jak wrócę to zamieszczę jakieś (chyba, ze ktos mnie wyprzedzi). teraz lece się 'robić' i po TŻ-a. Iha!!!!!!

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 12:27   #3401
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
studia muszą być fajne ^^ pomijając naukę właśnie

zazdroszczę zakupów, ja też chcę ale dziś wyjeżdżam i też nie narzekam, a co! jakieś ciuszki kupujesz czy jedzonko?
jedzonko raczej będę kupować i zaopatrzenie na dzisiejszą bibę
a gdzie wyjeżdżasz ?
Cytat:
w ogóle, już zdążyłam się pokłócić z mamą i jestem jakaś roztrzęsiona, do tego wypiłam strasznie mocną kawę, co potęguje efekt 'rozedrgania' zdarza się.
oj, mam nadzieję ze się pogodzicie szybko

Cytat:
ja tez lubie taka wlasnie muzyczke
się wie, w końcu byłaś na Woodstock'u

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Ewuś - mi się już trochę poprawiło

Dziewczynki mam problem. Znacie jakieś dobre preparaty na ujędrnienie piersi? Co by je trochę podnieść żeby nie leżały zmęczone? (po odchudzaniu się znaczy)

PS. ja już sama nie wiem, ważyłam sie 2 dni temu i ważyłam 78, dzisiaj ważyłam się z rana-nadal jestem przed okresem a waże 76 czyli z wagi wyjściowej w tym ms zeszłam 0,6 kg. chyba się zważnę po okresie
ja nie znam niestety, bo nie mam osobiście na co stosować ale myślę że KWC jak zwykle może być pomocne

a co do wagi to wiesz jak to jest, raz wychodzi tak raz śmiak, ale ważne że wciąż w dół

Cytat:
Malinko - na podniesienie i ujędrnienie biustu najlepiej ćwiczenia z ciężarkami Jak wrócę to zamieszczę jakieś (chyba, ze ktos mnie wyprzedzi). teraz lece się 'robić' i po TŻ-a. Iha!!!!!!
baw się dobrze z TŻ-em Kochana

nie poszłam w końcu na pocztę, bo okazało się ze to nie jednak awizo czekało w mojej skrzynce - fałszywy alarm za to byłam w bankomacie i teraz czekam aż Siss się zbierze i idziemy na te zakupy w końcu no i posprzątać trochę może by się zdało

BTW strasznie gorąco dziś oby nie było jakiś burz wieczorem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-17, 12:29   #3402
schism_
Zadomowienie

Nefre-30STM powiadasz ;> Heh uwielbiam ten band od dobrego roku ;D Miałam szansę być na ich dwóch koncertach w Londku,acz nie wypaliło ,za to jutro w Gdańsku jest coś na kształt spotkania fanów i hmm promo na starówce

I mamy kolejną sobotę Byłam dziś w galerii handlowej,uprawiać swój ulubiony sport,shoppingiem zwany Wyszłam z ciekawą i niedrogą torebką i mini-zestawem kosmetyków Biotherm. Swoją drogą zawarty w nim krem ma 20ml pojemności, 'normalny' ma 30ml i kosztuje ok150zł za ten wydałam jedyne 35 ,jednym słowem czysta ekonomia xD
Mhmm teraz zjem co nieco,wyszukuję się i wieczo
rem na Comę *_______* Już widzę to pogo pod czujnym okiem starszych
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 12:57   #3403
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
byłabym dźwięczna wiem, że ćwiczenia ale nie mogę znaleźć nigdzie niczego normalnego ale jakiś krem by się przydał chyba że nadal będę molestować oliwkę dla mam w ciąży

Cytat:
ja nie znam niestety, bo nie mam osobiście na co stosować ale myślę że KWC jak zwykle może być pomocne

a co do wagi to wiesz jak to jest, raz wychodzi tak raz śmiak, ale ważne że wciąż w dół
popatrzę na KWC ale tam są ogólnie ujędrniające trzeba będzie przeszperać

no wiem, że wychodzi raz tak raz tak zważę się po okresie na wadze w domu tzn. tej na której się powinnam ważyć sprawdzająć

Stary 2008-05-17, 13:14   #3404
tamonita
Zakorzenienie

Padam na pyszczek Ale zakupy z Babcią uwieeeeeelbiam

Izka współczuje wczorajszego dnia i oby przyszły tydzień był lepszy...
Nefrus Baw się dobrze (i grzecznie ) z TŻtem
Malinko zważ się po okresie
Schism udanej zabawy i pogowania
Ewuśka baw się dobrze

Ale znajomych chłopaków spotkalam Dobrze, że głowe rano umylam
M.in. spotkałam pewnego znajomego, który widzial mnie na żywo pare lat temu i byl w lekkim szoku jak mnie zobaczył... Stwierdził, że niedawno bylam malutką, słodką i grzeczną Monisią, a teraz jestem duża i niegrzeczna Na odchodne dał mi buziaka aha zapomniałam dodać, że jest przyyyystojny

Oczywiście kupiłam sobie pare rzeczy Raczej niec sczególnego, ale jednak
- koszulka
- kubek [rodzice się załamią ]
- jaśka [poduszke czyli ]
no i mnóstwo spożywczaków

Aha, odnośnie zespołów to ja uwielbiam Dżem i Rysia i mam jego całą dyskografie a Zaczęłam ich lubić, bo mój eks słuchał Dżemu... i cóż on odszedl, a muzyka została...

Ahhh miłego dnia Laski
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 13:34   #3405
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

tamo - się oczywiście zważę no ale kolega fajnie powiedział ja bym go chyba pacneła w łeb żartuje mi kolega ostatnio wyleciał z tekstem, że widział mnie w Tesco, on stał przy kasie z kumplem a ja kupowałam coś a ten do kumpla "patrz to Danka" kumpel-"eee nie" a mój kumpel "Ty to Ona patrz jak schudła tylko cy... jej zostały" myślałam, że zatłukę

ja myśle co kupić matuli na dzień matuli pozatym sprzątam i gotuję. do wtorku zrobię mieszkanko na błysk

znowu muszę brać wziew astmatyczny na alergię

a co do zespołów to ja się wyłamę 11 lat HH

Stary 2008-05-17, 14:07   #3406
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

się wie, w końcu byłaś na Woodstock'u

a w tym roku Woodstock ma sie jednak odbyc wiec mysle ze znow zawitam

Stary 2008-05-17, 16:51   #3407
madame_apple
Zadomowienie

hej
Cytat:
mniłe są takie spotkania po latach
Cytat:
Tamuś - owszem, słucham ^^ Rysiek Niemena też starsnzie lubię ^^ Ja to w ogole dziwny przypadek ejstem, bo z jednej storny takie o zespoły, a z drugiej hardcore i speedcore Zalezy to od roznych czynnikow ^^
ojjj ze mnie też dziwny przypadek bo słuchałam i słucham praktycznie wszystkiego w zależności od nastroju Najbliższa jest mi wszelkiego rodzaju jak to się ładnie określa "Indie Music" i rock... Ale sluchalam i metalu i HH, czasem mam nawet fazy na techno czy house wiec..
Cytat:
W ogóle przytyłam strasnzie, ale.. jakoś sie nie przejmuję, bo o wiele lepiej się czuję niż wtedy, kiedy byłam wieszakiem (46 kg, Geez=='\ ). Ale ogolnie z TŻ-em stwierdziliśmy, ze razem na diete przrzechodzimy, ale dopiero.. w lipcu . Bo jzu arzme ebdizemy meiszkac i w ogole - mniej pieniedyz sie bedzie wydawało
ojjj na dobrze zbilansowaną diete to wydasz wiecej kasy raczej niz na zwykle jedzonko... Ale ciesze sie, ze dobrze sie czujesz ze swoja figura - tak trzymaj
Cytat:
Dzisiaj zapowiada się świetny dzień najpierw spędzę praktycznie cały dzień na działeczce,na grillku ( w tym z TŻ-tem ale nie tylko),no a potem nocuję u przyjaciółk
baw sie dobrze kochana
Cytat:
ja wczoraj miałam koszmarny dzień w szkole, pozmieniał się plan lekcji przez matury i zapomniałam, że mamy biologię (kiedyś nie mieliśmy w piątki). oczywiscie, żeby było śmieszniej, mrs Biologiczka zrobiła nam kartkówkę (40sto minutową) i jak się domyślacie, poszła mi tragicznie do tego wcześniej 2 h polskiego z panią "jestem straszna i dziś kogoś zgnoję" padło na mnie. dooobra, może przestałam się uczyć, ale to tylko miesiąc i żaden powód by mówić mi, że przeceniła moje możliwosci, pracowitość etc. Najgorsze, że myślałam, że wybuchnę śmiechem, wiecie jak to jest w takich chwilach acz nie mogę powiedzieć, bym po lekcji nie podłamała się - i to bardzo, może coś w tym jest i rzeczywiście jestem beztalenciem. Do tego dowiedzieliśmy się, że nie posiadamy żadnych zainteresowań i mamy 'zakute na przyjmowanie wiedzy głowę', czemu? bo nikt z nas nie przeczytał do końca I tomu 'chłopów' co to ma do zainteresowań? nie wiem, ale średnio mnie to interesuje ofc na koniec pani f. zapytała (poważnie zresztą), dlaczego wybraliśmy się do liceum a nie do zawodówki.

cała szkoła ją (panią f.) kocha :/
współczuję pani f. ...
ale po latach bedziesz miala przynajmniej co opowiadac o 'ukochanych' nauczycielkach
Cytat:
teraz już wiesz
Ewuś, długo to Ty sama nie pobyłaś
Szczęścia życze, oby sytuacja dalej sie pomyslnie rozwijala
Cytat:
a później zabawa uwielbiam studiować, szkoda ze nauka mi w tym trochę przeszkadza
baw sie super imprezowiczko
Cytat:
dokad jedziesz?
Cytat:
w ogóle, już zdążyłam się pokłócić z mamą i jestem jakaś roztrzęsiona, do tego wypiłam strasznie mocną kawę, co potęguje efekt 'rozedrgania'zdarza się.

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Nefre
Mhmm teraz zjem co nieco,wyszukuję się i wieczo
rem na Comę *_______* Już widzę to pogo pod czujnym okiem starszych
ha! prawdopodobnie i pod moim czujnym okiem Tez sie wybieram o ile nie spije sie po drodze i uda mi się dotrzeć
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
M.in. spotkałam pewnego znajomego, który widzial mnie na żywo pare lat temu i byl w lekkim szoku jak mnie zobaczył... Stwierdził, że niedawno bylam malutką, słodką i grzeczną Monisią, a teraz jestem duża i niegrzeczna Na odchodne dał mi buziaka aha zapomniałam dodać, że jest przyyyystojny
nononono
Cytat:
a co do zespołów to ja się wyłamę 11 lat HH
polski czy zagraniczny?

ach
Dziś wolne, jutro wolnem, aż mi dziwnie Wczoraj w pracy fajnie jak zwykle bylo - impreza zamknieta firmy jakiejs i smiesznie bylo jak sie dziadki i baby pospijali i zaczynali tancowac dookola stołów

Lodówkę uzupełniłam, teraz troche cwiczen, troche odpoczynku i mykam na miasto - koncert juwenaliowy, a pozniej moze jakas imprezka,zoabzcymy

Milego dnia kochane

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 17:45   #3408
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
polski czy zagraniczny?
ogólnie rzecz biorąc polski całym sercem, zaczynałam od K44, Molesty czego ciągle słucham razem z OSTR-em i FISZEM + z zagranicznego francuski i amerykański ale z amerykańskiego to ten old school w stylu 2Pac itp

ja 60 minut na rowerku (40 na zrzuceniu wagi, 20 na spalani tłuszczu - na max. obciążeniu) + 100 brzuszków z kołyską...

dopisek 21:50 - kolejna 100 brzuszków + 30 spieć

a teraz nauka

Edytowane przez malinka_86
Czas edycji: 2008-05-17 o 20:52
Stary 2008-05-17, 17:47   #3409
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Hejka

Dzisiaj zapowiada się świetny dzień najpierw spędzę praktycznie cały dzień na działeczce,na grillku ( w tym z TŻ-tem ale nie tylko),no a potem nocuję u przyjaciółki

No więc i Wy bawcie się super,co prawda pogoda niezbyt zadowalająca,ale na szczęście nie pada

Miłego dnia
mam nadzieje,ze mija tak dobrze jak sie zapowiadal

Cytat:

moj brat cioteczny gra w Hey nie chwale sie oczywiscie

wstałam niedawno ^^ jem śniadaniem i śmigam na zakupy, pocztę i jeszcze sama nie wiem gdzie a później zabawa uwielbiam studiować, szkoda ze nauka mi w tym trochę przeszkadza ale sie usmialam z tego zdania
mam nadzieje,ze sie dobrze bawisz imprezowiczka z ciebie

Cytat:

juz ok z mama?

aha, wprawdzie rzadko tu piszę, ale Was podczytuję, żeby nie było
Cytat:
Dziś wolne, jutro wolnem, aż mi dziwnie Wczoraj w pracy fajnie jak zwykle bylo - impreza zamknieta firmy jakiejs i smiesznie bylo jak sie dziadki i baby pospijali i zaczynali tancowac dookola stołów

o! to wesolo masz jakies kompromitujace fotki?

Lodówkę uzupełniłam, teraz troche cwiczen, troche odpoczynku i mykam na miasto - koncert juwenaliowy, a pozniej moze jakas imprezka,zoabzcymy

Milego dnia kochane
zycze udanego wieczora lubie takie imprezy na miescie,niewazne jakie koncerty ale fajnie jak jest duzp ludzi i taka letnia atmosfera

hello laleczki,

ja wrocila jakies 40 min temu i poleglam na sofie i bede zaraz oko robic bo padam wstalismy ciut skacowani po wczoraj, pojechalismy na wystawe psow, yloby faknie gdyby nie fakt,ze to na powietrzu i bylo cholernie zimno i padalo.. wytrzymalismy jakies 2h i wrocilismy do Gla. Ale faaajne pieski byly wiec w sumie zadowolona jestem
Potem pjechalismy do Ikei jeszcze raz kuchnie obejrzec,potem na kuraka do KFC i zakupy jedzeniowe. I pare prezentow dla rodzinki bo to juz w piatek lece

teraz drzemeczka a potem jakis filmik i gra moze. Wkurzajace jest to,ze treraz piekne slonce sie zrobilo a caly dzien bylo paskudnie

no ale nic, bawcie sie pieknie wszystkie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-17, 19:00   #3410
gujana
Wtajemniczenie

Agolku, ciesze sie, ze pojechalas na wystawe, chociaz szkoda, ze ta pogoda robi takie psikusy...

u mnie cały dzien bylo znosnie, tzn chmurki ale bez deszczu, a teraz niestety leje i grzmi. Mam nadzieje, ze do jutra wroci ladna pogoda, bo TŻ ma zawody w trudnym, górzystym terenie i jak bedzie takie bloto to sie bede troche martwic... I tak jest ciagle caly poobijany od wywrotek No a poza tym chcialabym kibicowac, ale jesli mialoby lać, to nawet nie pojade..
no nic, mam nadzieje, ze pogoda dopisze.

kurcze, we wtorek seminarium, a ja jak zawsze w polu

Stary 2008-05-17, 23:56   #3411
schism_
Zadomowienie

Witam zaiste wcześnie ;P

Byłam,zobaczyłam i wróciłam. Oczywiście w towarzystwie bojaźliwej matki o_O Zlądowałyśmy na miejscu o ok.20 ,zaczęły grać |Elektryczne Gitary. Fakt,faktem,że byli nieźli,towarzystwo nieźle się rozkręciło. Co jak co,ale wśród 10tysięcznej publiki było czym oczy nacieszyć Po pierwszym z koncertów nadszedł czas na pogadankę Skiby i zorganizowanie konkursu gry na dmuchanej gitarze Przyszło kilka dziouch,jedna z nich szczuplutka,choć jak sama przyznała ważyła 52 kg,a ten zaczął ją nazywać od anorektyczek i niedożywionych zupą w akcji Pajacyk Może i zabawne,acz hmm gdyby dziewczynie naprawdę coś było, takie publiczne teksty są już przegięciem Po przerwie technicznej nadszedł czas na Comę *_______*
Jak zwykle szał ciał,pełen orgazm słuchowo/wzrokowy. Zaczęli ZSWASZ ( jak zwykle ),potem inne równie boskie wykonania utworów +charyzma wokalisty (tsaa o tym mogłabym godzinami prawić ) zrobiły swoje. Nie zważając na to,że stoję w oddali od 'centrum kotła' gdzie ludzie spokojnie i w marazmie kontemplowali nad wykonaniami, obok matka, najnormalniej w świecie dałam się (,świadomie)ponieść i pogowałam w najlepsze Rodzicielce niby tez się podobało,ale ,że zaczęło padać/pociągi odjeżdżały)przy początku 'Czasu globalnej niepogody' zadecydowała o powrocie. Oczywiście doszło do kłótni,uwag,że zachowuję się jak 'fikający w tłumie bachor' itd itp. =='
Wsiadawszy do pociągu 'pożegnał' mnie pogłos jednego ze znamiennych dla mnie utworów ;Leszka Żukowskiego. Coś pięknego
Ogarnę się i idę odsypiać,wszakże z rana pobudka i spotkanie na muzycznym pograniczu w Gda ^^

Branoc
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 07:30   #3412
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Witam zaiste wcześnie ;P

Byłam,zobaczyłam i wróciłam. Oczywiście w towarzystwie bojaźliwej matki o_O Zlądowałyśmy na miejscu o ok.20 ,zaczęły grać |Elektryczne Gitary. Fakt,faktem,że byli nieźli,towarzystwo nieźle się rozkręciło. Co jak co,ale wśród 10tysięcznej publiki było czym oczy nacieszyć Po pierwszym z koncertów nadszedł czas na pogadankę Skiby i zorganizowanie konkursu gry na dmuchanej gitarze Przyszło kilka dziouch,jedna z nich szczuplutka,choć jak sama przyznała ważyła 52 kg,a ten zaczął ją nazywać od anorektyczek i niedożywionych zupą w akcji Pajacyk Może i zabawne,acz hmm gdyby dziewczynie naprawdę coś było, takie publiczne teksty są już przegięciem Po przerwie technicznej nadszedł czas na Comę *_______*
Jak zwykle szał ciał,pełen orgazm słuchowo/wzrokowy. Zaczęli ZSWASZ ( jak zwykle ),potem inne równie boskie wykonania utworów +charyzma wokalisty (tsaa o tym mogłabym godzinami prawić ) zrobiły swoje. Nie zważając na to,że stoję w oddali od 'centrum kotła' gdzie ludzie spokojnie i w marazmie kontemplowali nad wykonaniami, obok matka, najnormalniej w świecie dałam się (,świadomie)ponieść i pogowałam w najlepsze Rodzicielce niby tez się podobało,ale ,że zaczęło padać/pociągi odjeżdżały)przy początku 'Czasu globalnej niepogody' zadecydowała o powrocie. Oczywiście doszło do kłótni,uwag,że zachowuję się jak 'fikający w tłumie bachor' itd itp. =='
Wsiadawszy do pociągu 'pożegnał' mnie pogłos jednego ze znamiennych dla mnie utworów ;Leszka Żukowskiego. Coś pięknego
Ogarnę się i idę odsypiać,wszakże z rana pobudka i spotkanie na muzycznym pograniczu w Gda ^^

Branoc
na miejscu dziewczyny byłabym conajmniej zakłopotana, a jak jest jedną z chudzinek, które chcą przytyć na przykład, pewnie się wkurzyła
ale zazdroszczę, musiało być super, ja od roku próbuję się wybrać na koncert lub jakąś tego typu imprezę i co? i bez skutku wyśpij się, a ja Ci tu po cichu pozazdroszczę wrażeń

a ja wczoraj byłam na zawodach, bo pytałyście i - o dziwo - jestem zadowolona a to w moim przypadku graniczy z cudem a dziś nowy dzień i będzie trzeba się zabrać do nauki, bo we wtorek kolejny polski z panią f. bleee

życzę Wam miłęgo dnia, Dziewczynki!

Stary 2008-05-18, 09:33   #3413
gujana
Wtajemniczenie

hej Laski

od rana strasznie zle i slabo sie czuje mdli mnie i boli glowa. cos okropnego :/ a wiec z kibicowania raczej nici, bo za daleko sa te zawody zebym jechala w takim stanie ;( :| mimo wszystko mam nadzieje ze szybko mi minie...

Stary 2008-05-18, 10:48   #3414
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:
a ja wczoraj byłam na zawodach, bo pytałyście i - o dziwo - jestem zadowolona a to w moim przypadku graniczy z cudem a dziś nowy dzień i będzie trzeba się zabrać do nauki, bo we wtorek kolejny polski z panią f. bleee

życzę Wam miłęgo dnia, Dziewczynki!
zawsze w Ciebie wierzylysmy A cos wiecej o tych zawodach?
Moze jutro uwezmie sie na kims innym a ciebie zostawi w spokoju ta "wspaniala" pani. Tego Ci w kazdym razie zycze

Cytat:
hej Laski

od rana strasznie zle i slabo sie czuje mdli mnie i boli glowa. cos okropnego :/ a wiec z kibicowania raczej nici, bo za daleko sa te zawody zebym jechala w takim stanie ;( :| mimo wszystko mam nadzieje ze szybko mi minie...
zawsze mozesz byc myslami przy TZcie, wsparcie duchowe tez jest wazne. Kuruj sie jak najszybciej Wskakuj do lozeczka i odpoczywaj

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 11:01   #3415
agness51
Zakorzenienie

Witam

Co prawda nie nocowałam u przyjaciółki,bo okazało się,że chaty wolnej nie ma,aczkolwiek dzień minął cudownie,aż za szybko zleciał nawet ... Trochę %% było i jedzonka z grilla,no i w ogóle świetnie się bawiłam

Wiosenko - To dobrze,że jesteś zadowolona z wyniku
Gujanko - Mam nadzieję,że Ci się lepiej zrobi

Miłego dnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-05-18, 11:16   #3416
madame_apple
Zadomowienie

akuku
Cytat:
ogólnie rzecz biorąc polski całym sercem, zaczynałam od K44, Molesty czego ciągle słucham razem z OSTR-em i FISZEM + z zagranicznego francuski i amerykański ale z amerykańskiego to ten old school w stylu 2Pac itp
pogrubione też bardzo lubię
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
zycze udanego wieczora lubie takie imprezy na miescie,niewazne jakie koncerty ale fajnie jak jest duzp ludzi i taka letnia atmosfera
ojjj taaaak Czułam się jakby to już wakacje były...
Cytat:
Witam zaiste wcześnie

Też byłam, szkoda, że Cię nie wypatrzyłam nigdzie
Bardzo mi się podobało - Elektryczne Gitary rozkręciły publikę, a Coma zagrała mój ukochany "System" więc jestm happy bardzo Szkoda, że zaczeło padać, ale dobrze, że dopiero pod koniec występu
a Skiba to chyba od zawsze jest konferansjerem na Neptunaliach, w zeszłym roku tez byl i wymyslal nawet podobne konkursy...
Cytat:
gratuluję, cieszę się, żeś zadowolona - nasza sportsmenko
Ucz się pilnie, ale znajdź też czas na odpoczynek!
Cytat:
od rana strasznie zle i slabo sie czuje mdli mnie i boli glowa. cos okropnegoa wiec z kibicowania raczej nici, bo za daleko sa te zawody zebym jechala w takim stanie mimo wszystko mam nadzieje ze szybko mi minie...
ojj tez mam nadzieje, ze szybko poczujesz sie lepiej
Cytat:
Co prawda nie nocowałam u przyjaciółki,bo okazało się,że chaty wolnej nie ma,aczkolwiek dzień minął cudownie,aż za szybko zleciał nawet.. Trochę %% było i jedzonka z grilla,no i w ogóle świetnie się bawiłam
ciesze sie baaaardzo, ze mialas taki udany wieczor

Wczoraj bawiłam się świetnie Koncert, jak już wspomniałam wcześniej, baaardzo udany no i spotkałam mnóstwo ludzi, ktorych strasznie dawno nie widzialam
Po koncercie poszłyśmy z kumpelami na imprezkę jeszcze, dla odmiany hiphopową, żeby się wytańczyć Wrociłam do domu przed 4 czując to cudne zmęczenie potańczeniowe To była superowa sobota, oby takich jak najwięcej

btw. największą bekę miałyśmy z koleżankami odpoczywając w łazience (bo tam najchłodniej) i gapiąc się na te wszystkie laski pindrzące się przed lustrami, w niebotycznych szpilkach i tonach makijażu. Ja wszystko rozumiem, też lubię fajnie się ubrać itp, ale bez przesadyy! Jedna dziewczyna przyszła w... czarnej prześwitującej koszulce nocnej! A pod tym miała tylko czarne bokserki i miseczki od stanika Kilka takich było zresztą, chyba całą "bieliźniana" ekipa. W głowie mi się nie mieści coś takiego, czy ona sobie nie zdaje sprawy z tego, że wcale nie jest seksowna tylko śmieszna, również dla facetów? Echh...

Teraz już po sniadanku, na dziś planuję spacerek/zakupy plus trochę nauki

Trzymajcie się, miłego dnia

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 11:34   #3417
agness51
Zakorzenienie

Jabłuszko - no widzę,że sobota baaardzo udana .

A co do tych dziewczyn - bez komentarza

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-18, 12:57   #3418
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość

zawsze mozesz byc myslami przy TZcie, wsparcie duchowe tez jest wazne. Kuruj sie jak najszybciej Wskakuj do lozeczka i odpoczywaj

czekam az da znac, ktore zajal miejsce ale to tak za godzine gdzieś beda pierwsze oficjalne wyniki

a ja wlasnie jem sniadanie wczesniej wypilam tylko herbate, bo za bardzo bolal mnie brzuch zeby jesc ale teraz jest juz w sumie ok.. na szczescie.

Cytat:
Witam

Co prawda nie nocowałam u przyjaciółki,bo okazało się,że chaty wolnej nie ma,aczkolwiek dzień minął cudownie,aż za szybko zleciał nawet ... Trochę %% było i jedzonka z grilla,no i w ogóle świetnie się bawiłam

Wiosenko - To dobrze,że jesteś zadowolona z wyniku
Gujanko - Mam nadzieję,że Ci się lepiej zrobi

Miłego dnia
dziekuje

fajnie, ze mialas udany wieczor wczoraj

Cytat:

ojj tez mam nadzieje, ze szybko poczujesz sie lepiej

btw. największą bekę miałyśmy z koleżankami odpoczywając w łazience (bo tam najchłodniej) i gapiąc się na te wszystkie laski pindrzące się przed lustrami, w niebotycznych szpilkach i tonach makijażu. Ja wszystko rozumiem, też lubię fajnie się ubrać itp, ale bez przesadyy! Jedna dziewczyna przyszła w... czarnej prześwitującej koszulce nocnej! A pod tym miała tylko czarne bokserki i miseczki od stanika Kilka takich było zresztą, chyba całą "bieliźniana" ekipa. W głowie mi się nie mieści coś takiego, czy ona sobie nie zdaje sprawy z tego, że wcale nie jest seksowna tylko śmieszna, również dla facetów? Echh...

Teraz już po sniadanku, na dziś planuję spacerek/zakupy plus trochę nauki

Trzymajcie się, miłego dnia
dzieki Madame, juz lepiej tak jak pisalam

a te laski moze wpadly prosto z pidzama-party?

Stary 2008-05-18, 15:34   #3419
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
hej Laski

ojejej, a co sie porobilo?

Cytat:
Witam

no to fantastycznie,ze mialas udany weeknd. zawsze co dobre sie szybko konczy niestety... ale za 5 dni znwou weekend

Cytat:
Wczoraj bawiłam się świetnie Koncert, jak już wspomniałam wcześniej, baaardzo udany no i spotkałam mnóstwo ludzi, ktorych strasznie dawno nie widzialam
Po koncercie poszłyśmy z kumpelami na imprezkę jeszcze, dla odmiany hiphopową, żeby się wytańczyć Wrociłam do domu przed 4 czując to cudne zmęczenie potańczeniowe To była superowa sobota, oby takich jak najwięcej
o prosze wiedzialam,ze bedzie fajnie

dzem dobry

ja niedawno wrcilam z wystawy psow!pojchalismy dzis tez bo inne rasy byly i TZ chcial zobaczyc wojego wymarzonego pieska - francuskiego buldga te ps sa tak brzydkie,ze az piekne no i pogoda dzis dopisala wieczorem planujey malego grilla kupilam lososia i kurczaka.

wczoraj do 1 w nocy ogladalismy flm PS I love you. Widzialyscie?Sie poplakalam ze 3 razy przynajmnij... byly przesadzone momenty ale ogolnie super film.

mam nadzieje,ze macie udany dzien. Sciskam
Stary 2008-05-18, 16:54   #3420
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Witojcie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

Ale znajomych chłopaków spotkalam Dobrze, że głowe rano umylam
oho

Cytat:

a w tym roku Woodstock ma sie jednak odbyc wiec mysle ze znow zawitam
aaaaa, super może w tym roku mnie też sie uda

Cytat:
h

Ewuś, długo to Ty sama nie pobyłaś
Szczęścia życze, oby sytuacja dalej sie pomyslnie rozwijala

wiesz, mnie nie przeszkadzało zupełnie bycie samej, nawet bardzo fajne było, ale po prostu wpadłam teraz jak śliwka w kompot i a nuż coś z tego będzie fajnego

Cytat:
moj brat cioteczny gra w Hey nie chwale sie oczywiscie

aaaaaaaaaaaale super

Cytat:

no to świetnie zę się dobrze bawiłaś

w ogóle widzę że wczoraj dla wielu był dzień pełen atrakcji

Cytat:

czekam az da znac, ktore zajal miejsce ale to tak za godzine gdzieś beda pierwsze oficjalne wyniki
i jak ?
Cytat:

ja niedawno wrcilam z wystawy psow!pojchalismy dzis tez bo inne rasy byly i TZ chcial zobaczyc wojego wymarzonego pieska - francuskiego buldga te ps sa tak brzydkie,ze az piekne no i pogoda dzis dopisala wieczorem planujey malego grilla kupilam lososia i kurczaka.
no nareszcie pogoda się Wam udałą udanego grilla

ale cudownie było wczoraj naprawdę wyjątkowo udany wieczór. Najpierw pifkowanie u mnie w mieszkanku, ekipa się zebrała i na lotnisko ( na szczęście baaardzo blisko mam ) Był koncert T love, naprawdę super grali, same znane kawałki, głos straciłam od krzyczenie i śpiewania po koncercie oczywiście after party i następnie spanie każdy gdzie popadnie u mnie
dziś się ekipa zwijała powoli przez pół dnia, później posprzątałam i odwiedziła mnie rodzina na kawkę

miałyśmy jeszcze pójść na koncert Zabili mi żółwia dziś ,ale się rozpadało więc nie będziemy się po parkach szlajać może i lepiej, odpocznę w końcu
szkoda ze następne Juwenalia dopiero za rok

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości